Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

www.muonline.me | ~26.01.2018~ | x1-x35 | 15% | The Legend is Born

mUca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Liczba online zgadza się ze stanem w grze.
1.png
Jeśli działają hithacki itp. to proszę ich używać, nie ma problemu ;)

Dzisiaj w godzinach porannych pojawi się mała aktualizacja serwera, więcej informacji będzie umieszczone na stronie serwera.
ZAPRASZAMY!

ezgif.com-resize(1).gif

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
9 godzin temu, KlLLER napisał:

a co ty chciales liczyc boty w grze? ^^

a co ty chciałeś patrzeć na 10 online na www? Wątpię żeby więcej ludzi było w tym samym czasie na stronie co i tak się nie przekłada w żaden sposób na liczbę graczy.

Opublikowano

Widać, że wypowiadają się tylko Ci wielce pokrzywdzeni, Ci co nie grają, nie będą grać i wpływają na złą opinie na temat serwera. Ludzie co to za mentalność? Serwer stoi, ma się dobrze, ba będzie miał się jeszcze lepiej, ponieważ cały czas nad nim pracujemy. Nie gracie, nie będziecie grać, nie graliście a macie najwięcej widzę do powiedzenia, to tak samo jak te stare babcie na targowiskach, typu "Ty Zocha, nie bierz tych ziemniaków" Z: "a czemu?" "bo tak wyglądają"

ezgif.com-resize(1).gif

Opublikowano

Serwer zrobiony ciekawie, gra się naprawdę przyjemnie.

Dynamiczny exp się sprawdza, natomiast drop jest stosunkowo niski, co owocuje tym, że każdy lata w czymś innym - to z ziemi, tamto z serduszka, jeszcze co innego z ubitego do spółki z kumplami golda.

Czy w trakcie gry okazało się, że coś trzeba poprawić?
No jasne - przecież w trakcie testów wszystkiego się nie wykryje. Grunt w tym, że z administracją jest dobry kontakt, i w momencie gdy należy się czemuś przyjrzeć, to się tym zajmują.

Kocham to polskie podejście - ja się nie bawię, więc chociaż innym uprzykrzę grę :v

Wrzucę gówno-wirusa, jak przystało na chłopa co dopiero oderwał się od wideł i powiem, że to działający hax - "hehe, no mati, niezłe z nas trolle, co?"

Łapcie sztachetę i wracajcie do remizy.

Sztacheta_ryflowana_2_x_9_x_100_cm-65583

Opublikowano

Ja akurat na testach wyrobiłem więcej godzin online niż top 3 razem wzięci licząc, że grają non stop od startu więc mam prawo się wypowiadać nt tego serwera. To nie jest forum do lizania się po dupach. Na becie było wszystko spoko nie licząc ostatniego tygodnia gdzie waliliście w uja z balansem i poprawkami nie dając przetestować oraz mieliście w dupie odpisywanie na pw na waszym forum na które tak zachęcacie wchodzić.

Opublikowano

Ciężko odpisywać osobie, która otrzymuje odpowiedzi, a po 5 minutach pyta o to samo ;)

ezgif.com-resize(1).gif

Opublikowano
5 minut temu, gwtim napisał:

Ja akurat na testach wyrobiłem więcej godzin online niż top 3 razem wzięci licząc, że grają non stop od startu więc mam prawo się wypowiadać nt tego serwera. To nie jest forum do lizania się po dupach. Na becie było wszystko spoko nie licząc ostatniego tygodnia gdzie waliliście w uja z balansem i poprawkami nie dając przetestować oraz mieliście w dupie odpisywanie na pw na waszym forum na które tak zachęcacie wchodzić.

