Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"GameForge zamyka jeden prywatny serwer za drugim"

M@rtyna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, xAmaziR napisał:

@harnaś

W sumie to on ma trochę racji - w sensie trudniej im będzie zamykać polskie serwery.

Bo jest ich multum i co chwilę jakiś nowy się otwiera i pada po dwóch tygodniach? ^^

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
3 minuty temu, Jogye napisał:

Bo jest ich multum i co chwilę jakiś nowy się otwiera i pada po dwóch tygodniach? ^^

Ale nawet jeśli to by się raczej czepili twórców a tych jest niewielu. :p 

Opublikowano
6 minut temu, Lajk™ napisał:

Ale nawet jeśli to by się raczej czepili twórców a tych jest niewielu. :p 

Jeśli to działa na zasadzie upomnień, to każdy z tych twórców robił by serwer pod innym pseudonimem. ; p Gdyby GF straszył ich w jakiś rozsądny sposób, to było by efektowniejsze. ; p

Opublikowano
6 minut temu, Jogye napisał:

Jeśli to działa na zasadzie upomnień, to każdy z tych twórców robił by serwer pod innym pseudonimem. ; p Gdyby GF straszył ich w jakiś rozsądny sposób, to było by efektowniejsze. ; p

Jeśli chciałby robić jakieś rozczenia to i tak musiałby mieć dane osobowe owych ludzi więc nickami by się nie wykręcili :p 

Opublikowano

Siejecie plote, że GF zamyka serwery, już widzę zaklęte koło, jak jeden serwer będzie startował 6 razy na tych samych plikach z dopiskiem nie rework, tylko [MASZYNA W INNYM KRAJU, TAM GF NAS NIE DOPADNIE] :sex:

^^

Opublikowano

Chodziło mi bardziej o zamykanie serwerów polskich na drodze sądowej które może być utrudnione.

No bo jak inaczej zamkniesz serwer który np. będzie stać na szafie u jednego z administratorów.

Opublikowano

Jezu ludzie zadnego zamknięcia serwera nie będzie a poza tym sam bym wrócił na pla ale nie chce mi się wydawać hajsu na allegro/isa zeby sobie eq z hp chociażby ogarnąć a na takich privach pokroju Ravia/Ravie/Nebris nawet ta śmieszna Tamidia moim zdaniem i teraz Arandia będzie startować mam nadzieje że postoi to jest to lepszy wybór niż pl aktualnie. Tak pl jest teraz takim hard/medium możliwe medium/hard ale nowi gracze naprawdę mają trudności ze zdobywaniem eq z tego powodu gdyż lata pełno botów metków praktycznie nie ma w m1 bądź m2 także o czym my gadamy no tak jest jeszcze jeden sposób rękawica(oczywiście z isu) i jazda odłamki no ale to też jest utrudnione gdyż też na expowiskach w lochu małp/ dzikusach są te jebane boty , także hejtując każdy serwer swoich rywali myślcie w ten sposób że na plu też jest pare serwerów a to i tak powinna być dezycja gracza na jaki serwer prywatny pójdzie a te wasze opluwanie wzajemne to jest zwykłe cebulactwo :) Gdybym potrafił i miał odpowiednie fundusze sam bym otworzył jakiegoś klasycznego priva oczywiście, alchemia okej , szarfy okej, ale bez jebanego pay to win nawet serwer hard by mógł być / medium/hard i liczę że taka będzie Arandia. Także hejtując siebie nawzajem moglibyście nawet pomyśleć nawet nad wspólnym takim projektem który by postał z parę lat ;) Trzymajcie się

Opublikowano
1 godzinę temu, HejHejBKS napisał:

Jezu ludzie zadnego zamknięcia serwera nie będzie a poza tym sam bym wrócił na pla ale nie chce mi się wydawać hajsu na allegro/isa zeby sobie eq z hp chociażby ogarnąć a na takich privach pokroju Ravia/Ravie/Nebris nawet ta śmieszna Tamidia moim zdaniem i teraz Arandia będzie startować mam nadzieje że postoi to jest to lepszy wybór niż pl aktualnie. Tak pl jest teraz takim hard/medium możliwe medium/hard ale nowi gracze naprawdę mają trudności ze zdobywaniem eq z tego powodu gdyż lata pełno botów metków praktycznie nie ma w m1 bądź m2 także o czym my gadamy no tak jest jeszcze jeden sposób rękawica(oczywiście z isu) i jazda odłamki no ale to też jest utrudnione gdyż też na expowiskach w lochu małp/ dzikusach są te jebane boty , także hejtując każdy serwer swoich rywali myślcie w ten sposób że na plu też jest pare serwerów a to i tak powinna być dezycja gracza na jaki serwer prywatny pójdzie a te wasze opluwanie wzajemne to jest zwykłe cebulactwo :) Gdybym potrafił i miał odpowiednie fundusze sam bym otworzył jakiegoś klasycznego priva oczywiście, alchemia okej , szarfy okej, ale bez jebanego pay to win nawet serwer hard by mógł być / medium/hard i liczę że taka będzie Arandia. Także hejtując siebie nawzajem moglibyście nawet pomyśleć nawet nad wspólnym takim projektem który by postał z parę lat ;) Trzymajcie się

A skąd wiesz, że nie będzie? GF jest nieprzewidywalny. Może robić co chce. W końcu to jego gra. ; p

Na obecnym pl'u da się zarobić, zdobyć dobre eq bez inwestowania w PLN. Jest zupełnie inaczej niż kiedyś, przez co gra jest przyjemniejsza.

