Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

www.muonline.me | ~26.01.2018~ | x1-x35 | 15% | The Legend is Born

mUca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I really thought that ppl changed their mentalities and promote a nice & fair game for the sake of MU but once again I'm dissapointed and desgusted.When your numbers dropped to 100 online you just added 100+ fake online on site and REMOVED 'Online Players' from ranks so ppl can't check them.

Shame on you, really...

"The only way to do great work is to love what you do" - Steve Jobs

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Dnia 26.01.2018 o 15:29, mUca napisał:

Można spokojnie grać BK, wszystkie postacie bija podobny dmg na bossy/goldy/selupany itp :D

Kpina, kpina i jeszcze raz kpina. Po raz kolejny administracja słodzi wszystko, prawie jakbym Apostoła widział... RF znowu zjebany potężnie, bije/przebija się tam gdzie inne postacie mogą pomarzyć (tak juz k5 bija... BK/DL nawet się nie przebija na k3). AE podchodzi na spota i na bombę całe pt czyści. Innych klas nie sprawdzałem ale przypuszczam że SM dalej ma SB dojebane, cometfall pewnie też niszczy wszystko. Moss jak mówiłem powinien być off, parę godzin ludzie biegają z takim stuffem że wololo.

VIP - resetowanie statów za free ---> gram rf ----> PVE build ---> inwazja ----> swap full vit(reszta pod buffy) --->k5 zgon---> znow pve zadowolony.
BEZ KOMENTARZA

Exp na a4 30k.... na ac 30-35k (tutaj różnie bo exp w pt też się zachowuje specyficznie). Spoty naturale + robione... a4 toxic af.

Króliki... dużo, padają szybko... drop kluczy a drop z skrzynek = exe wysokie. Brak słów.

Co do online to już się wypowiedzieli wcześniej.
Tak jak LoC pomysł fajny, wykonanie... mierne. Mam generalnie wrażenie że dostaliście pliki w spadku i poza śmiesznymi bossami z nazwami jak champy w LoLu i innymi kosmetycznymi "innowacjami" to ch** wielki bąbelki, niewypał jakich wiele.

Z plusów to drop pierza. Questy fajny pomysł chociaż sto serduszek na początku wypada średnio.

Pozdrawiam, Neo

Opublikowano
22 minuty temu, Prediction napisał:

Kpina, kpina i jeszcze raz kpina. Po raz kolejny administracja słodzi wszystko, prawie jakbym Apostoła widział... RF znowu zjebany potężnie, bije/przebija się tam gdzie inne postacie mogą pomarzyć (tak juz k5 bija... BK/DL nawet się nie przebija na k3). AE podchodzi na spota i na bombę całe pt czyści. Innych klas nie sprawdzałem ale przypuszczam że SM dalej ma SB dojebane, cometfall pewnie też niszczy wszystko. Moss jak mówiłem powinien być off, parę godzin ludzie biegają z takim stuffem że wololo.

VIP - resetowanie statów za free ---> gram rf ----> PVE build ---> inwazja ----> swap full vit(reszta pod buffy) --->k5 zgon---> znow pve zadowolony.
BEZ KOMENTARZA

Exp na a4 30k.... na ac 30-35k (tutaj różnie bo exp w pt też się zachowuje specyficznie). Spoty naturale + robione... a4 toxic af.

Króliki... dużo, padają szybko... drop kluczy a drop z skrzynek = exe wysokie. Brak słów.

Tak jak LoC pomysł fajny, wykonanie... mierne. Mam generalnie wrażenie że dostaliście pliki w spadku i poza śmiesznymi bossami z nazwami jak champy w LoLu i innymi kosmetycznymi "innowacjami" to ch** wielki bąbelki, niewypał jakich wiele.

Z plusów to drop pierza. Questy fajny pomysł chociaż sto serduszek na początku wypada średnio.

Pozdrawiam, Neo

Podpisuje się w 100% pod tym co napisał Neo. Serwer ma potencjał, wystarczy poprawić kilka rzeczy i będzie o wiele lepiej. 

iHacks  <3

Opublikowano
47 minut temu, Prediction napisał:

BEZ KOMENTARZA

Pozdrawiam, Neo

To nie Apostle, kolega iRDA - też brał udział przy LOC :)

Webginers.pl [STRONY INTERNETOWE] [GRAFIKA KOMPUTEROWA] [SERWERY MU ONLINE]

Opublikowano

Na pewno reset stat musi zostac usuniety , ewentualnie 1x na 24h bo ktos kto gra rf tak jak pisali wyzej poprzednicy robi sobie vita na inwazje a potem zmienia na ene/agi. Goldy musza miec 5-6x wiekszy dmg , szczegolnie k3/k4/k5. Liczba online w tym momencie 170 - jest to realna liczba graczy jaka jest obecnie na serwerze - zakladka online jest dostepna  i widac nicki w grze 

