Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zandia.pl [Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XXS2.png

Piątek - Raty 50% 19:00-22:00 wojna111.png+ CorDraconis z metinów cor1.png

Sobota - Blaski 19:00-21:00blaskszkata.png +  Raty 50% 20:00-22:00 + CorDraccor1.png

Niedziela - Blaski 19:00-21:00blaskszkata.pngSzukanie Żołnierza (SM) 19:00 + Konkurs OX 21:00 + CorDracocor1.png

PASEK.png

isall.png

Wystarczy udać się do Uriela na niego kliknąć 

PIĄTEK 15:00 - NIEDZIELA 23:59

Biały lew - Doświadczenie +15% / Silny przeciwko potworom +8%

Zwierzak - Silny przeciwko potworom +10% Max PŻ +1500

Kostium - Silny przeciwko potworom +10% / Max HP +1200

Fryzura - Silny przeciwko potworom +5% / Max HP +800

Nakładka - HP +800 / Sliny Przeciwko Potworom +5%

woj1.pnguuriell.pngwoj2.png

PASEK.png

Przypominamy o darmowym IS'ie na start z rejestracji, dzięki temu rozpoczynając grę

w ten weekend możesz otrzymać cały Item Shop na okres aż 4 dni 

https://zandia.pl/rejestracja.html?ref=ZandiaPrez

freeis.png

PASEK.png

is20l.png

Przez cały weekend od piątku do niedzieli w naszym sklepie podczas doładowania smoczych monet na wasze konto zostanie przyznane dodatkowe +30% bazowej liczby! 

zandia_sygna.png

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi ilość ludzi odpowiada, tylko często jest ksucie metka, no ale cóż, taki jest metin :D. Ogółem po m1 ch1 zapewne większość "dyskryminowanych graczy ze starszym sprzętem" (jak można wymyślić aż tak walnięty powód aby zniesławić serwer xDDDDDDD) nie lata, bo jednak trochę muli od sklepów. No chyba że rozmawiamy o Chunjo, gdzie mało kto gra, takie państwo jakbyś ze wszystkimi pvp chciał. Ja osobiście po wizycie w m1 muszę grę zresetować, a aż tak słabego laptopa to ja nie mam.

Ludzie ogółem raczej siedzą na mapkach i coś robią. DT, jak już latam jakiś czas, jest w większości zajęte. Da radę naturalnie zbić metka bez czekania, ale czasem po przeleceniu 5 kanałów nic nie znajdziesz. Zazwyczaj na DT kultura, aczkolwiek raz trafiłem na takiego skurwysyna z żółtków, że mnie szlag trafia - wbił na dt tylko po to aby nam je zjebać. I tu też pytanie: czy za tak zajebiste utrudnianie gry jest jakaś kara?

Przy okazji, są jednak trochę bugi. Skille konne dalej nie zadają kompletnie żadnych obrażeń. Nie jest to jakiś olbrzymi problem, bo w sumie mało kto z tego korzysta, no ale bug to bug. No i zaczarowane lody z groty o ile pamiętam nie podchodzą do nas, mimo iż te z Sohan podchodzą.

Btw, OX i blaski w tym samym czasie to aby dobry pomysł?

Ogółem pozytywnie się wyrażam o serwerze, przyjemnie się gra.

19.jpg

Opublikowano
Dnia 10.09.2017 o 18:09, IAmBoskiM napisał:

Mi ilość ludzi odpowiada, tylko często jest ksucie metka, no ale cóż, taki jest metin :D. Ogółem po m1 ch1 zapewne większość "dyskryminowanych graczy ze starszym sprzętem" (jak można wymyślić aż tak walnięty powód aby zniesławić serwer xDDDDDDD) nie lata, bo jednak trochę muli od sklepów. No chyba że rozmawiamy o Chunjo, gdzie mało kto gra, takie państwo jakbyś ze wszystkimi pvp chciał. Ja osobiście po wizycie w m1 muszę grę zresetować, a aż tak słabego laptopa to ja nie mam.

