Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"GameForge zamyka jeden prywatny serwer za drugim"

M@rtyna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, 'Perserga' napisał:

ta przyjdzie tu zaraz banda "kolegów" i będa próbowali mnie wyzywać.

To tylko internet jest, a to lajk nie ma honoru przyznać się, że rozdawał itemy na cortiumie, a potem musiałem po nim sprzątać.

Ahh ta pamiętna rekrutacja lajka na cortiumie kiedy TGM'owi dał implementora good job lajk, a gdy narobili syf, to ja musiałem jak zwykle sprzątać :s

widzisz ! wnioski takie że z ciebie sprzątaczka ni technik! brawo.

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
3 minuty temu, radeon252 napisał:

widzisz ! wnioski takie że z ciebie sprzątaczka ni technik! brawo.

Ta myślał, że jak czasami czyścił command logi to się nie da sprawdzić, że coś dawał :(

Opublikowano
36 minut temu, 'Perserga' napisał:

http://screenshot.sh/oAfNcew2bGlHG jasne przyjacielu :( 

Jak już jest mowa o pomocy, to kto na starcie cortiuma nie mógł sobie poradzić z bugowaniem się map i kto pisał dungeony od nowa :(

Pochwal się czemu na cortium rework od ciebie ludzie mieli za free isa od ciebie np :(

No bugowanie się map, jedna rzecz na ile? Dziesiątki? Setki? Poza tym poradziłem sobie z tym po tym jak mi kumpel podpowiedział.

Mieli, bo mogli ;)
Popatrz, każdy twój krok to głupie pytania wynikające z braku wiedzy i świadomości iż istnieje wyszukiwarka Google.

https://scr.hu/rzm9el no i ja nie kryje że czegoś mogę nie umieć, gdyż jestem CZŁOWIEKIEM podludziu ;) 

Pochwal się swoim podejściem do graczy .. ssa nie wyślę, gdyż są na nim dane osobowe jednego z twoich graczy. ;)

A w sumie zasłonie bo czemu nie.

Masz jeszcze 

(SS taki a nie inny bo nie chciało mi się szukać screena jak się przyznajesz że licznik podkręciłeś panie 'Uczciwość na pierwszym kroku')

https://scr.hu/dzaZNW https://scr.hu/GLajBr i kończę tą rozmowę z tobą bo nie ma ona sensu. :p

Co do TGMów o których już pisałeś Pamiętasz Claudie, która chciała kupić konto w lolu za IS na Cortiumie? :D A tabasko i nudeski za isa? ;) 

Z tego co pamiętam to nie ja ich rekrutowałem :<

Co do przyznawania się.. miałeś mi to udowodnić czego nie potrafisz zrobić do dziś więc do czego mam się przyznawać? xD

Dalej chcesz nam udowadniać jaki to nie jesteś zajebisty ?

Opublikowano
6 minut temu, Lajk™ napisał:

No bugowanie się map, jedna rzecz na ile? Dziesiątki? Setki? Poza tym poradziłem sobie z tym po tym jak mi kumpel podpowiedział.

Mieli, bo mogli ;)
Popatrz, każdy twój krok to głupie pytania wynikające z braku wiedzy i świadomości iż istnieje wyszukiwarka Google.

https://scr.hu/rzm9el no i ja nie kryje że czegoś mogę nie umieć, gdyż jestem CZŁOWIEKIEM podludziu ;) 

Pochwal się swoim podejściem do graczy .. ssa nie wyślę, gdyż są na nim dane osobowe jednego z twoich graczy. ;)

A w sumie zasłonie bo czemu nie.

Masz jeszcze 

(SS taki a nie inny bo nie chciało mi się szukać screena jak się przyznajesz że licznik podkręciłeś panie 'Uczciwość na pierwszym kroku')

https://scr.hu/dzaZNW https://scr.hu/GLajBr i kończę tą rozmowę z tobą bo nie ma ona sensu. :p

Dalej chcesz nam udowadniać jaki to nie jesteś zajebisty ?

