Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zandia.pl [Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, p4w6i napisał:

Troszkę mało nowości jest jak na dzisiejsze standardy a szkoda ;/

Proponuje przeczytać dokładnie prezentacje serwera i dopiero twierdzić, że jest "mało nowości". 

Mogłeś bardziej się postarać i dodać coś więcej od siebie. Skoro już twierdzisz, że mało nowości to może warto byłoby napisać co Ci brakuje? 

Ogólnie, serwer wykonany na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam i zachęcam. 

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Buffa tu trzeba czy się obejdzie? Tzn dla np ninji?

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

To poważnie medium? Chyba tylko w expie. Pięcio poziomowe bony w dodatku nie usunęliście bezsensownych bonow takich jak odp na ogien, wiatr, błyskawice?

The past has gone

Opublikowano
3 godziny temu, `.Łukasz. napisał:

Proponuje przeczytać dokładnie prezentacje serwera i dopiero twierdzić, że jest "mało nowości". 

Mogłeś bardziej się postarać i dodać coś więcej od siebie. Skoro już twierdzisz, że mało nowości to może warto byłoby napisać co Ci brakuje? 

Ogólnie, serwer wykonany na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam i zachęcam. 

Zobacz co napisał kolega niżej... Po pierwsze ten podział bonów jest raczej pod typowego harda, teoretycznie zwiększone respy choć nie widać aż tak bardzo tego, ten serwer nie ma tego czegoś co zachęca, trudno określić ale własnych autorskich rzeczy jest tu mało.. bo większość już była milion razy ;)

22 minuty temu, Jooe napisał:

To poważnie medium? Chyba tylko w expie. Pięcio poziomowe bony w dodatku nie usunęliście bezsensownych bonow takich jak odp na ogien, wiatr, błyskawice?

/

Opublikowano
10 godzin temu, krzysiek0426 napisał:

czy ten serwer już kiedyś był?

Tak, to nowa edycja tak jakby.

lupik-log_awxeehx.png

Szukasz kogoś kto szybko i porządnie zakoduje Twoją stronę?
Właśnie mnie znalazłeś!
Odwiedź mój temat i przekonaj się, że warto powierzyć mi to zadanie.
Lupik - Usługi kodowania stron

Opublikowano
3 minuty temu, `.Łukasz. napisał:

Okej milionerze. Serwer nie padnie tak prędko :) 

Robaku, zaraz będę jeździł na twoim garbie biedaku. Nie odzywaj się bo jesteś noname twoje zdanie nic nie znaczy, server syf

bgfp marvelia.png

Opublikowano
1 minutę temu, Protektor napisał:

Robaku, zaraz będę jeździł na twoim garbie biedaku. Nie odzywaj się bo jesteś noname twoje zdanie nic nie znaczy, server syf

Gdzie się nauczyłeś takich słów? W gimbazie już tak uczą? Jestem noname? Nie znasz mnie, ja Ciebie. Różnimy się tym, że ja nie oceniam kogoś, kogo nie znam. Proponuje Ci to samo przemyśleć i zmienić zdanie. :) 

2k boli? Ma boleć :D 

Opublikowano
1 minutę temu, `.Łukasz. napisał:

Gdzie się nauczyłeś takich słów? W gimbazie już tak uczą? Jestem noname? Nie znasz mnie, ja Ciebie. Różnimy się tym, że ja nie oceniam kogoś, kogo nie znam. Proponuje Ci to samo przemyśleć i zmienić zdanie. :) 

2k boli? Ma boleć :D 

Jesteś pelikanem który łyka bait :makka: mam rolexy za 15k limitowane edycje i za 40k wiec co ty mi piszesz o 2 k typa, polski biedaku, to nie dla ciebie to dla pana jest.

