Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"GameForge zamyka jeden prywatny serwer za drugim"

M@rtyna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, harnaś napisał:

przecież to jest licznik od vegasa który nawet w tytule jego tematu ma Statistics server for players + fake edition by dowolnie nim manipulować wiec skrin i liczba pewnie legit w chuj 

ty tak na serio? 

em? że co? xD

Polecam na google cache czy coś sprawdzić strone cortiuma, bo zawsze był licznik online :(

Skoro dalej twierdzisz, że był podkręcany okej, więc znów ss zapodam

shinsoo 

chunjo m2 : 

Na pustyni było podobnie, ale nie mam juz ss

Co do jinno, akurat nie mam z tamtego dnia, tylko został jak było już 200-250 online łap : 

A tu przykładowy ox gdzie dawałem tylko unikaty i chodziło dużo mniej osób na niego niż na takie oxy, gdzie się daje wiadomo jakieś isy etc :

oKo4aXb.jpg

Pozdrawiam Harnaś mój kumplu niestety nie pykło Ci :(
  • Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomijając fakt, że w Polsce prawdopodobnie nie zamknęli i nie zamkną żadnego serwera to nawet jeżeli jakimś kur*a cudem to nie jest fake to w sumie czas najwyższy.

Nie zrozumcie mnie źle - kocham wręcz privy ale czegokolwiek nie powiecie to GF na nich traci.

A to, że się spóźnili jakieś 10 lat to inna sprawa.

Opublikowano
1 minutę temu, 'Perserga' napisał:
Pozdrawiam Harnaś mój kumplu niestety nie pykło Ci :(

co mi nie pykło? napisałem to co widzę i że taki licznik to chuj nie dowód:) 

Przed chwilą, xAmaziR napisał:

ale czegokolwiek nie powiecie to GF na nich traci.

i dobrze bo oni się kurwa do niczego nie nadają, jakiej gry nie dotkną to ją spierdolą 

Opublikowano
1 minutę temu, harnaś napisał:

co mi nie pykło? napisałem to co widzę i że taki licznik to chuj nie dowód:) 

i dobrze bo oni się kurwa do niczego nie nadają, jakiej gry nie dotkną to ją spierdolą 

No to dałem Ci screeny mało Ci? to masz więcej przyjacielu :

ovQ1V7U.jpg 

ludzi wtedy było tak po mapie całej gdzies ktoś się klepal

przykładowy film z wojny w tamtym okresie.

Serio nie był kręcony zresztą ten kto grał ten wie, ja dbałem o serwer, a lajk tylko chciał mi go popsuć, bo chciał reworka postawić (postał aż miesiąc jego sztos) mogę również udowodnić.

Nie mam powodu, by was kłamać.

Opublikowano

Wtf?

Z dyskusji o tym jak Gf zamyka prywatne serwery zrobiła się dyskusja na temat: "Ile Perserga miał online i czy to prawda?"

Przydałby się tutaj moderator...

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, Ups... napisał:

Wtf?

Z dyskusji o tym jak Gf zamyka prywatne serwery zrobiła się dyskusja na temat: "Ile Perserga miał online i czy to prawda?"

A co to moderator 

Opublikowano

Wtf?

Wiesz ja nie zaczynałem tego tematu, ale jeśli ktoś na mnie naskakuje to chciałbym to wyjaśnić i chyba wykończyłem temat.

Fakt przydała by się administracja, ale oni na hawajach są od kilku miesięcy.

Chciałbym również pozdrowić moda republika, który dał mi bana na konto 2 miesiące temu za "powiązanie", a te powiązane konto miało bana jeszcze wcześniej xD

Opublikowano
5 minut temu, Ups... napisał:

Wtf?

Hahaha weź mnie nie rozśmieszaj tu moderatorów dawno nie ma i oni to maja w 4 literach.

Ps. Ale racja przydali by się żeby zrobić porządek w tym dziale bo masakra jest.

Opublikowano

Wiesz ja nie zaczynałem tego tematu, ale jeśli ktoś na mnie naskakuje to chciałbym to wyjaśnić i chyba wykończyłem temat.

Fakt przydała by się administracja, ale oni na hawajach są od kilku miesięcy.

Chciałbym również pozdrowić moda republika, który dał mi bana na konto 2 miesiące temu za "powiązanie", a te powiązane konto miało bana jeszcze wcześniej xD

Weź chociaż raz bądź mądrzejszy i zamknij swoją wypowiedź w jednym poście, bo śmiecisz. Mnie np. nie interesuje to ile twój Cortium miał online, tak samo jak Ciebie nie interesuje to ile mój serwer miał online.

Jeśli już musisz dyskutuj sobie z Harnasiem na PW, albo stwórz sobie od tego osobny temat - masz do tego idealną okazję bo nikt tutaj ich nie moderuje.

