Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zandia.pl [Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zajebisty serwer,dużo graczy,dungeony itd.. no wszystko co potrzebne :D 10/10 to mało powiedziane.

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
6 godzin temu, Shidarex napisał:

A ja sobie myślę o ch chodzi z tym okienkiem :D

To jak z tym buffem trzeba go czy niet?

Jedni twierdzą, że tak inni że nie :D

/

Opublikowano
18 godzin temu, lujek1232 napisał:

Zajebisty serwer,dużo graczy,dungeony itd.. no wszystko co potrzebne :D 10/10 to mało powiedziane.

Ile teraz online? 500+ będzie?

The past has gone

Opublikowano

Za 9 miesięcy zostanie zamknięty jak poprzednia edycja, bo youtuberów nie będzie i gracze odejdą. Serwer jak najbardziej ale nie na stałe granie.

Opublikowano
49 minut temu, Jooe napisał:

Ile teraz online? 500+ będzie?

dużo z 1k+ napewno jest 

Opublikowano
2 godziny temu, kakar642 napisał:

Za 9 miesięcy zostanie zamknięty jak poprzednia edycja, bo youtuberów nie będzie i gracze odejdą. Serwer jak najbardziej ale nie na stałe granie.

9 miesięcy aż? w takim okresie czasu niektórzy robią 3 serwery

tenor.gif

Opublikowano
Dnia 4.08.2017 o 11:45, kakar642 napisał:

Jezeli nie wiesz to sie nie wypowiadaj , serwer nie zostal wylaczony ze wzgledu na brak aktywnych ytberow czy tez graczy . Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam!

Nasza aktywność na tym forum nie jest duża. Jest na to jedno wytłumaczenie - forum ładuje mi się 30sec, więc nie chcę się denerwować wchodząc tutaj co chwilę i czekając na załadowanie :10_wink:.

Serwer cały czas jest rozwijany i ulepszany. Liczba graczy ciągle rośnie!

Wszelkie zmiany są publikowane na naszym forum.

Od piątku na naszym serwerze każdy gracz może odebrać pakiet IS EXP z bonusami jak IS od Uriel!

pakiet_is.png

Dostępny jest również specjalny reflink dla użytkowników MPCforum dający VIP na 1 dzień, idealnie na dobry start wraz z powyższym pakietem.

https://zandia.pl/rejestracja.html?ref=MPCforum

Dodatkowo w weekendy o 21:30 wysyłamy kody SM na naszym Help Center,

gdzie możecie uzyskać odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania, a także darmowe SM!

help_center_howtodo.png

Dla przypomnienia główne linki:

Najnowszy post z konkursem [kliknij]

Facebook

https://www.facebook.com/zandiapl

Prezentacja

http://forum.zandia.pl/index.php?/topic/63-prezentacja-serwera/

Grupa

https://www.facebook.com/groups/grupazandia/

Screeny z M1

m1_jinno.jpg

m1_shinsoo.jpg

Chunjo dopiero zaczęło proces zaludniania w shopy :11_blush:

Pozdrawiamy! 

Administracja Zandia.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Tream miał rację że jesteście jacyś inni, przez tyle lat nie widziałem żeby tak admini integrowali się z graczami :D Wbijam.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano
30 minut temu, Silverek™ napisał:

Tream miał rację że jesteście jacyś inni, przez tyle lat nie widziałem żeby tak admini integrowali się z graczami :D Wbijam.

Wydaje mi się, że mamy zdrowe podejście do serwera i tego się trzymamy. Zapraszamy!

@Kamb

Graczy jest masa, lecz nie podajemy dokładnej ilości... po co podawać, gdy większość serwerów mając na stronie licznik go kręci.

Jedno mogę Ci powiedzieć - bijemy rekordy o jakich na s1 nawet nie marzyliśmy. 

zandia_sygna.png

Opublikowano
14 minut temu, Quarian napisał:

Strona nie działa. Co się dzieje z serwerem?

Strona będzie dostępna do 10min. Technik strony przeprowadza konserwacje i poprawki.

zandia_sygna.png

Opublikowano
Dnia 4.08.2017 o 14:12, Ork Czarodziej napisał:

9 miesięcy aż? w takim okresie czasu niektórzy robią 3 serwery

Oni mieli chyba 5 w tym czasie łacznie z obecnym :) Średnio jeden rework na miesiąc wypada :D 

CO do serwera - sklepów najebane ... i tyle po ssach bo widać że gówno a nie gracze w m1 - każdy kto nie jest ślepy zobaczy że na ss tylko shopy i "może z 2 boty stoją"  ;) Ogólnie może pod 500 luda max jest. I tyle bym powiedział :D Na więcej nie liczcie bo i tak kit pocisną :)

A już znowu jak było na Barii - chodzą słuchy o przygotowywanym przez sensuala i sudaka kolejnym gównie - jak na barii to ktoś napisał idioci go wyśmiali i zbanowali... po czym po 2 dniach baria off i rubria "powstała". Po czym padła... i powstała fekalia czy fenekera jak się to zwie... po czym to coś . A w przygotowaniach kolejne syfy. Surek ma konkurencję w stawianiu gówna za gównem :)

Nie polecam - bo mogę i żaden random z sieci mi tego nie zabroni. 