Będe jak Ty "ja nic nie zrobiłem bo to tylko rozmowy"

ale wiesz co kurcze niby kręciłem licznikiem, a 2 strony w tył udowodniłem, że było okej :(

Ciężka sprawa kumpel, bo nie wiem czy wiesz, nawet w temacie cortiuma się przyznawałem, że tak pisałem na chacie, ze względu na panującą tam "kulturę"

Pamiętaj internet nie zapomina logów tak jak ty to przedstawiłeś :

t7AI1Cj.jpg

M2sDpwd.jpg

crPjQVw.jpg

Dla ciekawskich 41130 to był kostium lub fryzura z + (kilka osób miało np na magie i musiałem po nim sprzatać)

50020 to były torciki, które działały jak setka bez efektu potki

Powiedz, że dla siebie to respiłeś gdzie torcików nie dało się nigdzie zdobyć, a sam wchodziłeś na serwer chwilke posiedzieć i wychodziłeś.

Opublikowano
1 minutę temu, 'Perserga' napisał:

Będe jak Ty "ja nic nie zrobiłem bo to tylko rozmowy"

ale wiesz co kurcze niby kręciłem licznikiem, a 2 strony w tył udowodniłem, że było okej :(

Ciężka sprawa kumpel, bo nie wiem czy wiesz, nawet w temacie cortiuma się przyznawałem, że tak pisałem na chacie, ze względu na panującą tam "kulturę"

Pamiętaj internet nie zapomina logów tak jak ty to przedstawiłeś :

t7AI1Cj.jpg

M2sDpwd.jpg

crPjQVw.jpg

@harnaśkumplu bądź tak miły i wyjaśnij kumplowi co oznaczają te komendy xD

a ty 'kumplu' łap dopisek z poprzedniego posta:

Co do TGMów o których już pisałeś Pamiętasz Claudie, która chciała kupić konto w lolu za IS na Cortiumie? :D A tabasko i nudeski za isa? ;) 

Dziękuje, Dobranoc.

Opublikowano
Przed chwilą, Lajk™ napisał:

@harnaśkumplu bądź tak miły i wyjaśnij kumplowi co oznaczają te komendy xD

a ty 'kumplu' łap dopisek z poprzedniego posta:

Co do TGMów o których już pisałeś Pamiętasz Claudie, która chciała kupić konto w lolu za IS na Cortiumie? :D A tabasko i nudeski za isa? ;) 

Dziękuje, Dobranoc.

W tym rzecz przyjacielu, że jak ja kogoś rekrutowałem i widziałem, że jest coś nie tak to od razu coś działałem, a ty jak rekrutowałeś to miałeś wyjebke co się dzieje.

No napisałem wyżej co oznaczają te komendy, więc słabo, a jesli będziesz przeczył, to dam ss z item_proto tych id :(

Opublikowano
1 minutę temu, harnaś napisał:

serio wpisywales reload proto na otwartym serwerze? 

Torciki nie były do handlu, to musiał je jakoś dać, a wtedy ja z tego co pamiętam byłem na serwerze więc ciężko z przerwą techniczną.

Opublikowano
1 minutę temu, harnaś napisał:

serio wpisywales reload proto na otwartym serwerze? 

Jo, nigdy nic się nie stało xD

Opublikowano

Jo, nigdy nic się nie stało xD

tzn no wiesz, jak przy 5-10 graczach to wpiszesz to jeszcze spoko no ale kurwa przecież jak jest z 50 osób na serwerze to channel crash 100% confirmedxD

Opublikowano
Przed chwilą, harnaś napisał:

tzn no wiesz, jak przy 5-10 graczach to wpiszesz to jeszcze spoko no ale kurwa przecież jak jest z 50 osób na serwerze to channel crash 100% confirmedxD

Było więcej i stało #PotwierdzoneInfo.
To nie jest /reload regen od masodikbeli xD

Opublikowano
1 minutę temu, xAmaziR napisał:

@Perserga

Skończ człowieku.

