Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SOTW #083

Julietta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Numer konkursu - SOTW #083

• Tematyka - Anime

• Dodatkowe informacje - brak

• Wymiary - maksymalnie 550x350 (orientacja pozioma lub pionowa)

• Termin oddawania prac - do 15.05.2017 (23:59)

Termin głosowania - do 18.05.2017 (23:59)

Prace wysyłamy na PW do mnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Termin oddawania prac zostaje przedłużony do 21.05.2017 (23:59), zaś termin głosowania przedłużamy do 24.05.2017 (23:59)

Pozdrawiamy,

Moderacja FanART

Opublikowano

Karwa, ciężki wybór. Jedyneczka mi się podoba bo ładna pani i ogólnie kolorystyka taka przyjemna, 3 ma coś ciekawego w sobie, jakiś hm, mroczny motyw, za to 4 kolorystycznie mega. No ale 1 wygrała bo ładna pani.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

W pracy 1 wygląda jak gotowiec, nie osądzam, ale no cóż.

Praca druga to róż, co mi się niestety nie podoba.

Zastanawiam się między 3 a 4, nie wiem jak podstawka wyglądała do pracy numer 3, ale ciekawie została zaprezentowana praca numer 4, dlatego też głos oddaję na tę pracę.

Opublikowano

Oczywiście głosuje na nr.1 <3

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Wszystkie prace są ciekawe ale nie jestem w stanie stwierdzić kto ile pracy w nie włożył..

1 faktycznie wygląda jak gotowiec z filtrem, szkoda, że nie mamy wglądu do oryginałów :v

2 fajna praca ale nie powinno się podpisywać xD

3 ogólnie super tylko ten napis sotw taki dziwny, jakby odręczny i wychodzi poza obrazek :v

4 chyba najbardziej do mnie przemawia + ładnie dobrany foncik xD

222.gif

Opublikowano

1 (•_•)

Mam w Wojtyłanie to ile pracy zostało włożone, interesuje mnie tylko efekt, 1 mnie co nie co zadowala i zagłosuję na ten numerek ale ogółem przekazu informacji brakuje imho w każdej a to podstawa w grafice, oceniłem tylko pod względami estetyki i "wyglądu" ( •_•)>⌐■-■

Bycie lepszym nie polega na ilości wkładu pracy (⌐■_■)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...