Ludzie ogółem raczej siedzą na mapkach i coś robią. DT, jak już latam jakiś czas, jest w większości zajęte. Da radę naturalnie zbić metka bez czekania, ale czasem po przeleceniu 5 kanałów nic nie znajdziesz. Zazwyczaj na DT kultura, aczkolwiek raz trafiłem na takiego skurwysyna z żółtków, że mnie szlag trafia - wbił na dt tylko po to aby nam je zjebać. I tu też pytanie: czy za tak zajebiste utrudnianie gry jest jakaś kara?

Przy okazji, są jednak trochę bugi. Skille konne dalej nie zadają kompletnie żadnych obrażeń. Nie jest to jakiś olbrzymi problem, bo w sumie mało kto z tego korzysta, no ale bug to bug. No i zaczarowane lody z groty o ile pamiętam nie podchodzą do nas, mimo iż te z Sohan podchodzą.

Btw, OX i blaski w tym samym czasie to aby dobry pomysł?

Ogółem pozytywnie się wyrażam o serwerze, przyjemnie się gra.

Dzięki wielkie mordko za sensową wypowiedz, mega doceniam! :)

Staraj się nie przejmować ludźmi, którzy utrudniają Ci rozgrywkę za pomocą "ksucia" ponieważ tak naprawdę na tym polega metin, głowa do góry i jazda z nimi! :ass:

Co do eventów to na stronie głównej wkradła się mała pomyłka ponieważ prawidłowo blaski zakończyły się o 21:00 a OX odbył się zaraz po nich czyli o 21:05 +żołnierze (SZUKANIE SMOCZYCH MONET)

Pozdrawiam i życzę miłej gry!

zandia_sygna.png

Opublikowano
3 godziny temu, Sztel1 napisał:

Opłaca się zaczynać tutaj? Ile ludzi online jest? Bo nabrałem ochotę na jakiegoś hardzika 

Ludzi sporo.

Gram od wczoraj.

Serwer jest fenomenalny :D

Całkiem łatwo i przyjemnie się gra :D

Wiadomo trzeba się trochę pomęczyć, ale broń na 30 łatwo upnąć do +9 bo u handlarzy jest :D

Zmianek i dodań do 20lv też z misji sporo, więc początkowe eq można ogarnąć :D

Opublikowano
7 minut temu, Mikis246810 napisał:

Ludzi sporo.

Gram od wczoraj.

Serwer jest fenomenalny :D

Całkiem łatwo i przyjemnie się gra :D

Wiadomo trzeba się trochę pomęczyć, ale broń na 30 łatwo upnąć do +9 bo u handlarzy jest :D

Zmianek i dodań do 20lv też z misji sporo, więc początkowe eq można ogarnąć :D

Ta sporo a wołanie ciche tylko od czasu do czasu się coś pojawiło xD nwm może o złej godzinie grałem (16-17)

52919041510437851652.png.

Opublikowano

XXS2.png

Piątek - Raty 50% 19:00-22:00 + CorDraconis z metinów cor1.png

Sobota - Blaski 19:00-21:00blaskszkata.png +  Raty 50% 20:00-22:00 + CorDraconis  z metinówcor1.png

Niedziela - Blaski 18:00-20:00blaskszkata.png+ Konkurs OX 20:00 + Turniej 2 vs 2wojna111.png+ CorDraconis  z metinówcor1.png

PASEK.png

isall.png

Wystarczy udać się do Uriela na niego kliknąć 

PIĄTEK 15:00 - NIEDZIELA 23:59

Biały lew - Doświadczenie +15% / Silny przeciwko potworom +8%

Zwierzak - Silny przeciwko potworom +10% Max PŻ +1500

Kostium - Silny przeciwko potworom +10% / Max HP +1200

Fryzura - Silny przeciwko potworom +5% / Max HP +800

Nakładka - HP +800 / Sliny Przeciwko Potworom +5%

X112.pnguuriell.pngX221.png

PASEK.png

IS30.png

Przez cały weekend od piątku do niedzieli w naszym sklepie podczas doładowania smoczych monet na wasze konto zostanie przyznane dodatkowe +30% bazowej liczby! 

zandia_sygna.png

Opublikowano
19 godzin temu, Mentorinoss napisał:

Ta sporo a wołanie ciche tylko od czasu do czasu się coś pojawiło xD nwm może o złej godzinie grałem (16-17)

Grywam w godzinach 19+ i wydaje mi się, że jest sporo graczy. Na wołaj cały czas ktoś pisze i nie mam na myśli tutaj paru osób na zmianę, a raczej tak jak to powinno wyglądać, co wiadomość to kto inny :)

Opublikowano
20 godzin temu, sept napisał:

Jak próbuję odpalić klienta gry wyskakuje mi komunikat METIN2.CREATE NO APPROPRIATE DEVICE.