No offense.

3 minuty temu, `Mentos napisał:

Hahaha weź mnie nie rozśmieszaj tu moderatorów dawno nie ma i oni to maja w 4 literach.

Csiii...

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, Ups... napisał:

Weź chociaż raz bądź mądrzejszy i zamknij swoją wypowiedź w jednym poście, bo śmiecisz. Mnie np. nie interesuje to ile twój Cortium miał online, tak samo jak Ciebie nie interesuje to ile mój serwer miał online.

Jeśli już musisz dyskutuj sobie z Harnasiem na PW, albo stwórz sobie od tego osobny temat - masz do tego idealną okazję bo nikt tutaj ich nie moderuje.

No offense.

Csiii...

Ale ja nie zamierzam się chwalić robiąc nowe tematy na forum. Jeśli tutaj mnie "zaatakowali" to tutaj odpisałem i to jest normalna rzecz. Jesli cię to nie interesuje scrollujesz dalej w czym masz problem?

Nie lubie jak ktoś mnie wyzywa, że kogoś chce oszukać, bo jestem osobą uczciwą i nie chce by ktoś dawał fałszywe plotki, bo potem przyjdzie Ci taki dusher i mówi farmazony.

Opublikowano

Ale ja nie zamierzam się chwalić robiąc nowe tematy na forum. Jeśli tutaj mnie "zaatakowali" to tutaj odpisałem i to jest normalna rzecz. Jesli cię to nie interesuje scrollujesz dalej w czym masz problem?

Nie lubie jak ktoś mnie wyzywa, że kogoś chce oszukać, bo jestem osobą uczciwą i nie chce by ktoś dawał fałszywe plotki, bo potem przyjdzie Ci taki dusher i mówi farmazony.

W tym, że chcę sobie poczytać wypowiedzi użytkowników dotyczące tego tematu, a nie twojego serwera, tak trudno Ci to zrozumieć?

To właśnie takim zachowaniem robisz sobie wrogów...

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, Ups... napisał:

W tym, że chcę sobie poczytać wypowiedzi użytkowników dotyczące tego tematu, a nie twojego serwera, tak trudno Ci to zrozumieć?

To właśnie takim zachowaniem robisz sobie wrogów...

To scrollujesz w dół to takie trudne? Ja też jestem użytkownikiem dotyczącego tego tematu, co udowodnia mój 1 post tutaj chcesz wojować okej.

Nie obchodzi mnie to, czy ty bedziesz mnie lubiał czy nie, bo to jest internet i nie szukam kolegów.

Opublikowano

Jebną priwy to jebną, SuReK pójdzie najwyżej do uczciwej roboty, pierdolony kotleciarz. xD

I szczerze to rucha mnie to, że od ponad 2h temat tematu zmienił się na spinę z persergą, wyjebane w chujserge i jego "lamerskie" "#proejkty". :v

Opublikowano
6 minut temu, 'Perserga' napisał:

To scrollujesz w dół to takie trudne? Ja też jestem użytkownikiem dotyczącego tego tematu, co udowodnia mój 1 post tutaj chcesz wojować okej.

Nie obchodzi mnie to, czy ty bedziesz mnie lubiał czy nie, bo to jest internet i nie szukam kolegów.

Powiem Ci, że masz (zaraz będzie) 3 strony dyskusji nie na temat, a to robi się ciut uciążliwe.

Mam w dupie to co robisz i kim jesteś bo poza tym, że też uczestniczysz w "świecie metina" nie mamy żadnego powiązania. Ale z tego co widzę płaczesz, że ktoś Cię atakuje i do tego odnosiło się moje drugie zdanie.

@Reygras

Siurek nigdzie nie pójdzie xD 

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Powiem Ci, że jeśli masz (zaraz będzie) 3 strony dyskusji nie na temat to robi się ciut uciążliwe.

Mam w dupie to co robisz i kim jesteś bo poza tym, że też uczestniczysz w "świecie metina" nie mamy żadnego powiązania, ale z tego co widzę płaczesz, że ktoś Cię atakuje i do tego odnosiło się moje drugie zdanie.

Ja nie płacze, ja tylko odpowiadam.

