Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug]Damage Skilli

Klaskaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na PLu ładnie pyka. Z samym toporem +0 bez restzy eq bo mnie okradli 57lvl z duchowym m5 walnałem koledze 9k hp z całym eq +9 wybonowanym do hp.OCzywiście nie padł bo ma 15.5k hp na 50lvlu ale 9k z samego duchowego ładnie poszło(bez eq z samym toporem +0).

League of Legends

• Odpowiedzi 599
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trzeba uruchomic to przez obejscie. Inaczej patcher podmienia pliki na oryginalne.

Wczoraj na pl'u wojem 42 lvl rozwalilem ninje 80 lvl z eq +8;> Wszyscy się śmiali, a ninja się wylogowała <_<

Nie obrażę się, jeżeli dostanę plusa;)

Opublikowano

Ja tak samo.. 34 lv a klepie 60 i mowie, ze mam aure na m10 i 50 na ludzi xD

No nie wiem czy tak fajnie ... już z 2% osób ma to :-) A na privach to już bedzie ZAWSZE

xxx

Opublikowano

bylo gadane zeby nie wykorzystywac w pvp-..- a wy i tak swoje?;/ dziala na woju,surze,ninji ... (plec zenska nie dziala;/)

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

Nie widziałem gdzie było gadane... kogo to obchodzi? Kazdy to teraz bedzie uzywał .

32 użytkowników, 5 gości, 1 anonimowych

i tak ciągle. Może blok to juz?

xxx

Opublikowano

Bo nie mam co robić tylko do PVP będę usuwał te pliki o.O i pytanie do klaskaj..

@offtop Czy ty "Pozdrawiam, Klaskaj" masz cały czas pod Ctrl + V ?:D

Opublikowano

To jest super :D dzisiaj na triadicy wzialem 79 lvl na duchowe xxxxD a mam 61 lvl xD

dzis 100kk zarobilem bo koles chcial wiedziec jak to robie :D

I ubilem z konia zjawe xxxD

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

bylo gadane zeby nie wykorzystywac w pvp-..- a wy i tak swoje?;/ dziala na woju,surze,ninji ... (plec zenska nie dziala;/)

NAUCZCIE SIE CZYTAĆ BŁAGAM!

przeczytaj moja wypowiedz - działa

I NIE PISZCIE ZE KAMER TO ZROBIŁ BO TO JAKIS NIEMIEC xD

i mnie trafia jaki spam sie tu robi :(

Opublikowano

Kurde mam problem ściągnełem to włączam kamera na priwa Na woju śmiga odpalam ninje i nie działa co mam zrobić ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

NAUCZCIE SIE CZYTAĆ BŁAGAM!

przeczytaj moja wypowiedz - działa

I NIE PISZCIE ZE KAMER TO ZROBIŁ BO TO JAKIS NIEMIEC xD

i mnie trafia jaki spam sie tu robi :(

uspokuj sie

czytac ze zrozumieniem umiem, mam wojke i nie dziala wiec mi tu nie pieprz

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

Przeczytałem już kilka wypowiedzi różnych osób o PvP z kolesiami , którzy mają wysokie lvle i nasuwa mi się pytanie . Nikt z nich nie skapnął się , że coś macie ? Ja walczyłem z 30 - 48 lvle ( oczywiście win xD ) i zawsze ktoś miał jakieś pretensje typu " żal ale sh " i różne takie . No na ich miejscu też bym się wkurzał jak ktoś miałby mnie na 2 skille :D . Pytanie kieruje np . do zwedek czy paterek .

