Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Jaki hosting pod teamspeak3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wy jesteście śmieszni  ;)  :D wole bahu niż jakiś net-speak ... po pierwsze stoję u nich 3-4 miesiące i nie mam problemu z jakimś tam  dostępem :D  :D czy nawet wycinaniem co do net-speak :D śmieszny typ stałem u niego 2 miesiące i odradzam wiem co to znaczy padniecie ts3 o 15-18 i brak dostępu :D pozdrawiam ! :D jebłem z krytyki ts3 bahu i tak czy siak tu przyjdziecie po pomoc !

aBBJCq0.png

Opublikowano
6 godzin temu, Cloud156 napisał:

Wy jesteście śmieszni  ;)  :D wole bahu niż jakiś net-speak ... po pierwsze stoję u nich 3-4 miesiące i nie mam problemu z jakimś tam  dostępem :D  :D czy nawet wycinaniem co do net-speak :D śmieszny typ stałem u niego 2 miesiące i odradzam wiem co to znaczy padniecie ts3 o 15-18 i brak dostępu :D pozdrawiam ! :D jebłem z krytyki ts3 bahu i tak czy siak tu przyjdziecie po pomoc !

Hahahaha nikt szanujący się nie będzie kupował waszego syfu. Co do net-speak to głupoty gadasz żeby tylko polecić ten wasz shit a na dowód tego można przedstawić serwer np: FlameSpeak który stoi na net-speak i jakoś nie wiedziałem żeby padał debilu.

Pasjonat
Opublikowano

ja osobiście Polecam hosting BlackFireHost.com, zagraniczny hosting mają VPS'y i slotówkę za którą nie trzeba płacić dużo.

Opublikowano

Stoję na net-speak voicevps PL od 11 miesięcy ani raz mi nie zgasili tsa, a byli kozaki którzy do 5% pakietów dobili.

Polecam ci net-speak support szybki i dobra ochrona anty ddos

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano
6 minut temu, AKUKU597 napisał:

Stoję na net-speak voicevps PL od 11 miesięcy ani raz mi nie zgasili tsa, a byli kozaki którzy do 5% pakietów dobili.

Polecam ci net-speak support szybki i dobra ochrona anty ddos

W 100% się z Tobą zgadzam. Stoję dopiero niecałe 2 miesiące na Voice PL ale nie było żadnych problemów. Ts stoi stabilnie i nikt go nie wywalił.

Polecam

Opublikowano

W zależności jakiej dokładnie oferty poszukujesz, czy ma to być oferta slotowa, czy może VoiceVPS.

Od siebie polecam MultiGaming.pl - szybki support, lokalizacja Hosteam, ochrona DDoS + własne filtry, wygodny w obsłudze panel no i przede wszystkim - stabilne serwery.

Jeżeli masz więcej pytań lub jesteś zainteresowany - pisz pw.

Opublikowano
11 godzin temu, #Gremsonkowy# napisał:

Hahahaha nikt szanujący się nie będzie kupował waszego syfu. Co do net-speak to głupoty gadasz żeby tylko polecić ten wasz shit a na dowód tego można przedstawić serwer np: FlameSpeak który stoi na net-speak i jakoś nie wiedziałem żeby padał debilu.

Mi się wydaję że na forum chyba jest wymagana kultura ? ;) czyżby masz problemy albo zaburzenia ? jak tak to nie pisz bo właśnie ty robisz wielką patole ... ;) i troszkę kulturki do starszej osoby ;) 

aBBJCq0.png

Opublikowano
11 godzin temu, badkiller685 napisał:

ja osobiście Polecam hosting BlackFireHost.com, zagraniczny hosting mają VPS'y i slotówkę za którą nie trzeba płacić dużo.

crack ATHP nie polecam tego hostingu lepszy jest ts3bahu od innych vps 

Opublikowano
18 godzin temu, Cloud156 napisał:

Potwierdzam :D

Pasjonat
Opublikowano
5 minut temu, Qmis napisał:

crack ATHP nie polecam tego hostingu lepszy jest ts3bahu od innych vps 

Człowieku najpierw się po dowiaduj, a nie piszesz głupoty nie rozmawiałeś z właścicielem i nie wiesz.

haha ts3bahu z takim szacunkiem do użytkowników to dojdzie daleko tam i z powrotem.

