Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vestios [Dedyk] [Easy/Medium]

ŚlimaG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było kilka problemów z serwerem, ponieważ nie miałem internetu i nie mogłem dokończyć aktualizacji.

Wszystko jest już w porządku, nie będzie żadnych restartów i możecie się logować.

Za utrudnienia przepraszam.

• Odpowiedzi 389
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nadal nie wiem czy tylko mi, ale przeszkadza to wchodzenie na wierzchowca(możliwość) tylko po całkowitym zatrzymaniu się postaci :/ 

Opublikowano

Nadal nie wiem czy tylko mi, ale przeszkadza to wchodzenie na wierzchowca(możliwość) tylko po całkowitym zatrzymaniu się postaci :/ 

Poprawie te ważniejsze błędy i pomyślę nad tym mistrzu :D

Opublikowano

Roski za vp, marmury za questa  - nie skopany system jak na medium?!

Quest'a robi się w 5 minut, może nawet szybciej.

Roski też nie chciałem żeby były takie łatwe, na dużym poziomie i tak masz ich sporo.

Jutro pojawi się aktualizacja, która wyeliminuje wszystkie błędy zgłoszone na forum.

Dziękuję wszystkim za cierpliwość i zapraszam do gry! :D

Opublikowano

Dzisiaj w godzinach popołudniowych wprowadzę aktualizacje, która wyeliminuje wszystkie bledy, które się pojawiły. Aktualnie pracuje nad nią.

Dziękuje wszystkim za cierpliwość i zapraszam do gry :D

Opublikowano

Dzisiaj w godzinach popołudniowych wprowadzę aktualizacje, która wyeliminuje wszystkie bledy, które się pojawiły. Aktualnie pracuje nad nią.

Dziękuje wszystkim za cierpliwość i zapraszam do gry :D

ZRÓB coś z tymi marmurkami bo lipa jest robić misję za 1 marmurka

A Serwer polecam przyjemnie się gra

Opublikowano

Ja również polecam, gra sobie od 3h i jak narazie jest super :)

Ja również polecam, gram sobie od 3h i jak narazie jest super :)
Kontakt z Administracja na duży + :)

Ja również polecam, gram sobie od 3h i jak narazie jest super :)
Kontakt z Administracja na duży + :)

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

Niby to jest to, ale nie do końca :/ Jakieś dziwne sloty w eq których nie da się kliknąć początkowe dungi wymagane w party min 2 osoby co jest dla mnie absurdem w 2k17 aby dungi na mały lvl były objęte party. Ogólnie to taki serwer typowy easy - tak jak mówiłem. Niby to jest to, ale nie do końca.

Opublikowano

Niby to jest to, ale nie do końca :/ Jakieś dziwne sloty w eq których nie da się kliknąć początkowe dungi wymagane w party min 2 osoby co jest dla mnie absurdem w 2k17 aby dungi na mały lvl były objęte party. Ogólnie to taki serwer typowy easy - tak jak mówiłem. Niby to jest to, ale nie do końca.

Znam już przyczynę błędu ze slotami w EQ i postaram się dzisiaj z tym wyrobić ^^

Opublikowano

Ten rybak nie może pobierać całej ilości rybek?! Czym więcej się składa tym bardziej się nie chce, a już ponad 300. I jeszcze te okienko do pkt żeby na front się pokazało to bezie git

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Ten rybak nie może pobierać całej ilości rybek?! Czym więcej się składa tym bardziej się nie chce, a już ponad 300. I jeszcze te okienko do pkt żeby na front się pokazało to bezie git

Jakie okienko od punktów?

Dzisiejsza aktualizacja:

http://forum.vestios.pl/index.php?/topic/85-aktualizacja-wersja-v02/

Musicie uruchomić grę przez AutoPatcher aby wejść :D

Opublikowano

Zapraszamy do gry. Wszystko po aktualizacji śmiga pomyślnie. Zostało już niewiele do poprawy.

Teraz idę pracować przy Wydarzeniu Wielkanocnym :D

Opublikowano

Ile osób gra?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

U tej **** mnie okradli, bo sprzedajna **** bazami handluje...

Nie da się rozkodować haseł na tym serwerze pajacu <3

Opublikowano

Nie da się rozkodować haseł na tym serwerze pajacu <3

To że masz jakiś znak w haśle to nie znaczy że się nie da xddd

@ To pic

serwer git ale lagi jak skurwysyn ( nie to nie wina neta , kompa czy c**j wie czego ) , wszystko działa łącznie z nie zablokowany mnożnikiem , serwer niby easy/med a wyszedł hard/ med taka ot moja opinia

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...