Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zandia.pl [Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 godzin temu, Kinow napisał:

to jest taki serwer zrobiony tylko pod farmienie na dungach czy mozna w miare szybko eq zrobic ? 

robisz 5000 tysiecy razy nemere i razadora zeby miec alchemie za 50zl

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
5 godzin temu, Kamilek321 napisał:

robisz 5000 tysiecy razy nemere i razadora zeby miec alchemie za 50zl

a to odpada ten serw nie lubie farmy xD dzieki ze mi to napisales :D 

Opublikowano
10 godzin temu, Kinow napisał:

a to odpada ten serw nie lubie farmy xD dzieki ze mi to napisales :D 

Nie jesteśmy serwerem EASY co nie wymaga chodzenia na dany dungeon setki razy.

Wyjątkiem jest kwestia zarobkowa, która po przejściu X razy dungeonu daje Ci możliwość sprzedania zdobytych przedmiotów. 

Pozdrawiam :)

zandia_sygna.png

Opublikowano
15 godzin temu, s33xb0mba napisał:

Nie jesteśmy serwerem EASY co nie wymaga chodzenia na dany dungeon setki razy.

Wyjątkiem jest kwestia zarobkowa, która po przejściu X razy dungeonu daje Ci możliwość sprzedania zdobytych przedmiotów. 

Pozdrawiam :)

A te przedmioty sa warte 5 yangow jedynie co tam dropisz to tak jak mowilem ulepy na alchemie.

Opublikowano

Niby serwer spoko i administracja też na plus ale nie ma żadnego zarobku dla nowych graczy ;v na takim 55 lvl nei zarobisz na bossach bo wysokolvlowe postacie mają wykoksowane dropki na ten 55 ;/  na 90 jeżeli jesteś nowy 0 podjazdu na bossy bo dropki wysokolvlowych postacki mają doyebane eq i padasz na hita z marmura xD o mapie 105 wgl nie mówię bo tam nawet podjazdu nie ma bez topowych itemów xD  azrael,razador,nemere to jedyny zarobek dla nowych graczy którzy jakieś tam podstawowe eq ogarnęli  . Idzie się zesrać jak tydzień farmisz 1 dunga xD  wielki plus dla adminów za porządne eventy ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 6.11.2017 o 17:04, Resso. napisał:

Ile online?

Server upada, jedyna gildia ktora tam jeszczce to armia jp Wydymionki,adminow nie polecam pluje wam do dupy^.

Opublikowano
4 godziny temu, Kamilek321 napisał:

Server upada, jedyna gildia ktora tam jeszczce to armia jp Wydymionki,adminow nie polecam pluje wam do dupy^.

Dzięki, złapałem ;) Proszę Cię... Skończ już -.-

zandia_sygna.png

Opublikowano
12 godzin temu, Kamilek321 napisał:

Może nie upada, ale liczba graczy drastycznie spadła chodź i tak jest z kim grac, ale odczuwa się duży spadek populacji serwera szczególnie na bosach i metinach.

53 minuty temu, *VideCuiFide* napisał:

Serwer off? strona nie działa :D

Serwer on, ale strona off chyba serwerownia dała dupy bo i Tastria nie działa.

837371446280124127260.png
Opublikowano

5A9JaQu.png

Wspominacie często, że chcielibyście aby odbyły się kolejne tury reklamy od strony YouTube'erów, które pomogłyby dodatkowo zwiększyć ilość osób na serwerze! Musicie wiedzieć, że my również jesteśmy chętni do takich działań lecz trzeba uzbroić się w cierpliwość, powodem tego jest, że osoby, które mogłyby nam pomóc na ten moment są obecnie "zajęte". Nie wiem czy mi wypada wymieniać nicki osób, które wyraziły większe zainteresowanie na współpracę z naszym serwerem więc pozostawię to dla siebie i dla Was (osoby, które przesiadują na TS powinny kilka nicków już znać). Możecie być pewni, że nie zatrzymamy się wyłącznie na reklamie YT bo jak wiecie siła Facebook'a jest duża i inwestycja w ten rodzaj reklamy bokiem u nas nie przejdzie.

Posiadamy kilka dodatkowych rozwiązań, które jeszcze bardziej natchną nowych graczy na rozpoczęcie u nas gry. Więcej informacji na temat tych rozwiązań usłyszycie przed update'em bo jakby nie patrzeć to nie chciałbym wszystkiego przedstawić w tym temacie a jednak warto pozostawić jakiś smaczek niespodzianki.

CxjZYUl.png

Chciałbym Wam uświadomić, że pomimo wzlotów i upadków nasza aktywność na serwerze nie ulega i nie będzie ulegać zmianie i musicie to raz na zawsze zrozumieć. Nie pojawiliśmy się tutaj by tworzyć dziesięć serwerów w ciągu roku, wybraliśmy nieco trudniejszą drogę i chciałbym abyście pomimo wszystko uszanowali to podejście i nie nastawiali się na nas z negatywnymi emocjami z powodu braku wymarzonej przez Was ilości osób na serwerze. Z tego powodu postanowiłem, że wywoływanie negatywnej atmosfery na serwer będzie łączyć się z karami, uznam to za brak uszanowania naszego podejścia.

