Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Jaki hosting pod teamspeak3

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano
2 minuty temu, Lukass napisał:

Rozumiem, że masz problem z tym, że Cię zbanowałem u siebie i przestałem się z Tobą zadawać ale to nie znaczy, że masz wypisywać takie bzdury :) Nie znam takiego nawet tsa, którego podałeś, więc nie ośmieszaj się jeszcze bardziej i zaoszczędź sobie wrogów. Nie mam zamiaru dalej kontynuować z Tobą dyskusji.

No tak.. Szkoda, że przy mnie to mówili i się śmiali z Ciebie :D 

Żeby nie odbiegać od tematu.. To najlepszym wyborem będzie wybrać Net-Speak.pl Voice PL. Posiadają świetną ochronę i nie musisz się martwić o swój serwer.

a kiedy otwierasz piekarnik? :) , kolega czeka na te twoje śmieszne ataki :)

i nie rób z siebie pajaca bo wiesz kto siedział u ciebie na randze administratorskiej i byłeś na tym tsie ze mną :)

ja się nigdy z tobą nie zadawałem i nie mam zamiaru i teraz już wiem jakim jesteś imbecylem światowym.

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
15 minut temu, Lukass napisał:

Rozumiem, że masz problem z tym, że Cię zbanowałem u siebie i przestałem się z Tobą zadawać ale to nie znaczy, że masz wypisywać takie bzdury :) Nie znam takiego nawet tsa, którego podałeś, więc nie ośmieszaj się jeszcze bardziej i zaoszczędź sobie wrogów. Nie mam zamiaru dalej kontynuować z Tobą dyskusji.

No tak.. Szkoda, że przy mnie to mówili i się śmiali z Ciebie :D 

Żeby nie odbiegać od tematu.. To najlepszym wyborem będzie wybrać Net-Speak.pl Voice PL. Posiadają świetną ochronę i nie musisz się martwić o swój serwer.

Po pierwsze, byłeś u mnie zdechlaku na ts. Chciałeś żebym cię przeniósł do siebie na kanał.. miałem ważniejsze sprawy niż gadanie z piekarzem. Po drugie straszyłeś atakami, chcesz to ci nawet mogę zrobić screen'a logów jak się łączyłeś na serwer i wkleić publicznie twój adres IP. Po trzecie latałeś po tych ts'ach jak pies i podniecałeś się tym całym "TS3BAHU" które jest równe twojemu poziomowi. Po czwarte jak masz jakiś problem do mnie powiedz mi to prosto w twarz, a nie pajacujesz na forum.

Opublikowano
20 minut temu, pendo napisał:

Po pierwsze, byłeś u mnie zdechlaku na ts. Chciałeś żebym cię przeniósł do siebie na kanał.. miałem ważniejsze sprawy niż gadanie z piekarzem. Po drugie straszyłeś atakami, chcesz to ci nawet mogę zrobić screen'a logów jak się łączyłeś na serwer i wkleić publicznie twój adres IP. Po czwarte latałeś po tych ts'ach jak pies i podniecałeś się tym całym "TS3BAHU" które jest równe twojemu poziomowi. Po czwarte jak masz jakiś problem do mnie powiedz mi to prosto w twarz, a nie pajacujesz na forum.

Nie przypominam sobie.. Równie dobrze mogę sobie ustawić Twój nick i iść na inny serwerek i mówić, że wywala komuś serwer.. Nie wiem kto dokładnie za tym stoi ale się dowiem a wtedy będę inne kroki podejmować. Piekarz? No tak.. Pracuje w piekarni i w ciągu miesiąca zarabiam tyle co Ty przez rok. Co masz do tego zawodu? Ciesz się, że masz co jeść i jesz mój chleb. Ja pajacuje? Nawet nie wiem kim jesteś kolego :D 

Opublikowano

Ja osobiście polecam TS3Bahu.com.

Stałem na net-speak na VPS ale serwer był atakowany i zmieniłem na bahu i od prawie 4 miesięcy stoimy bez żadnych ataków a jak ktoś przyjdzie grozić atakami to każę mu czekać bo muszę popcorn przygotować bo jestem pewien do ich zabezpieczeń bo nie jedna osoba próbowała i nikomu jakoś nie wychodzi. 

Jak byście chcieli to posiadam kod rabatowy na TS3Bahu na -20% kod "IN3TIME".

Opublikowano
6 godzin temu, RobertUnder napisał:

Ja osobiście polecam TS3Bahu.com.