z tego co się dowiedziałem grając na serwerze to Mama Ci kasy na vipa nie dała i płakałeś że administracja Ci vipa za testy nie dała, smutne, prawie się przejąłem, nawet mi łezka z oka poleciała ale jak pomyślałem o tych wszystkich testerach którzy na starcie wydali swoją gotówkę by zrobić postać niczego nie żądając od Administracji doszedłem do wniosku że jesteś zwykłą cebulą liczącą na promocje i darmówki :) nie pogrążaj się cebularzu i wracaj na swoje miejsce w szeregu, tu nie ma miejsca dla płaczków i dzieciaczków ;)

Opublikowano

Pytanie jeszcze ile z tych godzin online na testach to było expienie na off attacku a ile prawdziwe testy, nie ujmuje Ci i wiem że zglosiles sporo problemów ale nie granie na serw bo admin nje dał vipa za testy - proszę Cię. Jeśli trzeba było to mogłeś napisać zasponsorowal bym Ci te 3$ żeby podbić liczbę online :)

Opublikowano
20 minut temu, gwtim napisał:

To ja nie wiem, co Ty robiłeś w tym czasie, bo jak wbiliśmy ze znajomymi na 2-3 ostatnie dni to jeszcze udało się co nieco odnaleźć :D

Tak jak pisali Ci koledzy wyżej - testowanie nie polega na zostawianiu postaci online na x godzin, bo z tym sobie porawdzi nawet średnio rozgarnięta małpa, a wyszukiwaniu określonych nieścisłości.

Balans był robiony, natomiast komunikacja w tym czasie odbywała się na teamspeaku.

Jak to sobie wyobrażasz inaczej? *łup ze skilla*, a następnie pw na forum "trochę chyba za mocno" i czekanie na to, aż ktoś przeczyta i odpowie?

Opublikowano
1 godzinę temu, mUca napisał:

Ciężko odpisywać osobie, która otrzymuje odpowiedzi, a po 5 minutach pyta o to samo ;)

Ciężko testować coś czego nie naprawialiście na bieżąco i nie wiadomo czy w ogóle wzięliście to pod uwagę co zgłaszałem. O testach pvp nawet nie wspomnę bo tak zajebiście balans był zrobiony, że do samego końca bety DL nie był w stanie nic ubić.

1 godzinę temu, Uela napisał:

z tego co się dowiedziałem grając na serwerze to Mama Ci kasy na vipa nie dała i płakałeś że administracja Ci vipa za testy nie dała, smutne, prawie się przejąłem, nawet mi łezka z oka poleciała ale jak pomyślałem o tych wszystkich testerach którzy na starcie wydali swoją gotówkę by zrobić postać niczego nie żądając od Administracji doszedłem do wniosku że jesteś zwykłą cebulą liczącą na promocje i darmówki :) nie pogrążaj się cebularzu i wracaj na swoje miejsce w szeregu, tu nie ma miejsca dla płaczków i dzieciaczków ;)

Rodzinę zostaw w spokoju gimbie. Pytałem czy będą jakieś nagrody to mi odpowiedzieli, że ViP. Pytałem 9h przed startem na pw co z tymi vipami dla testerów to nawet nie dostałem żadnej odpowiedzi. Tu nie ma miejsca dla płaczków i dzieciaczków?  Pewnie z gromu jesteś? Byłem kilka razy na ts posłuchać to rzeczywiście same samce alfa, przeżywają mu jakby im rodzinę porwali.

1 godzinę temu, OptiMUmPvP napisał:

Pytanie jeszcze ile z tych godzin online na testach to było expienie na off attacku a ile prawdziwe testy, nie ujmuje Ci i wiem że zglosiles sporo problemów ale nie granie na serw bo admin nje dał vipa za testy - proszę Cię. Jeśli trzeba było to mogłeś napisać zasponsorowal bym Ci te 3$ żeby podbić liczbę online :)

Gdyby nie te moje testy na offexpie to byście po pierwszym CSie mieli więcej ancientów dziennie niż ludzi na serwerze. Rozumiem, że jesteś cały czas aktywny na serwerze i nie grasz afk? Testy chyba polegają na tym żeby symulować normalne granie i nie wyobrażam sobie jak inaczej ustawić drop itp.

