Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"GameForge zamyka jeden prywatny serwer za drugim"

M@rtyna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, 'Perserga' napisał:

Widzę jesteś biedny umysłowo, pokaż gdzie napisałem, że na cortiumie było 750 osób, no dawaj czekam :(

No powiem Ci na fejsie mam ponad 2.8k znajomych więc wiesz :(

Pewnie licznik też kręcony - jak i licznik Cortiuma.

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Przed chwilą, Jogye napisał:

Niedługo nie będą mieli co wybierać. : )

Przecież GF może zamykać tylko niemieckie privy (te, które sa niemieckie i/lub stoją na niemieckich stronach/domenach/maszynach), więc Polacy nie maja się co martwić (mimo, iż polska jest jednym z większych społeczności metka).

Opublikowano
Przed chwilą, Reygras napisał:

Przecież GF może zamykać tylko niemieckie privy (te, które sa niemieckie i/lub stoją na niemieckich stronach/domenach/maszynach), więc Polacy nie maja się co martwić (mimo, iż polska jest jednym z większych społeczności metka).

Wydaje mi się, że i polskie prędzej czy później zamkną. : )

Opublikowano
Przed chwilą, Jogye napisał:

Wydaje mi się, że i polskie prędzej czy później zamkną. : )

PÓKI CO MOŻEMY SPAĆ SPOKOJNIE, jak coś by się miało zmienić - wieści szybko się rozejdą pocztą pantoflową. ;)

Opublikowano
Przed chwilą, Reygras napisał:

PÓKI CO MOŻEMY SPAĆ SPOKOJNIE, jak coś by się miało zmienić - wieści szybko się rozejdą pocztą pantoflową. ;)

Ja coraz bardziej unikam privów, więc mnie to tam nie rusza. : D

Opublikowano
4 minuty temu, Jogye napisał:

Niedługo nie będą mieli co wybierać. : )

Śmiem w to wątpić. te historie że GF zamyka serwery prywatne słyszalne są odkąd pamiętam.

Wydaje mi się że gdyby było więcej stabilnych serwerów lub powstał taki 100% PL z urozmaiceniami to ludzie wybrali by ten prywatny właśnie. GF'a za bardzo pochłonęła chęć połknięcia jak największej ilości pieniążków.

Opublikowano
Przed chwilą, Lajk™ napisał:

Śmiem w to wątpić. te historie że GF zamyka serwery prywatne słyszalne są odkąd pamiętam.

Wydaje mi się że gdyby było więcej stabilnych serwerów lub powstał taki 100% PL z urozmaiceniami to ludzie wybrali by ten prywatny właśnie. GF'a za bardzo pochłonęła chęć połknięcia jak największej ilości pieniążków.

Gdyby powstał serwer 100% to graczy może by było z 50... Tak jak mówiłem, ludzie idą na prywatne serwery, gdyż nowym graczom nie chce sie siedzieć i wbijać kilka miesięcy max lv'a. Starszych graczy ubywa, a nowi przybywają, a to dla tych trzeba robić serwery.

Opublikowano
1 minutę temu, Lajk™ napisał:

O Własnie ! co mają wspólnego polscy technicy oraz GF? 

chcą jak największy hajs ze swoich serwerów!

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano
Przed chwilą, xAmaziR napisał:

Ostatnio coś ruszyli PLa - zapowiedzieli nowe update'y.

Tylko teraz pytanie - czy im w tym momencie wierzyć.

Wierzyć, wierzyć. Beta stoi, na której poprawiają balans i prezentują nowe zbroje i bronie dla każdej klasy. : ) Zobaczymy jak to będzie! : D

Opublikowano
Przed chwilą, radeon252 napisał:

No, a komu zalezy najbardziej na hajsie? tym co robią ciagle serwery :D

Czyli sam na siebie powiedział, bo kilka serwerów on miał w tym roku już :(

Opublikowano

Ale czy 'technicy' dodają autołowy i tego bota do expa? xD Albo sakwy z yangami w is? xD 

Opublikowano
Przed chwilą, Lajk™ napisał:

Ale czy 'technicy' dodają autołowy i tego bota do expa? xD Albo sakwy z yangami w is? xD 

no niby nie ale nie widziałem na PL "powiększonej pelerynki" czy "nieskończonej zmianki 1/5" z is'a. xD xD 

Opublikowano

Faktycznie, autołowy to jakaś porażka. Yangi w IS tak samo. : D

Opublikowano
1 minutę temu, Jogye napisał:

Faktycznie, autołowy to jakaś porażka. Yangi w IS tak samo. : D

wiesz tam chociaż masz pewność że jak wydasz hajs w is to administracja ci nie spierdoli z serwerem xD

Opublikowano

Proszę o kulturę dyskusji, bo całkiem ciekawie piszecie. Co do porządku, dwóch najbardziej "aktywnych" dostało ostrzegawczo po 3 dni blokady na posty, na ochłodzenie nastrojów.

EXPmIpC.gif

Opublikowano
4 minuty temu, 'Perserga' napisał:

No, a komu zalezy najbardziej na hajsie? tym co robią ciagle serwery :D

Czyli sam na siebie powiedział, bo kilka serwerów on miał w tym roku już :(

Jakie ? xD

2 minuty temu, radeon252 napisał:

no niby nie ale nie widziałem na PL "powiększonej pelerynki" czy "nieskończonej zmianki 1/5" z is'a. xD xD 

Ale to akurat są jednostki, z tego co się orientuje miał to jeden.. no może 2 serwery :p

4 minuty temu, Jogye napisał:

Wierzyć, wierzyć. Beta stoi, na której poprawiają balans i prezentują nowe zbroje i bronie dla każdej klasy. : ) Zobaczymy jak to będzie! : D

Trzymam za nich kciuki jak najbardziej ale i tak sądze że chciwość skreśli ich samych.

Opublikowano

wiesz tam chociaż masz pewność że jak wydasz hajs w is to administracja ci nie spierdoli z serwerem xD

Też prawda. ^^ Jednak i tak mało ludzi korzysta z autołowów, a większość pobiera programy, które im ułatwią grę. ; d

Zamknięcie Sami dużo im by dało, tam dużo graczy siedzi i to też tych zagranicznych. ; p

Opublikowano
1 minutę temu, Lord Makin napisał:

Proszę o kulturę dyskusji, bo całkiem ciekawie piszecie. Co do porządku, dwóch najbardziej "aktywnych" dostało ostrzegawczo po 3 dni blokady na posty, na ochłodzenie nastrojów.

tak ma być przyjacielu! a już myślałem że masz wyjebane.

Jakie ? xD

Ale to akurat są jednostki, z tego co się orientuje miał to jeden.. no może 2 serwery :p

Trzymam za nich kciuki jak najbardziej ale i tak sądze że chciwość skreśli ich samych.

1.cortium rework nelios rework revastia i pandemis teraz
2. co jak co ale na pl'u ci nie spierdolą z hajsem. tylko serwer stoi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...