Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"GameForge zamyka jeden prywatny serwer za drugim"

M@rtyna

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co my na to? nic, a dlaczego?

wszystkie serwery zostały "zamknięte" za granicą i to shiro niemieckie jest

Ponoć w polsce zamkneli 2 serwery (temerica, rivalia)

Teraz zadaj sobie pytanie :

Czemu gf miałby zamykać serwery po 50 online, gdzie inne serwery mają nawet 2k online i stoją bez problemu?

Zastanów się chwilę :)

Serwery będą nawet jeśli, to ludzie będa stawiali na no-hamachi i tego nie zamkną.

Opublikowano
13 minut temu, 'Perserga' napisał:

Czemu gf miałby zamykać serwery po 50 online, gdzie inne serwery mają nawet 2k online i stoją bez problemu?

Serwery będą nawet jeśli, to ludzie będa stawiali na no-hamachi i tego nie zamkną.

przecież rivalia sama jebła, po prostu nie mieli jak się wytłumaczyć.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
1 minutę temu, Evil Smile napisał:

No to własnie o tym mówie, że w chuja robią ludzi xD

Pragnę przypomnieć, że sponsorował rivalie cycu, więc pozdrawiam tych co grali/ją na revastii czy kaguyi, nie zdziwcie się jak zobaczycie, że niby u nich gf "zabrał dostęp do plików" xD

Opublikowano
1 minutę temu, 'Perserga' napisał:

tak samo jak ten Avelis XDDDDD

Opublikowano
3 minuty temu, Evil Smile napisał:

Temerica raczej też, obiecali komputer za pierwszy maksymalny poziom i dziwnym trafem serwer został zamknięty na niedługo przed osiągnięciem owego maksymalnego poziomu. :v 

Co do tematu, widać, że chcą zwabić ludzi znów na globalne serwery. Pewnie będzie tak samo jak z youtuberami, była chwila intensywnych działań a teraz nietrudno znaleźć na yt filmy z prywatnych serwerów. Ja bym się nie przejmowała, poza tym faktycznie polskie serwery w większości padają szybciej niż da się zauważyć, że istnieją.

Opublikowano
4 minuty temu, Aive napisał:

Temerica raczej też, obiecali komputer za pierwszy maksymalny poziom i dziwnym trafem serwer został zamknięty na niedługo przed osiągnięciem owego maksymalnego poziomu. :v 

Co do tematu, widać, że chcą zwabić ludzi znów na globalne serwery. Pewnie będzie tak samo jak z youtuberami, była chwila intensywnych działań a teraz nietrudno znaleźć na yt filmy z prywatnych serwerów. Ja bym się nie przejmowała, poza tym faktycznie polskie serwery w większości padają szybciej niż da się zauważyć, że istnieją.

kurde, czemu mnie to nie dziwi XDDD

Tak jak Xanthia https://gyazo.com/c7314deb3d38a36582028ae23b46b792

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

7 minut temu, 'Perserga' napisał:

Co do Avelisa ja tylko dam to : http://screenshot.sh/n9oSBoZ7Oknby

No on już robił tego rework chyba i jebło tak samo

http://scr.hu/0e04n/gmzc5

Opublikowano
18 minut temu, 'Perserga' napisał:

Pragnę przypomnieć, że sponsorował rivalie cycu, więc pozdrawiam tych co grali/ją na revastii czy kaguyi, nie zdziwcie się jak zobaczycie, że niby u nich gf "zabrał dostęp do plików" xD

Przecież rivalia jest chyba co disoctusa mieli, evenora, sayie i 50 innych

3 minuty temu, 'Perserga' napisał:

Ta osoba na ss to jest flourine, to nie ta osoba :p

ale ja wiem, ale oni są oboje z tym powiązani

Opublikowano
2 minuty temu, Evil Smile napisał:

Przecież rivalia jest chyba co disoctusa mieli, evenora, sayie i 50 innych

ale ja wiem, ale oni są oboje z tym powiązani

tak, cycu już tyle serwerów sponsorował i miał też swoje (mortyriusze xD) 

flourine kozak zdjęcie z isamu i kiedy arianea rework bo doczekać się nie moge

Opublikowano
22 minuty temu, 'Perserga' napisał:

tak, cycu już tyle serwerów sponsorował i miał też swoje (mortyriusze xD) 

flourine kozak zdjęcie z isamu i kiedy arianea rework bo doczekać się nie moge

Ty od cyca do się odwal on dobry sponsor, szczególnie jak dedyki zabiera z jednego serwera pod drugi xDDDD

Opublikowano
1 minutę temu, `Mentos napisał:

Ty od cyca do się odwal on dobry sponsor, szczególnie jak dedyki zabiera z jednego serwera pod drugi xDDDD

pewnie rivalie po to wyłączył, żeby postawić kaguye :ninja:

Opublikowano

a kto by chciał te wasze chujowe polskie serwery zamykać pls 

btw serio ktoś wierzy, że gf "zamknął" temerice? xD skoro oni dają upomnienia tylko to git, serwery do konca zycia można stawiać 

Opublikowano
Przed chwilą, harnaś napisał:

a kto by chciał te wasze chujowe polskie serwery zamykać pls 

No właśnie kto by chciał zamykać taką vestiemt2 np kurde masz racje.