4 minuty temu, Reygras napisał:

Jebną priwy to jebną, SuReK pójdzie najwyżej do uczciwej roboty, pierdolony kotleciarz. xD

I szczerze to rucha mnie to, że od ponad 2h temat tematu zmienił się na spinę z persergą, wyjebane w chujserge i jego "lamerskie" "#proejkty". :v

noo lamerskie projekty mówi osoba, która robi thariesa :(

Opublikowano

Ja nie płacze, ja tylko odpowiadam.

noo lamerskie projekty mówi osoba, która robi thariesa :(

Wolę uczestniczyć w "projekcie" Thariesa aniżeli w jakimkolwiek projekcie "TECHNIKA" Persergi, który żeby się bardziej ośmieszyć bierze na AF skejciora. :D

To jest moja pierwsza i ostatnia zarazem odpowiedź na jakiekolwiek twoje posty skierowane w moją stronę - nie będę odchodził od sedna tematu. Wypowiedziałem się w temacie i moja przygoda z nim się zakończyła (no chyba, że ktoś planuje odpowiedzieć na mój komentarz), ale dyskuty mam w zwyczaju prowadzić na PW/GG. Ale takie zbędne ściekowisko to skoda czasu na to. ;D

Opublikowano
1 minutę temu, Reygras napisał:

Wolę uczestniczyć w "projekcie" Thariesa aniżeli w jakimkolwiek projekcie "TECHNIKA" Persergi, który żeby się bardziej ośmieszyć bierze na AF skejciora. :D

To jest moja pierwsza i ostatnia zarazem odpowiedź na jakiekolwiek twoje posty skierowane w moją stronę - nie będę odchodził od sedna tematu. Wypowiedziałem się w temacie i moja przygoda z nim się zakończyła (no chyba, że ktoś planuje odpowiedzieć na mój komentarz), ale dyskuty mam w zwyczaju prowadzić na PW/GG. Ale takie zbędne ściekowisko to skoda czasu na to. ;D

no ja też bym dał w cudzysłów ten serwer, bo to sklejka z nukejem :(

Nw czm ośmieszyć, bo skejcior to co chciałem to zrobił i dobrym jest według mnie administratorem forum, pamiętaj każdy wybiera tego kogo chce.

A teraz leć pucować się saba.lowi za modzika :sex:

Opublikowano
1 godzinę temu, 'Perserga' napisał:

Ja stawiałem gówna? ok.

Cortium - 13 miesięcy w godzinach szczytu 600-700 (umiałem podnieśc z 5 online do 400-500

Diamond - 9 miesięcy w godzinach szczytu ponad 1.5k

Ciężko żeby to stało na vps kumplu, pragnę cię poinformować, że nie jestem hipokrytą, bo ja nie tworzę serwerów co miesiąc na miesiąc jak to reprezentuje harnaś, lajk, exety i spółka.

Chciałbym zobaczyć te serwery na vps, które miały więcej online niż cortium :)

Sorki szykuje fajny serwerek na dłuższą metę, a ty baw się u harnasia czy sensuala na miesiąc, elo.

Nie umiałeś, logować na stare konto na shu i wrzucać ssa z podkręconego licznika?

Serwery co miesiąc? w 100% mój był cortium którego zrobiłem w tamtym roku. i nie jaraj się tak nim jak i diamondem bo gdyby nie ja to byłbyś w dupie i miałbyś gówno, w zasadzie to cały czas masz, w głowie jak i w rękach bo robienie nowego serwera na tych samych plikach i wrzucanie rzeczy z Diamonda bo się nie potrafi broni / zbroi dodać to jednak przykre jest.

Co do Diamonda, może się pochwalisz tygodniową przerwą? Albo jak ci Svope ja i cała reszta pomagaliśmy przy serwerach? xD Uważasz się za chuj wie kogo, w rzeczywistości chuja potrafisz i jesteś nikim. Nawet nie udowodniłeś mi że rozdawałem EQ (komendy to są komendy ;) ). Pierdolisz że rozdaje navi co tego też nie widziałem nigdy.. Aaaa i napisz jeszcze że ci mówiliśmy żebym zamknął morde za pomoc przy serwerze bo do tego też pewnie wrócisz. :D Przypomnij mi że zmieniam temat no i że JA jestem hipokrytą pomimo faktu że ty to czynisz na każdym kroku. Dalej się zastanawiam czemu kret się godzi na to żebyś u niego stał xD

W życiu też tak zajebiście ci idzie? xD 

Opublikowano
8 minut temu, Lajk™ napisał:

Nie umiałeś, logować na stare konto na shu i wrzucać ssa z podkręconego licznika?

Serwery co miesiąc? w 100% mój był cortium którego zrobiłem w tamtym roku. i nie jaraj się tak nim jak i diamondem bo gdyby nie ja to byłbyś w dupie i miałbyś gówno, w zasadzie to cały czas masz, w głowie jak i w rękach bo robienie nowego serwera na tych samych plikach i wrzucanie rzeczy z Diamonda bo się nie potrafi broni / zbroi dodać to jednak przykre jest.

