Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zandia.pl [Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 godzin temu, Kamilek321 napisał:

poeta nie uciekaj od tematu,razem z bomba zlamaliscie regulamin, ban byl niesluszny sam poszkodowany ''chcial zeby oni dostali tego ub'' bo gadalem z nim na ts,poeta sam siebie robisz beke,nie potrafisz zrozumiec prostego zdania zlamanie regulaminu,gdyby tych punktow nie byloby w regulaminie Administracja serwera nie ponosi odpowiedzialność za kradzieże kont. §1.7 Administracja serwera nie zwraca skradzionych przedmiotów i kont. §1.8 Administracja nie ponosi odpowiedzialnośći za wymiany kont,    gdyby nie te punkty w regulaminie nie byloby tematu.

NIE POLECAM SERVERA:D

To czy ban był niesłuszny możesz rozważać z kolegami z ławki. To my ustalamy czy ban jest słuszny czy nie. Ty możesz jedynie szczekać, lecz to na nas spływa.

Poszkodowany powiedział nam, że sprawę zostawił nam do rozstrzygnięcia. Ale skąd to możesz wiedzieć skoro Cię nie było. Najpierw zapytaj Kataniaka jak wyglądała rozmowa i potem próbuj się wymądrzać.

3 godziny temu, metinplayer napisał:

Płacicie podatek od hajsu na tym serwerze?. Jeżeli nie to okradacie społeczeństwo i pis sie za was weźmie ;) .Pisałem kiedyś że nie polecam i dalej nie polecam. Serwer pada, a widać to bo ceny itemków spadają z powodu zmniejszającej się ilości graczy.Kolejny serwer padnie z powodu pazernych na hajs właścicieli.Jedyne co mi się tam podobało to silnik graficzny, lecz nie zobaczysz go na starszych systemach win xp.Tego gracza powinnyście odbanować  i zadośćuczynić bo to wasza wina że są lipne zabezpieczenia .

Gdybyś czytał regulamin to byś wiedział czy płacimy :) Tam jest wszystko napisane, łącznie z firmą :) 

Proszę Cię... Nie ośmieszaj się. Serwer pada? Po tym, że ceny niektórych przedmiotów spadają wróżysz, że serwer pada? Wręcz przeciwnie. Graczy ciągle przybywa i nie narzekamy. 

I proszę... Nie pouczaj nas co powinniśmy zrobić, bo nie znasz sytuacji.

zandia_sygna.png

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
22 godziny temu, ρσєτα napisał:

Gdybyś czytał regulamin to byś wiedział czy płacimy :) Tam jest wszystko napisane, łącznie z firmą :) 

Gdzie to pisze?, w regulaminie? , a czy macie licencje wykupioną od GF ?, bo jak nie to okradacie firmę i pis sie za was weźmie ^^

Opublikowano
1 godzinę temu, metinplayer napisał:

Gdzie to pisze?, w regulaminie? , a czy macie licencje wykupioną od GF ?, bo jak nie to okradacie firmę i pis sie za was weźmie ^^

Szkoda czasu na dyskusję z tobą. Gdybym chciał rozmawiać z kimś kto ma niezbyt wiele do zaoferowania podczas rozmowy to wybrałbym rybki w akwarium. Zajmuj się lepiej szydełkowaniem jak masz na profilu napisane. Pozdrawiam i kończę, bo ta rozmowa nie ma sensu.

zandia_sygna.png

Opublikowano
2 godziny temu, ρσєτα napisał:

Szkoda czasu na dyskusję z tobą. Gdybym chciał rozmawiać z kimś kto ma niezbyt wiele do zaoferowania podczas rozmowy to wybrałbym rybki w akwarium. Zajmuj się lepiej szydełkowaniem jak masz na profilu napisane. Pozdrawiam i kończę, bo ta rozmowa nie ma sensu.