Tu nie chodzi o pieniądze tylko o zasady, uwierz stać mnie. Admin pisze jedno, robi drugie a jak w tym przypadku olewa kompletnie, więc nie mam zamiaru grać na takim serwie.

1 godzinę temu, goraus napisał:

To ja nie wiem, co Ty robiłeś w tym czasie, bo jak wbiliśmy ze znajomymi na 2-3 ostatnie dni to jeszcze udało się co nieco odnaleźć :D

Tak jak pisali Ci koledzy wyżej - testowanie nie polega na zostawianiu postaci online na x godzin, bo z tym sobie porawdzi nawet średnio rozgarnięta małpa, a wyszukiwaniu określonych nieścisłości.

Balans był robiony, natomiast komunikacja w tym czasie odbywała się na teamspeaku.

Jak to sobie wyobrażasz inaczej? *łup ze skilla*, a następnie pw na forum "trochę chyba za mocno" i czekanie na to, aż ktoś przeczyta i odpowie?

Udało wam się odnaleźć bo tak jak pisałem admini nie naprawiali bugów i np itemy z k5 które zgłaszałem chyba zaraz na początku bety nie zostały naprawione do końca. Widocznie nie było tam nikogo kto by się zbliżył do średnio rozgarniętej małpy skoro po kilka razy zmieniali np drop w LoT na moje prośby bo nie umieli ustawić dobrze ancków.

Cytat

Nie wiem co ma komunikacja do tego. Niby poustawiany balans, człowiek wbija na konta testowe sprawdzić i wychodzi wielkie gówno a nie balans. Już nawet nie wspominam o tym, że te testowe konta miały z dupy rozdane staty których jak to mi napisał jeden admin mam nie zmieniać a taki DL np bez kunia.

Dobra nie będę się już tu wypowiadał bo widzę gromy się na mnie rzuciły z adminami. Bawcie się we własnym gronie bo po online połowa to pewnie jedna gildia + alty i rodzyn nie zapomnijcie wyjąć z zębów po wspólnej adoracji.

//edit

jeszcze dodam, że ten vip którego miałem dostać a nie dostałem to nie główny powód dla którego nie gram. Głównym powodem jest po prostu to, że gra mało ludzi i ten serwer ma nawet mniej online niż WoG ze swoim p2w po miesiącu. Niedługo kaplica będzie, tym bardziej, że niedługo będą max staty skoro po 3 dniach wbili 1 GR a za każdy jest +1k statów.

Opublikowano

No cóż jak ktoś wyżej napisał to forum jest to wyrażania opini o serwie miedzy innymi. Płacz jest uzasadniony, config jak wczesniej wspomniał Evilek jest prawie taki sam jak w LoC (chociaz mUca pare dni temu  na ts zarzekał się że z LoC nie ma nic wspolnego)... więc wcześniej padły proste pytania, zanim serwer ruszył. Czy był poprawiony balans #1 Czy był poprawiony RF #2 itd. Odpowiedź była taka że zostało poprawione. In-game dalej RF niszczy goldy, buff przesadzony i bez RFa w pt nie mozna expic wyzej. Ustawienia goldow nie trzeba mowic ze do dupy. Exp fajny? Spierdolony tak że lepiej stac na nizszych mapach z mobami po 8k hp niz z takimi co maja po 25k hp bo roznica w expie minimalna. O resetowaniu statów, nie będę powtarzał. Zjebany chat że trzeba czasami coś napisać pare razy żeby wyskoczyło? Tak samo jak na LoC.

Gówno było zrobione na "becie" i nie ma co słodzić, ani obrażać ludzi którzy słusznie krytykują.