Co do Diamonda, może się pochwalisz tygodniową przerwą? Albo jak ci Svope ja i cała reszta pomagaliśmy przy serwerach? xD Uważasz się za chuj wie kogo, w rzeczywistości chuja potrafisz i jesteś nikim. Nawet nie udowodniłeś mi że rozdawałem EQ (komendy to są komendy ;) ). Pierdolisz że rozdaje navi co tego też nie widziałem nigdy.. Aaaa i napisz jeszcze że ci mówiliśmy żebym zamknął morde za pomoc przy serwerze bo do tego też pewnie wrócisz. :D Przypomnij mi że zmieniam temat no i że JA jestem hipokrytą pomimo faktu że ty to czynisz na każdym kroku. Dalej się zastanawiam czemu kret się godzi na to żebyś u niego stał xD

http://screenshot.sh/oAfNcew2bGlHG jasne przyjacielu :( 

Jak już jest mowa o pomocy, to kto na starcie cortiuma nie mógł sobie poradzić z bugowaniem się map i kto pisał dungeony od nowa :(

Pochwal się czemu na cortium rework od ciebie ludzie mieli za free isa od ciebie np :(

Przy okazji pokaż gdzie napisałem, że zrobiłem wszystko samemu :(

Opublikowano
3 minuty temu, 'Perserga' napisał:

no ja też bym dał w cudzysłów ten serwer, bo to sklejka z nukejem :(

Nw czm ośmieszyć, bo skejcior to co chciałem to zrobił i dobrym jest według mnie administratorem forum, pamiętaj każdy wybiera tego kogo chce.

A teraz leć pucować się saba.lowi za modzika :sex:

Lepszy prosty serwer, niż proszenie ludzi o porady "ej guys jak stworzyć mediuma". Schowaj się z tymi pseudo projektami, przy których Ci ludzie pomagali, Nukey-owi bardziej ufam. Jestem słownym człowiekiem, na żadnym twoim serwerze nie zagram, a u niego mógłbym. ;>

A i moda u MPCforuma dostałem za to, iż był strim nocny i był najazd "HEJTERUF", a że żadnego moda nie było to zostałem sprzątaczem. Strim się skończył i mi zabrał modzika. Zwyzywałem go za to, bo nikt nie lubi jak się mu zabiera władzę, ale ze spawaczem jestem na neutral, bo nie oglądam już go (nie mam intencji w tym). Więc nie pierdol, że pucowałem się, bo urażasz moją dumę, techniczku. :<

Tak więc techniczku metinka skończ się ośmieszać, idź tam robić Diamonda s4 (z dziurami w kodzie i ukrytymi komendami do wypierdalania serwa) albo Cortiuma S3 /w Lajk (aka "Ej lajku jak dodać XXX").

____

PS:

4 minuty temu, Lajk™ napisał:

Ej Lajku chodź na telegrama.

Opublikowano
1 minutę temu, Reygras napisał:

Lepszy prosty serwer, niż proszenie ludzi o porady "ej guys jak stworzyć mediuma". Schowaj się z tymi pseudo projektami, przy których Ci ludzie pomagali, Nukey-owi bardziej ufam. Jestem słownym człowiekiem, na żadnym twoim serwerze nie zagram, a u niego mógłbym. ;>

A i moda u MPCforuma dostałem za to, iż był strim nocny i był najazd "HEJTERUF", a że żadnego moda nie było to zostałem sprzątaczem. Strim się skończył i mi zabrał modzika. Zwyzywałem go za to, bo nikt nie lubi jak się mu zabiera władzę, ale ze spawaczem jestem na neutral, bo nie oglądam już go (nie mam intencji w tym). Więc nie pierdol, że pucowałem się, bo urażasz moją dumę, techniczku. :<

Tak więc techniczku metinka skończ się ośmieszać, idź tam robić Diamonda s4 (z dziurami w kodzie i ukrytymi komendami do wypierdalania serwa) albo Cortiuma S3 /w Lajk (aka "Ej lajku jak dodać XXX").

____

PS:

Ej Lajku chodź na telegrama.

Lubie jak ktoś mówi słowa sab.ala mam się z kogo pośmiać.

Przypomnę, że sa.bal mówił, że diamond będzie stał max miesiąc i będzie dziurawy kod, a stał do lipca (old) a nikt nie wywalił serwera komendą.

Opublikowano
4 minuty temu, ReIz napisał:

To niezly temat z perserga 

ta przyjdzie tu zaraz banda "kolegów" i będa próbowali mnie wyzywać.

To tylko internet jest, a to lajk nie ma honoru przyznać się, że rozdawał itemy na cortiumie, a potem musiałem po nim sprzątać.

Ahh ta pamiętna rekrutacja lajka na cortiumie kiedy TGM'owi dał implementora good job lajk, a gdy narobili syf, to ja musiałem jak zwykle sprzątać :s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...