Normalni pójdą, debile zostaną.

Opublikowano
11 godzin temu, badkiller685 napisał:

Wytłumaczy mi ktoś serwer 512 slotów koszt 8 euro , dolarów miesięcznie to jest możliwe bo chyba jakiś haczyk ;) 

aBBJCq0.png

Opublikowano
3 godziny temu, Cloud156 napisał:

Wytłumaczy mi ktoś serwer 512 slotów koszt 8 euro , dolarów miesięcznie to jest możliwe bo chyba jakiś haczyk ;) 

No, crack xD

Opublikowano

Proszę nie robić kolejnego syfu w temacie na temat jednego z hostingów. Posty odbiegające od głównej tematyki wraz z brakiem kultury będą karane ostrzeżeniami. 

Opublikowano
3 minuty temu, Maja.. napisał:

Proszę nie robić kolejnego syfu w temacie na temat jednego z hostingów. Posty odbiegające od głównej tematyki wraz z brakiem kultury będą karane ostrzeżeniami. 

Twój post odbiega od głównej tematyki.

Opublikowano
3 minuty temu, Maja.. napisał:

Twój post odbiega od głównej tematyki.

Opublikowano

Mi się wydaję że na forum chyba jest wymagana kultura ? ;) czyżby masz problemy albo zaburzenia ? jak tak to nie pisz bo właśnie ty robisz wielką patole ... ;) i troszkę kulturki do starszej osoby ;) 

Na kulturę trzeba sobie zasłużyć, starszej osoby hahaha niedojebanego 13 latka nazywać starszą osobą no nieźle.

5 godzin temu, Maja.. napisał:

Idź ty lepiej swojego burdelu na kółkach pilnować bo póki co to ty tutaj siejesz niepotrzebny ferment, @PGS proszę o nadanie ostrzeżenia @Maja.. za post odbiegający od głównej tematyki.

@topic

Hosteam OpenVZ lub Net-Speak VoiceVPS/VPS

Pasjonat
Opublikowano

Takie Pytanie znasz się na walutach?, Bo mi się wydaje że nie. 

To są dolary, a nie euro.

14 godzin temu, Lukass napisał:

No, crack xD

Nie kupowałeś to nie wiesz przydupasku vesta i nie wiem po co takie rzeczy wypisujesz inteligencie od spraw technicznych :).

Opublikowano
1 godzinę temu, badkiller685 napisał:

Nie kupowałeś to nie wiesz przydupasku vesta i nie wiem po co takie rzeczy wypisujesz inteligencie od spraw technicznych :).

To, że nie kupowałem to nie znaczy, że nie można zdobyć informacji na temat tego hostingu. Przydupasku vesta? vest to mój znajomy z internetu.. To już nie można mieć znajomych w internecie i rozmawiać na różnorakie tematy? W polskim słownictwie nawet nie ma takiego słowa jak "przydupasku". Chce Ci przypomnieć, że to Ty codziennie do mnie na serwer wchodziłeś i mówiłeś jaki to ts3bahu jest zły, czy widziałem twoją wypowiedź na mpc? Czy widziałem ich wypowiedzi itd.. (Nie żebym bronił TS3Bahu).. Ale to co Ty robiłeś to było śmieszne w takiej skali, że moja administracja, która codziennie wchodziła na Centrum Pomocy i widziała Ciebie płaczącego xD 

Na temat tego hostingu, który poleciłeś to kto normalny otwiera hosting i sprzedaje serwery 512 slotów za $ 7,99 / mc  zamiast $ 300. Gdzie po odliczeniu na 12 miesięcy to jakieś 95, 88 dolarów. Człowieku, przecież to nawet do niczego nie trzeba podchodzić.. Kto pomyśli ten wie. (Zbankrutowanie firmy).