Lajk niszczy cie pod każdym możliwym względem, nie ośmieszaj się już.

Mnie niszczy? pod jakim jak moge wiedzieć? xD lizodup czyżby lajka kurczę ciekawe w czym ci pomógł :(

Opublikowano
28 minut temu, 'Perserga' napisał:

Słuchaj mnie no, "kolego", co to za wymówki, że wyzywałeś gracza, ponieważ na serwerze nei ma kultury? Jako administrator serwera nie masz prawa tak się zwracać do graczy. To jest Twój serwer i reprezentujesz go Swoją osobą. Jeżeli ktoś łamał regulamin wyzywaniem, szukał zaczepki - dajesz mu "karę" z taryfikatora i elo. Co ty, serwera nie umiesz prowadzić? Jak patrzę na ten skrinik, jakie teksty tam leciały - przewraca mnie na krześle. Dla mnie jako AF do wynajęcia takie rzeczy są niedopuszczalne, trzeba reprezentować poziom (nawet jeżeli poza swoimi forami go nie reprezentuję). Jeżeli na zaczepki jako administrator odpowiadałeś i to w dodatku wulgarnie, i jeszcze podawałeś prywatne dane, groziłeś wpierdolem - to świadczy o twoim poziomie, a raczej jego braku/poziomie dna, mułu i wodorostów. Pokazałeś swój poziom, jak bardzo jesteś "kulturalny". Kultury u Ciebie nie ma za grosz, skoro nie potrafisz się zachować będąc właścicielem serwera to nawet nie pytam, jak się zachowujesz na codzień - do obcych ludzi, nauczycieli, rodziców itd. Bo kultury to za grosz na powyższych dowodach widać, takie coś właścicielowi serwera nie wypada. Obrażanie po rodzicach powinno się zakończyć najpóźniej pod koniec 3 gimnazjum, skąd takie teksty Ci przyszły do głowy? Czyżbyś mentalnie (kulturowo) się zatrzymał w podstawówce? Tylko dzieci i niedorozwinięci ludzie (Ci, którzy od czasów gimnazjum tylko rosną w gorę ciałem) wyzywają po rodzicach. ;)

A tak przy okazji, dlaczego nazywasz użytkownika lizodupem lajka, ponieważ zapoznał się z tematem i wyłożył negatywną opinię na Twój temat? Nie możesz się pogodzić z faktem, iż się lekko upokorzyłeś? ;)

Opublikowano

>Temat o tym jak GF zamyka serwery Metina

>Banda dzieci się kłóci ile kto ma ludzi na serwerze, ile kto rozdaje IS'u.

Ja rozumiem, że jeden na drugiego skacze, jeden się przed drugim broni ale ludzie zlitujcie się. Pomijając fakt, że 2 stronę piszecie TO SAMO, to już się robi nudne xD Z drugiej jednak strony można się pośmiać jak "technicy polskich prywatnych serwerów" cisną po sobie. Cudzysłów jest specjalnie gdyż nie jestem do końca pewien jakie funkcje spełnialiście na swoich serwerach. Z mojej obserwacji wynika jedynie, że wszyscy jesteście siebie warci i żaden z Was nie jest "czysty" i żaden z Was nie był uczciwy względem graczy.

Opublikowano
1 minutę temu, Reygras napisał:

Słuchaj mnie no, "kolego", co to za wymówki, że wyzywałeś gracza, ponieważ na serwerze nei ma kultury? Jako administrator serwera nie masz prawa tak się zwracać do graczy. To jest Twój serwer i reprezentujesz go Swoją osobą. Jeżeli ktoś łamał regulamin wyzywaniem, szukał zaczepki - dajesz mu "karę" z taryfikatora i elo. Co ty, serwera nie umiesz prowadzić? Jak patrzę na ten skrinik, jakie teksty tam leciały - przewraca mnie na krześle. Dla mnie jako AF do wynajęcia takie rzeczy są niedopuszczalne, trzeba reprezentować poziom (nawet jeżeli poza swoimi forami go nie reprezentuję). Jeżeli na zaczepki jako administrator odpowiadałeś i to w dodatku wulgarnie, i jeszcze podawałeś prywatne dane, groziłeś wpierdolem - to świadczy o twoim poziomie, a raczej jego braku/poziomie dna, mułu i wodorostów. Pokazałeś swój poziom, jak bardzo jesteś "kulturalny". Kultury u Ciebie nie ma za grosz, skoro nie potrafisz się zachować będąc właścicielem serwera to nawet nie pytam, jak się zachowujesz na codzień - do obcych ludzi, nauczycieli, rodziców itd. Bo kultury to za grosz na powyższych dowodach widać, takie coś właścicielowi serwera nie wypada. Obrażanie po rodzicach powinno się zakończyć najpóźniej pod koniec 3 gimnazjum, skąd takie teksty Ci przyszły do głowy? Czyżbyś mentalnie (kulturowo) się zatrzymał w podstawówce? ;)

"przyjacielu" mój serwer i mogę robić co chce.

Lajk też swoje pisał na chacie jak odpale mysql to poszukam potem, nie myśl sobie, że on był aniołkiem na serwerze.

Koleś nie wchodź w czyjeś podwórko, bo uwierz mi, że na początku walczyłem z tym (jak poleciało z 30 banów naraz to był dym) Pragnę podkreślić, że te wyzwiska nawet nie były na poważnie, gdzie większość serwera ma mnie nawet na fejsie i się potem z tego śmialiśmy nawet.

Serio jak nie wiesz jak było to nie wchodź na kogoś podwórko, bo przykładowo na diamondzie był spokój nie było wyzwisk na chacie, ani z mojej strony, ani z ludzi, a dlaczego?

Na serwery easy/pvp no nie oszukujmy się wchodzi najwięcej "dzieci", a wiadomo jak dzieciaki się odnoszą w grze.

Opublikowano
19 minut temu, Lajk™ napisał:

Było więcej i stało #PotwierdzoneInfo.
To nie jest /reload regen od masodikbeli xD

XDD

nevermind, po prostu nie radze wpisywać ^^ 

a co do reszty, nie mi wnikać w jakim kontekście te komendy zostały użyte, to już wiesz tylko ty xD  /item /warp do goscia /item, moze to wygladac troche jednoznacznie no ale nie mi oceniać :D 

Opublikowano
9 minut temu, AveRa napisał:

>Temat o tym jak GF zamyka serwery Metina

>Banda dzieci się kłóci ile kto ma ludzi na serwerze, ile kto rozdaje IS'u.

Ja rozumiem, że jeden na drugiego skacze, jeden się przed drugim broni ale ludzie zlitujcie się. Pomijając fakt, że 2 stronę piszecie TO SAMO, to już się robi nudne xD Z drugiej jednak strony można się pośmiać jak "technicy polskich prywatnych serwerów" cisną po sobie. Cudzysłów jest specjalnie gdyż nie jestem do końca pewien jakie funkcje spełnialiście na swoich serwerach. Z mojej obserwacji wynika jedynie, że wszyscy jesteście siebie warci i żaden z Was nie jest "czysty" i żaden z Was nie był uczciwy względem graczy.

Nie wiem, może i uczciwy czy coś tam nie jestem xD Nigdy nie będę uczciwy, bo zawsze znajdzie się ktoś kto będzie twierdził że jest inaczej. Sam fakt że ci serwer padnie z powodu że gracze spierdolą to i tak powiedzą ci że spierdoliłeś z hajsem itp. itd.

6 minut temu, xAmaziR napisał:

Lajk, znamy się? Bo mi się nie wydaje no ale tak - Perserga wie lepiej.

Zaraz ci chłopak napisze że kazałem ci to napisać :D

@harnaś będe pamiętał ;d 

Opublikowano
Przed chwilą, xAmaziR napisał:

Przy liczniku 750 osób większość to 325.