Typowe, ale stylem kota to tu nic nie ugrasz bo na te pytania czy prowadzicie legalnie interes  czeka dużo graczy. Ja jestem tylko ich pośrednikiem. ^^

Opublikowano

Jakby ktoś nadal szukał MH lub DMG hack'a na zandie to zapraszam do tematu: 

Co do serwera to hmm.. Gra nawet sporo ludzi chociaż imo jest więcej sklepów offline. Administracja ujdzie choć często jest wmawiane komuś coś czego jeszcze nie było. Jeśli chodzi o bony.. Nie wiem to raczej 100% szczęście bo ja na 4,5k zmianek miałem tylko jeden raz średnie 40 w trucie, natomiast znajomy wbił po 90 zmiankach średnie 51. 

Opublikowano
Dnia 12.09.2017 o 01:10, s33xb0mba napisał:

Dzięki wielkie mordko za sensową wypowiedz, mega doceniam! :)

Staraj się nie przejmować ludźmi, którzy utrudniają Ci rozgrywkę za pomocą "ksucia" ponieważ tak naprawdę na tym polega metin, głowa do góry i jazda z nimi! :ass:

Co do eventów to na stronie głównej wkradła się mała pomyłka ponieważ prawidłowo blaski zakończyły się o 21:00 a OX odbył się zaraz po nich czyli o 21:05 +żołnierze (SZUKANIE SMOCZYCH MONET)

Pozdrawiam i życzę miłej gry!

Nie chodzi o ksucie, ale o to że gościu po prostu się wpieprzył i na złość zniszczył całe dt (bez żadnej korzyści dla siebie) xD. To że metin na ksuciu polega to wiem, zawsze tak było, ale takie chamstwo ciężko jakkolwiek w uprzejmy sposób określić.

Dnia 24.09.2017 o 14:49, metinplayer napisał:

Płacicie podatek od hajsu na tym serwerze?. Jeżeli nie to okradacie społeczeństwo i pis sie za was weźmie ;) .Pisałem kiedyś że nie polecam i dalej nie polecam. Serwer pada, a widać to bo ceny itemków spadają z powodu zmniejszającej się ilości graczy.Kolejny serwer padnie z powodu pazernych na hajs właścicieli.Jedyne co mi się tam podobało to silnik graficzny, lecz nie zobaczysz go na starszych systemach win xp.Tego gracza powinnyście odbanować  i zadośćuczynić bo to wasza wina że są lipne zabezpieczenia .

Coś mi się wydaje, że chyba na bossy nie latałeś. Metale spadły, to fakt, ale może dlatego, że przybywa ich dosyć dużo cały czas? Co chwilę widać, że ktoś jakiegoś bossa ubił. Zmianki poszły w górę, bo najwidoczniej większe zapotrzebowanie, bo już trochę osób wyższe lvle powbijało, co wcale nie oznacza, że niższe lvle mają źle. Rady i egzo też skoczyły, możliwe że właśnie z większego zapotrzebowania, ale dla chcącego nic trudnego - można podropić z metków.

Organizując co tydzień eventy, na których można wygrać nawet jakieś 5k sm jak masz olbrzymiego farta, twierdzisz, że właściciele są pazerni na kasę. Owszem, IS dużo daje, ale administracja daje nam tyle możliwości na zdobycie go, że raczej nie trzeba kraść portfela rodzicom.

Administracja jest na ogół przyjazna i często dostępna, co jest dużym atutem tutaj. Co chwilę ktoś coś napisze: gadałem o tym z bombą czy coś w tym stylu. Jedyne co mnie dziwi to to, że na czacie co chwilę jest informacja, że pomoc w razie problemu można znaleźć na tsie albo na pw, ale nigdy nie ma podanego nicku osoby, do której pisać. Taki nowy gracz raczej nie do końca wie do kogo ma się zwrócić o pomoc.

19.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Kenny2k13 napisał:

Co do serwera to hmm.. Gra nawet sporo ludzi chociaż imo jest więcej sklepów offline. Administracja ujdzie choć często jest wmawiane komuś coś czego jeszcze nie było. Jeśli chodzi o bony.. Nie wiem to raczej 100% szczęście bo ja na 4,5k zmianek miałem tylko jeden raz średnie 40 w trucie, natomiast znajomy wbił po 90 zmiankach średnie 51. 

