Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Zachowanie właściciela TS3BAHU.COM

s4s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
25 minut temu, badkiller685 napisał:

ty mi nie wyjeżdżaj tutaj o rodzicach imbecylu ty , ja się napinam? ja ci tylko odpowiedziałem , haha gimnazjum to już skończyłem mój drogi więc nie gadaj mi tu głupot.

ciebie możliwe że popychają bo jesteś zbyt niezrozumiały :).

Od kiedy przez przecinkiem daje się spację?

I mi nie przychodź na ts'a i nie groź, bo jesteś nikim :)

Mówisz, że jak będę tak pisał to przyjdziesz i się skończy, zabawne ^^

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano
Przed chwilą, Kalambur99 napisał:

Od kiedy przez przecinkiem daje się spację?

I mi nie przychodź na ts'a i nie groź, bo jesteś nikim :)

Mówisz, że jak będę tak pisał to przyjdziesz i się skończy, zabawne ^^

Dowodziki bym prosił :)  być byłem się zgodzę żeby ciebie uświadomić pare rzeczy ale nic o DDoS'ach nie było mówione.

więc nie kłam bo na dobre ci to nie wyjdzie.

Opublikowano
Przed chwilą, badkiller685 napisał:

Dowodziki bym prosił :)  być byłem się zgodzę żeby ciebie uświadomić pare rzeczy ale nic o DDoS'ach nie było mówione.

więc nie kłam bo na dobre ci to nie wyjdzie.

To teraz dojebałeś :D

O żadnych ddosach nic nie napisałem, skąd wnioskujesz że o to chodzi?

Nie zaprzeczysz, że powiedziałęś, że przyjdziesz i się skończy - a jak będziesz brnął w zaparte to widać jaki jesteś ;)

Pasjonat
Opublikowano
1 minutę temu, Kalambur99 napisał:

To teraz dojebałeś :D

O żadnych ddosach nic nie napisałem, skąd wnioskujesz że o to chodzi?

Nie zaprzeczysz, że powiedziałęś, że przyjdziesz i się skończy - a jak będziesz brnął w zaparte to widać jaki jesteś ;)

ale wiem że o tym myślisz kolego :), więc nie przeciągaj tematu o tym jaki jestem, popatrz się na siebie i to w lustro.

co do kłamania też pójdziesz do roboty i zaczniesz kłamać? powiem że życzę ci powodzenia z takim zachowaniem twoim, prędzej ciebie wypierdolą z roboty po tygodniu za nim coś zaczniesz haha.

Opublikowano
1 minutę temu, badkiller685 napisał:

ale wiem że o tym myślisz kolego :), więc nie przeciągaj tematu o tym jaki jestem, popatrz się na siebie i to w lustro.

co do kłamania też pójdziesz do roboty i zaczniesz kłamać? powiem że życzę ci powodzenia z takim zachowaniem twoim, prędzej ciebie wypierdolą z roboty po tygodniu za nim coś zaczniesz haha.

O moją pracę nie musisz się martwić :)

Kończę tą żałosną konwersację, nie będę zniżał się do twojego poziomu ;)

Chcesz pogadać, to zapraszam, tylko bez gróźb :(

Pasjonat
Opublikowano
2 minuty temu, Kalambur99 napisał:

O moją pracę nie musisz się martwić :)

Kończę tą żałosną konwersację, nie będę zniżał się do twojego poziomu ;)

Chcesz pogadać, to zapraszam, tylko bez gróźb :(

Nie mam zamiaru wchodzić na twojego teamspeak'a który jest Syfem i najebane tych kanałów z Milion.

ja ci tylko napisałem o robocie i się nie martwię bo piszę jaka będzie prawda.

Powodzenia.

Opublikowano
1 minutę temu, badkiller685 napisał:

Nie mam zamiaru wchodzić na twojego teamspeak'a który jest Syfem i najebane tych kanałów z Milion.

ja ci tylko napisałem o robocie i się nie martwię bo piszę jaka będzie prawda.

Powodzenia.

Mój ts jest syfem? 

Porównaj mój i twój serwer, puknij się w ten pusty łeb, ochłoń i wróć :)

Pozdrawiam ;)

Pasjonat
Opublikowano
26 minut temu, Kalambur99 napisał:

Mój ts jest syfem? 

Porównaj mój i twój serwer, puknij się w ten pusty łeb, ochłoń i wróć :)

Pozdrawiam ;)

a co ty masz do mojego serwera w tym momencie?, mój bynajmniej jest dobrze zrobiony niż twój więc o czym my tu piszemy.

sam się puknij i patrz na to co piszesz aż szkoda pisać z człowiekiem który jest zbyt chory na głowę a tym bardziej ze zrozumieniem.