Opublikowano
9 minut temu, Prediction napisał:

No cóż jak ktoś wyżej napisał to forum jest to wyrażania opini o serwie miedzy innymi. Płacz jest uzasadniony, config jak wczesniej wspomniał Evilek jest prawie taki sam jak w LoC (chociaz mUca pare dni temu  na ts zarzekał się że z LoC nie ma nic wspolnego)... więc wcześniej padły proste pytania, zanim serwer ruszył. Czy był poprawiony balans #1 Czy był poprawiony RF #2 itd. Odpowiedź była taka że zostało poprawione. In-game dalej RF niszczy goldy, buff przesadzony i bez RFa w pt nie mozna expic wyzej. Ustawienia goldow nie trzeba mowic ze do dupy. Exp fajny? Spierdolony tak że lepiej stac na nizszych mapach z mobami po 8k hp niz z takimi co maja po 25k hp bo roznica w expie minimalna. O resetowaniu statów, nie będę powtarzał. Zjebany chat że trzeba czasami coś napisać pare razy żeby wyskoczyło? Tak samo jak na LoC.

Gówno było zrobione na "becie" i nie ma co słodzić, ani obrażać ludzi którzy słusznie krytykują.

gówno wiesz o gównie w którym pływasz tak samo jak Daniel który nigdy nie czytał z tego co pamiętam testy changelogów bo w nich było zawarte co było zmieniane i  ustawiane a on pytał ciągle o to samo co wystarczyło przeczytać ;)

Wiecie tyle ile zjecie, plujecie na serwer a tak naprawde nic nie wiecie co się na nim dzieje, co się zmieniało i zmienia ;)

Opublikowano

Czy wyglądam jakby mnie interesowała każda zmiana jaka była wprowadzana? Jeżeli błedy z gotowych plików które dostali dalej wystepują po starcie serwera, pomimo zwrócenia uwagi na nie to dalsza dyskusja nie ma sensu. Wracaj sobie grać na tym "rozwijającym" się serwerze zamiast tutaj pluć, bezzasadnie zresztą.

Opublikowano

no widzisz, i właśnie sam się przyznałeś pół-mózgu że gówno wiesz a blochasz jak dziwka w burdelu :v tam naprawde chuja wiesz co jak z czy m do czego a piszesz co Ci paluchy na klawiaturze wystukają, żałosne i nawet nie śmieszne ^^

nie wiesz jakie pliki Administracja wzieła od Evila, nie wiesz kto i co grzebał przy nich a widzę wiesz wszystko tak jakbyś miał dostęp do vps na którym sterczy serwer i starasz się tutaj błyszczeć wiedząc wszystko lepiej niż Administracja czy sam Evil którego wywołujesz do tablicy w każdym poście. Wyjdź się przewietrzyć, jak smolisz to najlepiej leć sobie zapalić bo pierdolisz takie smenty i głupoty że szkoda strzępić ryja :v

Opublikowano

@Prediction jedno proste pytanie. Rozmawiałeś kiedyś ze mną? Czy ja chodź raz powiedziałem, lub wyparłem się tego, że LoC nie ma nic wspólnego z MuOnline.me? Przecież jasno Evilek pisał, że jest naszym supportem. I to już zaraz po tym jak poszła zapowiedź. Więc co Ty człowieku bredzisz? Co Ty kur... planety pomyliłeś?
Nic nie było robione, ciekawe czemu gracze nie rezygnują z gry na serwerze, tylko ściągają też i nowych graczy. Jest tak źle, kur... Ostatni mój komentarz wypowiadający się do osoby mającej inteligencje pokroju krowy. Nie wiesz jak jest, w dupie byłeś, tyle widziałeś. Możecie mnie zbanować, za tego posta, bo przecież dzieciaki pójdą do mamy zaraz się skarżyć. Nie obchodzi mnie to, ale dobra...