Jutro skontaktuje się z Eloy i porozmawiam z nim na temat twojego serwerka i tego całego hostingu :) 

Teraz grzecznie opuść ten temat i nie rób kolejnego syfu w kolejnym temacie. (W taki sposób się nie dowartościowujesz w gronie techników TeamSpeak). 

Żeby nie odbiegać od tematu.. To najlepszym wyborem będzie wybrać Net-Speak.pl Voice PL. Posiadają świetną ochronę i nie musisz się martwić o swój serwer :D 

Pasjonat
Opublikowano
36 minut temu, Lukass napisał:

To, że nie kupowałem to nie znaczy, że nie można zdobyć informacji na temat tego hostingu. Przydupasku vesta? vest to mój znajomy z internetu.. To już nie można mieć znajomych w internecie i rozmawiać na różnorakie tematy? W polskim słownictwie nawet nie ma takiego słowa jak "przydupasku". Chce Ci przypomnieć, że to Ty codziennie do mnie na serwer wchodziłeś i mówiłeś jaki to ts3bahu jest zły, czy widziałem twoją wypowiedź na mpc? Czy widziałem ich wypowiedzi itd.. (Nie żebym bronił TS3Bahu).. Ale to co Ty robiłeś to było śmieszne w takiej skali, że moja administracja, która codziennie wchodziła na Centrum Pomocy i widziała Ciebie płaczącego xD 

Na temat tego hostingu, który poleciłeś to kto normalny otwiera hosting i sprzedaje serwery 512 slotów za $ 7,99 / mc  zamiast $ 300. Gdzie po odliczeniu na 12 miesięcy to jakieś 95, 88 dolarów. Człowieku, przecież to nawet do niczego nie trzeba podchodzić.. Kto pomyśli ten wie. (Zbankrutowanie firmy).

Jutro skontaktuje się z Eloy i porozmawiam z nim na temat twojego serwerka i tego całego hostingu :) 

Teraz grzecznie opuść ten temat i nie rób kolejnego syfu w kolejnym temacie. (W taki sposób się nie dowartościowujesz w gronie techników TeamSpeak). 

Żeby nie odbiegać od tematu.. To najlepszym wyborem będzie wybrać Net-Speak.pl Voice PL. Posiadają świetną ochronę i nie musisz się martwić o swój serwer :D 

Kontaktuj się i o bankructwie możesz jedynie zapomnieć, życzę miłej drogi. 

I nie będziesz mi mówić co ja mam robić, no tak wchodziłem żeby z tobą porozmawiać na różne tematy i nie płakałem to jest po pierwsze, przypomnij sobie jak gadales czy mam coś do atakowania żeby wywalić ts-oaza :), ja bym nigdy swojego kolegi nie wywalił który mi pomagał.

A po drugie, jak masz złe Informacje ze swojej administracji to już jest Twój problem.

Opublikowano
1 godzinę temu, badkiller685 napisał:

Kontaktuj się i o bankructwie możesz jedynie zapomnieć, życzę miłej drogi. 

I nie będziesz mi mówić co ja mam robić, no tak wchodziłem żeby z tobą porozmawiać na różne tematy i nie płakałem to jest po pierwsze, przypomnij sobie jak gadales czy mam coś do atakowania żeby wywalić ts-oaza :), ja bym nigdy swojego kolegi nie wywalił który mi pomagał.

A po drugie, jak masz złe Informacje ze swojej administracji to już jest Twój problem.

Rozumiem, że masz problem z tym, że Cię zbanowałem u siebie i przestałem się z Tobą zadawać ale to nie znaczy, że masz wypisywać takie bzdury :) Nie znam takiego nawet tsa, którego podałeś, więc nie ośmieszaj się jeszcze bardziej i zaoszczędź sobie wrogów. Nie mam zamiaru dalej kontynuować z Tobą dyskusji.

No tak.. Szkoda, że przy mnie to mówili i się śmiali z Ciebie :D 

Żeby nie odbiegać od tematu.. To najlepszym wyborem będzie wybrać Net-Speak.pl Voice PL. Posiadają świetną ochronę i nie musisz się martwić o swój serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...