Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rivalia [Dedyk] [Medium/Easy]

Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siedziałem na ts 7h nikt nie zszedł mi pomoc dalej z klientem po co wypuszczacie gówno skoro nie działa ani na głownej nie opiszecie problemu chodź  by nawet ktoś nagrał filmik tak ciężko? Serwery VPS i hamachi mają sprawniejszego klienta 0/10 totalnie.

• Odpowiedzi 305
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siedziałem na ts 7h nikt nie zszedł mi pomoc dalej z klientem po co wypuszczacie gówno skoro nie działa ani na głownej nie opiszecie problemu chodź  by nawet ktoś nagrał filmik tak ciężko? Serwery VPS i hamachi mają sprawniejszego klienta 0/10 totalnie.

Wejdź na ts'a.

Pomożemy ci z klientem. 

Pewnie nikogo nie było lub Administracja była zajęta.

4_LOGO%2BLOADINGBAR.png

Witajcie drodzy gracze!

Dnia 09.05.2017

O godzinie 3:00 odbędzie się przerwa techniczna na serwerze.

Będzie trwała do max 20 minut.

Pozdrawiamy, administracja Rivalii

4_LOGO%2BLOADINGBAR.png

Witajcie.

Oto i zmiany dnia 09.05.2017

Aktualizacja v1.07

- Dodano legendarnego bossa - więcej informacji już jutro

- Dodano nowy set kostiumów, nakładek oraz nowego peta i wierzchowca - więcej informacji już jutro

- Zwiększono szansę na zdobycie kamienia rzeki z ryb

- Poprawiono drop z ryb

- Poprawiono opisy wędek oraz innego tego typu przedmiotów

- Zwiększono szansę na zdobycie strony z Berana Setaou

- Zwiększono szansę na zaliczenie misji "Jest nadzieja" z zabijaniem Nemere oraz Razadora

- Dodano drop szkatułek z kamieniami dusz do metinów od 25 do 35 poziomu

- Ograniczono wyrzucanie z gry (kickanie)

- Dodano nowe przedmioty do Wikipedii drop

Pozdrawiamy, administracja Rivalia.pl

837341413742376668518.png

Opublikowano

4_LOGO%2BLOADINGBAR.png

Witajcie.

O godzinie 2:00 odbędzie się krótka przerwa techniczna, która będzie polegać na wprowadzeniu paru rzeczy na serwer.

Opublikowano

4_LOGO%2BLOADINGBAR.png

PIERWSZY MINI UPDATE

Na serwer został dodany Legendarny Boss (Tibijski Smok)

aktualizacja_2.png

Drop z niego prezentuje się dokładnie tak:

aktualizacja_3.png

Jednym z głównych przedmiotów, które możecie zdobyć to 70019.pngktóry posłuży wam jako przepustka na dungeon od 115 poziomu.

Dodatkowo do naszego ItemShopu został dodany nowy set kostiumów, nowy pet oraz wierzchowiec

aktualizacja_1.png

Opublikowano

16dEGzS.png

Witajcie drodzy gracze!

Dzisiejszej nocy o godzinie 2:30 odbędzie się przerwa techniczna.

Będzie trwała do 10 minut.

Opublikowano
4_LOGO%2BLOADINGBAR.png

Zapraszamy na serwer gdzie aktualnie odbywa się event kart okey oraz zostały aktywowane raty doświadczenia, dropu oraz yang.

Uprzedzamy tylko, że gra okey jest możliwa tylko i wyłącznie podczas trwania eventu.

Opublikowano

Aż dziwne, że ten syf od Kamila, Noresty i całej załogi Disoctusa i reszty gówno-serwerów wciąż stoi.

Przyjmuje zakłady na PW jak szybko to pierdolnie z powodu braku zainteresowania grą i bugami, które wciąż są do poprawy  :yay:

Serwer typowy skok na hajs, ale już to gdzieś chyba mówiłam  :lenny:

bez odbioru płaczku

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Aż dziwne, że ten syf od Kamila, Noresty i całej załogi Disoctusa i reszty gówno-serwerów wciąż stoi.