Rozwiń proszę ;) 

A DMG i inne już niedługo będzie prawdopodobnie unieszkodliwione ;) I tak działa strasznie słabo.

No tak ^^ Twoje słowa

Szybszego DMG HACKA nie będzie ze względu na limiter serwerowy.

zandia_sygna.png

Opublikowano
Przed chwilą, ρσєτα napisał:

Rozwiń proszę ;) 

A DMG i inne już niedługo będzie prawdopodobnie unieszkodliwione ;) I tak działa strasznie słabo.

Nie będę zagłębiał się w temat który dla mnie jest skończony, bomba mógł wyjaśnić i nie rzucać oskarżeń na samym początku, teraz nie mam najmniejszej ochoty dalej dyskutować odnośnie zaistniałej sytuacji. DMG HACK oraz reszta działa bardzo dobrze i na maksymalnych ustawieniach które są dostępne także opinia, że działa strasznie słabo jest wyssana z palca, to tyle. Kto chce - skorzysta, kto nie - nic nie traci. Więcej w tym temacie nie będę się udzielał także miłej nocy i dalszych sukcesów życzę. ; )

Opublikowano

1) Zbanowałem Ciebie na TS za rozsyłanie ludziom hacków na TS.

2) Wszedłeś na grę wyzywając każdego wokół siebie jak i mnie zachęcając ludzi do gry na hackach.

zandia_sygna.png

Opublikowano
2 godziny temu, s33xb0mba napisał:

1) Zbanowałem Ciebie na TS za rozsyłanie ludziom hacków na TS.

2) Wszedłeś na grę wyzywając każdego wokół siebie jak i mnie zachęcając ludzi do gry na hackach.

Widzę, że szkalowanie się zaczyna.
Zaczęło się od tego, że chciałem wymienić parę itemków z metina na tibie (wysłałem oferty na wołaczu 3 razy w ciągu nie wiem minimalnego czasu) po czym napisałeś do mnie, z pretensjami i wielkim oburzeniem, że dostałem już ostrzeżenie (gdzie nie dostałem żadnego) i jeszcze z oskarżeniami, że miałem jakiś 5 banów po czym Ci odpisałem, że ostrzeżenia żadnego nie dostałem bo gdybym dostał to na pewno bym nie pisał wiadomości o wymianie (gdzie i tak masa ludzi piszę na wołaczu o wymiany jakby to było legalne i jeszcze pomagasz przy wymianach). Tekst z zapytaniem czy jesteś pijany był dopiero po tym jak napisałeś do mnie, że miałem 5 banów bo akurat to mnie zbulwersowało, że zostałem oskarżony. Przestałem dyskutować z Tobą i na czacie zamiast oferty wymiany pojawiło się Pytanie czy ktoś ma może Itemy w tej grze na danym serwerze. Od razu napisałeś do mnie, że jestem "pusty" i nie rozumiem regulaminu, mam blokadę. Dostałem bana na czat więc oddałem chłopakom itemy bo stwierdziłem, że nie będę grał na serwerze gdzie gra burak w administracji, wmawia komuś bany oraz wyzywa od pustych przyrównując to do braku znajomości regulaminu. Gdzie w regulaminie jest napisane, że nie mogę pytać czy w innej grze ktoś ma jakieś rzeczy? Nie ma. ; ) 

Wszedłem do gry by Ci pocisnąć za niesłuszną decyzje i obrażenie mojej osoby, żadna z osób na czacie ani w okół mnie nie została obrażona oprócz Ciebie na co mam świadków.
Na ts'a wszedłem po permanentnym banie w grze za obrażanie twojej majestatycznej osoby i stwierdziłem, że wyszukam DMG bo jest na każdy serwer jeśli ktoś dobrze poszuka oraz chętnie udostępnię z uwagi na to, że wiele ludzi poszukiwało takowego wspomagacza. 

Dodatkowo teraz jeszcze szkalujesz mnie w punkcie drugim.