Co mam zrobić?

Najlepiej będzie jeśli sprawdzisz na google. Wiem, że ten komunikat występował na PL'u za czasów mojej gry. Jeśli masz windows XP, to niestety nasz klient na nim nie działa.

8 godzin temu, Kamilek321 napisał:

Nie polecam,administracja lamie regulamin+rozne przekrety sa na serverze.

Bardzo ciekawe jest to co mówisz. Opowiadaj dalej. Jakie przypadki łamania regulaminu i przekrętów?

zandia_sygna.png

Opublikowano

Dlaczego mam wrażenie, że jesteś tą osobą, która przyszła na TS wraz z ojcem grożąc mi sądem oraz w dodatku wyzywając mnie od ćpunów z powodu bana za DMG odnosząc się do regulaminu serwera?

@Kamilek321

A tak odchodząc od tej śmiesznej wypowiedzi to informuje, że wieczorkiem klasycznie pojawi się lista eventów na cały weekend :)

zandia_sygna.png

Opublikowano
20 godzin temu, ρσєτα napisał:

Najlepiej będzie jeśli sprawdzisz na google. Wiem, że ten komunikat występował na PL'u za czasów mojej gry. Jeśli masz windows XP, to niestety nasz klient na nim nie działa.

Mam nowy komputer z windowsem 10, z google nic nie pomogło. Próbowałem trybu zgodności z innymi systemami, uruchomienia jako administrator, aktualizowałem sterowniki, reinstallowałem, window mode, ale nadal nic

Opublikowano
21 godzin temu, s33xb0mba napisał:

Dlaczego mam wrażenie, że jesteś tą osobą, która przyszła na TS wraz z ojcem grożąc mi sądem oraz w dodatku wyzywając mnie od ćpunów z powodu bana za DMG odnosząc się do regulaminu serwera?

@Kamilek321

A tak odchodząc od tej śmiesznej wypowiedzi to informuje, że wieczorkiem klasycznie pojawi się lista eventów na cały weekend :)

Odnoszac sie do regulaminu servera haha,dales bana kolesiowi co wjebal wchuy zl na wasz server,poswiecil w chuj czasu gre na nim,a wy mu daliscie perma za to ze okradl randomowego typa bo mial passy do jego konta,typek byl na tyle glupi ze,po 1.Sprzedal sie do innej gildi po 2.zmienil gildie i zapomnial zmienic passow wiec no wonder ze zostal ojebany :D ja to tylko tu zostawie

Administracja serwera nie ponosi odpowiedzialność za kradzieże kont. §1.7 Administracja serwera nie zwraca skradzionych przedmiotów i kont. §1.8 Administracja nie ponosi odpowiedzialnośći za wymiany kont, 

Opublikowano
3 godziny temu, Kamilek321 napisał:

Odnoszac sie do regulaminu servera haha,dales bana kolesiowi co wjebal wchuy zl na wasz server,poswiecil w chuj czasu gre na nim,a wy mu daliscie perma za to ze okradl randomowego typa bo mial passy do jego konta,typek byl na tyle glupi ze,po 1.Sprzedal sie do innej gildi po 2.zmienil gildie i zapomnial zmienic passow wiec no wonder ze zostal ojebany :D ja to tylko tu zostawie

Administracja serwera nie ponosi odpowiedzialność za kradzieże kont. §1.7 Administracja serwera nie zwraca skradzionych przedmiotów i kont. §1.8 Administracja nie ponosi odpowiedzialnośći za wymiany kont, 

Masz tupet, żeby przychodzić na serwer TS z ojcem i grozić administracji Zandia sądem xD Tak niskiego poziomu człowieka dawno nie spotkałem! LEPIEJ będzie jak opuścisz ten temat a na tsa nie wchodź :)

Jak najbardziej polecam serwer ze względu na jego stabilność, dużo rozrywki, dostępna administracja.

