Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rivalia [Dedyk] [Medium/Easy]

Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwerek polecam :) Jest co robic, ogromna rywalizacja, rynek fajnie sie trzyma,bardzo latwo o IS. Obecnie jeden z lepszych serwerow.

• Odpowiedzi 305
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ostatnio przegladam sobie top 15 patrzę a tu typo co ma 1500min na 130lv, jak to jest możliwe ze inni maja na tym lvl, po 5k min a wczoraj nawet tego typa nie było w tym top15, tutaj pytanie jest jak to możliwe? Bo z tego co słyszałem, exp nie jest zbyt dobry... A tu takie coś, nick typa to NaCzekoladke, jest to możliwe?

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

ostatnio przegladam sobie top 15 patrzę a tu typo co ma 1500min na 130lv, jak to jest możliwe ze inni maja na tym lvl, po 5k min a wczoraj nawet tego typa nie było w tym top15, tutaj pytanie jest jak to możliwe? Bo z tego co słyszałem, exp nie jest zbyt dobry... A tu takie coś, nick typa to NaCzekoladke, jest to możliwe?

znajomości :D

Ile online?

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

znajomości :D

Ile online?

tyle co masz postow

przyjdz jutro tez nabic tym samym pytaniem w kazdym temacie :D

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

- Wprowadzono wyszukiwarkę przedmiotów w sklepach na wszystkie kanały
-
Osłabiono Berana-Setaou (będzie bił mniej na krytycznym uderzeniu)
-
Usunięto całkowicie marmur rybaka
-
Poprawiono widoczność marmurów na widoczności potworów "Dzikie Psy"

Opublikowano

ta wyszukiwarka działa tragicznie

kliknę 1 sklep i strzałki znad pozostałych znikają + shopów ze strzałką nie idzie otworzyć klikając na model

tenor.gif

Opublikowano
Przed chwilą, Ork Czarodziej napisał:

ta wyszukiwarka działa tragicznie

kliknę 1 sklep i strzałki znad pozostałych znikają + shopów ze strzałką nie idzie otworzyć klikając na model

Dzięki za sugestie, zostanie to poprawione podczas przerwie techicznej.

Opublikowano
5 godzin temu, RAvOO napisał:

ten Ytber Nazyhak dostanie bana czy jak reklamuje to nie dostanie? :v

Każdy kto zasługuje ten bana dostanie nie ważne czy jest youtuberem czy nie.

Opublikowano

Fajny serwerek, polecam każdemu i przypomnę "żaden itemek na tym serwerze nie jest zbędny" bo się na tym troche przejechałem xD

Pozdrawiam DmNick :)

1apng_sspnxsh.png

Opublikowano

Od czego jest mapa 85? Bo av2 i te expowisko niczym sie nie różni tam nawet spoty są mniejsze. mam bić na tych samych mobach 15 lvli do 100?

Opublikowano
43 minuty temu, N'Skillz napisał:

Przecież macie licznik na stronie... Graczy jest pełno a sam serwer jestt okey polecam.

nie wieże w licznik na stronie wole faktyczny stan z poziomu gry a jak czegoś dzieciaku nie rozumiesz to się nie wypowiadaj a więc mogę prosić o ss z m1??

Opublikowano
4 godziny temu, Noresta napisał:

Każdy kto zasługuje ten bana dostanie nie ważne czy jest youtuberem czy nie.

Ale nie stworzy odcinka ze jego wina i po tygodniu bedzie miec nagle wszystko to samo co mial na tamtej postaci cnie?

Czy eq mu przenosicie jak niektore serwery w takim wypadku? :v

Opublikowano
2 godziny temu, SpokoAdi :) napisał:

nie wieże w licznik na stronie wole faktyczny stan z poziomu gry a jak czegoś dzieciaku nie rozumiesz to się nie wypowiadaj a więc mogę prosić o ss z m1??

To wejdź do gry i sprawdź królewiczu, i nie przypominam sobie żebyśmy się znali że nazywasz mnie dzieciakiem... Tak btw. popracuj nad ortografią.

Opublikowano
Dnia 21.05.2017 o 20:44, Scooby6 napisał:

Coś ciekawego idzie wyłowić łowiąc ryby? jak z expem i ulepszaczami, bo widze tylko 2x respy bossa

Ryby to jeden z głównych zarobków na serwerze więc jak najbardziej się opłaca.