WtCBkkj.png

Aktualizacja odbędzie się dnia 17.11.2017r. powodem takiej decyzji jest chęć zorganizowania to w zdecydowanie większy sposób niż na zasadzie randomowego wyłączenia serwera i włączenia go ponownie z dodaną aktualizacją. Dzięki temu będziemy mieli możliwość zareklamowania tego na znanym i lubianym facebook'u czy też za pomocą filmów u YouTube'erów  bo jakby nie patrzeć  nagrodę o wartości 2500zł w gotówce czy też wiele umilających rozgrywkę zmian warto w jakiś sposób zareklamować i zrobić przy niej spory szum.

zSvmwgc.png

dDYJQbR.jpg

e7uaYhPmS7KkzAgzdCcyJA.pngzGrqkd9ITwOr4-c6ZgtaIw.png

3HWgNMNdQHyY4DZ2INZEsA.png

LINK DO TEMATU ZWIĄZANEGO Z AKTUALIZACJĄ: 

== TUTAJ ==

LINK DO TEGO TEMATU ZNAJDZIECIE:

== TUTAJ ==

Pozdrawiamy s33xb0mb & Poeta

zandia_sygna.png

Opublikowano
8 godzin temu, s33xb0mba napisał:

5A9JaQu.png

Wspominacie często, że chcielibyście aby odbyły się kolejne tury reklamy od strony YouTube'erów, które pomogłyby dodatkowo zwiększyć ilość osób na serwerze! Musicie wiedzieć, że my również jesteśmy chętni do takich działań lecz trzeba uzbroić się w cierpliwość, powodem tego jest, że osoby, które mogłyby nam pomóc na ten moment są obecnie "zajęte". Nie wiem czy mi wypada wymieniać nicki osób, które wyraziły większe zainteresowanie na współpracę z naszym serwerem więc pozostawię to dla siebie i dla Was (osoby, które przesiadują na TS powinny kilka nicków już znać). Możecie być pewni, że nie zatrzymamy się wyłącznie na reklamie YT bo jak wiecie siła Facebook'a jest duża i inwestycja w ten rodzaj reklamy bokiem u nas nie przejdzie.

Posiadamy kilka dodatkowych rozwiązań, które jeszcze bardziej natchną nowych graczy na rozpoczęcie u nas gry. Więcej informacji na temat tych rozwiązań usłyszycie przed update'em bo jakby nie patrzeć to nie chciałbym wszystkiego przedstawić w tym temacie a jednak warto pozostawić jakiś smaczek niespodzianki.

CxjZYUl.png

Chciałbym Wam uświadomić, że pomimo wzlotów i upadków nasza aktywność na serwerze nie ulega i nie będzie ulegać zmianie i musicie to raz na zawsze zrozumieć. Nie pojawiliśmy się tutaj by tworzyć dziesięć serwerów w ciągu roku, wybraliśmy nieco trudniejszą drogę i chciałbym abyście pomimo wszystko uszanowali to podejście i nie nastawiali się na nas z negatywnymi emocjami z powodu braku wymarzonej przez Was ilości osób na serwerze. Z tego powodu postanowiłem, że wywoływanie negatywnej atmosfery na serwer będzie łączyć się z karami, uznam to za brak uszanowania naszego podejścia.

WtCBkkj.png

Aktualizacja odbędzie się dnia 17.11.2017r. powodem takiej decyzji jest chęć zorganizowania to w zdecydowanie większy sposób niż na zasadzie randomowego wyłączenia serwera i włączenia go ponownie z dodaną aktualizacją. Dzięki temu będziemy mieli możliwość zareklamowania tego na znanym i lubianym facebook'u czy też za pomocą filmów u YouTube'erów  bo jakby nie patrzeć  nagrodę o wartości 2500zł w gotówce czy też wiele umilających rozgrywkę zmian warto w jakiś sposób zareklamować i zrobić przy niej spory szum.

zSvmwgc.png

dDYJQbR.jpg

e7uaYhPmS7KkzAgzdCcyJA.pngzGrqkd9ITwOr4-c6ZgtaIw.png

3HWgNMNdQHyY4DZ2INZEsA.png

LINK DO TEMATU ZWIĄZANEGO Z AKTUALIZACJĄ: 

== TUTAJ ==

LINK DO TEGO TEMATU ZNAJDZIECIE:

== TUTAJ ==

Pozdrawiamy s33xb0mb & Poeta

O kurwa dobre sety postaraliscie sie hahaha Kopiuj-Wklej widac wasze podejscie do servera wyjebka totalna.

Opublikowano

Jest szansa wyczyścić to coś na górze?

13 godzin temu, Kamilek321 napisał:

O kurwa dobre sety postaraliscie sie hahaha Kopiuj-Wklej widac wasze podejscie do servera wyjebka totalna.