Server padnie tak szybko jak powstał

bgfp marvelia.png

Opublikowano
1 minutę temu, Protektor napisał:

Jesteś pelikanem który łyka bait :makka: mam rolexy za 15k limitowane edycje i za 40k wiec co ty mi piszesz o 2 k typa, polski biedaku, to nie dla ciebie to dla pana jest.

Zaczynasz błyszczeć jak karetka na sygnale. Mało co mnie interesuje co Ty masz, czego nie masz. Nie interesuje się kimś, kogo nie znam. 

Skoro serwer padnie tak szybko jak powstał to dlaczego jeszcze stoi a wystartował w dniu tj. 28.07.2017.

Musisz się bardziej dowartościować, żebyś mógł z moją osobą dyskutować. 

Nie mam czasu, nie mam chęci.. żeby rozmawiać z takim bezbekiem.

Pozdrawiam cieplutko.

Opublikowano
1 godzinę temu, Protektor napisał:

czym sie kolego szczycisz roleksami haha? chyba z kramow za 4zl :D

Opublikowano
2 godziny temu, `.Łukasz. napisał:

Zaczynasz błyszczeć jak karetka na sygnale. Mało co mnie interesuje co Ty masz, czego nie masz. Nie interesuje się kimś, kogo nie znam. 

Skoro serwer padnie tak szybko jak powstał to dlaczego jeszcze stoi a wystartował w dniu tj. 28.07.2017.

Musisz się bardziej dowartościować, żebyś mógł z moją osobą dyskutować. 

Nie mam czasu, nie mam chęci.. żeby rozmawiać z takim bezbekiem.

Pozdrawiam cieplutko.

O kuhwa ziomek widze, że nie wiesz z kim rozmawiasz nieźle zacofany jesteś.

Opublikowano
20 godzin temu, Eripe. napisał:

Wiesz co? Nie interesuje mnie ten człowiek, żebym się nim interesował. Swoją stronę osoby pokazał wypisując te wszystkie bzdury i słownictwo.. Szkoda mi marnować czasu na tego typu ludzi i szkoda tematu. 

Moja ocena na temat serwera jest ta sama. Czyli, polecam jak najbardziej serwer. Administracja dba o kazdego gracza oraz nie pozostawia ani jednego gracza bez pomocy. 

Opublikowano
19 godzin temu, Eripe. napisał:

Ten robak zapomniał że pan wrócił, będę na jego garbie jeździł jak wrócę do Europy.

Ile ludzi na serwerze?

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Mam dziwny problem, podczas bicia spota zatrzymuje mi się tak jakby możliwość zadawania obrażeń tak jakbym nie miała w tym momencie internetu/połączenia ale mam i na chwilę obecną to dyskwalifikuje moją grę tutaj. Ktoś wie o co chodzi?

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano
29 minut temu, Shidarex napisał:

Mam dziwny problem, podczas bicia spota zatrzymuje mi się tak jakby możliwość zadawania obrażeń tak jakbym nie miała w tym momencie internetu/połączenia ale mam i na chwilę obecną to dyskwalifikuje moją grę tutaj. Ktoś wie o co chodzi?

Obok powinno się pojawiać okienko w którym musisz wpisać pin, inaczej nie bedziesz zadawał dmg, takie zabezpieczenie przed botami

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
1 godzinę temu, SiureK™ napisał:

Obok powinno się pojawiać okienko w którym musisz wpisać pin, inaczej nie bedziesz zadawał dmg, takie zabezpieczenie przed botami

Pin taki jak tam się pokazuje tak?

Opublikowano
3 minuty temu, Shidarex napisał:

Pin taki jak tam się pokazuje tak?

tak, przeklikaj sobie cyferki takie jak tam wyskoczyły.

footer_logo.png

Opublikowano
12 godzin temu, Rapils napisał:

tak, przeklikaj sobie cyferki takie jak tam wyskoczyły.

A ja sobie myślę o ch chodzi z tym okienkiem :D

To jak z tym buffem trzeba go czy niet?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...