Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Jaki hosting pod teamspeak3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, !х5rnι napisał:

To co napisałeś podchodzi pod znieważenie.

Nie wiem dlaczego piszesz o Hunterze " Uchodźca" ;) Może byś miał trochę szacunku do osoby starszej od ciebie i osoby która umie więcej, jeśli taki mądry jesteś to zrób lepszy hosting.

HA TFU na was.

Huntera można nazwać jak najbardziej Imigrantem Ekonomicznym, a to czy wyjechał tam na pontonie i otrzymał status uchodźcy czy też dotarł tam w mniej czy też bardziej cywilizowany sposób to już odrębna kwestia. Co do szacunku to czy ty miałbyś szacunek do osoby która straszy ludzi bezpodstawnie sądami i zatrudnia matkę killerka (niby internetowego bandyty) która już wystarczająco się ośmieszyła i pokazała jaką niekompetentną jest osobą. Pozatym wszyscy co polecacie to całe ts3bahu powinniście się puknąć w łeb bo jak można odbierać polskim firmom klientów na rzecz firmy brytyjskiej i wy się kurwa Polakami nazywacie żałosne. Co do zrobienia lepszego hostingu to już jest taki hosting hosteam.pl któremu macie czelność odbierać klientów.

@cytat TFU na ciebie i całą twoją żałosną ekipę lepiej wsiadajcie na ponton zanim miejsca zabraknie.

#Tylko_Polskie_Firmy

#Nie_Daj_Zarobić_Brudasom

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahahahahaha

Sorki to nie ten temat....

Żałośni się robicie.....

Oceniacie hosting z którego nikt z was nie korzystał, naprawdę wyzywacie go oczerniacie itp ale faktycznie lepiej dawać się cisnąć jak Mariuszek i mieć wylane. Hunter stara się dbać o opinie swojej firmy i jak przyjdziesz mi grozić to logiczne, że ja sam tego tak nie zostawię.

Net-speak na VPS ma licencje crackowane, są autoryzowany hostingiem mają współpracę z TeamSpeak a na swoim hostingu wspierają cracki.... można to zabezpieczyć to nie jest problem ale im to na rękę bo mają klientów i wyjebka, że crack ale klient hajs się zgadza.....

Korzystałem z net-speak były dosy wkurzył mnie ten hosting więc zmieniłem, jestem obecnie w TS3Bahu gdzie ataków nie mam dlatego polecam ten hosting..

Użytkownik pyta się o opinie a wy pieski... zamiast dać własną opinie oraz jakiś przykład to wy kur... piszecie "net-speak i ch*j", "ts3-bahu to syf" no kur.. dużo mi takie wypowiedzi dają....

Gdy szukałem hosting na jaki mogę przejść czytałem opinie takich zjebów jak wy i bałem się iść na Bahu ale nie żałuję swojej decyzji bo dzięki temu mój serwer cały czas się rozrasta i nie mamy problemu z stabilnością. 

Polecam TS3Bahu, jestem bardzo zadowolony z ich usług i zabezpieczeń. Obecnie na Bahu stoi 40 serwerów na których jest od 100 do nawet i 1000 osób więc chyba tylko duże i mądre serwery przechodzą na Bahu bo tak jak ja czują tam stabilność. 

Dlaczego każdy z tych serwerów stał na net-speak a obecnie przechodzą na Bahu i zostają? Tak zostają bo jest to jeden z lepiej zabezpieczonych hostigów oraz gdy nawet ktoś Ci grozi atakami zgłaszasz to i właściciel reaguje oraz patrzy w filtry by jakiś mocny atak od razu wyciąć a co w takich sytuacjach robi net-speak? Nic. 

Polecam z całego serca TS3Bahu.com dla serwerów które chcą zacząć się rozrastać oraz stać stabilnie. 

Przeczytajcie sobie regulamin net-speka, pomogę wam:

nm_xOhXbRDGpje7SS-Zjdg.png

ooo czyżby net-speak miał wyjebke na ataki? ;3 Zostawię to do waszej interpretacji.......

Opublikowano

Taki był z ciebie klient net-speak że nie zauważyłeś że to w regulaminie jest od lat? no sorry ale ściemniaj dalej.

Co by w tym regulaminie nie było to nadal najlepsze rozwiązanie pod ts3 tak jak hosteam.pl, i dobre bo Polskie!

Opublikowano
9 godzin temu, #Gremsonkowy# napisał:

Huntera można nazwać jak najbardziej Imigrantem Ekonomicznym, a to czy wyjechał tam na pontonie i otrzymał status uchodźcy czy też dotarł tam w mniej czy też bardziej cywilizowany sposób to już odrębna kwestia. Co do szacunku to czy ty miałbyś szacunek do osoby która straszy ludzi bezpodstawnie sądami i zatrudnia matkę killerka (niby internetowego bandyty) która już wystarczająco się ośmieszyła i pokazała jaką niekompetentną jest osobą. Pozatym wszyscy co polecacie to całe ts3bahu powinniście się puknąć w łeb bo jak można odbierać polskim firmom klientów na rzecz firmy brytyjskiej i wy się kurwa Polakami nazywacie żałosne. Co do zrobienia lepszego hostingu to już jest taki hosting hosteam.pl któremu macie czelność odbierać klientów.

