Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rivalia [Dedyk] [Medium/Easy]

Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 305
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

server jak server dupy nie urywa w sumie nie pogram z byt duzo biegania w ta i spowrotem w Q oraz ze skillami to dramat jak na medium/easy wole poczekac az znowu Faris dzisiaj ruszy...

Opublikowano

Watro wgl pobrać ?

Jeśli masz nerwy do długotrwałej i uciążliwej gry to tak

@1361622928-U485574.pngofftopic

Jeśli to jest "medium/easy" to ja jestem papieżem.

Exp jest mega wolny, eq do expa mega ciezko zrobic...

Opublikowano

Dostałem sms na SM'y z tego samego numeru co Sayia.pl .. Czyli kolejny syff (skok na hajs)

U mnie to samo, to znaczy że z tego samego numeru dostałem smsy na dwa różne serwery.

Co to znaczy ?

Że twórca serwerów Sayia który ruszył 3 tygodnie temu i Rivalia są ci sami ludzie.

Pytanie czemu ruszyliście z kolejnym serwerem po 3 tygodniach jak stary jeszcze stoi ?

Można spodziewać się kolejnego serwera za 3 tygodnie jak będziecie chcieli zamykać ten ?

Opublikowano

Watro wgl pobrać ?

Exp mega wolny? Za same misje moża tu wbić 60 poziom bez siedzenia na spotach... Jest misja za która na 50 lvl dostałem 57 lvl 

Eq do expa z dungo na 35 czyli jakieś 5-6 wyjśc i masz całe eq

Opublikowano

Watro wgl pobrać ?

Exp mega wolny? Za same misje moża tu wbić 60 poziom bez siedzenia na spotach... Jest misja za która na 50 lvl dostałem 57 lvl 

Serio 7lvl za misję ? xD Ciekawe kto questa pisał xD

IDcncno.png

Opublikowano

Watro wgl pobrać ?

na 5 wejść miałem tylko kolce exp, więc to zależy od szczęścia.

Opublikowano

Nie polecam grac, rozmawialem w sprawie dzisiejszego bana. Wszedlem na tsa, prosze jakiegos game mastera, mowie mu co sie stalo, on odpowiada " za wh" niepewnym glosem, bez dowodów. Ja sie pytam jak tu grac? Gram na czysto, wyskakuje konto zablokowane. Bez dowodów banują ludzi! Nie grajcie na tym gównie. Pozdrawiam.

Opublikowano

Dostałem sms na SM'y z tego samego numeru co Sayia.pl .. Czyli kolejny syff (skok na hajs)

U mnie to samo, to znaczy że z tego samego numeru dostałem smsy na dwa różne serwery.

Co to znaczy ?

Że twórca serwerów Sayia który ruszył 3 tygodnie temu i Rivalia są ci sami ludzie.

Pytanie czemu ruszyliście z kolejnym serwerem po 3 tygodniach jak stary jeszcze stoi ?

Można spodziewać się kolejnego serwera za 3 tygodnie jak będziecie chcieli zamykać ten ?

Nie przesadzaj .. Z ponad 2 miesiące stoi 

Aniela Bogusz [*]

Opublikowano

Watro wgl pobrać ?

Rób misje kolego za 1 misję możesz dostać nawet 7 poziomów więc z niczym problemu nie widzę.

Watro wgl pobrać ?

Serio 7lvl za misję ? xD Ciekawe kto questa pisał xD

Ja bo co? Serio przeglądam twoje posty i co chwilę masz ból dupy o nic? Wytęż trochę szare komórki i dopuść do siebie taką informację, że to jest celowo. Daj już sobie spokój bo tylko się pogrążasz.

Watro wgl pobrać ?

na 5 wejść miałem tylko kolce exp, więc to zależy od szczęścia.

Tak jak mówisz metin to loteria i czasami trzeba mieć odrobinę szczęścia. Równie dobrze możesz wbić 65 poziom i dropić konary po czym wymieniać je na ekwipunek do expa na 70 poziom.

Co sie aktualne dzieje z serwerem? Strona nie dziala, ciagle laczy z serwerem

Już serwer działa bez problemu.

Nie polecam grac, rozmawialem w sprawie dzisiejszego bana. Wszedlem na tsa, prosze jakiegos game mastera, mowie mu co sie stalo, on odpowiada " za wh" niepewnym glosem, bez dowodów. Ja sie pytam jak tu grac? Gram na czysto, wyskakuje konto zablokowane. Bez dowodów banują ludzi! Nie grajcie na tym gównie. Pozdrawiam.

Daj spokój, po co mamy banować niewinnych? Jaki widzisz w tym sens. Następnym razem pomyśl dwa razy zanim zdecydujesz się uruchomić wspomagacze. Nie jesteśmy zobowiązani aby upubliczniać.

Opublikowano

Dostalem bana za nic expilem sobie normalnie,bilem metina 45 i nagle mnie loglo i konto zablokowane pytam sie jaki powod jest tego bana??? Nie rozumiem czemu banujecie normalnych graczy ktorzy wam kase placa ;/ Ogolem Gralem dlugo na Disoctusie ktory padl Rayen tez padl wydalem razem ponad 250 zl na tw Serwery ;/ Teraz na Rivalia planowalem wydac 50 jutro ale niestety dostalem prezent Ban za to ze gram uczciwie nie rozumiem i Nie mam zamiaru grac na kolejnym Serwerze od tej administracji

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

Dostalem bana za nic expilem sobie normalnie,bilem metina 45 i nagle mnie loglo i konto zablokowane pytam sie jaki powod jest tego bana??? Nie rozumiem czemu banujecie normalnych graczy ktorzy wam kase placa ;/ Ogolem Gralem dlugo na Disoctusie ktory padl Rayen tez padl wydalem razem ponad 250 zl na tw Serwery ;/ Teraz na Rivalia planowalem wydac 50 jutro ale niestety dostalem prezent Ban za to ze gram uczciwie nie rozumiem i Nie mam zamiaru grac na kolejnym Serwerze od tej administracji

Wlasnie chcialem go pobrac. Ale widze po komenatrzach ludzi ze wcale nie ma sensu tutaj wbijac -.- 

JurexGCW

Opublikowano

Gram na privach już parę lat i nigdy w życiu nie dostałem bana ''za nic''. Grajcie uczciwie bez wspomagaczy, a nie potem płacz i ból...

Opublikowano

EQ exp 50lvl przerabia się dalej???

Nie

Skąd wezmę lekarstwo i lek na plagę? :)

Zarażone tereny - dungeon.

Gdzie on jest? o.O

Opublikowano

A reklama jak ??

Mamy pewnych youtuberów ale bez reklamy na samej becie 1500 (teraz już ponad 1800) kont średnio po 100 osób online. Co do Youtuberów: ZabQ, Sh4ke, BigMen, Hotovsky itp

Nie mówcie tylko że to serwer żabka? Kto jest technikiem?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...