Bawią mnie tacy ludzie jak Wy :D

ezgif.com-resize(1).gif

Opublikowano
27 minut temu, Uela napisał:

gówno wiesz o gównie w którym pływasz tak samo jak Daniel który nigdy nie czytał z tego co pamiętam testy changelogów bo w nich było zawarte co było zmieniane i  ustawiane a on pytał ciągle o to samo co wystarczyło przeczytać ;)

Wiecie tyle ile zjecie, plujecie na serwer a tak naprawde nic nie wiecie co się na nim dzieje, co się zmieniało i zmienia ;)

Bo tam się nic nie zmienia. Założę się że nadal z k5 leci 380 dla summonera który jest zbugowany (naprawili to usuwając "380" z opisu itemów a nadal wchodzą jogi) i jak widzę czat dalej nienaprawiony, chociaż obie rzeczy zgłaszane były 2 tyg temu "a wystarczy zmienić uprawnienia dla gm" czy coś takiego niby prostego miało naprawićczat. Chuja się znają ci wasi zajebiści admini skoro nawet ustawienie ich "oczka w głowie" specjalnych jeweli ich przerosło skoro zamiast naprawiać zaczęli po prostu usuwać lub wyłączać jewele.

Opublikowano
6 godzin temu, gwtim napisał:

a co ty chciałeś patrzeć na 10 online na www? Wątpię żeby więcej ludzi było w tym samym czasie na stronie co i tak się nie przekłada w żaden sposób na liczbę graczy.

hahahah  w tym samym czasie? srly...

Opublikowano
27 minut temu, gwtim napisał:

Bo tam się nic nie zmienia. Założę się że nadal z k5 leci 380 dla summonera który jest zbugowany (naprawili to usuwając "380" z opisu itemów a nadal wchodzą jogi) i jak widzę czat dalej nienaprawiony, chociaż obie rzeczy zgłaszane były 2 tyg temu "a wystarczy zmienić uprawnienia dla gm" czy coś takiego niby prostego miało naprawićczat. Chuja się znają ci wasi zajebiści admini skoro nawet ustawienie ich "oczka w głowie" specjalnych jeweli ich przerosło skoro zamiast naprawiać zaczęli po prostu usuwać lub wyłączać jewele.

wbijanie jogów w item 380? Czy w sumie w jakikolwiek itrem :v

Ucz mnie, bo gram tyle lat, a nie wiedziałem, że można jogami podbijać itemy xD

Opublikowano
1 minutę temu, goraus napisał:

No jak tacy ludzie zajmują się balansem jak Pan wyżej to wszystko jasne ^_^

Opublikowano

Kracy, od kiedy jesteś Adminem serwera ? haha bo myślałeże się w ścigamy o topke a tu wychodzi na to że my czegoś nie wiemy xD  zatrudniłeś się na boku ? ^^

Opublikowano
29 minut temu, goraus napisał:

Dla Ciebie i innych niepełnosprawnych doprecyzuję: wbijanie opcji pvp (jog + joh). 

Opublikowano
5 minut temu, gwtim napisał:

Dla Ciebie i innych niepełnosprawnych doprecyzuję: wbijanie opcji pvp (jog + joh). 

widzisz jesteś niedoinformowany tak samo jak każdy kto nie gra na serwie bo nic z tych rzeczy o których myślisz nie działa :)

Opublikowano
46 minut temu, Mag44 napisał:

Widze,ze niezla gownoburza.... Ilosc online nie zacheca...Poki co zapraszam na Ayonia :)

Ty zapraszasz na ayonia a ja zapraszam na Me, gra się bardzo dobrze a nowy balans nareszcie ustawił grę :)

Opublikowano
4 godziny temu, goraus napisał:

to w co ty grałeś ? hahaa czytam sb nieraz takie rzeczy i mnie śmiech porywa. Czytaj ze zrozumieniem a tak dla twojej wiedzy - jogami i harmony wbijasz w pralce pink opcje w itemy od 380 lvl. Może na tym serwerze to nie działa nie gram tu a machnełam posta tylko dlatego że bawi mnie niewiedza ludzi co to niby lata grają w mu:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...