BTW: You are banned permanently. Reason: "Pijanym mówimy STOP", na ts'ie słuszna blokada w grze to totalne buractwo ale pluje na to ; )
@@ EDIT
Tym postem utwierdziłem się, że nie masz za grosz honoru oraz jesteś zwykłym burakiem. 
Ach dopiero teraz doczytałem, jeszcze zarzucasz mi kolejną rzecz której nie było, nie zachęcałem ludzi w grze do gry na 'hackach". ;)

Opublikowano

Fish boty śmigają w autoit aż miło (nawet tego nie zablokowaliście - wstyd), CE też . Nowi gracze przychodzący na serwer spotykają się z armią starych graczy z wypasionym eq i szybko się zniechęcają i uciekają na inne nowsze serwery lub łatwiejsze. Buracki profesjonalizm? - typowe.

Opublikowano

Bo to sa takie buraki,zeby wprowadzic jakas aktualizacje/poprawke musza dzwonic do innych technikow servera bo bomba i poeta to sa admini za paczke fajek,jedynie co potrafia to tepnac sie do gracza llub napisac na wolaj ze w weekendy bedzie masa eventow ktore  sa chujowe i nudne.

Opublikowano
2 godziny temu, Kamilek321 napisał:

Bo to sa takie buraki,zeby wprowadzic jakas aktualizacje/poprawke musza dzwonic do innych technikow servera bo bomba i poeta to sa admini za paczke fajek,jedynie co potrafia to tepnac sie do gracza llub napisac na wolaj ze w weekendy bedzie masa eventow ktore  sa chujowe i nudne.

Masz rację xD Piszemy do każdego, bo sami sobie nie dajemy rady. Szkoda na ciebie klawiatury i stawów. Szkoda strzępić ryja.

Z drugiej strony cieszę się, że dwa pryszczate pajace, które mszczą się za to, że dostały bana znalazły miejsce gdzie mogą dać upust swoim emocjom.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Nie wiem dlaczego tak sie przyczepiliscie administracji , jak dla mnie lepsza z lepszych o ile nie najlepsza na scenie metina . Co do tego , że musza dzwonic do innych technikow aby wprowadzic aktualizacje moge tylko sie zasmiac . Sensual topowy technik , serwer bardzo przyjemny i jak najbardziej dla graczy . Pozdrawiam i polecam :) 

Opublikowano

Jak dobrze ze ytberzy spierdalaja z tego servera jak i gracze,niech te gowno szybko padnie ^^,aktualizacja was nie uratuje technicy za paczke fajek :D

Opublikowano
Dnia 26.09.2017 o 14:33, Kamb napisał:

zbilza sie piatek. event znowu ctrl+C ctrl+V? czy cos nowego?

Nie rozumiem do czego przyjebka ^^ Dajemy te eventy, które według nas i osób grających na serwerze są dobre. Nawet jakby był ctrl+c ctrl+v to co? Nie pójdziesz na blaski bo były tydzień temu? Ktoś to też musi zorganizować. U nas eventy są co tydzień a nie jak na innych serwerach gdzie eventy są tylko na święta i jak admin wróci pijany. Mamy do wyboru około 8 eventow i co jakiś czas niektóre zastępujemy innymi.

12 godzin temu, WayneRavia napisał:

Polecam :D

Dzięki!

9 godzin temu, TheLump napisał:

Nie wiem dlaczego tak sie przyczepiliscie administracji , jak dla mnie lepsza z lepszych o ile nie najlepsza na scenie metina . Co do tego , że musza dzwonic do innych technikow aby wprowadzic aktualizacje moge tylko sie zasmiac . Sensual topowy technik , serwer bardzo przyjemny i jak najbardziej dla graczy . Pozdrawiam i polecam :) 

Jezus! Mam nadzieję, że nie wziąłeś słów etnicznego na serio i nie myślisz, że jestem Sensualem xD Dzięki 

7 godzin temu, Kamilek321 napisał:

Jak dobrze ze ytberzy spierdalaja z tego servera jak i gracze,niech te gowno szybko padnie ^^,aktualizacja was nie uratuje technicy za paczke fajek :D

Okej wróżbito Kamilek321

zandia_sygna.png

Opublikowano
17 godzin temu, ρσєτα napisał:

Nie rozumiem do czego przyjebka ^^ Dajemy te eventy, które według nas i osób grających na serwerze są dobre. Nawet jakby był ctrl+c ctrl+v to co? Nie pójdziesz na blaski bo były tydzień temu? Ktoś to też musi zorganizować. U nas eventy są co tydzień a nie jak na innych serwerach gdzie eventy są tylko na święta i jak admin wróci pijany. Mamy do wyboru około 8 eventow i co jakiś czas niektóre zastępujemy innymi.

Dzięki!

Jezus! Mam nadzieję, że nie wziąłeś słów etnicznego na serio i nie myślisz, że jestem Sensualem xD Dzięki 

Okej wróżbito Kamilek321

Zabronione jest podawanie danych swojego konta i / lub wypytywanie innych graczy o dane ich konta. Nie zastosowanie się może doprowadzić do stałej blokady konta

czekaj musze ci to tu wkleic bo widze ze masz problemy z zrozumienie, no coz tak to jest jak sie szkoly nie skonczylo i sie teraz prywatne servery robi

17 godzin temu, ρσєτα napisał:

Dzięki!

Okej wróżbito Kamilek321

Administracja serwera nie ponosi odpowiedzialność za kradzieże kont. §1.7 Administracja serwera nie zwraca skradzionych przedmiotów i kont. 

Każdy użytkownik ponosi za swoje konto odpowiedzialność, Administracja nie ponosi odpowiedzialności za kradzieże  i tak dalej i tak dalej zlamaliscie z 10 pkt regulaminu. 

Rozumiem mu te itemy wzrocic ale nie dawac perm bana temu co poswiecil tyle czasu i pieniedzy na wasz server x

Opublikowano
1 godzinę temu, Kamilek321 napisał:

Zabronione jest podawanie danych swojego konta i / lub wypytywanie innych graczy o dane ich konta. Nie zastosowanie się może doprowadzić do stałej blokady konta

czekaj musze ci to tu wkleic bo widze ze masz problemy z zrozumienie, no coz tak to jest jak sie szkoly nie skonczylo i sie teraz prywatne servery robi

Administracja serwera nie ponosi odpowiedzialność za kradzieże kont. §1.7 Administracja serwera nie zwraca skradzionych przedmiotów i kont. 

Każdy użytkownik ponosi za swoje konto odpowiedzialność, Administracja nie ponosi odpowiedzialności za kradzieże  i tak dalej i tak dalej zlamaliscie z 10 pkt regulaminu. 

Rozumiem mu te itemy wzrocic ale nie dawac perm bana temu co poswiecil tyle czasu i pieniedzy na wasz server x

Ten punkt w regulaminie jest stosunkowo ogólny,

więc to że ruszyli dupsko w tej sprawie to jest ich widzimisię.

Ich serwer ich zasady, a to że cie zbanowali to powód jest prosty i słuszny.

Administracja nie musi kurczowo trzymać się regulaminu,

regulamin jest dla graczy a nie administracji.

Zakończ swój lament bo w tym przypadku nie masz racji,

na ich miejscu jeszcze bym wjebał twój link do profilu FB na forum/fp/gre i poprosił wszystkich by wysmarowali cie za bycie jebanym złodziejem.

Tępić złodziejstwo na potęgę.

Opublikowano
2 godziny temu, Kamilek321 napisał:

Jesteś strasznie monotematyczny. Od 3 dni prujesz się o coś co cię nie dotyczy. Kataniak posiada mózg i wie co zrobił. Może to właśnie ten pierwszy aspekt was różni i dlatego nie możesz zrozumieć, że to co zrobię zależy tylko odemnie. Skoro bawisz się w podpieranie się regulaminem to ja polecam dla ciebie pkt1.1 Administrator ma zawsze racje. Tym samym kończę dyskusje z tobą. Jeżeli masz zamiar usprawiedliwiać kradzież jakimkolwiek punktem z regulaminu to sobie daruj. Recytować to możesz wierszyk w szkole a nie regulamin.