>325 osób znasz, masz na FB i cisnąłeś z nimi beke.

#WIARYGODNE #NOSCAM #LEGIT100% #0%FAKE

Widzę jesteś biedny umysłowo, pokaż gdzie napisałem, że na cortiumie było 750 osób, no dawaj czekam :(

No powiem Ci na fejsie mam ponad 2.8k znajomych więc wiesz :(

Opublikowano

Może się też trochę wypowiem, bo już tutaj niepotrzebna kłótnia się zrobiła. ; d

Moim zdaniem GF dobrze robi zamykając serwery, gdyż no po części jest to złodziejstwo. To, że kod źródłowy metina wyciekł, to nie znaczy, że można od razu go jakoś wykorzystywać. : ) GF dużo stracił na prywatnych serwerach, np. Samia... Pęka w szwach + otwierają serwer na zagranicznych ludzi, a PL świeci pustkami, a przynajmniej środkowe serwery, na których w JINNO na ch1 w godzinach szczytu potrafią stać 3 osoby. Wszyscy narzekają, że metin to już nie to co kiedyś, że za łatwo, za dużo nowości, ale pomyślcie, że kiedyś gracze byli inni. Kiedyś potrafiliśmy spędzić przed komputerem cały dzień expiąc na BO w PT 8 osobowym. Czasy się zmieniają i ludzie też. Gra jest przystosowywana pod nowych graczy, gdyż ci starzy po prostu odeszli. Gra ma kilka swoich lat, starsi wyjadacze pozakładali rodziny, a przychodzą nowi gracze, którym nie chce się spędzać tyle czasu na wbijaniu 15lv... 

Według mnie metin jeszcze pożyje i to sporo. Graczy przybywa, co prawda i botów też nie braknie, jednak walka z nimi cały czas trwa (to nie jest łatwe zbanować takiego bota, uwierzcie mi). Gra się w sumie coraz przyjemniej i ludzi do pogadania też nie brakuje. : )

Opublikowano
1 minutę temu, Jogye napisał:

Może się też trochę wypowiem, bo już tutaj niepotrzebna kłótnia się zrobiła. ; d

Moim zdaniem GF dobrze robi zamykając serwery, gdyż no po części jest to złodziejstwo. To, że kod źródłowy metina wyciekł, to nie znaczy, że można od razu go jakoś wykorzystywać. : ) GF dużo stracił na prywatnych serwerach, np. Samia... Pęka w szwach + otwierają serwer na zagranicznych ludzi, a PL świeci pustkami, a przynajmniej środkowe serwery, na których w JINNO na ch1 w godzinach szczytu potrafią stać 3 osoby. Wszyscy narzekają, że metin to już nie to co kiedyś, że za łatwo, za dużo nowości, ale pomyślcie, że kiedyś gracze byli inni. Kiedyś potrafiliśmy spędzić przed komputerem cały dzień expiąc na BO w PT 8 osobowym. Czasy się zmieniają i ludzie też. Gra jest przystosowywana pod nowych graczy, gdyż ci starzy po prostu odeszli. Gra ma kilka swoich lat, starsi wyjadacze pozakładali rodziny, a przychodzą nowi gracze, którym nie chce się spędzać tyle czasu na wbijaniu 15lv... 

Według mnie metin jeszcze pożyje i to sporo. Graczy przybywa, co prawda i botów też nie braknie, jednak walka z nimi cały czas trwa (to nie jest łatwe zbanować takiego bota, uwierzcie mi). Gra się w sumie coraz przyjemniej i ludzi do pogadania też nie brakuje. : )

Ale zważ na to iż polityka GF'u też nie jest jakaś doskonała i stąd gracze wybierają serwery prywatne. ;) 

Opublikowano

Ale zważ na to iż polityka GF'u też nie jest jakaś doskonała i stąd gracze wybierają serwery prywatne. ;) 

Niedługo nie będą mieli co wybierać. : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...