Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug]Damage Skilli

Klaskaj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 599
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i UP ZABANOWALI 80 LVL WOJA MI NA PL-u S13 kurde zaraz ror8*** GM-ów xD

EDIT

Dobrze ze już nim nie gram bo ta gra uzależnia

Opublikowano

Ze względu na to, że ten bug może naprawdę zniszczyć metina, zgłosiłem to ticketem i na IRCu do Santoni podając także odnośnik do tego tematu.

Pozdro

Opublikowano

Frajer...

Teraz połowa bugów jakie tylko zostaną wykryte przez graczy będzie od razu łatana bo oczywiście taki frajer dirkens podał link do tego forum.

Takie pizdochlasty powinny być z miejsca banowane...

Pozdro -,-''

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Dirkens

Mówiąc lekko przesadziłeś, więc wiedz teraz ,że żaden z MPCowców nie będzie dla Ciebie miły.

Bądź człowiekiem, daj Minusa!

Opublikowano

Ze względu na to, że ten bug może naprawdę zniszczyć metina, zgłosiłem to ticketem i na IRCu do Santoni podając także odnośnik do tego tematu.

Pozdro

Zauważ, że w metina nie da się grać bez cheatów chujokleszczu...

Metin i tak jest już zniszczony.

Opublikowano

haha teraz gadacie ze n3 biega z hackami na privie i sie go zabic nie da HAHAHAHA to po co tu przylazliscie? MPCFORUM - CHEATY BOTY BUGI HACKI DO GIER ONLINE ! rozumisz ? po to jest wlasnie to forum zeby kazdy mógł sciągnac sboie z tąd hacki a jak ci sie nie podoba to idz na PL i tam sie ciesz z 30 lvl bo wiekszego i tak nie wbijesz

772292517.png

Opublikowano

Nawet jeśli ten cały Dirkens czy jak mu tam podał to na IRC to i tak Team Metin2 tu wchodzi.(Tak myśle)

I niby przez DMG hack ma Metin2 paśc ? Przestań, sam używasz pewnie tego DMG h. a do GM to pierwszy w kablowaniu.

Jak miły i przyjemny by był internet bez "dzieci neo" ...

Opublikowano

Aja jak wgralem juz pliczki do pack i przy włączaniu serva mam białe postacie i krajobraz też co zrobić by były normalne kolory ?

Sykna sakinęła bobroztó nie wjem iag do zie zdało

Opublikowano

Tak na priwach tego jest od zaje..... i co z tego jest? Nic. Bez świadomości grają na tym. Metin zchodzi na psy dzięki takim bugom, nie polecam, dużo banów za to leci : o

Opublikowano

Mam pytanie co do tego damage skill są dwa pliki " eix " i "epk"

Który za co odpowiada bo wiem że jeden ,za 3x skill to , a drugi ze moby nie odlatują jak bijesz z boja ?

Gif off.

Opublikowano

usun to dzieciaku!!! Kamer1337 nie pozwolil ci na publikacje !!! wiesze ze moze cie zaskarzyc do moda strony o zbanowanie ciebie!!! i bym to poparł po 2 rozpowszechniaz straszne gowno ktore tylko utrudnia gre!!! innym !!! widocznie masz z 13latek lub maxx 15 ze z tego kozystasz!! jestes Bucem

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

usun to dzieciaku!!! Kamer1337 nie pozwolil ci na publikacje !!! wiesze ze moze cie zaskarzyc do moda strony o zbanowanie ciebie!!! i bym to poparł po 2 rozpowszechniaz straszne gowno ktore tylko utrudnia gre!!! innym !!! widocznie masz z 13latek lub maxx 15 ze z tego kozystasz!! jestes Bucem jestes Plagiaten!!!!!!!!! czyli !!!!!!!!!!!! Bucem leszczem io zlodzijem !!!!!! powrarzam to PLAGIAT!! :((( Bana dla tego Pana

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Grzybie, powtarzasz się, a do tego to WON z tąd!!!!

Nie wiesz, czy kamer mu zezwolił na publikację, a dodam, że to nie jest kamer autorem tego hacka......

Pozdrawiam, Maniek {Zbieram-}

ptaki9wudw3tb4.gif

Opublikowano

witam :P

czasami gdy widzę tak bogate wypowiedzi jak np pana grzybka to mi się płakać chce xD

to forum jest poświęcone hackom , botom , bugom i różnym tego typu plikom i programom ;)

a to znaczy że chodzi o ułatwianie sobie gry , a więc takie wypowiedzi typu ,,rzal dam cje do atmina ! masH JuŻ BaNaA , ósóń to nopie , bócó !'' mnie nie ruszają :huh:

mam nadzieję że buga będziecie używać :D

ah , i taka wiadomość buga nikt nie jest w stanie usunąć , bo to nie jest coś typu hack , tylko modyfikacja klienta gry .

Pozdrawiam , Klaskaj B)

Opublikowano

mam nadzieję że buga będziecie używać :D

Ależ oczywiście...nie musisz sie o to martwic ^^

ah , i taka wiadomość buga nikt nie jest w stanie usunąć , bo to nie jest coś typu hack , tylko modyfikacja klienta gry .

Buga raczej nie usuną chyba że zmodyfikują patcha żeby sprawdzał po kolei ,wielkość plików, i gdy jakiś plik jest za mały / duży wtedy luncher nie pozwoli uruchomić gry.

No ale oczywiście trochę roboty przy tym by mieli bo trzeba było by grzebać w patchu, bądź co gorsza musieli by pisać "dodatek" do clienta

który by sprawdzał wielkość plików :D

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Uczeń
Opublikowano

sciagnalem pliki i niewiem czy to dziala gram na privie ninja dagger czasem z chmury walne wiecej ale moze to zalezy od bulidu postaci (tej osoby ktorej wale) znaczacej roznicy nie zauwazylem :/\

czyzby FAKE??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...