Opublikowano
9 godzin temu, `.Łukasz. napisał:

Masz tupet, żeby przychodzić na serwer TS z ojcem i grozić administracji Zandia sądem xD Tak niskiego poziomu człowieka dawno nie spotkałem! LEPIEJ będzie jak opuścisz ten temat a na tsa nie wchodź :)

Jak najbardziej polecam serwer ze względu na jego stabilność, dużo rozrywki, dostępna administracja.

Proszę Cię abyś nie wypowiadał się na temat o którym nie masz pojęcia, bo nie chodzi o tą sytuację.

12 godzin temu, Kamilek321 napisał:

Ta osoba była z nami na tsie przez parę godzin i zrozumiała swój błąd.

Powołujesz się na regulamin przy okazji kradzieży? To czy zareagujemy zależy tylko od nas. Mogliśmy nic nie robić, lecz kradzież zawsze będzie przez nas karcona.

Ty zapewne jesteś "kolegą", który blokował okradzionego na TS'ie tak? W takim razie jesteś gorszy niż typowy złodziej.

Na życie też poświęcasz dużo pieniędzy i czasu a za kradzież możesz być wrzucony do więzienia. Nie ważne ile by nie poświęcił czasu i pieniędzy to ban się należał.

I to, że ktoś był "randomem" znaczy, że można go okraść? Będąc u kolegi w sklepie też u niego kradniesz bo się znacie? 

W tej chwili występujesz jako Matka Teresa z Kalkuty... Wstawiasz się za kimś, kto wie za co ma bana i to rozumie, lecz uparcie występujesz jako obrońca. Skończyłem dyskusję. Na toim miejscu bym się nie ośmieszał z takim postem jak napisałeś ^^ To niezłe przekręty!

zandia_sygna.png

Opublikowano
6 godzin temu, ρσєτα napisał:

Proszę Cię abyś nie wypowiadał się na temat o którym nie masz pojęcia, bo nie chodzi o tą sytuację.

Powołujesz się na regulamin przy okazji kradzieży? To czy zareagujemy zależy tylko od nas. Mogliśmy nic nie robić, lecz kradzież zawsze będzie przez nas karcona.

Ty zapewne jesteś "kolegą", który blokował okradzionego na TS'ie tak? W takim razie jesteś gorszy niż typowy złodziej.

Na życie też poświęcasz dużo pieniędzy i czasu a za kradzież możesz być wrzucony do więzienia. Nie ważne ile by nie poświęcił czasu i pieniędzy to ban się należał.

I to, że ktoś był "randomem" znaczy, że można go okraść? Będąc u kolegi w sklepie też u niego kradniesz bo się znacie? 

W tej chwili występujesz jako Matka Teresa z Kalkuty... Wstawiasz się za kimś, kto wie za co ma bana i to rozumie, lecz uparcie występujesz jako obrońca. Skończyłem dyskusję. Na toim miejscu bym się nie ośmieszał z takim postem jak napisałeś ^^ To niezłe przekręty!

Kurwa zlamaliscie regulamin jesli kradziez bedzie zawsze przez was karcona to usuncie to z tego waszego regulaminu napisanego w paincie ,to jest metin tu kazdy kradnie bez konsekwencjami,sama administracja samii was wysmiala na ts3 :D jestescie zalosni,servera nie polecam bomba tylko cos robi na tym serverze poeta tylko wchodzi na godzine i liczy kwity, 500online jeszcze z miesiac i server wymarnie.

Opublikowano
2 godziny temu, Kamilek321 napisał:

Kurwa zlamaliscie regulamin jesli kradziez bedzie zawsze przez was karcona to usuncie to z tego waszego regulaminu napisanego w paincie ,to jest metin tu kazdy kradnie bez konsekwencjami,sama administracja samii was wysmiala na ts3 :D jestescie zalosni,servera nie polecam bomba tylko cos robi na tym serverze poeta tylko wchodzi na godzine i liczy kwity, 500online jeszcze z miesiac i server wymarnie.

Szczerze? Jebie mnie co mówi administracja Samii. Mają swój serwer to niech się zajmują swoim serwerem a nie czyimś. 

