Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug]Damage Skilli

Klaskaj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 599
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam :P

Wybaczcie neobecność ale pracowałem nad sygnaturką :)

po pierwsze :

Tematu nie usunę ;)

Po drugie :

Bug działa równie dobrze na graczach jak i na mobach xD

Jeśli coś ci nie działa nie spamuj ! Sprawdź czy wszystko robisz dobrze <_<

Miłego cheatowania :rolleyes:

Pozdrawiam , Klaskaj :D

Opublikowano

BO DZIALA NA NA NIEKTORYCH SKILLACH TYLKO NA NINJI DAGGER NA TRUJACA CHMURE I SZYBKI ATAK

widzewsygname.jpg
Opublikowano

http://www.4shared.com/file/Ld6-jQQD/PC_online.html

http://www.4shared.com/file/mfvy6aXj/PC_online.html

Stare pliki PC :) chyba dobre... bez skana za duże, ale uwierzcie, że takie jakie mam w folderze takie wrzuciłem <_<

Opublikowano

hah ja zrobilem szamana 18lvl skill na M i zjechalem woja 78lvl xD 5k mu zabralem xD ale on tylko w stalce i mieczu byl ;D ale wygralem xD

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

Działa to na skille BM'a? xD

Moje TuTy

[TuT]Jak zabic 1 lvl METIN2 PL

http://www.mpcforum.pl/topic/157538-tut-jak-zabic-1-lvl-metin2-pl/

[TuT]Czarny Militar.

http://www.mpcforum.pl/topic/201960-tut-czarny-militar/

Opublikowano

jakubj01:

hah ja zrobilem szamana 18lvl skill na M i zjechalem woja 78lvl  5k mu zabralem  ale on tylko w stalce i mieczu byl ;D ale wygralem 

Czy w tej bajce były smoki?

Eh.. metek na prawde zszedł na psy ...

xxx

Opublikowano

Do expa jest to naprawde dobre, ale teraz musze ciągle odmawiać pvp bo bana załapie ;( i wychodze na nooba ...

P.S. Nie było jeszcze takiej uwagi, więc to nie spam !! :) Może zachęci to kogoś do przerobienia plików tak, aby dało sie to wyłączać bez ciągłego podmieniania PC

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Do expa jest to naprawde dobre, ale teraz musze ciągle odmawiać pvp bo bana załapie ;( i wychodze na nooba ...

P.S. Nie było jeszcze takiej uwagi, więc to nie spam !! :) Może zachęci to kogoś do przerobienia plików tak, aby dało sie to wyłączać bez ciągłego podmieniania PC

Witam :P

Może kiedyś ktoś coś takiego wymyśli ;)

Ale mam jedną prośbe usuń ten link ,,own3d.de'' bo sie na niego nadziałem przez ciebie <_<

Ale potem miałem beke :D

Pozdrawiam , Klaskaj :rolleyes:

Opublikowano

MHM ;/ ide sobie do czerwonych na sklep a tu jakis noob mi zaczął walić z tego... mowilismy ze na pvp nie ;/

Nie zdązyłem zrobić filmiku ;/

ehh...sami siebie ubijamy....

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

gracz "Frips" z chunjo s2(feniks) uzywa tej modyfikacji do pvp... 34lvl i przeliczyl sie myslac ze rozwali +60lvl... jezeli ktos zna jego nick z mpc to prosze mu -- dawac:) (ten ktory jest za tym aby tego w pvp nie wykorzystywac) : )

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

Haha ostrzegałem was.. Na samym początku a wy mu + wsadzacie tak rozpadnie się sieć metinów każdy będzie to miał na każdy server na privy na all i koniec nic z tym nie zrobicie. A mi minusy wciskacie prosze mi to zwisa i powiewa,, Hack jest dla noobów co nie stać na ku.. Jak dla mnie to zepsuliście tym metka bedę zgłaszał każde spotkanie z hackiem więc nie radze..

@offtopic

Dla mnie klaskaj to dziecko 12 letnie udające dorosłego.. Uważa że jak było udostępnione i my mieliśmy to cały swiat może mieć. Zgoda że kamer włożył ale on tego tak nie publikował jak ten cały Kłaskaj.. Szkoda mi słów do tych dzieci..

Opublikowano

Z kamerem racja ;/

po cholere bylo udostepniac...ale dobra ja nie mowie zeby usuwac ;/

Poprostu lepiej bylo bez tego;/

juz spotkalem 3 gosci ktorzy chcieli mnie lac na tym i myslą jakie to oni nie są koxy :)

1306263410-U198706.png

Opublikowano

teraz to my będziemy na nich donosić. Bo gry nie będzie 65 lvl zabije 80 mentala// A to widać bo on zabiera x3 serie. Wystarczy kręcić film i tyle

Opublikowano

Nom Support i tyle :)

Bo jednak naprawde to wkurza ;/

Przecież mowilismy ze na PvP nie...!

A tu kazdy : 'O Super rozwale go..bede pro "

I potem jak mu mowie zeby tego nie probowal bo do supportu pojdzie to jeszcze sie wszystkiego wypiera ;/

W sumie jak ma tak być to wole zby kolesie od metka to usunęli jakoś ;/

Przydaje sie do bicia moobów no ale jak sie nie umie z czegoś korzystać to same szkody potem...

1306263410-U198706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...