Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rivalia [Dedyk] [Medium/Easy]

Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 305
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer na Plus, jednak is ma lekką przesadę.
Oglądałem pewnego youtubera, który tutaj nagrywa i on na full is na 30lv bije w metka 4k, gdzie ja mając większe średnie od niego w broni na 35lv (+9), bije bodziakiem zaledwie 2k z krytem. Ogólnie to nie przeszkadza, bo metka zbijam w jakies 30 sekund, gra sie przyjemnie, brak lagów. Polecam i zapraszam

PS. Noresta spoko ziomeczek ;P

Opublikowano

Ile online ?

Wszystkie statystyki znajdziesz na naszej stronie.

robi sie cos z kamykow duszy +1/2 itp? bo nie umiem wyczytać o.O

Są one potrzebne do wytwarzania przetopów

Serwer na Plus, jednak is ma lekką przesadę.
Oglądałem pewnego youtubera, który tutaj nagrywa i on na full is na 30lv bije w metka 4k, gdzie ja mając większe średnie od niego w broni na 35lv (+9), bije bodziakiem zaledwie 2k z krytem. Ogólnie to nie przeszkadza, bo metka zbijam w jakies 30 sekund, gra sie przyjemnie, brak lagów. Polecam i zapraszam

PS. Noresta spoko ziomeczek ;P

Bonusy na prawdę nie są kolosalne wzorowaliśmy się podczas tworzenia itemshopu na innych serwerach i wszędzie wygląda to podobnie. 

Ps: Pamiętam te stare czasy ^^

Opublikowano

Co jest z tymi channelami? Naprawcie to padanie co chwile kur*a xD

Zalogować nie mogę (wybieram postać i w********a do wybierania channeli).

/////////////Być może przerwa techniczna coś naprawi..

Opublikowano

Co jest z tymi channelami? Naprawcie to padanie co chwile kur*a xD

Zalogować nie mogę (wybieram postać i w********a do wybierania channeli).

/////////////Być może przerwa techniczna coś naprawi..

Za duże obciążenie  ¯\_(ツ)_/¯

Opublikowano

Witam mam do  zaprezentowania bug na  odnawianie się qestow   które zostały ukończone  albo nie zostały jeszcze rozpoczęte.

Jak to działa.

Robimy pt    i lecimy na dungi, na 3   dungi na pewno komuś albo przywróci jakiegoś questa  albo   po dodaje  qesty innych  osób z pt nam dzięki temu mam   sposób na  itemki, kasę i  expa z qestów.

a o to ss ze qesty sie bugują   https://scr.hu/KNDo0a  mamy 2x misje brat biologa   1 z 60 lvl chyba a 2 z 85+ jakoś tak  a każda kolejna aktywuje sie gdyż wcześniejsza ukończymy.

Bug działa  na dzien 2017.05.02.  

jak się podoba sposób na  zdobywanie expa kasy i itemkow w łatwy sposób to sie ciesze  możne w przyszłości podam wam więcej błędów. 

Pozdrawiam administracje Rivalaia.

Opublikowano

Witam mam do  zaprezentowania bug na  odnawianie się qestow   które zostały ukończone  albo nie zostały jeszcze rozpoczęte.

Jak to działa.

Robimy pt    i lecimy na dungi, na 3   dungi na pewno komuś albo przywróci jakiegoś questa  albo   po dodaje  qesty innych  osób z pt nam dzięki temu mam   sposób na  itemki, kasę i  expa z qestów.

a o to ss ze qesty sie bugują   https://scr.hu/KNDo0a  mamy 2x misje brat biologa   1 z 60 lvl chyba a 2 z 85+ jakoś tak  a każda kolejna aktywuje sie gdyż wcześniejsza ukończymy.

jak się podoba sposób na  zdobywanie expa kasy i itemkow w łatwy sposób to sie ciesze  możne w przyszłości podam wam więcej błędów. 

Spacja Ci się blokuje ? :v

Opublikowano

4_LOGO%2BLOADINGBAR.png

Witajcie drodzy gracze!

O godzinie 6:00 rano odbędzie się przerwa techniczna na serwerze.

Będzie trwała do max 40 minut.

Pozdrawiamy, administracja Rivalii

Jak to działa.

Questy zostały już naprawione i zresetowane. ;)

4_LOGO%2BLOADINGBAR.png

Witajcie drodzy gracze.

