Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Zachowanie właściciela TS3BAHU.COM

s4s

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
3 godziny temu, `.Łukasz. napisał:

Pokaz dump bo inaczej nie uwierzę jak nie zobaczę. 

Jak on ci ma dumpa niby zrobić? Niech lepiej ss a najlepiej filmik pokaże.

Co do zabezpieczeń ts3bahu to opierają się na rozwiązaniach firmy hosteam więc nie jest to nic nadzwyczajnego zwłaszcza że nie posiadają odpowiednich rozwiązań zapewniających wysokie SLA czytaj jako infrastruktura awaryjna której już 1 raz zabrakło jak im woda switche czy inny sprzęt sieciowy zalała. 

Opublikowano
2 godziny temu, #Gremsonkowy# napisał:

Jak on ci ma dumpa niby zrobić? Niech lepiej ss a najlepiej filmik pokaże.

Co do zabezpieczeń ts3bahu to opierają się na rozwiązaniach firmy hosteam więc nie jest to nic nadzwyczajnego zwłaszcza że nie posiadają odpowiednich rozwiązań zapewniających wysokie SLA czytaj jako infrastruktura awaryjna której już 1 raz zabrakło jak im woda switche czy inny sprzęt sieciowy zalała. 

Ty lepiej już sieć cicho, bo tylko tak piszesz że bahu takie i takie, a sam nie lepszy jesteś. Już zapomniałeś lub zapomnieliście co ty zawsze odwalałeś? Człowieku tak jeździsz po bahu a sam nie stałeś tam jeszcze a te ss to też mogę sobie na kompie porobić i zbadaj element. Jeżeli chcesz pokazać dowody z wyciągu paypal to zrób ss na fonie... tyle

Opublikowano
59 minut temu, √єєση napisał:

Ty lepiej już sieć cicho, bo tylko tak piszesz że bahu takie i takie, a sam nie lepszy jesteś. Już zapomniałeś lub zapomnieliście co ty zawsze odwalałeś? Człowieku tak jeździsz po bahu a sam nie stałeś tam jeszcze a te ss to też mogę sobie na kompie porobić i zbadaj element. Jeżeli chcesz pokazać dowody z wyciągu paypal to zrób ss na fonie... tyle

W czym niby nie jestem lepszy? Czy ja kiedykolwiek posiadałem jakikolwiek hosting serwerów teamspeak3. I czy ja kiedykolwiek kogoś okradłem? Nie muszę osobiście stać na tym hostingu aby wiedzieć jakie tam się rzeczy dzieją wystarczy że już niektóre osoby dostrzegają jaki to jest shit. Co do ss to już pisałem że no-problem dla niedowiarków aka przydupasów ts3shitu.

Opublikowano

Nie jestem klientem firmy ts3bahu a oni mi pomogli rozwiązać problem z którym miałem problem. Firma jak najbardziej godna polecenia.

@#Gremsonkowy#

Nawet jeśli korzystają z ochrony HosTeam to co? Ochrona jest zarówno dobra na HosTeam. 

Opublikowano
24 minuty temu, AKUKU597 napisał:

Bahu może być, ale jedno mnie dziwi czego jeszcze nie mają panel do zarządzania serwerem 

Obiecanki, cacanki.

Miał być jeszcze przed świętami, niby tak pracują nad nim, a jest to gów*o prawdą.

Obiecują, a potem wymówek szukają ;)

Opublikowano

Skończcie pisać bezsensowne posty, które nic nie wnoszą do tematu. Chcecie dyskutować to róbcie to dając argumenty, uzasadnienie i dowody, a nie rzucacie jakieś zdania, które nic nie zmieniają. 

Opublikowano
Dnia 24.02.2018 o 18:42, `.Łukasz. napisał:

Po co Ci to? 

Dokładnie, jest to przydatne przy slotówkach OFF/ON Serwer

Ale przy serwerach dedykowanych ts3bahu nie jest to jakąś konieczną rzeczą jak aplikacja YATQA oferuje o wiele więcej niż te panele firm hostujących serwery.

logo.png

Opublikowano
11 godzin temu, Yukiszider napisał:

Dokładnie, jest to przydatne przy slotówkach OFF/ON Serwer

Ale przy serwerach dedykowanych ts3bahu nie jest to jakąś konieczną rzeczą jak aplikacja YATQA oferuje o wiele więcej niż te panele firm hostujących serwery.

Ty się puknij dzieciaku w główkę, idź na ten swój "Majnkraftowy" Tsik, podwładny Ts3chleba.

Panel przydatny jest gdy przykładowo nie masz dostępu do komputera ;) To możesz pilnować serwer z poziomu panelu.

Opublikowano
22 minuty temu, HEAVERZZ napisał:

Ty się puknij dzieciaku w główkę, idź na ten swój "Majnkraftowy" Tsik, podwładny Ts3chleba.

Panel przydatny jest gdy przykładowo nie masz dostępu do komputera ;) To możesz pilnować serwer z poziomu panelu.

Aplikacje YatQA tez możesz pobrać z sklepu Android czy iOS.

Opublikowano
13 godzin temu, `.Łukasz. napisał:

Aplikacje YatQA tez możesz pobrać z sklepu Android czy iOS.

YatQA tak, ale tu chodzi o całokształt. Nie każdy lubi się bawić tym "shitem", proste rozwiązania są o wiele lepsze i skuteczniejsze w wielu sprawach.

Opublikowano
10 godzin temu, HEAVERZZ napisał:

YatQA tak, ale tu chodzi o całokształt. Nie każdy lubi się bawić tym "shitem", proste rozwiązania są o wiele lepsze i skuteczniejsze w wielu sprawach.

Proste rozwiązanie to aplikacja YaTQA. Pamiętaj, że taki panel www nie jest zawsze bezpieczny. Tak jak strony www.

Opublikowano

Powiem tak, każdy hosting powinien mieć dobry panel na stronie z możliwością pobrania własnego serwera, dodania ip do whitelist itd. itd, bez tego nie ma co mówić że hosting jest dobry i walić te wszystkie syfy Only Vps

Opublikowano
Dnia 27.02.2018 o 09:16, `.Łukasz. napisał:

Proste rozwiązanie to aplikacja YaTQA. Pamiętaj, że taki panel www nie jest zawsze bezpieczny. Tak jak strony www.

Może nie jest bezpieczny, ale praktyczny i zazwyczaj większość osób z niego korzysta.

• Maja.. zablokował(a) ten temat
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...