Dnia 21.05.2017 o 20:45, SpokoAdi :) napisał:

ile osób online? Można prosić o ss z m1 dam like . Warto wbijać administracja spoko?? 

Po m1 nie ma co patrzeć bo u nas tam sklepów nie ma od tego jest mapa handlowa. Na serwerze stałe 1200 osób w czasie rzeczywistym a w weekendy nawet do 1600.

Dnia 21.05.2017 o 21:40, MrFremO napisał:

Od czego jest mapa 85? Bo av2 i te expowisko niczym sie nie różni tam nawet spoty są mniejsze. mam bić na tych samych mobach 15 lvli do 100?

Mapa 85 to dodatkowe respy bossów typu Generały i Wróżki oraz metinów. Expić tam raczej nie polecam.

Dnia 21.05.2017 o 22:18, RAvOO napisał:

Ale nie stworzy odcinka ze jego wina i po tygodniu bedzie miec nagle wszystko to samo co mial na tamtej postaci cnie?

Czy eq mu przenosicie jak niektore serwery w takim wypadku? :v

Nie śledzę jego kanału ale z tego co wiem wstawił chyba wyjaśnienia.

Ps: Konto zostało zablokowane z całym ekwipunkiem. Nie wiem dlaczego stawiasz nam takie zarzuty.

Opublikowano
Dnia 21.05.2017 o 21:07, SpokoAdi :) napisał:

Proszę bardzo w takim razie:

Godziny wieczorne a co do reszty. 

Robią misje, łowią ryby, kopią w kopalni czy nawet expia itp... 

Rivalia 2017-05-22 21-55-03-448.jpg

Witajcie!
W dniu 23.05.2017 o godzinie 3:00 odbędzie się przerwa techniczna.
Czas maksymalnie do 15/20 minut.

Pozdrawiamy, administracja Rivalia.pl

837341413742376668518.png

Opublikowano
9 godzin temu, Smiguss napisał:

Proszę bardzo w takim razie:

Godziny wieczorne a co do reszty. 

Robią misje, łowią ryby, kopią w kopalni czy nawet expia itp... 

Rivalia 2017-05-22 21-55-03-448.jpg

Witajcie!
W dniu 23.05.2017 o godzinie 3:00 odbędzie się przerwa techniczna.
Czas maksymalnie do 15/20 minut.

Pozdrawiamy, administracja Rivalia.pl

Okej dzięki wielkie to wbijam i lecimy :) Pozdrawiam

Opublikowano

Patrząc na ten serwerek to widzę że ma największy hype w tym momencie mogę się mylić , dalej nie wiem czy tutaj do was wbijać . 

Opublikowano

czyli co, w av2 na tych samych mobach mam expić bodajże kolejne 15 lvli? o zinach nawet nie wspomną bo spoty są takie że ich nie ma

Opublikowano
8 godzin temu, MrFremO napisał:

czyli co, w av2 na tych samych mobach mam expić bodajże kolejne 15 lvli? o zinach nawet nie wspomną bo spoty są takie że ich nie ma

Spoty w grocie są zwiększone x3 a ich resp jest o tyle szybki, że po zbiciu spota jest od razu kolejny.

Opublikowano

Dobra czas na moja opinie. + jest ilosc graczy ktora oscyluje w granicach 1.5k - 1.8k a rozgrywka na samym serwerze szczerze mowiac nie powala - zwykla farma itemow. Nie podoba mi sie rowniez fakt, ze rozgrywka jest nastawiona na rozgrywke gilyjna, krotko mowiac jesli nie masz "ekipy" nie zrobisz eq bo ulepy na dalsze sety sa z dungow grupowych co wg. mnie jest bez sensu, bo wiele osob lubi grac po prostu samemu. Kolejna sprawa to administracja "Admin moze zbanowac bez podania przyczyny oraz nie ma obowiazku przedstawiac dowodow" - Sami sobie to zinterpretujcie ^^ Ludzie dostaja bana z dupy a administracja sama miesza sie w swoich klamstwach. Ponadto bardzo olewczy stosunek wlasciciela czyt. Noresty, dla ktorego jego administracja to najwieksze perelki, ktore sa nie omylnem dlatego nawet nie raczy rzucic okiem na sprawe, no no dojrzale. Czy polecam.. Obecnie jest to serwer z najwiekszym hype, takze jak ktos lubi grac na serwerze z duza iloscia graczy to bedzie to dla niego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...