Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vestios [Dedyk] [Easy/Medium]

ŚlimaG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 389
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra.. wlazłem, wbiłem 20lvl DWIEMA postaciami i wyszedłem...
Koncepcja serwera spoko, ale co pierwsze się rzuca w oczy - ludzie uciekają. Jeden ziomek spami cały czas że sprzedaje 400kk(czy tam kkk.. nie wiem..) za 1zł - NO BEZ JAJ .. Jakiś bug był czy coś? Na forum serwera na shoutbox'ie ludzie spamują prezką innego serwera, piszą o swoje nicki, że się tam przenieśli, gadają O TAMTYM SERWERZE - i co? i ch.. i tak se gadają. Pisałem z wieloma graczami, wiele obserwowałem w m1.. 
Grasz dla przyjemności? Body
Grasz dla pvp? BM (albo dagger ze zbugowaną chmurką)
I nic więcej.
Rynek stoi.. bo stoi, ludzie niby sa (przykładowo na ch5 m1 jinno jest jedna osoba) - nie powiem, bo na ch1 jest pare osób.. Z 5 może nawet, reszta sklepy. Dużo ludzi dungi robi? No..... nie powiedziałbym, poszły teraz raty - można wbić, aczkolwiek ja podziękuję.
P.S. Dropią blaski z których na start można przyjemnie się wtłoczyć w serwer (roski / metale / przepustki).

Opublikowano

f5

To prawda co gracz napisal wyzej > ?

Co jest złego w tym, że ktoś sprzedaje Yangi, które sobie zdobył? Niby jest zakaz i banuje to ale bez kitu. Czasem ktoś pisze i tak musi być :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

100 góra i nie opłaca się tu zaczynać. Grałem od początku, obiecywali wielkie aktualizacje itp, nie grałem 2tygodnie, teraz wszedłem i dalej nic nie zmienili :) Także tego...

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano
2 godziny temu, Zimka napisał:

100 góra i nie opłaca się tu zaczynać. Grałem od początku, obiecywali wielkie aktualizacje itp, nie grałem 2tygodnie, teraz wszedłem i dalej nic nie zmienili :) Także tego...

Nie przypominam sobie żebym cokolwiek obiecywał.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...