Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug]Damage Skilli

Klaskaj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 599
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ależ oczywiście...nie musisz sie o to martwic ^^

Buga raczej nie usuną chyba że zmodyfikują patcha żeby sprawdzał po kolei ,wielkość plików, i gdy jakiś plik jest za mały / duży wtedy luncher nie pozwoli uruchomić gry.

No ale oczywiście trochę roboty przy tym by mieli bo trzeba było by grzebać w patchu, bądź co gorsza musieli by pisać "dodatek" do clienta

który by sprawdzał wielkość plików :D

Niesądze bo możesz sobie zrobić obejście i Ci nie będzie patchować. Mam pytanie jak bijecie z konia to to inni widzą?

f0612c18e7fb4d95a9506d87f7742602.0.gif

http://www.youtube.com/watch?v=P8j8eyFfK8E&feature=related

Daj Like lub 5 Pamietaj Ciebie To Nic Nie Kosztuje a Mnie Motywuje Do Dalszej Pracy...

Opublikowano

A ten bug działa na US?

70422088630223394241.png

Zbieram minus.png

Jeżeli uważasz że jestem dobrym userem daj minus.png

Jeżeli uważasz że jestem złym userem daj minus.png

Opublikowano

A ten bug działa na US?

Raczej tak

@Topic

Sciągnąłem , pięknie chodzi.

Ze skilla na G waliłem 4k , teraz wale 3x4 =12K.

To lepiej niż krytyk i skill na P :)

Dzięki.

Opublikowano

Mi działa na surce wp <facet> i nie dziala na wojce mental <kobieta> jest jakis sposob zeby dzialal na wojce ?

Opublikowano

A co zrobić żeby go wyłączyć nie znalazłem nigdzie odpowiedzi a niechce mi się czytać 27 stron tego spamu.

Expię na tym hacku ale w pvp nie, mam dość wartościowe eq i boję się ze bana dostane.Więc z gory thx za odpowiedz

Opublikowano

musisz zmienić te pliki które wcześniej wymieniłeś na te co były ..to dość proste nie da się go wyłączyć ;)

Opublikowano

prosze was ludzie nie używajcie tego do pvp tylko np do bossów albo metków niechce żeby przez np. takiego Grzyba forum sie rozleciało

a i jeszcze 1 skillhack działa z całego serca dziękuje xD

4566511400.png

Opublikowano

jakis pan co powiedzial 'dzieki dziala usun linki' wkurwil mnie totalnie i doglebnie. ty sobie smieciu jebany sciagnales, wiec inni juz nie maja prawa bo ty jestes najwazniejszy, skoro juz to masz to wielmozny pan kaze wyjebac z serwera, ogarnij sie szczylu bo twoja postawa wkurwila niezle pare osob jebany egoisto

Opublikowano

jakis pan co powiedzial 'dzieki dziala usun linki' wkurwil mnie totalnie i doglebnie. ty sobie smieciu jebany sciagnales, wiec inni juz nie maja prawa bo ty jestes najwazniejszy, skoro juz to masz to wielmozny pan kaze wyjebac z serwera, ogarnij sie szczylu bo twoja postawa wkurwila niezle pare osob jebany egoisto

kocham takie wypowiedzi i zdecydowanie je popieram ;]

Szacun dla ciebie:>

filip.png
Opublikowano

Mam problem. Pomógłby mi ktoś ? Otóż jak próbowałem na PL'u to wszystko działało. Gram też na US więc tam też chciałem to wypróbować. Gdy podmieniam pliki PC i włączam metka zaczyna mi pobierać nowe niezedytowane pliki PC i mam te same pliki co przed zmianą. Co zrobić aby wyłączyć patchowanie ( ściąganie tych plików PC ) ?

Proszę o pomoc. Dam + i 5*

Opublikowano

Chyba trzeba zrobić w folderze metina plik np. start.txt zamienic na start.bat i tam wklej start metin2client.bin i przez to uruchamiaj

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

cześć

Wiek toś co nalży podmienić / przestawić żeby nie wywalało?

Gram na avalonie oraz na US od z8 i jest to samo na us troche mnieij natężone ale wywala jak idę na kowala :(

da się jakoś przestawić/ustawić

Opublikowano

jak cos to opisze jak uruchomic to na us bo widze ze tu sa z tym problemy ^^

pierwsze robimy kopie plikow PC.eix i PC.epk z folderu metka us

nastepnie klikamy 2x na ikonke metka , wlacza sie to gowno co sprawdza nam pliki itp , gdy pojawi sie to okno zeby rozpoczac gre podmieniam PC.eix oraz PC.epk na te stuningowane i odpalam gre ...

wszystko chodzi elegancko ... jezeli chcemy uruchomic ponownie gre wklejamy oryginalne pliki z us-a ktore skopiowalismy wczesniej , odpalamy metka , pokazuje sie to gowno co sprawdza pliki i gdy sie pojawi rozpocznij gre to kopiujemy stuningowane pliki i wlaczamy gre ....

mysle ze dosc jasno to opisalem ^^

HBV27j.png

Opublikowano

Mam problem. Pomógłby mi ktoś ? Otóż jak próbowałem na PL'u to wszystko działało. Gram też na US więc tam też chciałem to wypróbować. Gdy podmieniam pliki PC i włączam metka zaczyna mi pobierać nowe niezedytowane pliki PC i mam te same pliki co przed zmianą. Co zrobić aby wyłączyć patchowanie ( ściąganie tych plików PC ) ?

Proszę o pomoc. Dam + i 5*

od tego jest obejście :]

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

mi nie dziala wkladam do folderu pack oby dwa pliki i nic ;/

takie samo dmg jak przedtem

dlawesolego.jpg

Dajadd.pngj Wejdz na profilek daj komentarz a w zamian dam ci add.png

Robie Spol w zamian za +

Opublikowano

all OK + leci

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...