Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Zachowanie właściciela TS3BAHU.COM

s4s

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny temat, który robi tylko zbędny syf.

Nie dosyć, że w temacie o hostingu ts3bahu jest syf, to jeszcze tworzone są nowe tematy.. i nie na temat hostingu, a jego właściciela. Moim zdaniem dyskusje powinny być na temat jakiegoś hostingu, a nie na temat czyjegoś zachowania.

Pasjonat
Opublikowano
8 minut temu, Kalambur99 napisał:

Nie dosyć, że w temacie o hostingu ts3bahu jest syf, to jeszcze tworzone są nowe tematy.. i nie na temat hostingu, a jego właściciela. Moim zdaniem dyskusje powinny być na temat jakiegoś hostingu, a nie na temat czyjegoś zachowania.

Jak byś nie zauważył to jest o hostingu co właściciel wyrabia, jak byś czytał ze zrozumieniem to byś wiedział. 

Opublikowano

Niepotrzebnie się im tłumaczysz. Dużo błędów zrobili i teraz oczekują od Ciebie przeprosiny, żeby powrócić zaufanie klientów. 

Dla mnie ten hosting to jedno wielkie dno.

Serdecznie nie polecam.

Opublikowano
11 godzin temu, Kalambur99 napisał:

A czy właściciel nie reprezentuje hostingu swoją postawą i stosunkiem do użytkownika? Tego typu postawą pan Hunterpl sam sobie szkodzi i razem z panią Pauliną pokazują jak niekompetentnymi osobami są.

Opublikowano

Ikskurwade T_T

Jesteście upośledzeni że wgl piszecie z tym całym paziem czyt. hanterpiel, co tu więcej napisać.. właściciel jest jebanym bezbekiem, a ta jego Paulinka może wam co najwyżej ojebać gałeczkę.

Nie pozdrawiam i pluje na was! <3

Opublikowano

Właściciel, o którym mowa stosuje nieuczciwe zasady walki z konkurencją. Cały ten hosting jest dla mnie śmieszny. A straszenie jakąś typiarą to już śmiech na sali. Ogarnięci powinni mieć niezły ubaw z tego, co ona pisze. Każdy, kto się szanuje i ma trochę oleju w głowie NIGDY nie skorzysta z usług człowieka, który kilka lat temu był największym pośmiewiskiem na scenie ts3.

@edit
Dodatkowo warto wspomnieć, że praktyka zastosowana przez niejaką Panią Paulinę, jest zwyczajnym wyłudzaniem danych osobowych, co w naszym państwie jest praktyką karalną. Dodatkowo ów osoba wspomina o łamaniu "paragrafu" Kodeksu Cywilnego bez powołania się na konkretny artykuł co świadczy o jej kompletnym barku wiedzy, chociażby z podstaw funkcjonowania prawa Polskiego.

Swoją drogą warto wspomnieć, że spółka na swojej stronie chwali się pracownikami, jednakże w Brytyjskim rejestrze spółek nie ma mowy o żadnym dodatkowym zatrudnieniu pracowników, poza Panem Mateuszem co dodatkowo wskazuje na brak transparentności działania i pseudo funkcjonowanie firmy.

Dane z brytyjskiego rejestru spółek są publiczne i można je zobaczyć poniżej: https://beta.companieshouse.gov.uk/company/09980544

Opublikowano

Nie rozumiem po co ten temat. Każdy kto się szanuje, wie że nie warto babrać się w nie powiem co ;)

Spędziłem chwilkę na stronie hostingu, stwierdziłem że podejdę do firmy ze świeżej perspektywy klienta z Wysp.

Błędy języczne są katastroficzne - mówię tu o języku angielskim, gdzie przecież firma tak się szczyci siedzibą w Londynie. Bardzo słabo jak na "renomowaną" firmę. Dlaczego to ważne? Bo firmę obowiązuje Brytyjskie prawo oraz zasady funkcjonowania, więc jeśli nie da się doczytać regulaminu usług, to nie wiem kto by brał stamtąd usługi.