Jeśli chodzi o boty, to narzekacie na nie, a dlaczego nie podejmiecie próby walki z nimi? Jak już mówiłem, to nie jest łatwe banować takie boty. Inna sprawa na prywatnym serwerze, gdzie założyciel ma pełne prawo nad serwerem, więc może ich banować. Na pl'u jest trudniej z tym faktem. ; p A tak w ogóle, to w lochu małp nie ma botów. W godzinach szczytu jest tam pusto, a w dzisiejszym metku można sobie poradzić z expem omijając boty. 

Jeśli chodzi o ten klasyczny priv - nie wypaliłoby z jednego względu. Jak robisz harda/medium to raczej z myślą o tych starszych graczach. Ci nowi chcą iść na łatwiznę i mieć wszystko na wyciągnięcie ręki. 

Oczywiście GF też trochę spartolił, m.in. tym, że IS odgrywa coraz to ważniejszą rolę w rozgrywce. Nawet jest na początku misja z IS. ; p 

Opublikowano
2 minuty temu, HejHejBKS napisał:

Niby jakim sposobem , poświęceniem 8h dziennie na dropieniu odłamków ? 

Są inne, ale trzeba być w tym obeznanym. : ) 

Opublikowano

Jeżeli to prawda, że zamykają serwery - to bardzo dobrze robią tylko szkoda, że 10 lat za późno.

SuReK w końcu do roboty pójdzie.

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano
15 godzin temu, 'Perserga' napisał:

No właśnie kto by chciał zamykać taką vestiemt2 np kurde masz racje.

15 godzin temu, 'Perserga' napisał:

Ale cidaris już leży w grobie koło altro.sa s10 :(

do czego to doszlo ze perserga mowi o czyichs serwerach ze padaja i nikt na nich nie gra

k3HeXgc.png

Opublikowano

Pierdne-senga, Pissenga, Piessenga, Persenga - kurwa nigdy nie mogę zapamiętać jaki ten młot ma nick... W każdym bądź razie jak byś się Psiesenga nie nazywał - wypierdalaj :D Bo już się ośmieszyłeś w tym temacie i próbujesz teraz się gównem bronić - gównem które ci się do pleców hipokryto i oszuście przykleiło i wątpię że czymś innym niż siekierą uda się to zdjąć... Może weź jeszcze odkup jakieś gotowe postaw i chwal się że "twój serwer" nie robiąc na nim nic ... :P 

Choćby ci papież powiedział że jesteś cieciem i nierobem, zerem i kanciarzem - wymyślisz sobie bajkę żeby obalić tezę. Bajkę z której każdy się śmieje jak z ciebie i twoich perypetii z których spokojnie można by nakręcić serial pokroju Świata Według Bundych - tak głupi że tylko się śmiać pozostaje :) 

Zrozum w końcu - jesteś, byłeś i bedziesz nikim. I dopóki nie wejdę na serwer i nie zobaczę że masz tam co najmniej 200 luda aktywnych w grze - możesz pisać że masz ich kurwa miliard...  I tak w to nikt nie uwierzy. Napisałem ci w poście jakim nieudacznikiem jesteś - przyszły osoby do których ryczałeś i na kolanach błagałeś o pomoc bo nie potrafisz nic sam zrobić. A ty jeszcze pierdzielisz jakieś farmazony. 

Iks de kappa... :D Śmiech na sali z Pierdsengi ... ;p 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano
4 godziny temu, Dusher napisał:

Pierdne-senga, Pissenga, Piessenga, Persenga - kurwa nigdy nie mogę zapamiętać jaki ten młot ma nick... W każdym bądź razie jak byś się Psiesenga nie nazywał - wypierdalaj :D Bo już się ośmieszyłeś w tym temacie i próbujesz teraz się gównem bronić - gównem które ci się do pleców hipokryto i oszuście przykleiło i wątpię że czymś innym niż siekierą uda się to zdjąć... Może weź jeszcze odkup jakieś gotowe postaw i chwal się że "twój serwer" nie robiąc na nim nic ... :P 

Choćby ci papież powiedział że jesteś cieciem i nierobem, zerem i kanciarzem - wymyślisz sobie bajkę żeby obalić tezę. Bajkę z której każdy się śmieje jak z ciebie i twoich perypetii z których spokojnie można by nakręcić serial pokroju Świata Według Bundych - tak głupi że tylko się śmiać pozostaje :) 

Zrozum w końcu - jesteś, byłeś i bedziesz nikim. I dopóki nie wejdę na serwer i nie zobaczę że masz tam co najmniej 200 luda aktywnych w grze - możesz pisać że masz ich kurwa miliard...  I tak w to nikt nie uwierzy. Napisałem ci w poście jakim nieudacznikiem jesteś - przyszły osoby do których ryczałeś i na kolanach błagałeś o pomoc bo nie potrafisz nic sam zrobić. A ty jeszcze pierdzielisz jakieś farmazony. 