Dziś o godzinie 6:00 dnia 03.05.2017 odbyła się przerwa techniczna.

Tutaj udostępniamy wam informacje co do zmian:

- Usunięto wszystkie sklepy oraz zmieniono czas na jakie można je wystawić od teraz trwają one 6 godzin / 8 godzin / 24 godziny 

- Zoptymalizowano przebieg wszystkich dungeonów

- Zmniejszono czas respawnu metinów w czerwonym lesie

- Poprawiono komunikaty w misjach

- Zwiększono hp Lodowej Wiedźmy

- Na Wyspie Setaou nie powinno już cofać do kordów startowych po każdym przelogowaniu

Aby zmiany weszły w życie należy spatchować clienta naszym patcherem.

Pozdrawiamy, administracja Rivalia.pl

837341413742376668518.png

Opublikowano

Gdzie jest ta mapa małp? Za uja nie widze tego w ksiedze teleportacji.

Jak i gdzie są Se rangi? Na PLu normalnie są na zaprysach, a tutaj ich nie ma.

mapa z malpami jest w ksiazce tp :) Se rangi sa w okolicy zaprzysiężonych. W jinno se rang respi sie czesto na wyspie.. 

JurexGCW

Opublikowano

Ym ten serwer to typowy symulator dungeonów gdzie trzeba po 100 ulepów z 1dunga ?

Symulator wszystkiego. Od farmy zmianek , KU żeby skille wbijac po farmienie każdej innej rzeczy jaka ci jest potrzebna. 

Z symulatorów wybieram... Rubinum. Ten ląduje do kosza. Tam przynajmniej jest na czym farmić i metków od zasrania. 

Opublikowano

Gdzie otwiera się złotą i diamentową szkatułkę?  :((

M1 na dole po prawej stronie na wyspie gdzie tigris się w shinso respi. 

PS: Bugi ługi na farmienie expa, yang i SM naprawione?

Opublikowano

Ten serwer w ogóle działa czy nie ?? Bo za każdym razem jak próbuję się logować "Serwer wyłączony..."

Musisz usunąć plik ''Rivalia'', no i odpalić patcher ;)

Szamanka potrzebna? 

szaman healer poprawiona wartość ?

Wszystko było zbilansowane. Szamanka zawsze potrzebna. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Nawet spoko sie klikało, ale odkąd rybak mnie strollował jak chciałem ulepszyć wędkę to przestałem grać. Wedka domyslnie na serwie jest od 35 lvla. Taki tez wbilem typowo do bicia metkow w m2. Poszedlem lowic, 50pkt nabilem, wiec poszedlem ulepszyc wedke.

Dobra, rybak gada, ze to bedzie kosztowac - nie jest napisane ile, ale akceptuje to. Ulepszyl, a tu co? Wedka+2 od 55 lvla bodajze xD Rozumiem jakby bylo gdzies info, ale nie bylo.

Kupilbym nowa wedke, ale kosztuje 5kk xD Gdzie tyle forsy zdobyc do 35 lvla jest wyczynem jak nic fajnego nie wydropisz na sell.

Opublikowano

Nawet spoko sie klikało, ale odkąd rybak mnie strollował jak chciałem ulepszyć wędkę to przestałem grać. Wedka domyslnie na serwie jest od 35 lvla. Taki tez wbilem typowo do bicia metkow w m2. Poszedlem lowic, 50pkt nabilem, wiec poszedlem ulepszyc wedke.

Dobra, rybak gada, ze to bedzie kosztowac - nie jest napisane ile, ale akceptuje to. Ulepszyl, a tu co? Wedka+2 od 55 lvla bodajze xD Rozumiem jakby bylo gdzies info, ale nie bylo.

Kupilbym nowa wedke, ale kosztuje 5kk xD Gdzie tyle forsy zdobyc do 35 lvla jest wyczynem jak nic fajnego nie wydropisz na sell.

Polecam zapolować na księżniczkę se-rang i besty, fms'y po 7kk schodzą :)

Aury, ostrza 700k, wystarczy pomyśleć i zawsze na czymś znajdzie się zarobek. 

Opublikowano

DT wspólne. Na Ripa iść samemu cud.

Brak wyszukiwania w sklepach, przy takiej ich ilości, masakra.

Ogromne kolejki przy respach Wodza Orków.

Oczywiście plusów jest więcej więc jeszcze gram.

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...