Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vestios [Dedyk] [Easy/Medium]

ŚlimaG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na serwerze od początku, i mam pare wniosków!

Administracja pracuje, ciągłe aktualizacje i to na wielki +.

Ale mam zarzut do GM-a, niby jest, ale:

-Konta na forum nie ma 

-W grze go ani razu nie widzialem.

Coraz wiecej ludzi jest na serwie wiec zapraszam :)

No faktycznie Albert tj. Ziko nie ma konta na forum bo zajmuje się banowaniem botów - tylko tym.

Jutro kolejna aktualizacja :D

• Odpowiedzi 389
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość 67d64b62d9
Opublikowano

-Konta na forum nie ma 

No faktycznie Albert tj. Ziko nie ma konta na forum bo zajmuje się banowaniem botów - tylko tym.

Zabezpieczyć klienta ciężko, że aż musicie za botami biegać?

Opublikowano

Zabezpieczyć klienta ciężko, że aż musicie za botami biegać?

Wymień 1 serwer, który zabezpieczył cheaty klientowo XDD

Opublikowano

-Konta na forum nie ma 

Nie ujmując nic Tobie, bo widze ze starasz sie bardzo, ale z mojej perspektywy to gracze potrzebują osoby do kontaktu i w grze i na forum i na ts :)

Czekamy na aktu <3

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

Vestios vesteris vestoris co jeszcze xD Nawet grafika podoba do vesterisa. Dodatkowo serwer ts bez licencji ;/

Grafika nie jest podobna, a ja już to nowa grafika Vesterisa jest podjebana ode mnie bo mięli ją później.

TeamSpeak3 nie jest mój i tylko tam hostujemy się.

Nazwa:

Vest od Best - Najlepszy

iOS - Najbardziej dojebany system i tak wyszło Vestios :D

Opublikowano

szagi a Karolinka robi gałe dwa pacowi czy nie X_DDDDDD kmwtw; Pisanie w prezce że ulepszanie zbroi będzie cieżkie, a chwile potem że to serwer easy medium i nie ma na celu męczyć gryzie sie trochę. Po za tym to było pisane chyba przez 12 latka z dysleksją X D

@edit 

hipokryzją jest pisanie o multikontach w chwili gdy sam masz ich kilka i prosisz swoich ziomixów z internetuw o pisanie dobrych recenzji tego pośmiewiska :') 

asd

Opublikowano

szagi a Karolinka robi gałe dwa pacowi czy nie X_DDDDDD kmwtw; Pisanie w prezce że ulepszanie zbroi będzie cieżkie, a chwile potem że to serwer easy medium i nie ma na celu męczyć gryzie sie trochę. Po za tym to było pisane chyba przez 12 latka z dysleksją X D

@edit 

hipokryzją jest pisanie o multikontach w chwili gdy sam masz ich kilka i prosisz swoich ziomixów z internetuw o pisanie dobrych recenzji tego pośmiewiska :') 

Nie mam kilku multikont bo mam stałe IP, a nie chce mi się biedaku umysłowy siedzieć na VPN :)

Ale możesz popodbijać prezentację. Dalej chcesz zarabiać 2.000 zł techniku? Dzisiaj siedząc na dupie i pierdząc w stołek więcej zarobiłem xD

Opublikowano

@edit 

Nie mam kilku multikont bo mam stałe IP, a nie chce mi się biedaku umysłowy siedzieć na VPN :)

Ale możesz popodbijać prezentację. Dalej chcesz zarabiać 2.000 zł techniku? Dzisiaj siedząc na dupie i pierdząc w stołek więcej zarobiłem xD

nie wiesz co to kwit jeśli nie wiesz ile mam w portfelu parówo

asd

Opublikowano

@edit 

Serwer polecam, gra sie spoko, tylko takie teksty admina denerwują troszkę, coś padło, postawcie to na nogi :D

Opublikowano

@edit 

Serwer polecam, gra sie spoko, tylko takie teksty admina denerwują troszkę, coś padło, postawcie to na nogi :D

Serwer bardzo fajny tylko właśnie ten administrator ma coś z głową nie tak w sumie nie ma co się dziwić ponieważ ma 18 lat więc nie ma czego tutaj oczekiwać myśli że ma 750+ ludzi na serwie i świat podbił , dodatkowo  ja go wyzywałem a mojego brata w grze zbanował hahah :D . Miałem swoje 2 serwery ale nigdy nie zachowywałem się jak ten Shaggy Dominik tak odnosił się do graczy po prostu zero szacunku. Większość idiotów gra tutaj to tolerują takie zachowania Adminia Shagiego to pozdro 600 tylko najbardziej szkoda mi serwera bo naprawdę fajny ale administracja zerowa. 

P.S  Nie Polecam @@@ z takim podejściem Admina serwer długo nie postoi  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Administracja to dno nie polecam, banuje i wyzywa. Co z tego ze mialem wh skoro i tak admin to dno, bo dal mi bana nie polecam !!!! Negatyw

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Administracja to dno nie polecam, banuje i wyzywa. Co z tego ze mialem wh skoro i tak admin to dno, bo dal mi bana nie polecam !!!! Negatyw

Tutaj miał racje że dostałeś bana bo miałeś tak zwane dopalacze hacksy a ja też tego jestem wrogiem :). A co do wyzywania graczy to się zgadzam to Shaggy Dominik to dno i też wielkie nie polecam zero szacunku do graczy 

NIE POLECAM @@@

Opublikowano

Dodatkowo ciezko sie expi w v2 i ogolnie teraz nie dziala serwer i nie pogram

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

No to się młody szczylku postarałeś. Serwer elegancko wygląda, na starcie nie byłam, bo nie miała zupełnie czasu.

Jak wygląda sytuacja na serwerze, tj. bugi, kontakt z administracją, aktualizacje i eventy?

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

'biedo umysłowa' uważajcie na tego hipokryte bo polecą warny za spam jak dla mnie; chcesz mi coś flotą udowodnic żyjesz w takim samym farmazonie since 2014 gościu. pozdro karolina nagramy coś///////////sekstape mordo

asd

Opublikowano

No to się młody szczylku postarałeś. Serwer elegancko wygląda, na starcie nie byłam, bo nie miała zupełnie czasu.

Jak wygląda sytuacja na serwerze, tj. bugi, kontakt z administracją, aktualizacje i eventy?

Powiem ci bo ja grałem od początku serwer faktycznie super :D ale ten szczyl jak wspomniałaś w swoim poście nie m szacunku do graczy więc wiesz a jak mówią jak do graczy podejście to do serwera również. Kontakt jest z Shaggy jako taki jak wejdzie na serwer a na forum więcej odpisuje a Ziko to nie bo wchodzi i tylko za botami lata i nie odpisuje na PW przynajmniej mi ani razu. Bugi naprawia a aktualizacje często robi i poprawia serwer własnie teraz jest aktualizacja i serwer podobno ruszy o 19.15 jak napisał na serwerowym forum. Podsumowując serwer super ale Shaggy to frajer bez szacunku do graczy śmieć @@@@ szkoda bo serwer fajny.

NIE POLECAM @1361622928-U485574.png@@@@@@@@@@@@@ Pozdrawiam

Opublikowano

no własnie jak widze typ 18 lat, odnosi sie w sposob c*****y do starszych co nie ma znaczenia bo mlodych tez powininen szanować, to w*****a :D takie gówniarskie zachowanie, ale co jak cos serwer spoko, tylko on troszkę nie panuje nad sobą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...