Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug]Damage Skilli

Klaskaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak sprawdzałem na jakimś starym koncie to na daggerze mi działało, dziwne to bo raz koledze na szmanie działa a raz nie mi na mentalu ładnie śmiga

• Odpowiedzi 599
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Ściągam i torrentuje metina

2. Podmieniam pliki w folderze pack.

3. Mam jeszcze no patch by 3g1 z tego tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/63708-poradnik-jak-odpalac-cheaty-po-nowej-aktualizacji/page__p__445266__fromsearch__1entry445266

4. I nie działa...

Co robię źle za pomoc dam +/-

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

84MB o.O dużo jak na hacka :P Ale i tak ściągnę, wypróbuję tego hacka :D Jeszcze nie korzystałem z tego typu hack'ów :P

Ps. Kto robi fajne sygny :P :P ? Ja niestety nie potrafię, więc proszę o wiadomość na PW. Jeżeli ktoś chciałby mi coś powiedzieć jak zrobić fajną sygnaturkę :rolleyes:

MAM TO GDZIEŚ!!! CZY DASZ MI + CZY DASZ MI - !!!

N I E O B C H O D Z I M N I E T O ! ! !

Opublikowano

Gdzie te pliki co są w tym folderze wypakować?? :unsure:

@EDIT

Gdzie te pliki co są w tym archiwum wypakować?? :unsure:

@EDIT

Dobra już wiem gdzie wrzucić, zaraz to wypróbuje :P :P

MAM TO GDZIEŚ!!! CZY DASZ MI + CZY DASZ MI - !!!

N I E O B C H O D Z I M N I E T O ! ! !

Opublikowano

Jeśli chcecie żeby działało na wszystkich postaciach dodatkowo do tego PC musicie ściągnąć PC2 !

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

kto pomoże będzie+

pobieram to

patchuje i torentuje metina

wypakowywuje te 2 piki do folderu pack

włanczam metka

neichodzi ;/

kto pomoże?? i jak wy to robiliście??

imetin_logo.png

Opublikowano

ja nie patchowałem metina poprostu zainstalowałem jeszcze raz nowego podmieniłem pliki w folderze pack, zrobiłem obejście w notatniku i przez nie odpalam i wszytko ładnie działa

Opublikowano

na bodym działa, ale na daggerku nie:/

gram s22, pl

czekam na udoskonalenia, porade.

wie ktoś moze dlaczego nie działa na daggrze?

pobierz to i all na draggerze dziala bez skanu bo ponad 50mb a na virtual jest do 50

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Czy jak ściągnę to Pc1 i pc2 to będzie działało mi na Wojowniczce ?

Tak, PC1 na faceta, PC2 na kobiete.

RAsfepN.png
Opublikowano

trzeba to odpalić przez obejście ?

Bo jak odpalam to przez obejście 3GI to ciągle pisze ZOSTANIESZ POŁĄCZONY Z SERWEREM

Opublikowano

zrób sobie sam obejście PISZE TO JUŻ 3 RAZ! Notantik->piszesz metin2client.bin->zapisz jako nazwa metin2.bat zmieniasz z dokument tekstowy na wszystkie pliki i zapisujesz gdzie chcesz przenosisz to do folderu metka i odpalasz z tego. Więcej razy nie bd pisał tego samego

Opublikowano

Śmiga jak marzenie xD Szkoda tylko, że nie można wyłączyć na czas PVP, ale generalnie polecam pozostałym :)

84250316.jpg

userbar815800.gif

ŻAL - Słysząc te słowo z czyichś ust... pierdolę już dalszą konwersacje -.-

09.07.2010 - Mój pierwszy ban

Opublikowano

Widze ze duzo osob ma problemy z tym ze wojownik na koniu podskakuje ;) Otoz tak sie dzieje tylko gdy walimy bronia 2 -reczna (bynajmniej u mnie ) wiec zamiast klepac ribeczkiem polecalbym zrobic jakiegos fmska ;>> Czytajcie wszystkie posty dokladnie bo widze ze autor tematu napisal juz 5 razy ze dziala na kazda klase postaci to jednak dalej padaja te pytania. Czytanie nie boli ;] '' Cala Polska czyta dzieciom'' . Dlaczego duzo ludzie pisze '' Zamknijcie temat bo neosy to sciagną'' To dlaczego wy to pobraliscie? Wychodzi na to ze takze jestescie tymi neosami. Nie mozna byc chciwym. Skoro ty to masz to dlaczego 2 osoba nie moze tego miec? Dla niektorych radze zastanowic sie nad swoim zyciem :)/

Opublikowano

Darkkaj ściągnąłes obie paczki? jak ściągniesz obie to wtedy działa na all klasach wiem bo mam dwie i już działa mi na szamanie i na wojowniczce

Opublikowano

Witam <_<

Niewiem , ile można niektórym tłumaczyć że jeśli nie działa to nie moja wina :unsure:

Po 20 wiadomości na pw typu : ,,eej czemu mi ten buk na skile nie działa ? robie all rzeby działało a nie działa ?''

Bug działa na wszystkie klasy , rasy i na większość skilli ofensywnych o.O

Mam nadzieję że teraz oszczędziłem nieszczęsnym 10 latkom nabijania postów ;)

BUG DZIAŁA

Pozdrawiam , Klaskaj B)

Opublikowano

Mam jedno pytanko czy wojowniczka też wstaje z konia jak bije 2-ręczna? Gram wojem i mnie to wkurza, a na tym evencie ze szkat będą lecieć zmiany modyfikacji więc jak coś to się zmienię w babke

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...