Opublikowano
3 minuty temu, 'Perserga' napisał:

Przecież to będzie stało tyle co cidaris to po co mają to zamykać.

Opublikowano
1 minutę temu, `Mentos napisał:

Przecież to będzie stało tyle co cidaris to po co mają to zamykać.

Ale cidaris już leży w grobie koło altro.sa s10 :(

Opublikowano
2 minuty temu, 'Perserga' napisał:

Prędzej zamkną ciebie i te twoje obsrane gnojówką cortiumy i inne gówna niż inne serwery więc ja cię prosze Posręga, Pręga, perserga - pies cię zwał... :P JAk można być takim jebanym hipokrytą - i jechać w temacie po innych skoro sam stawiałeś i stawiasz takei gówno że nie jeden serwer na vpsie tutaj ma i miał więcej ludzi niż ty :D No kurwa - zdjęli ci szlaban na kompa czy szykujesz kolejny debilny serwer albo gotowy rework 1:1 bo ci kieszonkowe zablokowali ?? Kappa :D 

CO do zamykania - prędzej czy później napewno coś się będzie działo ale i tak nie wytępią wszystkich serwerów - chyba że GF opłaci bandy w UE i unormuja Metina ustawowo i prawnie xD

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano
1 minutę temu, Dusher napisał:

Prędzej zamkną ciebie i te twoje obsrane gnojówką cortiumy i inne gówna niż inne serwery więc ja cię prosze Posręga, Pręga, perserga - pies cię zwał... :P JAk można być takim jebanym hipokrytą - i jechać w temacie po innych skoro sam stawiałeś i stawiasz takei gówno że nie jeden serwer na vpsie tutaj ma i miał więcej ludzi niż ty :D No kurwa - zdjęli ci szlaban na kompa czy szykujesz kolejny debilny serwer albo gotowy rework 1:1 bo ci kieszonkowe zablokowali ?? Kappa :D 

CO do zamykania - prędzej czy później napewno coś się będzie działo ale i tak nie wytępią wszystkich serwerów - chyba że GF opłaci bandy w UE i unormuja Metina ustawowo i prawnie xD

Ja stawiałem gówna? ok.

Cortium - 13 miesięcy w godzinach szczytu 600-700 (umiałem podnieśc z 5 online do 400-500

Diamond - 9 miesięcy w godzinach szczytu ponad 1.5k

Ciężko żeby to stało na vps kumplu, pragnę cię poinformować, że nie jestem hipokrytą, bo ja nie tworzę serwerów co miesiąc na miesiąc jak to reprezentuje harnaś, lajk, exety i spółka.

Chciałbym zobaczyć te serwery na vps, które miały więcej online niż cortium :)

Sorki szykuje fajny serwerek na dłuższą metę, a ty baw się u harnasia czy sensuala na miesiąc, elo.

Opublikowano
Przed chwilą, 'Perserga' napisał:

Ja stawiałem gówna? ok.

Cortium - 13 miesięcy w godzinach szczytu 600-700 (umiałem podnieśc z 5 online do 400-500

Diamond - 9 miesięcy w godzinach szczytu ponad 1.5k

Ciężko żeby to stało na vps kumplu, pragnę cię poinformować, że nie jestem hipokrytą, bo ja nie tworzę serwerów co miesiąc na miesiąc jak to reprezentuje harnaś, lajk, exety i spółka.

Chciałbym zobaczyć te serwery na vps, które miały więcej online niż cortium :)

Sorki szykuje fajny serwerek na dłuższą metę, a ty baw się u harnasia czy sensuala na miesiąc, elo.