Dzięki Kamilek12345 ;) 

zandia_sygna.png

Opublikowano

Dnia 28.09.2017 o 16:31, TonyBletek napisał:

Stul pysk gościu, jak już coś to szkołe skończyłem wróżbito macieju.

I  co z tego co zrobił ten gość?

Czy ty widzisz co piszesz...

Wyjdź w końcu z domu degeneracie pierdolony i przestań metinem żyć, jesteś jebanym debilem.

A wytłumaczenie tępaku że przeszedł do innej gildi jest tak samo śmieszne jak twój poziom inteligencji.

I ostatnie zdanie które dodam od siebie.

Z plebsem dyskusji dalej prowadzić nie będę więc mnie nawet nie cytuj,

wystarczająco zniżyłem się do ziemi cytując ciebie...

Gildii* jedyna szkoly jaka ty mogles skonczyc to szkola obciagania pzdr

ref 100graczy online z czego 70% to gildia wydymionki co wyzywaja od matek na ts3,w grze przy adminach,sam dowod jest filmik na yt od PEDRO,jednak niestety  administacja nie zbanuje ich bo ta gildia utrzymuje ich dupska.

Opublikowano
Dnia 14.11.2017 o 11:00, Kamilek321 napisał:

Gildii* jedyna szkoly jaka ty mogles skonczyc to szkola obciagania pzdr

ref 100graczy online z czego 70% to gildia wydymionki co wyzywaja od matek na ts3,w grze przy adminach,sam dowod jest filmik na yt od PEDRO,jednak niestety  administacja nie zbanuje ich bo ta gildia utrzymuje ich dupska.

Nie zbanują bo nie obcina się gałęzi, na której się siedzi.

Opublikowano

Jak zarobić w łatwy sposób 2500zł? 
Wystarczy, że osiągniecie maksymalny poziom 135 lvl 1f642.png
Który zostanie odblokowany w weekendowej aktuazliacji!

Witajcie serdecznie w kolejnym poście dotyczącego aktualizacji na naszym serwerze! Przedstawione zdjęcie przedstawia Wam dungeon, na którym poświęcicie swój czas by zdobyć ekwipunek do expa.

W kolejnym przedstawimy zmiany dla nowych graczy lub dungeon, na którym będziecie mieli możliwość zdobyć unikalne przedmioty.

Gdy aktualizacja wejdzie w życie naszego serwera wróci część YouTube'rów, która pomoże dodatkowo zwiększyć ilość graczy na naszym serwerze... ale nie zapominamy o możliwości współpracy z kimś nowym 1f609.png

[ KLIKNIJ NA ZDJĘCIE i WYGRAJ DARMOWE SMOCZE MONETY ]

UtG1mGl.png

zandia_sygna.png

Opublikowano

[ ✔️ KIEDY AKTUALIZACJA ✔️ ]
Przerwa serwera odbędzie się dnia 18.11.2017r w godzinach porannych. Nie chcę podawać dokładnej godziny ponieważ w nocy z dnia 17.11.2017 - 18.11.2017 będziemy cały czas pracować a jakiś sen przed dodawaniem aktualizacji by się przydał ? Przerwa serwera będzie trwała prawdopodobnie przez calutki dzień a powodem tego jest dokładne sprawdzenie wszystkiego na oficjalnej maszynie. Myślę, że żadnych psikusów nie znajdziemy i pójdzie wszystko po naszej myśli :)Ponowne włączenie serwera jest zaplanowane na późny wieczór w dniu 18.11.2017r. lecz na bieżąco tutaj będziecie informowani tak więc prosimy o przekazanie informacji dalej do Waszych znajomych :)

[ ✔️ CO BĘDZIE DODANE ✔️ ]
Dokładna prezentacja aktualizacji pojawi się w ciągu dnia w postaci graficznej jak i w postaci filmów na YouTube'ie. 
Przedstawione zostaną tam ważne informacje, które w pewnym stopniu zwiększą Waszą przyjemność z rozgrywki po aktualizacji.

Pozdrawiamy - Wasza administracja :)

[ KLIKNIJ W ZDJĘCIE ]

a1fbJV1.png

zandia_sygna.png

Opublikowano

ile osob tutaj gra? tylko nie interesuja mnie jakies "srednia liczba graczy w ciagu 24h" tylko ile jest osob zalogowanych tak po poludniu?

Opublikowano
9 minut temu, misiu13 napisał:

Aktualnie serwer wyłączony chyba :D

Przerwa serwera odbędzie się dnia 18.11.2017r w godzinach porannych. Nie chcę podawać dokładnej godziny ponieważ w nocy z dnia 17.11.2017 - 18.11.2017 będziemy cały czas pracować a jakiś sen przed dodawaniem aktualizacji by się przydał ? Przerwa serwera będzie trwała prawdopodobnie przez calutki dzień a powodem tego jest dokładne sprawdzenie wszystkiego na oficjalnej maszynie.

Serwer zostanie włączony, gdy wszystko na oficjalnej maszynie będzie gotowe ;) Ile nam to jeszcze zajmie? Trudno określić ;) 

zandia_sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...