Opublikowano

Zajebisty macie tok myślenia, o nie w m1 5 osób to pewnie gra max 100. No ku rwa ludzie czy wy na prawdę jesteście tak upośledzeni i czy wy chociaż trochę umiecie sami myśleć? Serwer jest nowy i wiadomo że w m1 mało kto teraz siedzi a te sklepy to chyba ktoś wystawia skoro tyle ich jest...

Opublikowano
4 godziny temu, iksDeeikSdE napisał:

Oni mieli chyba 5 w tym czasie łacznie z obecnym :) Średnio jeden rework na miesiąc wypada :D 

CO do serwera - sklepów najebane ... i tyle po ssach bo widać że gówno a nie gracze w m1 - każdy kto nie jest ślepy zobaczy że na ss tylko shopy i "może z 2 boty stoją"  ;) Ogólnie może pod 500 luda max jest. I tyle bym powiedział :D Na więcej nie liczcie bo i tak kit pocisną :)

A już znowu jak było na Barii - chodzą słuchy o przygotowywanym przez sensuala i sudaka kolejnym gównie - jak na barii to ktoś napisał idioci go wyśmiali i zbanowali... po czym po 2 dniach baria off i rubria "powstała". Po czym padła... i powstała fekalia czy fenekera jak się to zwie... po czym to coś . A w przygotowaniach kolejne syfy. Surek ma konkurencję w stawianiu gówna za gównem :)

Nie polecam - bo mogę i żaden random z sieci mi tego nie zabroni. 

Pewnie xD 

Nie wiem czy wiesz ale jest coś takiego jak znajomi. Znajomi to osoby, które gdy jesteś w potrzebie Ci pomogą. 

Tak właśnie było u nas :) Mamy możliwość publikowania na innych fb postów i reklamować nasz serwer to to robimy. Jeśli z tego powody piecze cię tyłek to przepraszam Cię bardzo za tą niedogodność, która Cię dotknęła.

Mówisz, że nie ma graczy? Co powiesz na to, że na Konkursie OX dzisiaj zorganizowanym na naszym serwerze było tyle osób, że po błędnej odpowiedzi wyrzuciło wszystkich z mapy OX? 

Mogło być tych osób więcej, lecz baliśmy się, że nasze komputery nie podołają z taką ilością graczy i nie będziemy w stanie przeprowadzić eventu.

DweN69w.jpg

zandia_sygna.png

Opublikowano
1 godzinę temu, cubaza47891374 napisał:

najlepsze jest to, że sklepów jest masa, a od startu serwera administracja nie potrafi naprawić wyszukiwarki bo obecnie jest ona do niczego

Mógłbyś więcej informacji udzielić na temat "wyszukiwarki" ? 

Opublikowano

Nie mogę uruchomić clienta, wyskakuje błąd:

LOG

Traceback:

Error: DLL load failed %1 nie jest prawidłową aplikacją systemu win32  

Zainstalowałem to co podali "w przypadku błędu DLL" i dalej to samo.

Opublikowano

Wbioem i nie żałuję,  naprawdę fajnie zrobiony serwer, wszystko jest przemyślane, że aż ciężko uwierzyć że admini postawili dopiero drugi swój serwer w życiu. Oby tak dalej to nawet będzie lepszy od vesterisa :D

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano
8 godzin temu, cubaza47891374 napisał:

najlepsze jest to, że sklepów jest masa, a od startu serwera administracja nie potrafi naprawić wyszukiwarki bo obecnie jest ona do niczego

Masz na myśli to, że nie potrafisz wpisać nazwy przedmiotu?? ;) 

1 godzinę temu, Silverek™ napisał:

Wbioem i nie żałuję,  naprawdę fajnie zrobiony serwer, wszystko jest przemyślane, że aż ciężko uwierzyć że admini postawili dopiero drugi swój serwer w życiu. Oby tak dalej to nawet będzie lepszy od vesterisa :D

Dziękujemy ;) 

12 minut temu, Azuriell08 napisał:

Dziala Serwer  Ciagle Wyskakuje mi Blad Poloczenia z serwerem

Poprawione.

6 godzin temu, hubi414 napisał:

Nie mogę uruchomić clienta, wyskakuje błąd:

LOG

Traceback:

Error: DLL load failed %1 nie jest prawidłową aplikacją systemu win32  

Zainstalowałem to co podali "w przypadku błędu DLL" i dalej to samo.

Zajrzyj na nasze forum. Prawdopodobnie masz Win XP, bo zgłaszały się osoby z podobnym błędem mając właśnie taki system. 

zandia_sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...