Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug]Damage Skilli

Klaskaj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 599
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP

Stwórz nowy notatnik w nim wpisz metin2client.bin później -> plik -> zapisz jako i np (wlasnanazwa).bat Uwaga musi być z rozszerzeniem .bat !

beztytuu2aaa.png
Opublikowano

Up.

To nie jest żaden plik .exe po prostu podmieniasz pewne pliki w katalogu gry potem robisz obejście/ściągasz kamer moda i jazda :D

Mam takie pytanie...

Czy to może też działa na ognistego ducha u bm ?? że np. z każdego jego uderzenie wali po 4x ??

Opublikowano

Up.

To nie jest żaden plik .exe po prostu podmieniasz pewne pliki w katalogu gry potem robisz obejście/ściągasz kamer moda i jazda :D

Mam takie pytanie...

Czy to może też działa na ognistego ducha u bm ?? że np. z każdego jego uderzenie wali po 4x ??

Możesz sprawdzić <_<

Opublikowano

u bma sprawdzalem to nie dziala duszek ; / (nie w kazdej profesjii dziala, zaleznie od plci:) )

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

Ludzie bez obrazy , ale jak Wy macie problem , aby ściągnąć 2 ikonki i podmienić je w folderze to powodzenia w dalszym życiu ... Np . @Arolan61 a na mentalu Ci działa ? Jeżeli nie to coś źle zrobiłeś .

@EDIT Czekam na minuski od dzieci , które sobie z tym nie radzą ;)

@EDIT 2 No tak najlepiej napisać głupiego posta typu " żal nie działa " i wyjść z tematu nie próbując rozwiązać tematu ...

Opublikowano

Do wszystkich dzieci!Hack nie działa na takie coś jak:silne ciało,aura miecza,duszek,pomoc smoka itp...

Pytanie do znających się:Czy to działa na zasadzie tak zwanego "combo skilli" czy np. można tak zrobic żeby bił x8,a nie x4?

Proszę o odpowiedź.

Opublikowano

Ludzie wczesniej pisali ze na ninji działało a mi nie działa da sie coś zrobić zeby chodziło bo na bodym bez błędnie all skile chodzą

Opublikowano

To działa tylko na woju na wojowniczce nie ;( Działa mi na mentalu 44lvl a na wojowniczce 9lvl nie ;( ALE I tak to jest zajebiste :D

Jakiś koleś se kozaczył eq +9 z innego królestwa 1 skil i po nim :D

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Fajnie działa na Ninjy Dagger ;D Z Zasadzki 4k biorę ;)

Jest możliwośc ,że dostane za to bana ?

Gram obecnie Mentalem

Haha , bardzo dziwne bo mi na moim daggerze to nie działa

doczonagrafika.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...