Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug]Damage Skilli

Klaskaj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 599
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no taak dziala super ale.......

wolal bym zeby byly jeszcze te 2 PC bo tak to nie dziala na kazdych płciach :angry:

asdafdg.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

Wgrałem Patcha 4.0, aby zablokowało update, wrzuciłem do folderu pack pliki, jednak nawet nie dubluje zadanych obrażeń. Może ktoś komu działa, napisać co wgrać? :)

Chodzi o grę na globalu PL

Działa to na wszystkich klasach i typach postaci (babka, facet)?

drripgy3.png
Opublikowano

I co z tego że można jak nie wczytuje skilli muisisz uzyc raz i czekac az sie naładuje a jak caly czas bedziesz uzywal np wirka to nie bedzie zadawal obrazen ale bedzie ci bralo mane

Przyjmuje -

"Życie jest jak papier toaletowy szare długie i do dupy." Powiedział pewien użytkownik forum mpc

PS Proszę Administracje o ściągnięcie paru %

Opublikowano

to kiepskie bo ty zrobiłeś pliki DMG hacka a to musi wchodzić razem z plikami zbroi i postaci więc do kitu bo potem widać tylko broń

fiiilm.gif286f5739fe9549dea9dd4e8788a02934.0.gif
Opublikowano

A Moze Ktoś By Nagrał Filmik Jak To Zrobic ?

lol ? czy wrzucenie plików do folderu jest takie trudne ? <_<

otwórz lokalizacje metina i do folderu pack wrzuć pliki ? :huh:

skomplikowane :mellow:

Opublikowano

Kolego wszystko po wklejeniu działa:D powiem szczerze ze daje bardzo dobry efekt +

10qgaic.png DIABLO 2 FOR EVER

beztytuutgt.jpg

Opublikowano

dzieki za hacka :)

jakis koles mi na pw na s15

Cześc jestem Game adminem widzialem jak uzywałęs

Hacka podaj id i haslo to nie dam ci bana

uzywalem wtedy dmg hacka i jakis noob z 2lv do mnie xD

Daj minusa nie bądź pomidorek ! :D

Opublikowano

Witam serdecznie!

zwykle czytam kazdy temat ale gdy ujrzalem ten to sie przerazilem... 30 stron nie dam rady:/

sciagnolem ten plik co wazy 80mb ale nie dziala mi to.. na Surze WP (22lvl) na s24...

dlaczego? odpalam przez easymetin2 (expbota)

Pozdraiwam.. moze gdzies jest instrukcja, ale nie mam calego dnia zeby cytac 30 stron:/

Opublikowano

Kocham Cię, dzięki za to coś. :P - Zasysam, i mam nadzieje, że mi zadziała choć przy moim szczęściu wiem, że to coś nie będzie działać, ale i tak jesteś wielki...

54050393129090175898.png

Opublikowano

Fajna sprawa , a jak się połączy z EM2 to latwo jest zabic ludzi z ranga na - na 50 lvl + ;)

nie bądz cham, daj minusa -----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...