Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rivalia [Dedyk] [Medium/Easy]

Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Noresta

Jest git, jak wygląda sytuacja ze zmianką skilli, będzie na serwerze, można zmienić na max lvlu? Przewidujecie jakieś nagrody za topke, jak tak to jakie? Aaa i jak sytuacja z Is'em, dużo trzeba wydać? 
Dobra Isa już widziałem, itemy do expa z bonem do expa to tylko pet i wierzch?

Ponawiam post, bo coś ominąłeś. 

Tak tylko wierzchowiec i pet dodaje więcej doświadczenia. Co do cen, kiedy je ustalałem starałem się wzorować na tych "topowych" polskich serwerach aby nikt mi nie zarzucił, że za full itemshopa zapłacicie 300 zł, śmiech na sali.

Właśnie sprawdziłem, no i powiem, że jest elegancko.

Jeszcze powiedz mi co z tą topką, będą jakoś nagradzane te top3, czy nie. Bo nie wiem jak się ustawiać :D Jak tak, to napisz od razu, co i jak :P 

Pozdrawiam

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

• Odpowiedzi 305
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem w skrócie serwer spoko loko się zapowiada bo disoctous był z*******y, ale odpycha mnie to, ze nawet wierzchowiec z ISu jest czasowy - pomijając fakt, ze pecik miał być na stałe co wynikło z głosowania na FB -a również jest czasowy.

Opublikowano

Prezentacja super wszystko opisane bylem na becie i jednak zawitam na serwerze czekam na start powodzenia :)

Venum

Opublikowano

Nie zawitam z względu na Sponsora który miał multum serwerów które po krótkim czasie upadały a jak wiemy sponsor to ważna rola w stabilności serwera.

Opublikowano

Czy robienie skilli na G zajmuję dużo czasu i jest ciężkie? 

Potrzebne jest robienie dropa czy dam radę zaczynać bm lub szaman? 

Opublikowano

Tylko trochę ten PET to przesadza - 150 SM, kosztuje więcej niż kostium i jest tylko na 7 dni.. jeśli chodzi o te kostiumy / pety to powinniście dać je na 30/60 dni - a ponoć pet miał być stały :P

PS ktoś pytał o to czy w IS jest tylko wierzch + pet do expa, nie - w kostiumie/fryzurze/pecie można wybrać sobie bonusy jakimi są EXP bądź PVP :P macie w sumie to napisane w opisie w item shopie jak klikniecie na dany item :D

A co do SM - będą one do zdobycia w grze ? z jakichs dungów czy coś ?

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Tylko trochę ten PET to przesadza - 150 SM, kosztuje więcej niż kostium i jest tylko na 7 dni.. jeśli chodzi o te kostiumy / pety to powinniście dać je na 30/60 dni - a ponoć pet miał być stały :P

PS ktoś pytał o to czy w IS jest tylko wierzch + pet do expa, nie - w kostiumie/fryzurze/pecie można wybrać sobie bonusy jakimi są EXP bądź PVP :P macie w sumie to napisane w opisie w item shopie jak klikniecie na dany item :D

Pytałem o bonus doświadczenia w itemach do expa :P 

Generalne pytanko, drop jest jakoś ograniczony, czy jak wbije maxa, to mi poleci wszystko ze wszystkiego? 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Nie zawitam z względu na Sponsora który miał multum serwerów które po krótkim czasie upadały a jak wiemy sponsor to ważna rola w stabilności serwera.

xD!

Pet jest na stałe, mały błąd w opisie. SM dropią z bossów, ryb z misji itp.

Opublikowano

@Noresta Nie wiem czy udajesz głupiego... Ale projekty, w których jest dany sponsor często obrywają po tym jaki poziom on reprezentuje i jak się reklamuje - grupy innych serwerów #chamska_reklama, tak samo Wasze chamskie odzywki, czy to teraz, czy to na disoctusie. Patrząc na to jakim sponsorem jest dajmy na to Hooltras wiemy jaki będzie serwer.
Nie dosyć, że wyzywaliście w prezentacjach innych serwerów, to jeszcze, wtedy nic sami nie pokazaliście więcej niż tamte serwery. :>

Jeszcze raz nie polecam.

Opublikowano

@Noresta Nie wiem czy udajesz głupiego... Ale projekty, w których jest dany sponsor często obrywają po tym jaki poziom on reprezentuje i jak się reklamuje - grupy innych serwerów #chamska_reklama, tak samo Wasze chamskie odzywki, czy to teraz, czy to na disoctusie. Patrząc na to jakim sponsorem jest dajmy na to Hooltras wiemy jaki będzie serwer.

Nie dosyć, że wyzywaliście w prezentacjach innych serwerów, to jeszcze, wtedy nic sami nie pokazaliście więcej niż tamte serwery. :>

Jeszcze raz nie polecam.

Daj mi posty gdzie kogoś zwyzywałem, do każdego jestem tak samo nastawiony i szczerze mam gdzieś to co robi na "swoim" podwórku.

Opublikowano

Jeszcze raz nie polecam.

Daj mi posty gdzie kogoś zwyzywałem, do każdego jestem tak samo nastawiony i szczerze mam gdzieś to co robi na "swoim" podwórku.

Mówię o wspólnikach Twojego projektu Disoctus :P

Opublikowano

Jeszcze raz nie polecam.

Odpowiedz wreszcie :D 

Drop itemów będzie na każdym levelu? (włącznie z biologiem)

I kolega pyta czy nagrody za topkę będą :D Bo na fp mu nie odpisujecie.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Jeszcze raz nie polecam.

Odpowiedz wreszcie :D 

Drop itemów będzie na każdym levelu? (włącznie z biologiem)

I kolega pyta czy nagrody za topkę będą :D Bo na fp mu nie odpisujecie.

No ja sie podpinam pod goscia pytanie bo tez czekam na odpowiedz z tym dropem xD

Venum

Opublikowano

Z nudów wejdę, sprawdzę co to będzie na starcie :)

Ale złotówki w isa nie dostaniecie  xD

Płakać po twoim sms za 5zł nie będą. x D

Topic. Skąd bronie 75?

Opublikowano

Z nudów wejdę, sprawdzę co to będzie na starcie :)

Ale złotówki w isa nie dostaniecie  xD

Płakać po twoim sms za 5zł nie będą. x D

Topic. Skąd bronie 75?

wbij na forum rivalii i tam masz zakładkę poradniki :)

killerw.png

by *ZiomQ*

Opublikowano

@Noresta mam nadzieje że nie będzie to samo co Disoctus. I polecam zmienić sponsora jeśli chcesz serwer na dłużej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...