Pozdrawiam i kończę z tobą rozmowę.

Opublikowano

Nie rozumiem tutaj kilku osób, macie spine do hostingu okej. Ale na ch*j drążyć jeden temat? 

Te spiny internetowe i dramy są już nudne i dziecinne kurwa każdy oskarża każdego, nie macie własnego życia czy o co chodzi? Bedziecie czuli sie bardziej dowartosciowani tymi "Mini Hejcikami" ? :)

Z chęcią bym zaczął po kolei wymieniać osoby wraz z ich danymi osobowymi które sa tak kurwa puste i fałszywe że każdemu co innego pierdolą ale tego nie zrobie ze względu na to że zaraz mnie sądami będą straszyć i bana wylepią zapewne:)

(Czekam na kolejnego moderatorka który mi da banika za flamewara i za mówienie szczerej prawdy). Szczerze nie pozdrawiam, stfu :*

• PGS zablokował(a) ten temat
  • PGS odblokował(a) ten temat
Opublikowano
8 godzin temu, badkiller685 napisał:

a co ty masz do mojego serwera w tym momencie?, mój bynajmniej jest dobrze zrobiony niż twój więc o czym my tu piszemy.

sam się puknij i patrz na to co piszesz aż szkoda pisać z człowiekiem który jest zbyt chory na głowę a tym bardziej ze zrozumieniem.

Pozdrawiam i kończę z tobą rozmowę.

Kto tu jest chory na głowę (XDDDD) ^^

Tak, twój serwerek który na pewnie parę tygodni, jak nie mniej, jest lepiej zrobiony niż serwer, który stoi już sporo czasu :)

Masz mało użytkowników, a co za tym idzie mało kanałów - nie ma co się dziwić :)

Pozdrawiam, tylko sobie nic nie zrób, to tylko internet - pamiętaj o tym! 

Opublikowano
9 godzin temu, !х5rnι napisał:

Nie rozumiem tutaj kilku osób, macie spine do hostingu okej. Ale na ch*j drążyć jeden temat? 

Te spiny internetowe i dramy są już nudne i dziecinne kurwa każdy oskarża każdego, nie macie własnego życia czy o co chodzi? Bedziecie czuli sie bardziej dowartosciowani tymi "Mini Hejcikami" ? :)

Z chęcią bym zaczął po kolei wymieniać osoby wraz z ich danymi osobowymi które sa tak kurwa puste i fałszywe że każdemu co innego pierdolą ale tego nie zrobie ze względu na to że zaraz mnie sądami będą straszyć i bana wylepią zapewne:)

(Czekam na kolejnego moderatorka który mi da banika za flamewara i za mówienie szczerej prawdy). Szczerze nie pozdrawiam, stfu :*

Ale z Ciebie haker bonzo.. xD hasło na płytę główną mi założysz? xD

Pasjonat
Opublikowano

Jeśli posty nie będą dotyczyły tematu to zostanie on zamknięty przez PGS

Opublikowano
1 godzinę temu, badkiller685 napisał:

Jeśli posty nie będą dotyczyły tematu to zostanie on zamknięty przez PGS

Tak przyglądając się twoim postom z paru tematów, mogę ci wprost powiedzieć że jesteś nikim.

Typowy "Hakierek" który chodzi po ts'ach i grozi ddosami, z takim podejściem zepsułeś sobie już wystarczająco opinie by nikt "poważny" z tobą nigdy nie zawarł współpracy.
Twoje wypowiedzi są na poziomie podstawówki jak i nie mniej, nie wiesz co piszesz, straszysz atakami.

"ale wiem że o tym myślisz kolego"

Jasnowidz jesteś? Powiedz mi w takim razie o czym ja teraz myślę.
Żałosny jesteś, współczuję ludziom którzy wchodzą z tobą w jakiekolwiek dyskusję na forum i tracą czas i męczą klawiaturę na takiego ścieka.
Bez pozdrowień kolego, pod tym nickiem przyszłości już sobie nie zbudujesz :) 

Pasjonat
Opublikowano
1 godzinę temu, Mesharsky napisał:

Tak przyglądając się twoim postom z paru tematów, mogę ci wprost powiedzieć że jesteś nikim.

Typowy "Hakierek" który chodzi po ts'ach i grozi ddosami, z takim podejściem zepsułeś sobie już wystarczająco opinie by nikt "poważny" z tobą nigdy nie zawarł współpracy.
Twoje wypowiedzi są na poziomie podstawówki jak i nie mniej, nie wiesz co piszesz, straszysz atakami.

