Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

www.muonline.me | ~26.01.2018~ | x1-x35 | 15% | The Legend is Born

mUca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko jest już poprawione Danielu, na zabawę w pvp nie będziecie mieli czasu, wszelkie drobne błędy które miałby się pojawić będą poprawiane już podczas gry.

razem z ekipą będziemy działać ze wszystkim w taki sposób że nie będzie to zakłócało w żaden sposób rozgrywki, mamy na to sposoby. zostaje wam czekać na start a nam praca do jutra do 17 do momentu odpalenia "wstępnego logowania" bez obecności mobów na serwerze, o 18 ruszamy.

ezgif.com-resize(1).gif

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wpadnę jutro się pobawić :)

Powodzenia

Webginers.pl [STRONY INTERNETOWE] [GRAFIKA KOMPUTEROWA] [SERWERY MU ONLINE]

Opublikowano
3 minuty temu, Danielo92k napisał:

Jest już możliwość wykupienia vipa ?

możliwość zakupów pojawi się wraz z możliwością rejestracji kont więc w okolicach godziny 14-16

ezgif.com-resize(1).gif

Opublikowano

od 17 będzie można zalogować się na serwer, o 18 odpalimy moby itp itd

ezgif.com-resize(1).gif

Opublikowano

Jeszcze tylko szybkie pytanie dot. PVM. Sprawdzane było jak różne postacie przebijaja się np. przez te mobki z cogodzinnych inwazji? Bo na LoC pamietam taki problem że BK mógł sobie pomarzyć o rywalizowaniu w tych eventach vs elf, rf, cometfall. I generalnie wyzszych mapach na podobnych lvl/rr? Bo znowu miala miejsce tam taka sytuacja ze bk mogl byc 20rr z przodu a sie nie przebijal. Pytam ponieważ exp jest tutaj dużo mniejszy a BK to moja ulubiona klasa, wiec warto wiedziec zanim sie zacznie czy aby na pewno warto nią grać.

Opublikowano

Można spokojnie grać BK, wszystkie postacie bija podobny dmg na bossy/goldy/selupany itp :D

ezgif.com-resize(1).gif

Opublikowano

PROSZE UWAZAC NA GRACZA KOBCON KTORY ZAMIERZA GRAC NA TYM SERWERZE. KOBCON GRA NA KAZDYM SERWERZE I JEST ZNANY ZE SWOJEGO ZAMILOWANIA DO OSZUSTW. HACKI I BOTY TO TYLKO JEDEN ASPEKT JEGO DZIALALNOSCI. NAJGORSZE SA OSZUSTWA NA NIEWINNYCH GRACZACH. KOBCON NAJPIERW SIE Z TOBA ZAPRZYJAZNIA, PRZYJMUJE DO PARTY, A POTEM OSZUKUJE NA ITEMY I TRADE. CZESTO POMAGA MU JEGO BRAT O NICKU KOJACK.

Opublikowano
4 minuty temu, Prediction napisał:

Klient juz jest do pobrania, tak?

tak można pobierać itp itd

ezgif.com-resize(1).gif

Opublikowano

LOL widze że jest możliwość donate sms ale nie na Polskę ^^

kurcze a miało być tak pieknie a tym czasem totalna klapa. dobra reklame zrobiliscie ale tylko dla 30 osób z mpc ;/  

Opublikowano
1 godzinę temu, KlLLER napisał:

LOL widze że jest możliwość donate sms ale nie na Polskę ^^

kurcze a miało być tak pieknie a tym czasem totalna klapa. dobra reklame zrobiliscie ale tylko dla 30 osób z mpc ;/  

nie rozumiem problemu ? Serwer działa, ludzi sporo i cały czas rośnie, z donate nie ma żadnych problemów, powoli się to rozkręca, nie mineła godzina od startu a Ty już piszesz że klapa ? Jesteś niepoważny ?

ezgif.com-resize(1).gif

Opublikowano

Server wyglada naprawde solidnie widac ze wlozyliscie mnostwo pracy ;)ale rf od 300 lvl na expie 1 to przesada ludzie bd mieli juz po 5 rr zanim ja dobije ten 300 :/

Opublikowano

nie mogę donatować smsem jak obiecałeś. bo pisze, że na polske nie dziala LOL

summonerka biła mi na pająkach po 1dmg (ja padałem na 2 hity xD

tak po za tym to spoko gdyby bylo ograniczenie do np 2-3 kont. (ludzie tam jak pociągi chodzili ^^  i z kim tu grać 

Opublikowano
33 minuty temu, gwtim napisał:

Sukcesem tego nazwać nie można. 1rr miało się wbijać w 10h a po 18h jest 6rr. Tydzień i max staty będą.

Dlatego masz ograniczenie do 10 prime rr. 

iHacks  <3

Opublikowano

Witam. Serv zapowiadał się bardzo przyjemnie ale... Ludzie bardzo szybko wbijają resy. A multikonta to zmora tego servera. Sam osobiście grałem w pt z ludźmi co mają 4 postacie odpalone xD

Opublikowano

wszystko idzie ładnie, ludzie expią powoli, dopiero teraz zaczynają się schody, w tydzień to nikt na pewno nie wbije maxów :) o to bym się nie martwił, nie zapominajmy że są wymogi pieniężne itp itd na ostatnie resy i prime więc nie wyciągałbym pochopnie wniosków że wbiją maxy bo już mieliśmy małą blokadę i gracze prosili by poprawke wstawić bo 6 res zamiast tak jak jest ustalone miał kosztować 6kk kosztował 60kk i ludzie stali :)

jest przyjemnie, ludzi cały czas przybywa, powoli i do przodu :)

ezgif.com-resize(1).gif

Opublikowano

Jak możecie mówić że dziś będą prime jak 322 to dopiero 1/6 400 lvl, a narazie max lvl nie przekroczył 310. Jeśli wszystko pójdzie dobrze może za 2-3 dni ktoś wbije 1 prime jeśli oczywiście złapie kasę na resy i token :) ludzie są pomocni, osobiście uważam że powinniśmy wspierać Polski projekt i dążyć do jego doskonalenia, bo narzekanie to chyba nasz narodowy sport. 

Opublikowano

To jest wlasnie mentalnosc Polaka, ponarzekać trochę , pomarudzić a testować 20 minut. Pierwszy reset jest co prawda wymagający , nie mniej jednak jak ktos ma problem prosze pisac na post - na pewno jakis ee da wam buffa na start ;)

Opublikowano

Mnie tam trochę martwi off-exp. Nie jest to na tyle duży serv aby to było potrzebne. Jeżeli większość ludzi zacznie tego używać nagminnie będzie w rzeczywistości 5 osób online xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...