Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

www.muonline.me | ~26.01.2018~ | x1-x35 | 15% | The Legend is Born

mUca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, ligget napisał:

bawi mnie niewiedza ludzi co to niby lata grają w mu:D

To samo chciałem powiedzieć o administracji tego serwa  ^_^ Zmiany w balansie i dropie po starcie serwa... balans nareszcie ustawił grę. No słyszałem jak teraz wygląda MG. Powodzenia z gonieniem za topka ktora się ubrała i po paru dniach podrasowanie goldów. Grasz sobie RF... cieszysz się z dmg? Boom, jestes gownem. Bo trzeba było naprawić na odpierdol to co powinno być zrobione w becie ^_^

Ale będą się cieszyć jak dzieci na cukierki w Halloween, że cały czas aktywnie słuchaja ludzi i wprowadzają zmiany. Jedynym sensownym rozwiązaniem to by było wziąc paru rozgarnietych graczy, takich ktorzy chociaz wiedzą o istnieniu opcji jog ^_^ i ustawienie wszystkiego od nowa czyt. balans, moby (czyt. exp adekwatny do poziomu mobka), spoty zeby nie bylo ze pierdolony natural nachodzi na spot, goldow, eventów (a nie ze dostajesz 100hunt czy woinsow juz nie pamietam za to ze ostatni przegrales event, tak... tak to dziala tutaj na serwie, 10 dopow i masz jewel of growth), naprawienie jeweli, opcji. I pózniej restart z nadzieją ze gracze wybaczą brak kompetencji.

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
27 minut temu, ligget napisał:

to w co ty grałeś ? hahaa czytam sb nieraz takie rzeczy i mnie śmiech porywa. Czytaj ze zrozumieniem a tak dla twojej wiedzy - jogami i harmony wbijasz w pralce pink opcje w itemy od 380 lvl. Może na tym serwerze to nie działa nie gram tu a machnełam posta tylko dlatego że bawi mnie niewiedza ludzi co to niby lata grają w mu:D

to był sarkazm Ligget :) bo gość wytykał Administracji błędy które dawno było naprawione i kolega użył sarkazmuy żeby okazać w ten sposób jego niewiedzę :P

Opublikowano

@Prediction  załóż wlasny serwer i pokaz jaki jestes zajebisty, nie myli sie tylko ten co nic nie robi ;) mam nadzieje ze serwer bedzie udoskonalany , w becie nie da sie wszystkiego sprawdzic i ten co mial serwer zdaje sobie z tego sprawe . 

Opublikowano

Jak tak czytam co niektore osoby tutaj wypisuja to niewiem czy plakac czy sie smiac.

Podajcie mi chociaz jeden serwer na ktorym wszystko zostalo zrobione perfekcyjnie na testach czekam :) 

Co do balansu po pierwsze widzieliscie kiedys balans postaci na 1 resie oraz bez itemow? Czy tylko sugerujecie sie itemami z heart of love? To jest smieszne jesli rf walil na serwerze wszystko co sie rusza oraz elf bylo super ale jak w miare wyrownali to sie poplakaliscie jak male dzieci ktorym zabral ktos zabawki.

Dla tych ktorzy chca pograc w milej atmosferze oraz na serwerze na ktorym administracja codziennie dodaje jakies poprawki to zapraszam.

Opublikowano
19 godzin temu, Uela napisał:

Kracy, od kiedy jesteś Adminem serwera ? haha bo myślałeże się w ścigamy o topke a tu wychodzi na to że my czegoś nie wiemy xD  zatrudniłeś się na boku ? ^^

Oj, chętnie bym się pościgał, ale niestety praca mnie ostatnio pochłania, zatem o ile gra się naprawdę przyjemnie, to niestety na tym serwie nie wygospodaruję czasu, by o nią walczyć :-(

Opublikowano

Ja mogę powiedzieć że bardzo podoba mi się podejście administracji, chcą rozmawiać z graczami, słuchają propozycji i wprowadzają oczekiwane zmiany - na wielu serwerach spotkałem się z odpowiedzia admina typu "nie podoba sie nie graj". Dajcie temu serwerowi czas, jeśli wszystko dobrze się rozwinie na kolejnej edycji będzie już wszystko ustawione na zero :) zazwyczaj pierwsza wersja serwera jest tak naprawdę open beta dla graczy 

Opublikowano

Killer - nie grasz to nie spamuj w temacie, co dwa dni publikujesz i zmieniasz serwer. Postaw swój serwer i pokaż jak go zajebiscie przetestujesz, niestety ale niedociągnięcia wychodzą gdy serwer testuje 100-150 osób a nie garstka ludzi. Tylko realna rozgrywka daje odzwierciedlrnie ustawień 

Opublikowano
11 godzin temu, Uela napisał:

Twój mózg jest w fazie beta Waflu. idź grać na soula ^^

niech zgadnę, olaboga z oldsquad?

Opublikowano

Serwer stabilny, dużo rzeczy pozmieniane według pomysłów grraczy. Czekamy na kolejny update. Vip nie dodaje Expa co dla mnie Tez jest na duży plus. 

Za tydzień pierwszy Cs, 3 duże gildie już się uformowaly, mam nadzieję że dołączy 4ta i będziemy mogli się pobawic 

Opublikowano

jak 3 :P 4 duże gildie, Dreamersi, Grom, Gestapo i Vendetta, ja liczę na to że piąta gildia powstanie patrząc na ranking chyba można się spodziewać powstania piątej potęgi :D

Opublikowano

Dodano nowy patch zawierający ciekawe dodatki i urozmaicajace rozgrywkę :) zapraszam tych niezdecydowanych, gracze pomocni zarówno jeśli chodzi o itemy jak i buff na start. Nie ma co się sugerować przewaga bo w obecnej chwili jesteście w stanie podpiąć się pod party i wbić prime reset w mniej niż jeden dzień :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...