Stałem na net-speak na VPS ale serwer był atakowany i zmieniłem na bahu i od prawie 4 miesięcy stoimy bez żadnych ataków a jak ktoś przyjdzie grozić atakami to każę mu czekać bo muszę popcorn przygotować bo jestem pewien do ich zabezpieczeń bo nie jedna osoba próbowała i nikomu jakoś nie wychodzi. 

Jak byście chcieli to posiadam kod rabatowy na TS3Bahu na -20% kod "IN3TIME".

Kolejne bzdury, bzdury , bzdury, brak słów, opinia o TS3Bahu już jest w innym temacie, a ataki na net-speak? jestem tam od prawie już 2 lat i totalnie nic się nie dzieje wiec.. może skończcie już szkalować inne firmy na korzyść TS3Bahu który (nie wiadomo jak określić czym jest) wykazał się już dostatecznie.

Opublikowano
4 godziny temu, osobnik napisał:

Kolejne bzdury, bzdury , bzdury, brak słów, opinia o TS3Bahu już jest w innym temacie, a ataki na net-speak? jestem tam od prawie już 2 lat i totalnie nic się nie dzieje wiec.. może skończcie już szkalować inne firmy na korzyść TS3Bahu który (nie wiadomo jak określić czym jest) wykazał się już dostatecznie.

kuźwa przestań się kur wa ukrywać mariuszku z net-speak że krytykujesz ts3bahu bo ludzie z twojej serwerowni przechodzą nie ukrywaj się.jeśli były ataki proszę dajcie dowody htfu na net speak i tak zostanie udupiony u ts3.

Opublikowano
6 godzin temu, osobnik napisał:

Ale kolego mogę Ci pokazać ile czasu sam stałem na net-speak to nie jest tak że ich obrażam czy coś bo nie mam podstaw, jesteśmy firmą która tworzy aplikacje pod TeamSpeak oraz na naszym ts siedzą youtuberzy po ponad 1 milion subskrypcji i net-speak nie był wstanie tego zatrzymać w momencie gdy miałem matury to przez cały okres moich matur serwer był ddosowany atakowany i więcej czasu spędzałem rozmawiając na messengerze z moimi adminami niż na ts bo serwer był co chwilę wywalany. Zmieniliśmy hosting na Ts3Bahu przyszły osoby wyzywać nas za to i grozić atakami stoję na bahu od maja i nawet pakiet losty na maszynie nigdy nie podrosły a co dopiero jakieś wywalenie serwera. 

Jeżeli lubisz net-speak to okej nie mam nic do tego sam prawie rok tam byłem, ale przestałem być zadowolony z ich usług i na Bahu jak na razie jest mi dobrze, gdy ktoś grozi atakiem to wiem że hosting się nie podda i to zabezpieczy. A na net-speak jak pisałeś do supportu że są ataki to dostawałeś odpowiedź, że albo nie ma żadnych  ataków albo że mam sobie zrobić tcpdump'a no kurde faktycznie na VPS sobie zrobię skanowanie sieci..... 

Jeżeli net-speak jest taki dobry to dlaczego jedne z większych serwerów zmieniły hosting również na TS3Bahu? Coś musi być chyba na rzeczy :)

Wejdź sobie na support bahu i tam masz listę serwerów które tak jak ja były atakowane na net-speak a na Bahu stoją bezpiecznie. 

1 godzinę temu, Makumba111 napisał:

@Qmis Net-Speak to bardzo dobry hosting . ;)

Ale na VPS na net-speak 70% serwerów stoi na crack binarkach xD 

Jak TeamSpeak wprowadzi wreszcie to nowe zabezpieczenie to net-speak będzie miał problem z klientami. 

Na Bahu masz o tyle dobrze, że jako autoryzowany hosting nie wspiera cracków a na net-speak się to dzieje i nie mów mi że nie bo dobrze wiemy jak jest :)

Wielu klientów którzy przychodzą do nas o pomoc przy bocie stoi na crack na net-speak :) nie są to może serwery które mają po milion osób no ale są to i tak crack licencje. 

Opublikowano

@RobertUnderW gurdniu ma wyjść nowa wersja teamspeaka i klienta i mają znikać wszystkie cracki więc będzie ciekawie a o licencje non-profit będzie bardzo trudno ;) 

Opublikowano
11 godzin temu, Makumba111 napisał:

@RobertUnderW gurdniu ma wyjść nowa wersja teamspeaka i klienta i mają znikać wszystkie cracki więc będzie ciekawie a o licencje non-profit będzie bardzo trudno ;) 

Będzie trzeba zakupić licencję AAL, już widzę ile serwerków zniknie ;)

Polecam ts3bahu, stoimy tam od paru miesięcy (również przeszliśmy z net-speak'a, po ciągłych atakach) i na stabilność nie można narzekać. :)

Opublikowano
11 godzin temu, Makumba111 napisał:

A te info to skąd ? Nic o tym nie widzę.