Ja wchodzę liczyć hajs, masz racje xD W tym czasie co bomba siedzi z ludźmi na tsie ja robię poprawki i update na testowej maszynie. 

Twoj kolega, który dostał bana w przeciwieństwie do ciebie umiał się zachować. Ty tylko szczekasz.

PS. Wymarnie xD 

zandia_sygna.png

Opublikowano
Dnia 22.9.2017 o 19:41, ρσєτα napisał:

Szczerze? Jebie mnie co mówi administracja Samii. Mają swój serwer to niech się zajmują swoim serwerem a nie czyimś. 

Ja wchodzę liczyć hajs, masz racje xD W tym czasie co bomba siedzi z ludźmi na tsie ja robię poprawki i update na testowej maszynie. 

Twoj kolega, który dostał bana w przeciwieństwie do ciebie umiał się zachować. Ty tylko szczekasz.

PS. Wymarnie xD 

poeta nie uciekaj od tematu,razem z bomba zlamaliscie regulamin, ban byl niesluszny sam poszkodowany ''chcial zeby oni dostali tego ub'' bo gadalem z nim na ts,poeta sam siebie robisz beke,nie potrafisz zrozumiec prostego zdania zlamanie regulaminu,gdyby tych punktow nie byloby w regulaminie Administracja serwera nie ponosi odpowiedzialność za kradzieże kont. §1.7 Administracja serwera nie zwraca skradzionych przedmiotów i kont. §1.8 Administracja nie ponosi odpowiedzialnośći za wymiany kont,    gdyby nie te punkty w regulaminie nie byloby tematu.

NIE POLECAM SERVERA:D

Opublikowano
7 godzin temu, Kamilek321 napisał:

Administracja serwera nie ponosi odpowiedzialność za kradzieże kont. §1.7 Administracja serwera nie zwraca skradzionych przedmiotów i kont. §1.8 Administracja nie ponosi odpowiedzialnośći za wymiany kont

ty nikomu nie będziesz mowił co ma robić, skoro mieli chęć komuś pomóc to mu pomogli, nigdzie nie ma "ADMINISTRACJA NIE MA PRAWA ZWRÓCIĆ ITEMÓW" itd, a formułka w regulaminie jest tylko zabezpieczeniem przed idiotami, próbujesz robić afere chuj wie z czego

Opublikowano
3 godziny temu, harnaś napisał:

ty nikomu nie będziesz mowił co ma robić, skoro mieli chęć komuś pomóc to mu pomogli, nigdzie nie ma "ADMINISTRACJA NIE MA PRAWA ZWRÓCIĆ ITEMÓW" itd, a formułka w regulaminie jest tylko zabezpieczeniem przed idiotami, próbujesz robić afere chuj wie z czego

Najlepsze jest to, że gdyby jego ojebali, i by mu administracja zwróciła itemy, to by ich wychwalał pod same niebiosa :v

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
Dnia 22.09.2017 o 10:55, ρσєτα napisał:

Płacicie podatek od hajsu na tym serwerze?. Jeżeli nie to okradacie społeczeństwo i pis sie za was weźmie ;) .Pisałem kiedyś że nie polecam i dalej nie polecam. Serwer pada, a widać to bo ceny itemków spadają z powodu zmniejszającej się ilości graczy.Kolejny serwer padnie z powodu pazernych na hajs właścicieli.Jedyne co mi się tam podobało to silnik graficzny, lecz nie zobaczysz go na starszych systemach win xp.Tego gracza powinnyście odbanować  i zadośćuczynić bo to wasza wina że są lipne zabezpieczenia .

Opublikowano

Przeprośmy wszystkich osadzonych za morderstwa i gwałty, to nie ich wina tylko społeczeństwa, że za słabo się zabezpieczamy przed takimi rzeczami.

Jak juz chcesz komuś zaglądać w kieszeń i oskarżać o niepłacenie podatków to miej jaja i zgłoś ich do US, a nie pierdolisz na forum jak to się ktoś nimi zajmie.

Uważam, że administracja dobrze postąpiła blokując grę na systemie Windows XP. System od 3 lat nie jest wspierany przez producenta, a ogranicza programistę w pewnych kwestiach. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...