Przyjmuje zakłady na PW jak szybko to pierdolnie z powodu braku zainteresowania grą i bugami, które wciąż są do poprawy  :yay:

bez odbioru płaczku

Jak nie ma się do czego przyjebać teraz, to są spekulacje, ach te polskie cebul

Bez odbioru cebulaku

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

bez odbioru płaczku

Jak nie ma się do czego przyjebać teraz, to są spekulacje, ach te polskie cebul

Bez odbioru cebulaku

spekulacje? jakie?

biorąc pod uwagę ich poprzednie projekty to nietrudno wywróżyć co będzie z tym.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Ogólnie to trochę beka z tych bugów z misjami co się da wyfarmić max lvl na samych misjach. Co prawda zajmuje to troche czasu i trzeba pomyśleć, ale dalej szybciej jest wbić to na tych misjach niz expić :DD A największa beka była z faworyzacji typa jakiegoś na mefedronie typu 1AAA który biegał do administracji jak ktoś był lepszy od niego i upierdalał szybciej bosy xD

Opublikowano

Ogólnie to trochę beka z tych bugów z misjami co się da wyfarmić max lvl na samych misjach. Co prawda zajmuje to troche czasu i trzeba pomyśleć, ale dalej szybciej jest wbić to na tych misjach niz expić :DD A największa beka była z faworyzacji typa jakiegoś na mefedronie typu 1AAA który biegał do administracji jak ktoś był lepszy od niego i upierdalał szybciej bosy xD

Bugi z misjami? Faworyzacja? xD

Opublikowano

Nie polecam. Pobrałem, klient przeaktualizowany patcherem a w grze info że jest nieaktualny. To by było na tyle z gry .

Opublikowano

Nie polecam. Pobrałem, klient przeaktualizowany patcherem a w grze info że jest nieaktualny. To by było na tyle z gry .

Wystarczyło usunąć Rivalia.exe i spatchować jeszcze raz, żadna filozofia.

Co do serwera - pograłam 4 dni, ale to nie moje klimaty. Jednak życzę powodzenia. :)

Opublikowano

16dEGzS.png

Witajcie drodzy gracze!

Dzisiejszej nocy o godzinie 3:00 odbędzie się przerwa techniczna.

Będzie trwała do 10 minut.

Opublikowano

Bugi z misjami? Faworyzacja? xD

Nie mów, że nie było bugów z misjami...

W gildii wyfarmili 90 lvl na zbugowanych misjach albo biolog, który nie działał wszystkim :)

Tak czy inaczej polecam serwer dobrze mi się gra :)

Opublikowano

jak lub u kogo ulepszyc eq na 50 lvl +9 na te lepsze? Dlaczego u Soon nie da sie wymienic na teczowy kamien?

ani na forum ani tutaj nie mozna liczyc na pomoc administracji, odpowie ktos łaskawie?

Opublikowano

jak lub u kogo ulepszyc eq na 50 lvl +9 na te lepsze? Dlaczego u Soon nie da sie wymienic na teczowy kamien?

ani na forum ani tutaj nie mozna liczyc na pomoc administracji, odpowie ktos łaskawie?

EQ na 70 leci z Wróżki albo wytwarzasz u npc w red lesie . Nie przerabia się z 50 > 70 

Opublikowano

Bonusy wchodzą w maksymalnych wartościach?

Gdzie dobrze i szybko można zarobić?

Są 6/7 bon?

Ilość osób w godzinach szczytu?

Ciężko jest ulepszać itemy na wyższe lvl?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Bonusy wchodzą w maksymalnych wartościach?

Gdzie dobrze i szybko można zarobić?

Są 6/7 bon?

Ilość osób w godzinach szczytu?

Ciężko jest ulepszać itemy na wyższe lvl?

1.Nie

2.Kamienie Dusz I poziom które lecą w m1 i m2 z metinów. Na nich spokojnie dorobisz się pierwszego ekwipunku z jeżeli masz więcej czasu nawet broni na 75 poziom.

3.Nie

4.To zależy liczba waha się od 1200 do 1600

5.Wiadomo im wyższy poziom tym trudniej

Opublikowano

Dlaczego 2 tyg po starcie servera tak mało osób z max lvl? To napewno medium/easy  :D ?

raczej medium.

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...