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Pasjonat
Opublikowano
Dnia 28.07.2017 o 13:46, RobertUnder napisał:

Ale kolego mogę Ci pokazać ile czasu sam stałem na net-speak to nie jest tak że ich obrażam czy coś bo nie mam podstaw, jesteśmy firmą która tworzy aplikacje pod TeamSpeak oraz na naszym ts siedzą youtuberzy po ponad 1 milion subskrypcji i net-speak nie był wstanie tego zatrzymać w momencie gdy miałem matury to przez cały okres moich matur serwer był ddosowany atakowany i więcej czasu spędzałem rozmawiając na messengerze z moimi adminami niż na ts bo serwer był co chwilę wywalany. Zmieniliśmy hosting na Ts3Bahu przyszły osoby wyzywać nas za to i grozić atakami stoję na bahu od maja i nawet pakiet losty na maszynie nigdy nie podrosły a co dopiero jakieś wywalenie serwera. 

Jeżeli lubisz net-speak to okej nie mam nic do tego sam prawie rok tam byłem, ale przestałem być zadowolony z ich usług i na Bahu jak na razie jest mi dobrze, gdy ktoś grozi atakiem to wiem że hosting się nie podda i to zabezpieczy. A na net-speak jak pisałeś do supportu że są ataki to dostawałeś odpowiedź, że albo nie ma żadnych  ataków albo że mam sobie zrobić tcpdump'a no kurde faktycznie na VPS sobie zrobię skanowanie sieci..... 

Jeżeli net-speak jest taki dobry to dlaczego jedne z większych serwerów zmieniły hosting również na TS3Bahu? Coś musi być chyba na rzeczy :)

Wejdź sobie na support bahu i tam masz listę serwerów które tak jak ja były atakowane na net-speak a na Bahu stoją bezpiecznie. 

Jak TeamSpeak wprowadzi wreszcie to nowe zabezpieczenie to net-speak będzie miał problem z klientami. 

Na Bahu masz o tyle dobrze, że jako autoryzowany hosting nie wspiera cracków a na net-speak się to dzieje i nie mów mi że nie bo dobrze wiemy jak jest :)

Wielu klientów którzy przychodzą do nas o pomoc przy bocie stoi na crack na net-speak :) nie są to może serwery które mają po milion osób no ale są to i tak crack licencje. 

jezu co wy macie do tego net-speak'a, powiem od siebie korzystałem z usług i powiem że nie wolno mieć crackowanych licencji a także binarnych bo blokują usługi VPS, powiem tyle że działają legalnie.

a bahu to zwykły frajer który sprzedaje dedyki za 40 zł lub powyżej kwoty i nic na tym nie zarabia, i co z tego że wgrywa licencje od kogoś? jak i tak za niedługo padnie i ludzie przejdą na Net-Speak'a lub Hosteama.

wracając do tematu, Polecam Net-Speak korzystałem z usług i fajnie się korzystało może kiedyś skorzystam. 

Opublikowano
3 minuty temu, badkiller685 napisał:

jezu co wy macie do tego net-speak'a, powiem od siebie korzystałem z usług i powiem że nie wolno mieć crackowanych licencji a także binarnych bo blokują usługi VPS, powiem tyle że działają legalnie.

a bahu to zwykły frajer który sprzedaje dedyki za 40 zł lub powyżej kwoty i nic na tym nie zarabia, i co z tego że wgrywa licencje od kogoś? jak i tak za niedługo padnie i ludzie przejdą na Net-Speak'a lub Hosteama.

wracając do tematu, Polecam Net-Speak korzystałem z usług i fajnie się korzystało może kiedyś skorzystam. 

myślisz że padnie szanowny @osobniktrzyma u siebie cracki niestety nie powinien trzymać hosting ts3bahu nie padnie zbyt za stabilny jest co do innych hostingów 

Pasjonat
Opublikowano
4 minuty temu, Qmis napisał:

myślisz że padnie szanowny @osobniktrzyma u siebie cracki niestety nie powinien trzymać hosting ts3bahu nie padnie zbyt za stabilny jest co do innych hostingów 

żebyś się nie zdziwił, nie wiem mnie to tam nie interesuje zbytnio kto to jest i co robi, ważne że korzystałem z usług i nie wspierają piractwa.

Opublikowano

Qmis odwal się ode mnie, jestem typowym klientem, a o net-speak nie wiecie nic i piszecie bzdury żeby w jakiś cudowny sposób ts3bahu miałby się wybić, tylko frajerzy idą na ts3bahu i niestety nie jest to tylko moja opinia.