Edit. Ja też tracę na ciebie czas. Zwrócisz mi stracony czas przeznaczony na pisanie z tobą?

zandia_sygna.png

Opublikowano
4 godziny temu, TonyBletek napisał:

Ten punkt w regulaminie jest stosunkowo ogólny,

więc to że ruszyli dupsko w tej sprawie to jest ich widzimisię.

Ich serwer ich zasady, a to że cie zbanowali to powód jest prosty i słuszny.

Administracja nie musi kurczowo trzymać się regulaminu,

regulamin jest dla graczy a nie administracji.

Zakończ swój lament bo w tym przypadku nie masz racji,

na ich miejscu jeszcze bym wjebał twój link do profilu FB na forum/fp/gre i poprosił wszystkich by wysmarowali cie za bycie jebanym złodziejem.

Tępić złodziejstwo na potęgę.

Ty tam pajacu nie wiesz o co chodzi sprzedal sie do innej gildi zapomnial zmienic passow bo jest debilem xD to go ojebali wiec zamknij pizde tam pryszczaty gimbusie wysmarowac to ci moge twoja morde  moja dupa po sraniu 

4 godziny temu, ρσєτα napisał:

Jesteś strasznie monotematyczny. Od 3 dni prujesz się o coś co cię nie dotyczy. Kataniak posiada mózg i wie co zrobił. Może to właśnie ten pierwszy aspekt was różni i dlatego nie możesz zrozumieć, że to co zrobię zależy tylko odemnie. Skoro bawisz się w podpieranie się regulaminem to ja polecam dla ciebie pkt1.1 Administrator ma zawsze racje. Tym samym kończę dyskusje z tobą. Jeżeli masz zamiar usprawiedliwiać kradzież jakimkolwiek punktem z regulaminu to sobie daruj. Recytować to możesz wierszyk w szkole a nie regulamin.

Edit. Ja też tracę na ciebie czas. Zwrócisz mi stracony czas przeznaczony na pisanie z tobą?

dobra idioto bez szkoly widze dalej to do ciebie nie dociera, wypierdalaj z tym twoim skośnookim kolega balans postaci robic na serverze a zapomnialem pierw musicie przedzwonic do 20 technikow zeby wam wytlumaczyli jak to zrobic :D 

Opublikowano

UP jak ci sie nic nie podoba na tym serwie to wypierda,laj z prezki proste po hvj sie czepiasz juz wystarczajaco farmazonow napisales teraz wypad z prezki capie je,bany

Opublikowano
1 minutę temu, Fx3mous napisał:

UP jak ci sie nic nie podoba na tym serwie to wypierda,laj z prezki proste po hvj sie czepiasz juz wystarczajaco farmazonow napisales teraz wypad z prezki capie je,bany

Chuj przez Ch na poczatku pzdr mordo ^^ 

Opublikowano
1 godzinę temu, Kamilek321 napisał:

Ty tam pajacu nie wiesz o co chodzi sprzedal sie do innej gildi zapomnial zmienic passow bo jest debilem xD to go ojebali wiec zamknij pizde tam pryszczaty gimbusie wysmarowac to ci moge twoja morde  moja dupa po sraniu 

Stul pysk gościu, jak już coś to szkołe skończyłem wróżbito macieju.

I  co z tego co zrobił ten gość?

Czy ty widzisz co piszesz...

Wyjdź w końcu z domu degeneracie pierdolony i przestań metinem żyć, jesteś jebanym debilem.

A wytłumaczenie tępaku że przeszedł do innej gildi jest tak samo śmieszne jak twój poziom inteligencji.

I ostatnie zdanie które dodam od siebie.

Z plebsem dyskusji dalej prowadzić nie będę więc mnie nawet nie cytuj,

wystarczająco zniżyłem się do ziemi cytując ciebie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...