Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rivalia [Dedyk] [Medium/Easy]

Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te same kotlety, ci sami technicy, ci sami śmieciowi youtuberzy, ta sama historia zapętlona nie wiem który raz - a ludzie i tak wejdą. Nie rozumiem

• Odpowiedzi 305
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak jest z archerem? Czy jego dmg jest zależne od odległości od celu? 

Niezależnie czy stoisz blisko czy daleko bijesz tyle samo.

###################

Serwer wystartował bez problemowo w 30 minut ponad 1500 postaci i ciągle rośnie. Zapraszamy do gry.

Opublikowano

Pierścionek zaręczynowy za 2.5k SZ?!?!?!? Chyba przesada...

Gram 30 minut i mam już 900 znaków, wystarczy farmić na metinach.

Widzę, że to disoctus 1:1, mam nadzieje, że pozbyliście się bugu ze sklepami offline. :v

:)

Opublikowano

Będzie jak na disoctus, że po jakimś czasie hajs się będzie zgadzał i serwer pójdzie w pizdu???

No ciekawe a disoctus stał do ostatniego gracza i gdy już nikt nie grał, to zdecydowaliśmy coś zmienić. :P

Fajne informacje.

Zapraszam do gry! :) 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Będzie jak na disoctus, że po jakimś czasie hajs się będzie zgadzał i serwer pójdzie w pizdu???

No ciekawe a disoctus stał do ostatniego gracza i gdy już nikt nie grał, to zdecydowaliśmy coś zmienić. :P

Fajne informacje.

Zapraszam do gry! :)

Ciekawe dlaczego tak nagle uciekli ludzie z disoctusa. Gdyby nie administracja to ten serwer dalej by stał bo miał potencjał ale woleliście to zjebać...

IDcncno.png

Opublikowano

gdzie wpisac kod promocyjny ktory dostalem?

Na stronie w panelu gracza.

GRACZE SIE CHYBA CIEBIE O COS PYTAJA NIE?

JAK UDAJESZ ZE SERWER POSTOI TROCHE TO CHOCIAZ ODPOWIADAJ IM BEDZIE BARDZIEJ WIARYGODNE

Opublikowano

Własnie bana dostałam :s, ale spoko i tak mi się serwer nie podobał. Za dużo pierdzielenia się ze wszystkim. Dobrze, że administracja czujna. :D I to pytanie retoryczne "Dlaczego grasz na wspomagaczach?" :D

2mzof5.jpg
Opublikowano

MI cały czas pisze nieprawidłowa nazwa konta lub hasło. Co poradzicie?

Wpisać poprawnie ;)

Miałem wbić na Carmasin, ale wszyło jak wyszło :D Więc wbijam tutaj @Noresta nie zjeb tego :D

Dopilnuje dopilnuje :) 

Opublikowano

Dostałem sms na SM'y z tego samego numeru co Sayia.pl .. Czyli kolejny syff (skok na hajs)

Nic dziwnego jak bazy numerów są sprzedawane ^^ wysłałeś gdzieś raz sms to z każdego serwera możesz dostać sms z kodami ^^

Opublikowano

Nie polecam tego gównianego serwera. Gram sobie około od 11, do jakiejś 3, bije metki cienia - robiłem misję. Po czym wyrzuca mnie i wyskakuje " twoje konto jest zablokowane" a nie odpaliłem żadnego gówna. Jeśli tak się bawicie z graczami, to ja chętnie moge schejcić ten serwer. Bez dowodów banujecie graczy? Za co? Prosze mi podać mój powód za co dostałem bana?  nick - KreceSmiglem.  Może za nazwę? Kompletny burdel.

Opublikowano
Witajcie drodzy gracze, serwer wystartował bez przeszkód parę minut po godzinie 18:00, przed chwilą zakończyła się powodzeniem pierwsza przerwa techniczna.

Serwer działa bez błędów i wszyscy z was są zadowoleni - to najważniejsze. Dziękujemy za zaufanie i podjęcie gry właśnie na naszym serwerze.

Aktualnie na serwerze mamy +/- 5300 kont oraz +/- 4600 postaci +5 poziom.

Zagraj u nas już dziś a niżej przedstawiamy wam listę błędów poprawionych podczas przerwy technicznej.

- Poprawiono resp Księżniczek Se-Rang oraz dodano po 1 respie w każdym królestwie.

- Zablokowano zmianę ch na dungeonach.

- Poprawiono komunikaty w misjach.

- Zmniejszono zadawane obrażenia przez strażników pomników.

- Poprawiono drop przepustek na DT oraz dodano ich drop do metinów w czerwonym lesie.

- Dodano szybkie czytanie questów

Opublikowano

Nie polecam tego gównianego serwera. Gram sobie około od 11, do jakiejś 3, bije metki cienia - robiłem misję. Po czym wyrzuca mnie i wyskakuje " twoje konto jest zablokowane" a nie odpaliłem żadnego gówna. Jeśli tak się bawicie z graczami, to ja chętnie moge schejcić ten serwer. Bez dowodów banujecie graczy? Za co? Prosze mi podać mój powód za co dostałem bana?  nick - KreceSmiglem.  Może za nazwę? Kompletny burdel.

Po powód udaj się na teamspeaka admin który cie zbanował na pewno tam jest

killerw.png

by *ZiomQ*

Opublikowano

@up bo tak to sobie wymyślił twórca.Jest o tym w prezce.

Mnie się podoba- jest co robić. Wbijam.

Alchemia jest na stałe?

Opublikowano

Witajcie drodzy gracze, serwer wystartował bez przeszkód parę minut po godzinie 18:00, przed chwilą zakończyła się powodzeniem pierwsza przerwa techniczna.
Serwer działa bez błędów i wszyscy z was są zadowoleni - to najważniejsze. Dziękujemy za zaufanie i podjęcie gry właśnie na naszym serwerze.
Aktualnie na serwerze mamy +/- 5300 kont oraz +/- 4600 postaci +5 poziom.
Zagraj u nas już dziś a niżej przedstawiamy wam listę błędów poprawionych podczas przerwy technicznej.

- Poprawiono resp Księżniczek Se-Rang oraz dodano po 1 respie w każdym królestwie.
- Zablokowano zmianę ch na dungeonach.
- Poprawiono komunikaty w misjach.
- Zmniejszono zadawane obrażenia przez strażników pomników.
- Poprawiono drop przepustek na DT oraz dodano ich drop do metinów w czerwonym lesie.
- Dodano szybkie czytanie questów

@Noresta a co z tym trojanem w Patcher.exe (wczesniej pisałem o tym i zero reakcji) .Poprzez szacunek dla graczy czy nie  wypada pisać "was" z dużej litery?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...