Na voice vps w net-speak idioto nie dasz cracka a vps w net-speak tak samo działa jak vps w innych hostingach więc wrzucasz co chcesz , chyba logiczne? no chyba że tępe umysły takich jak ty frajerów tego nie ogarniają.

Analogicznie, szybciej bahu padnie niż net-speak wycofa choćby jedną z usług więc po co te licytacje? co banda bahowców nadal będzie cisła kit latając po serwerach tylko po to by przyciagnać kolejną ofiarę?

Opinie o bahu już tu padły, mają posypać się kolejne?

Cracki to chyba jedynie bahu wstawia b klient nie może nawet sam licki ustawić, i od kiedy to hoster ATHP może wstawiać licki klientom? taki z tego bahu hosting jak kupa gówna.

Dziękuję i pozdrawiam

Opublikowano
16 minut temu, osobnik napisał:

Qmis odwal się ode mnie, jestem typowym klientem, a o net-speak nie wiecie nic i piszecie bzdury żeby w jakiś cudowny sposób ts3bahu miałby się wybić, tylko frajerzy idą na ts3bahu i niestety nie jest to tylko moja opinia.

Na voice vps w net-speak idioto nie dasz cracka a vps w net-speak tak samo działa jak vps w innych hostingach więc wrzucasz co chcesz , chyba logiczne? no chyba że tępe umysły takich jak ty frajerów tego nie ogarniają.

Analogicznie, szybciej bahu padnie niż net-speak wycofa choćby jedną z usług więc po co te licytacje? co banda bahowców nadal będzie cisła kit latając po serwerach tylko po to by przyciagnać kolejną ofiarę?

Opinie o bahu już tu padły, mają posypać się kolejne?

Cracki to chyba jedynie bahu wstawia b klient nie może nawet sam licki ustawić, i od kiedy to hoster ATHP może wstawiać licki klientom? taki z tego bahu hosting jak kupa gówna.

Dziękuję i pozdrawiam

ROZWALILES MNIE XDDD

Idziecie za tłumem jak nie wiem co, to jest tylko INTERNET nie real life ;) Więc nie wiem po co takie macie nastawienie. Typowe polskie cebulaki. (Czekam na warnaXDD).

Nie pozdrawiam i żegnam.

Opublikowano

Qmis idź lepiej matce zajeb 2000 z konta bankowego i później niech matka wydzwania, że pieniądze jej ktoś ma oddać. :]

Tylko jakiś dysmózg pójdzie na bahu u tego idioty huntera, wole już być na czymś stabilniejszym niż na tym gównie.

Jedynie net-speak.pl albo hosteam.pl :)

btw. ostatnio widziałem zabezpieczenia jednego serwera na bahu (300-500 online na tym ts3) i wystarczył jeden atak i 49-65% pakietów aż nie dało się gadać.

Nie potrafi niczego ten uchodźca zrobić.

Opublikowano
Dnia 28.07.2017 o 13:46, RobertUnder napisał:

Ty piszesz o dwóch innych rzeczach

Hosting ts3bahu NIE MA usługi VPS/VPS KVM.

ts3bahu ma "Dedykowany serwer teamspeak 3" czyli na zasadzie voicevps na net-speak tak? Nie masz dostepu do ssh/ftp tylko do zarządzania tsem (query).

Wiec czego ty porównujesz VPS/VPS KVM z net-speak do oferty z ts3bahu "Dedykowany serwer teamspeak 3"?

Nie wgrasz na VoiceVPS z net-speak i na ts3bahu "Dedykowany serwer teamspeak 3" Crack licencji.

Pozdrawiam.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano
7 godzin temu, Defiblyrator napisał:

Qmis idź lepiej matce zajeb 2000 z konta bankowego i później niech matka wydzwania, że pieniądze jej ktoś ma oddać. :]

Tylko jakiś dysmózg pójdzie na bahu u tego idioty huntera, wole już być na czymś stabilniejszym niż na tym gównie.

Jedynie net-speak.pl albo hosteam.pl :)

btw. ostatnio widziałem zabezpieczenia jednego serwera na bahu (300-500 online na tym ts3) i wystarczył jeden atak i 49-65% pakietów aż nie dało się gadać.

Nie potrafi niczego ten uchodźca zrobić.

To co napisałeś podchodzi pod znieważenie.

Nie wiem dlaczego piszesz o Hunterze " Uchodźca" ;) Może byś miał trochę szacunku do osoby starszej od ciebie i osoby która umie więcej, jeśli taki mądry jesteś to zrób lepszy hosting.

HA TFU na was.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...