Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug]Damage Skilli

Klaskaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Niebieska Erka musisz wiedzieć,że to nie działa jak masz tylko zmodyfikowany PC epix i epk sciągnij ze stron <- PC 2 epix i PC2 epk i powinno działać.Na samym PC nie chodzi musisz mieć 2 części

userbarcabal8.jpg

userbarcabal4.jpg

Cabal: Jupiter

Lvl: 48 :) - rośnie w zastraszającym tempie

Klasa: Warrior

Mars

Lvl: 180

Klasa: FS

• Odpowiedzi 599
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Niebieska Erka musisz wiedzieć,że to nie działa jak masz tylko zmodyfikowany PC epix i epk sciągnij ze stron <- PC 2 epix i PC2 epk i powinno działać.Na samym PC nie chodzi musisz mieć 2 części

używaj opcji edyruj!

@działa na smoku(mężczyzna) już wiem a tak wgl to jest pro bez eq rozwalam metki 70 :)

Opublikowano

bylo i to pewnie nie raz. Wy macie tylko plik ktory pozwala wam mezczyzna podwajac / potrajac dmg. PC.eix i epk odpowiada za mezczyzne. Na drugiej stronie chyba kamer dawal linki do pc i pc2(pliki dla kobiety)

31436.png
Opublikowano

A więc pobrałem pc zwykłe oba z 1 strony i PC 2 z tąd

http://www.file-upload.net/download-2610919/SkillxDMG_by_xXW4yn3Xx_pc2_updated.rar.html

Będzie mi działać teraz wojownik body i wojowniczka mental??

sygnanu.jpg

Opublikowano

HAHA GZ KAMER!!!! Okradles mi i mojemu ziomkowi konto i wiele innym osoba!!!! W TYM JEST KEYLOGGER HAHA ciota jebana Hwang +8 Smiercio +0 itp kasa all jebac cie w dupe

EDIT

Jednak Andrzejt wymiata xD

Opublikowano

Uważam ze każdy może pisać że komuś ukradziono to tamto puste słowa. Zapewne ma to na celu przekonanie wiary do tego żeby nie sciagali tych plików i nie używali ich jak dusza zapragnie.Nie chce nikogo bronić ani oskarżać może niech kamer sam sie wypowie. ^^

@Edit

DaY minusY -

No *urwa dzieci Ewy Brown i Hitllera male essesmany NIE dawac + !

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

100% nie keylogger ... jak umieścić niby w plikach eix/epk itd??? przecież keyloggera trzeba włączyć a tego nawet się nie da ................ jak by to było .exe .DLL czy np obrazek muzyka to tak.........

1851984472.png

Neostrada 40 Mb/s -,-

Opublikowano

Klaskaj!

Powiedz konkretniej jak to uruchomić. Bo ludzie maja np. taki problem: podmieniają te pliki i włączaja metina normalnie i sie torrentuje:/

Przez co trza to włączyć? może wstawisz obejście?

Bedziemy wdzięczni.

Ps: i na jakich klasach postaci to działa?

POMOGŁEM CI? DAJ + lub 5*

Opublikowano

obejście się robi tak: odpalasz notatnik->piszesz w nim metin2client.bin->zapisz jako metin2.bat i niżej jest zapisz jako typ zmieniasz na wszystkie pliki wrzucasz to do folderu metka i odpalasz(już to ktoś wcześniej pisał,chyba dobrze :)

Opublikowano

wg. mnie ten keylogger jest bezsensem, na PL metinie grac sie nie da , czlowiek traci nerwy, za 1 lub 2 miesiace kazdy bedzie go uzywal i zniszczycie gre... powodzenia, KAMER ! zrob aki hack zeby wszystko brac na strzala z miecza !!! pozdro dawac + ; )

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Opublikowano

mi działa na woju body/mental oraz na BM'ie ale na Daggerze nie (skille zasadzka, wirek szybki atak)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Wrr... OMG Makin nie lubię Cię!!! Sygny mi kasujesz i "%" ładujesz!!

Zbieram -

Opublikowano

plis usuńcie ten temat bo rozwalicie grę (nooby zaczynają używać tych hackow , wyobraźcie sobie co będzie gdy wszyscy będa używać damage bugu tak jak exp bota)

Za takie chamskie błaganie o usuniecie tego bo już to macie i inni nie będą mogli mieć są warny..:/

+ to forma podziękowania za pomoc.

Opublikowano

All ładnie, pięknie działa nawet mi na szamance dzizła tera robię kopię plików PC z Pl i zobaczę co się będzie działo ;]

65ef1c8a0c2b4755755980e.png

Opublikowano

na bodym działa, ale na daggerku nie:/

gram s22, pl

czekam na udoskonalenia, porade.

wie ktoś moze dlaczego nie działa na daggrze?

POMOGŁEM CI? DAJ + lub 5*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...