Opublikowano
17 minut temu, OptiMUmPvP napisał:

Liczba online w tym momencie 170 - jest to realna liczba graczy jaka jest obecnie na serwerze - zakladka online jest dostepna  i widac nicki w grze 

Ofc Boje, after they have been caught up they undo what they did as they understood that it's a shame.

https://imgur.com/a/ZZgYl

GL

"The only way to do great work is to love what you do" - Steve Jobs

Opublikowano

Ta lipa z tym resetowaniem stat i offlevelem. Do tego dziala hithack na s6 i ludzie ubijaja na tym goldy , a antyhack zamiast blokowac to blokuje normalne programy w windowsie -.-

Opublikowano

Ludzie ubijaja goldy normalnie bez Hh bo te są porostu słabe. 

@OldSquad you re right, imo too much ppl have permission to panel admin and someone wanna "help" with online Players number ^^

Opublikowano

Na wstępie napisze że nie będę czytał wypocin zawartych i wyplutych na to forum bo tu jedynie poszła reklama, nad serwerem pracujemy na bieżąco, gdyby gracze używali głowy zamiast jaj pisaliby wątki na forum serwera co jest źle, co się popsuło, co trzeba poprawić.

Jeżeli łatwiej wam przyjść tutaj, nakurwić w temacie na wszystkich to wyjdźcie z serwera, usuńcie najlepiej historie tak by nie było po nim śladu i dajcie nam pracować w spokoju.

Jeżeli zaś poczuwacie się w jakimkolwiek stopniu do chęci gry na serwerze i udoskonalaniu go to zapraszam ze wszystkim na forum serwera, zakładać tematy, wypisywać błędy i niech się ludzie podpisują czy to prawda czy nie.

Widzę tutaj czyste cebularstwo, zjebało się coś to przyjde, nakurwie, obrzuce łajnem i pójdę w cholere, skąd mamy wiedzieć czy coś jest do poprawy jeżeli nikt nam o tym nie mówi ?

Tyle od nas. Ten temat na mpc nie będzie przez nas dłużej obserwowany, zapraszam ze wszystkim na forum serwera, do specjalnych zakładek. Nie chce Ci się iść wypisywać błędów i uwag ? -----> Tam są Drzwi, Dziękujemy.

ezgif.com-resize(1).gif

Opublikowano

Jakie zjebało się coś, człowieku... brak słów. Pytałem pare razy o balans przed startem serwera, dostałes pliki i ch** zrobiłes identyczny problem jak był na LoC, koniec pieśni. Spierdolone po całości. A żebyś wiedział ze ludzie przestaną grać bo znowu żeby expić wyżej trzeba mieć RF'a w pt. Albo jebane EE ktore daje buffa na 30min i swap na AE napierdala z multishota na spocie jak pojebany.
Patologia, bez komentarza taką wypowiedź wystrzeliłeś...

Opublikowano
7 godzin temu, LoOpY_99 napisał:

Ja rezygnuje z gry. Jakbyco hax na soulmu działa na tym servie wiec milego ^^

Az z ciekawości sprawdzę jak wrócę do domu, bo ten anty cheat blokuje nawet dużo normalnych programów jak np team viewer. BTW nie ma obecne serwera gdzie nie działaja haxy, na jednym mniej - na drugim więcej, zadaniem at jest wyłapywanie oszustów i eliminowanie ich x rozgrywki 

Opublikowano

Piękny trojan podmieniajacy svhosts.exe :p

Pozostawienie bez komentarza

To nawet strach włączyć aby wyciągnąć dumpa do ah

Opublikowano
7 minut temu, LoOpY_99 napisał:

Kazdy hack jest chyba wykrywalny przez av z tego co pamietam. Ja mam avasta i nic nie krzyczy, a multiskill w grze dziala

Ja mam avasta i mi już po samym ściągnięciu krzyczał.

Opublikowano
47 minut temu, KlLLER napisał:

a dałem tobie linka. a ty go nie wykorzystałeś. bys nie musial sie teraz tlumaczyc co do falszywej ilosci online.

https://www.revolvermaps.com/

RevolverMaps are a collection of real-time visitor statistics widgets for your website or blog.

No chyba jednak by musiał bo te coś co dałeś nijak się ma do ilości online w grze.

Opublikowano

Działa hithack na tych plikach, na muserver jest do pobrania. :)

Webginers.pl [STRONY INTERNETOWE] [GRAFIKA KOMPUTEROWA] [SERWERY MU ONLINE]

Opublikowano
5 godzin temu, gwtim napisał:

RevolverMaps are a collection of real-time visitor statistics widgets for your website or blog.

No chyba jednak by musiał bo te coś co dałeś nijak się ma do ilości online w grze.

a co ty chciales liczyc boty w grze? ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...