Tak jak inni napisali, dla mnie ta firma to lekkie nieporozumienie, przy czym odnoszę wrażenie że to co przeczytałem wyżej podchodzi pod nękanie :) 

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Hosting zero, każda szanująca się osoba która stawia na stabilność wybierze inny , normalny hosting :D

Opublikowano
4 godziny temu, mkr. napisał:

Hosting zero, każda szanująca się osoba która stawia na stabilność wybierze inny , normalny hosting :D

Akurat na stabilność nie można narzekać.

Opublikowano

Powiem tak , czytając wasze niezbędne opinie i komentarze co do firmy ts3bahu ltd to jakaś tragedia sam osobiście wiem jak działa firma więc ,  nie zgodzę się z waszymi opiniami negatywnymi panowie to że groziliście atakami ddos klientowi ts3bahu to nie znaczy by oczerniać cały hosting bezpodstawnie a wam kara się należy ponieważ groźby są karalne Pozdrawiam Anty-R4P3

Opublikowano
16 minut temu, anty R4P3 napisał:

Powiem tak , czytając wasze niezbędne opinie i komentarze co do firmy ts3bahu ltd to jakaś tragedia sam osobiście wiem jak działa firma więc ,  nie zgodzę się z waszymi opiniami negatywnymi panowie to że groziliście atakami ddos klientowi ts3bahu to nie znaczy by oczerniać cały hosting bezpodstawnie a wam kara się należy ponieważ groźby są karalne Pozdrawiam Anty-R4P3

@R4P3 Jak wytłumaczysz mi chodzenie po innych serwerach, które korzystają z maszyn Hosteam? Przypominając, że ts3bahu korzysta z Hosteam.

Uważasz, że próba odebrania klientów z Hosteam jest wspaniała?

Pozdrawiam.

Opublikowano
30 minut temu, anty R4P3 napisał:

Ahahahahahahahahaha nigdzie nie było mowy o tym że ktokolwiek będzie atakował ts3bahu to po 1 co do gróźb karalnych to raczej nie my grozilismy a Pan hunterpl groził bezpodstawnie sądami .

Opublikowano
9 godzin temu, anty R4P3 napisał:

Jesteś przyjebany jak kilo gwoździ do deski, czytaj opinie ludzi ze zrozumieniem, a dopiero później pisz swoje bezsensowne posty pacynko.

Opublikowano
16 godzin temu, Kalambur99 napisał:

Akurat na stabilność nie można narzekać.

Tak jak w całym Hosteam, jego ochrona opiera się na filtrach z HT i tyle + standardowy IPTables blokujący dostęp do query. 

15 godzin temu, anty R4P3 napisał:

Bagiński czekam na twój "RAP" kawałek o ts3bahu kiedy coś z ziomkami nawiniesz ? Jesteś kur*a ostatnią osobą która powinna sądzić że coś jest karalne, z tobą to jest tak zawsze, BlazingFast , net-speak , multigaming , teraz ts3bahu, polecasz to gdzie takiego debila wpuszczą. 

Śmiesznie że piszesz o oczernianiu bo to Hunterpl jako właściciel firmy TS3Bahu LTD. podaje fałszywe informacje na temat firmy PC-X co działa na ich nie korzyść i to jest karalne w prawie polskim a to że Hunter nie mieszka w Polsce nie robi różnicy.

Opublikowano
22 minuty temu, mkr. napisał:

Tak jak w całym Hosteam, jego ochrona opiera się na filtrach z HT i tyle + standardowy IPTables blokujący dostęp do query. 

Bagiński czekam na twój "RAP" kawałek o ts3bahu kiedy coś z ziomkami nawiniesz ? Jesteś kur*a ostatnią osobą która powinna sądzić że coś jest karalne, z tobą to jest tak zawsze, BlazingFast , net-speak , multigaming , teraz ts3bahu, polecasz to gdzie takiego debila wpuszczą. 

Śmiesznie że piszesz o oczernianiu bo to Hunterpl jako właściciel firmy TS3Bahu LTD. podaje fałszywe informacje na temat firmy PC-X co działa na ich nie korzyść i to jest karalne w prawie polskim a to że Hunter nie mieszka w Polsce nie robi różnicy.