@cytat TFU na ciebie i całą twoją żałosną ekipę lepiej wsiadajcie na ponton zanim miejsca zabraknie.

#Tylko_Polskie_Firmy

#Nie_Daj_Zarobić_Brudasom

Mój drogi mnie ciekawi dlaczego ja dostaje warny od "Modzików", a ty nie za obrazę ;) 

Ja brudasem nie jestem, każdy z nas jest człowiekiem, Ja, ty, Hunter. Więc przestań się tu poniżać bo z każdym tygodniem robisz się coraz głupszy za przeproszeniem.

Bahu świadczy bardzo duży poziom pod względem odpierania ataków oraz stabilności, i chyba zapomniałeś że na net-speaku nie ma takiego czegoś jak "Nagrody" bądź "Upusty" za przekroczenie danej ilości użytkowników ;)

Polecam ci sprzedać komputer i zająć się życiem realnym bo na razie to nic tu nie wnosisz. Żegnam :* 

Pasjonat
Opublikowano
1 godzinę temu, !х5rnι napisał:

Mój drogi mnie ciekawi dlaczego ja dostaje warny od "Modzików", a ty nie za obrazę ;) 

Ja brudasem nie jestem, każdy z nas jest człowiekiem, Ja, ty, Hunter. Więc przestań się tu poniżać bo z każdym tygodniem robisz się coraz głupszy za przeproszeniem.

Bahu świadczy bardzo duży poziom pod względem odpierania ataków oraz stabilności, i chyba zapomniałeś że na net-speaku nie ma takiego czegoś jak "Nagrody" bądź "Upusty" za przekroczenie danej ilości użytkowników ;)

Polecam ci sprzedać komputer i zająć się życiem realnym bo na razie to nic tu nie wnosisz. Żegnam :* 

Może nie ma ale Net-Speak jest lepszy niż ts3bahu + jak Szanowny Hunter mówi że będzie sprawa w sądzie to powinien to zrobić a nie gadać głupoty i rozpowiadać po innych teamspeak'ach, Gremsonkowy może i jest trochę głupi zgodzę się z tobą ale piszę połowę prawdy, piszesz że zniża cenę za przekroczenie ilości użytkowników, nie wnikam w to co robi ale za takie zniżanie ceny to za niedługo zostanie bez serwerów dedykowanych, a nawet nie wiem czy tego nie rozdziela szanowny hunter. ja również żegnam :)

@TS3Bahutylko jak będziesz robił sprawę to nie zapomnij klepnąć matki Killerka bo jesteś do tego zdolny :D.

Opublikowano
2 godziny temu, !х5rnι napisał:

Bahu świadczy bardzo duży poziom pod względem odpierania ataków oraz stabilności, i chyba zapomniałeś że na net-speaku nie ma takiego czegoś jak "Nagrody" bądź "Upusty" za przekroczenie danej ilości użytkowników

Eeee a rabat stałego klienta w net-speak? a kupony rabatowe? a program partnerski? o czym ty piszesz? w net-speak nawet mały serwer ma rabaty i nie musi osiągać jakiś dziwnych limitów aby coś uzyskać.

Więc proszę jak już piszecie coś to najpierw sprawdzić, przemyśleć, napisać, bo znowu robi się temat syf i nic dobrego to nie wniesie dla żadnej z firm. Zaczyna sie ponownie licytacja i skakanie do gardeł i zawsze związane z jedną firmą i kilkoma osobami.

Opublikowano

To dostanę w końcu ten pozew sądowy, czy jego 'prawniczka' czy choy wie kto będzie pisała do moich znajomych na FB aby ktoś podał moje dane?

HA TFU NA TAKI HOSTING

Opublikowano

Weź to zgłoś na policję i  ją zamkną, każda osoba która choćby liznęła prawa doskonale wie że nie może występować do osób prywatnych czy też innych instytucji o udostępnienie danych osobowych bez sądowego nakazu - ustawa o ochronie danych osobowych.

Jak babka wypytuje o dane przez FB to wie tyle o prawie co krowa o lataniu, jaki hosting taki prawnik :v

Opublikowano

Polecam zamknąć ten temat bo już jest bez sensu, skoro pieski od net-speaka uważają się za najlepszych to niech się uważają za takich. 

A pewnie w życiu realnym "Grubaski" które by ci w buzie nie powiedziały tego co tu piszą tak zwane "Kozaczki w necie, a pizdeczki w świecie" za przeproszeniem. 

Zastanówcie się czasami ludzie co odpierdalacie za przeproszeniem na tych forach i w internecie bo to na zawsze zostaje w necie i nie zniknie ;)

Życzę miłej nocy dla panów co bez "Komputerów" by zginęli. ;) Pozdrawiam pan D.K. :*

Opublikowano

Jako, że posty już całkowicie odbiegły od głównej tematyki i robi się wielki syf. Zamykam temat i pozostawiam do wglądu, za kilka dni jak ochłoniecie możliwe, że moderatorzy odblokują. 

• Maja.. zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...