Iks de kappa... :D Śmiech na sali z Pierdsengi ... ;p 

Nie rozumiem Twojego toku myślenia. Perserga pokazał na 1 i 2 stronie ile miał przykładowo graczy i widać, że miał spokojnie 200 i więcej. Obserwuje trochę już to forum i czasem go zaczepiasz, a jak wiadomo hejterzy raczej nie wchodzą na serwery ludzi, których nie lubią. To jak inaczej masz zobaczyć ile on ma graczy?Wyzywasz go, że nic nie osiągnął, a Ty co osiągnąłeś?

5 godzin temu, happi napisał:

do czego to doszlo ze perserga mowi o czyichs serwerach ze padaja i nikt na nich nie gra

Każdy ma prawo do swojego zdania.

Opublikowano
1 godzinę temu, Fret12345 napisał:

Nie rozumiem Twojego toku myślenia. Perserga pokazał na 1 i 2 stronie ile miał przykładowo graczy i widać, że miał spokojnie 200 i więcej. Obserwuje trochę już to forum i czasem go zaczepiasz, a jak wiadomo hejterzy raczej nie wchodzą na serwery ludzi, których nie lubią. To jak inaczej masz zobaczyć ile on ma graczy?Wyzywasz go, że nic nie osiągnął, a Ty co osiągnąłeś?

wolalbym nic nie osiagnac niz byc perserga tbh xD

k3HeXgc.png

Opublikowano
7 minut temu, Ork Czarodziej napisał:

to niezła spina najlepszych techników metina xD

Nie jestem i nigdy nie byłem technikiem metina - robiłem serwery kiedyś tam dla samego siebie i szwagra w  domowym hamaku i nigdy bym się za to nie wziął na większą skalę bo nie potrafię, nie chce mi się tego uczyć i aż tak z tym bawić bo nie czuję potrzeby opierdalania z hajsu naiwnych dzieci - a jeśli się na czymś nie znam, nie umiem czegoś - nie pcham się do tego jak Piessenga i wielu innych niestetyxD Ale gówno wyczuję na kilometr , ba nawet "przez monitor" :D A Piessenga sra dalej niż mu dupa sięga wiec tym bardziej wali :P 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano
1 godzinę temu, Dusher napisał:

Nie jestem i nigdy nie byłem technikiem metina - robiłem serwery kiedyś tam dla samego siebie i szwagra w  domowym hamaku i nigdy bym się za to nie wziął na większą skalę bo nie potrafię, nie chce mi się tego uczyć i aż tak z tym bawić bo nie czuję potrzeby opierdalania z hajsu naiwnych dzieci - a jeśli się na czymś nie znam, nie umiem czegoś - nie pcham się do tego jak Piessenga i wielu innych niestetyxD Ale gówno wyczuję na kilometr , ba nawet "przez monitor" :D A Piessenga sra dalej niż mu dupa sięga wiec tym bardziej wali :P 

Z tego co wiem (a dobrze wiem, bo znam go już długo) nie okradł nikogo więc nie wiem dlaczego tak piszesz. Okej super Ty nie robisz serwerów na większą skale, on robi i to nie jest powód by go wyzywać tym bardziej, że stoją jego serwery dłużej niż miesiąc w przeciwieństwie do kilka innych osób. On się nie pcha, poza tym jak się czegoś nie umie, a robi to chyba się ciągle uczy nie sądzisz? Nie wmówisz mi, że wszystko od razu w życiu wiedziałeś bez nauki. Do mojego postu nie odniosłeś się, bo nie masz co odpisać. Dodam jeszcze, że ciągle go wyzywasz, a nie masz nawet ciekawych argumentów do zaprezentowania prócz próby popisania się wyzwiskami np " piessenga" 

Opublikowano
10 godzin temu, Fret12345 napisał:

Ty nie robisz serwerów na większą skale, on robi i to nie jest powód by go wyzywać tym bardziej, że stoją jego serwery dłużej niż miesiąc w przeciwieństwie do kilka innych osób. On się nie pcha, poza tym jak się czegoś nie umie, a robi to

co xD

serwery na 200 osob to nie duza skala

moze i stoja dluzej ale bez graczy

no wlasnie sie pcha, mozna to udowodnic chociazby tym 

no i na diamondzie to samo bylo

a to podobno profesjonalny serwer profesjonalne odwzorowanie profesjonalne wszystko

k3HeXgc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...