Iks de - te cyferki to chyba na kalkulatorze teraz wyliczyłeś żeby wrażenie zrobiły... na pikselach bo musiały te bzdury wyświetlić xD 

Kobieta rodzi po 9 miesiącach i wcale nikt nie powiedział że te 9 miesięcy jest zajebiste i warte uwagi kappa :D Jak ty umiałeś podnieść... kręcąc liczniki :P A Diamont - ten syf wyleciał przecież z tego forum tak szybko jak ty kappa :D  A ludzi na nim było mniej niż wysram gówna o poranku :P Więc bajki o licznikach zostaw na dobranoc bo są warte tyle co kurz pod stołem :D To że serwer stoi 100 lat nie znaczy że jest dobry , a może świadczyć - jak w twoim przypadku ze "twórca" jest idiotą i sam nie potrafi nic zrobić i musi błagać o pomoc innych ;P Bo twoje "pseudo serwery" nie nadawały się nawet na hamachi - i jedyne co podnosiły to ciśnienie ze śmiechu :D Co można stwierdzić choćby przeglądając stare tematy na tym forum z nimi związane :D

I nie ośmieszaj się więcej takimi debilizmami pls... bo zaczynasz przypominać MPCforuma... ( tak to obelga a nie komplement ) :D

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano
1 minutę temu, Dusher napisał:

Iks de - te cyferki to chyba na kalkulatorze teraz wyliczyłeś żeby wrażenie zrobiły... na pikselach bo musiały te bzdury wyświetlić xD 

Kobieta rodzi po 9 miesiącach i wcale nikt nie powiedział że te 9 miesięcy jest zajebiste i warte uwagi kappa :D Jak ty umiałeś podnieść... kręcąc liczniki :P A Diamont - ten syf wyleciał przecież z tego forum tak szybko jak ty kappa :D  A ludzi na nim było mniej niż wysram gówna o poranku :P Więc bajki o licznikach zostaw na dobranoc bo są warte tyle co kurz pod stołem :D To że serwer stoi 100 lat nie znaczy że jest dobry , a może świadczyć - jak w twoim przypadku ze "twórca" jest idiotą i sam nie potrafi nic zrobić i musi błagać o pomoc innych ;P Bo twoje "pseudo serwery" nie nadawały się nawet na hamachi - i jedyne co podnosiły to ciśnienie ze śmiechu :D Co można stwierdzić choćby przeglądając stare tematy na tym forum z nimi związane :D

I nie ośmieszaj się więcej takimi debilizmami pls... bo zaczynasz przypominać MPCforuma... ( tak to obelga a nie komplement ) :D

Jak zwykle najmądrzejszy jesteś i wiesz o mnie wszystko.

Jak dobrze, że podczas porzadków na pc zostawiłem sobie kilka ss'ów w razie takich pustaków jak Ty.

SS z 13 lutego sprzed update na cortiumie : 

R8avYJf.jpg

Okolice 23 lutego po update :

CH1 : 

CH2 : 

Niestety nie mam ss jak było ponad 400 online, bo tak jak mówiłem porządki robiłem i usunąłem, ale ten kto grał ten może potwierdzić, że było tyle online.

Co do diamonda też dam ss'a : 

Pragne podkreślić, że wtedy były raty serwerowe i nie każdy chodził na oxa, ponieważ kilka dni wcześniej był również i były słabe nagrody.

Pozdrawiam i dalej słuchaj się saba.li etc, a daleko zajdziesz ^^

Opublikowano
1 minutę temu, 'Perserga' napisał:

CH1 : 

przecież to jest licznik od vegasa który nawet w tytule jego tematu ma Statistics server for players + fake edition by dowolnie nim manipulować wiec skrin i liczba pewnie legit w chuj 

ty tak na serio? 

Opublikowano
1 godzinę temu, 'Perserga' napisał:

Czemu? Temu, że jeśli już by coś zamykali to nie tylko ze względu ilości online bo to tutaj ma w sumie najmniej do gadania. Fakt, że na pewno najpierw zabraliby się za te większe serwery, ale nie dlatego, że mają więcej online, tylko po prostu w poszukiwaniach wyłapaliby je jako pierwsze. Tak jak było na youtubie w pierwszej kolejności szły większe kanały, a przynajmniej kanały na których wyświetlenia z privów było stosunkowo większe do reszty. 

Co do twoich serwerów, nie chce Cię atakować, ale to czasem nie tak, że te wszystkie serwery, a przynajmniej Diamond startowały kilkukrotnie? Pytam z ciekawości.

@TOP

Gameforge tak jak w sumie każda firma na terenie własnego kraju ma największe prawa i najszybciej idzie im ich egzekwowanie. Według mnie Polskie privy są w miarę bezpieczne, a nawet jeśli doszłoby do sytuacji "zamknięcia" któregoś z nich przez gameforge byłoby to działanie na zasadzie "nastraszenia".

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
32 minuty temu, Dusher napisał:

Ale ty wiesz,  że jego cortium stał dłużej niż 90% serwerów?  Miał swoje lepsze i gorsze momenty,  ale stał.  No kurwa,  skoro nazywasz perserge który "wypuszcza gówna jedno za drugim" to co sądzisz o innych,  gdzie walą kotletami co chwile i was ruchaja w dupe? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...