"ale wiem że o tym myślisz kolego"

Jasnowidz jesteś? Powiedz mi w takim razie o czym ja teraz myślę.
Żałosny jesteś, współczuję ludziom którzy wchodzą z tobą w jakiekolwiek dyskusję na forum i tracą czas i męczą klawiaturę na takiego ścieka.
Bez pozdrowień kolego, pod tym nickiem przyszłości już sobie nie zbudujesz :) 

Dowody bym prosił :) to po pierwsze , a po drugie nie będziesz mnie uczyć pajacu mały.

Hmm, możliwe że zbuduję, ale nie w takim towarzystwie jak Maja, Konkol i również to się tyczy ciebie oraz tamta reszta z Administracji którzy są chorzy i to kompletnie

więc ja również nie pozdrawiam i omijać UN szerokim łukiem.

@PGSmożna temat zamknąć ponieważ za duży syf tutaj się robi.

Opublikowano
2 godziny temu, badkiller685 napisał:

Dowody bym prosił :) to po pierwsze , a po drugie nie będziesz mnie uczyć pajacu mały.

Hmm, możliwe że zbuduję, ale nie w takim towarzystwie jak Maja, Konkol i również to się tyczy ciebie oraz tamta reszta z Administracji którzy są chorzy i to kompletnie

więc ja również nie pozdrawiam i omijać UN szerokim łukiem.

@PGSmożna temat zamknąć ponieważ za duży syf tutaj się robi.

Nazywasz mnie pajacem małym, widzę że dużo o mnie wiesz ^.^.
Nie wiem po co wspomniałeś tutaj o Majce, jak i Konkolu, choć z nimi nie współpracuje w żaden sposób ale okej ;) .

Prawda boli kolego ;) 

Opublikowano
3 godziny temu, Mesharsky napisał:

Nazywasz mnie pajacem małym, widzę że dużo o mnie wiesz ^.^.
Nie wiem po co wspomniałeś tutaj o Majce, jak i Konkolu, choć z nimi nie współpracuje w żaden sposób ale okej ;) .

Prawda boli kolego ;) 

Chodziło mu raczej o to, że współpracowałeś. Popieram tutaj jego zdanie, w ich drużynie daleko nie zajdziesz, może i nauczysz się rygoru i administrowania pod kreską, ale nic więcej.

Co do samego tematu, bahu nie mogę polecić. Ciężki z nim kontakt (nie łatwo jest się dogadać) No i dodatkowo wszystkie te opinię.

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

• PGS zablokował(a) ten temat
  • 6 miesięcy temu...
  • Maja.. odblokował(a) ten temat
Opublikowano

A jak napisałem kiedyś, że właściciel tego hostingu gra strasznie nieczysto i wykorzystuje wszystkich na lewo i prawo (manipulant) to było oburzenie. :D

Opublikowano
Dnia 10.02.2018 o 21:02, #Gremsonkowy# napisał:

No wiesz ja dostałem "Black Listę" u nich, o której dowiedziałem się nie dawno i to jeszcze od mojego znajomego, z czego śmiałem się z tydzień X-D!

Dziwię się że ten hosting jeszcze istnieje z tym właścicielem, ts3chlebaku to jedno wielkie pośmiewisko i kłamstwo.

Oszustwa, przekręty na każdym kroku, byleby właściciel hostingu zarobił :)

Nigdy nie byłem przychylny tej firmie.

Opublikowano
1 godzinę temu, Eterprime napisał:

A jak napisałem kiedyś, że właściciel tego hostingu gra strasznie nieczysto i wykorzystuje wszystkich na lewo i prawo (manipulant) to było oburzenie. :D

Było oburzenie ze strony osób które się jeszcze na tym typie i jego pseudo firmie nie poznały. Teraz wiele osób zobaczyło co to za koleś i przeszli na normalne hostingi typu multigaming czy też net-speak bądź hosteam.

Tak wgl zastanawiam się czemu streamerzy/youtuberzy nawiązują współpracę z takim shitem i czy wiedzą co oni wyrabiają.

Opublikowano

Jebać ts3bahu dla mniej jest zerem ich zabezpieczenia lipne ;) MultiGaming 100% lepszy hosting.

Opublikowano
Dnia 14.02.2018 o 19:30, Mondey napisał:

Jebać ts3bahu dla mniej jest zerem ich zabezpieczenia lipne ;) MultiGaming 100% lepszy hosting.

Zabezpieczenia maja dobre. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...