Chyba ci się kolego pomyliły osoby no cóż nie jestem Bagiński nie znasz mnie to nie oczerniaj 

Opublikowano
Dnia 17.07.2017 o 16:11, mkr. napisał:

śmieszny jesteś wszystkiego nie wytniesz w ip tables od tego są Junipery w hosteam są dostępne 

Opublikowano
Dnia 17.07.2017 o 16:35, anty R4P3 napisał:

Chyba ci się kolego pomyliły osoby no cóż nie jestem Bagiński nie znasz mnie to nie oczerniaj 

Kolegą na support.ts3bahu.com co innego mówisz ;-)

6 godzin temu, Qmis napisał:

śmieszny jesteś wszystkiego nie wytniesz w ip tables od tego są Junipery w hosteam są dostępne 

Po pierwsze, naucz się składać normalne zdania. Po drugie, gdzie napisałem że chce coś wycinać w iptables ? 

Przydało by ci się najpierw skończyć szkołę, sądząc po piśmie to podstawową i wtedy możesz zacząć się wypowiadać w takich tematach.

Opublikowano
5 godzin temu, mkr. napisał:

Kolegą na support.ts3bahu.com co innego mówisz ;-)

Po pierwsze, naucz się składać normalne zdania. Po drugie, gdzie napisałem że chce coś wycinać w iptables ? 

Przydało by ci się najpierw skończyć szkołę, sądząc po piśmie to podstawową i wtedy możesz zacząć się wypowiadać w takich tematach.

Przyczepiasz się o mały błąd, specjalnie szukasz jakiejś zaczepki?

Może moderacja zrobiłaby coś z syfem w tym temacie ;)

Pasjonat
Opublikowano
10 godzin temu, Kalambur99 napisał:

zaczepka nie zaczepka kolega nic nie pisał o wycinaniu iptables, i to jest temat o właścicielu hostingu, ile razy mam to pisać niedorozwoju?.

to jest temat przeznaczony do dyskusji o tym, jeśli sądzisz że temat będzie zamknięty to się grubo mylisz, temat będzie dopóki się to nie wyjaśni.

Zgłoś się do okulisty bo tego ci potrzeba.

Opublikowano
11 godzin temu, Kalambur99 napisał:

Małym błędem nazywasz to wszystko? Proponuje Ci przeczytać ze zrozumieniem to wszystko i przemyśleć nad tym co napisałeś.

Opublikowano
1 godzinę temu, badkiller685 napisał:

zaczepka nie zaczepka kolega nic nie pisał o wycinaniu iptables, i to jest temat o właścicielu hostingu, ile razy mam to pisać niedorozwoju?.

to jest temat przeznaczony do dyskusji o tym, jeśli sądzisz że temat będzie zamknięty to się grubo mylisz, temat będzie dopóki się to nie wyjaśni.

Zgłoś się do okulisty bo tego ci potrzeba.

Niedorozwoju? Właśnie pokazujesz swój poziom, widać jak Cię rodzice wychowali. Napinasz się w internecie, a w tym twoim gimnazjum to Cię zapewne koledzy traktują jak popychadło.

1 godzinę temu, Lukass napisał:

Małym błędem nazywasz to wszystko? Proponuje Ci przeczytać ze zrozumieniem to wszystko i przemyśleć nad tym co napisałeś.

Nie chodzi mi o wycinanie w iptables, tylko o składanie zdania.

Pasjonat
Opublikowano
2 minuty temu, Kalambur99 napisał:

Niedorozwoju? Właśnie pokazujesz swój poziom, widać jak Cię rodzice wychowali. Napinasz się w internecie, a w tym twoim gimnazjum to Cię zapewne koledzy traktują jak popychadło.

Nie chodzi mi o wycinanie w iptables, tylko o składanie zdania.

ty mi nie wyjeżdżaj tutaj o rodzicach imbecylu ty , ja się napinam? ja ci tylko odpowiedziałem , haha gimnazjum to już skończyłem mój drogi więc nie gadaj mi tu głupot.

ciebie możliwe że popychają bo jesteś zbyt niezrozumiały :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...