Opublikowano

tak ja pisałem aby tego nie używac w pvp

i prosze wasm abysmy dalej nie uzywali tego w PvP

uzylem dlatego ze ten koles zaczal mnie wyzywac od qurw dlatego powiedzialem ze reloga zrobie [przelaczylem sie na metka z tym] i go sklepalem po dupie

juz wiecej nie bede uzywal na nich ^^

ZRÓBMY UMOWE

MOZEMY UZYWAC NA PRIVACH

NA PL TYLKO MOOBY

NA PL NIE W PVP ABY BYC SPRAWIEDLIWYM WOBEC SIEBIE

BO JEDNA OSOBA BEDZIE TO MIALA ALE W PVP NIE BEDZIE UZYWALA A DRUGA BEDZIE I UZYJE IBEDZIEMY SIE NA SIEBIE NAWZAJEM WKURZAC A POWINNISMY TO JAKOS TRZYMAC PRZED LUDZMI Z PL KTORZY KABLUJĄ

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

a co oni ci zrobią ? ^^

to jest modfikacja clienta...mamy obejscie...nic nam sie nie patchuje

jesteśmy pro...

jak ktos dluzej siedzi w hackach to nic i nikt nie jest w stanie go pokonac ^^

tak samo MPC

Nic i nikt nie bedzie wstanie pokonac hacków ^^

zrobia znowu HS to MPC znowu zrobi obejscie ^^

1306263410-U198706.png

Opublikowano
tak ja pisałem aby tego nie używac w pvp

i prosze wasm abysmy dalej nie uzywali tego w PvP

uzylem dlatego ze ten koles zaczal mnie wyzywac od qurw dlatego powiedzialem ze reloga zrobie [przelaczylem sie na metka z tym] i go sklepalem po dupie

juz wiecej nie bede uzywal na nich ^^

ZRÓBMY UMOWE

MOZEMY UZYWAC NA PRIVACH

NA PL TYLKO MOOBY

NA PL NIE W PVP ABY BYC SPRAWIEDLIWYM WOBEC SIEBIE

BO JEDNA OSOBA BEDZIE TO MIALA ALE W PVP NIE BEDZIE UZYWALA A DRUGA BEDZIE I UZYJE IBEDZIEMY SIE NA SIEBIE NAWZAJEM WKURZAC A POWINNISMY TO JAKOS TRZYMAC PRZED LUDZMI Z PL KTORZY KABLUJĄ

Też jestem takiego zdania , wystarczy , że działa to na moby wykorzystujmy to w expie , a nie w PvP bo potem będą problemy tylko . Oczywiście mowa o PL-u

Opublikowano

Też jestem takiego zdania , wystarczy , że działa to na moby wykorzystujmy to w expie , a nie w PvP bo potem będą problemy tylko . Oczywiście mowa o PL-u

Też mowie o PL.

priv to priv robta co chceta :)

A na PL Szanujmy się nawzajem.

Wtedy więcej osiągniemy :)

Wiec prosze was wszystkich nie uzywajmy w PvP ;)

2x UP.

Działa na BM :D best specjaliste* z ducha pokonalem :)

1306263410-U198706.png

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Wow :D Nie znałem tych bugów, masz wielkiego PLUSA u mnie :)

pozdro :)

Opublikowano

Na mobach mi to nie działa :P niewiem czemu

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

powiem tak forum MPC wcale nie jest pro :P

Po pierwsze dlaczego temat jest podpisany jako BUG?? przecież to jest coś w rodzaju hacka

Po drugie dlaczego nie jest podpisane że to zrobił xXW4yn3Xx przeciez to tak jakby łamanie praw autorskich na forum włoskim i niemieckim przynajmniej napisali....

Po trzecie napewno działa wam na ninji dagger zasadzka?? mi tylko chmurka i szybki ale zasadzka i wirek nie mnoży a te skile dają największe obrażenia:(

Po czwarte nie piszcie że GM wejdzie i zablokuje bo gówno zrobi... na niemieckim forum jest już z 80 stron, a na włoskim 18 i jakoś nikt nic nie robi i nie może zrobić:D

Po piąte i tak nooby będą używać tego w pvp i nic z tym nie da się zrobić;p

Po szóste idę łowić rybki na 10 kontach :rolleyes:

eh...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...