Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vestios [Dedyk] [Easy/Medium]

ŚlimaG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 389
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z perspektywy czasu mogę tylko stwierdzić, że nie polecam. Od samego początku grałem na DMG hacku + jakimś losowym multihacku z expbotem. Postać expiła całe dnie i noce bez żadnych konsekwencji. Jedyne problemy jakie napotkałem to wyłączenie serwera w celu aktualizacji, przez co musiałem logować się od nowa. Tak więc warto wziąć pod uwagę, że gdy wy próbujecie grać uczciwie - 100 innych osób jedzie na każdym możliwym cheacie i nie ponosi konsekwencji. Szkoda, serwer zapowiadał się dość dobrze.

Opublikowano

Z perspektywy czasu mogę tylko stwierdzić, że nie polecam. Od samego początku grałem na DMG hacku + jakimś losowym multihacku z expbotem. Postać expiła całe dnie i noce bez żadnych konsekwencji. Jedyne problemy jakie napotkałem to wyłączenie serwera w celu aktualizacji, przez co musiałem logować się od nowa. Tak więc warto wziąć pod uwagę, że gdy wy próbujecie grać uczciwie - 100 innych osób jedzie na każdym możliwym cheacie i nie ponosi konsekwencji. Szkoda, serwer zapowiadał się dość dobrze.

Powiedz mi na jakim serwerze tak nie jest?
Opublikowano

Sorry, ale nie dam rady upilnować 700 osób na serwerze. Pracujemy we 2 i nie zamierzam brać niedorozwojów do zespołu.

Boty są cały czas banowane i doskonale o tym wiecie.

Opublikowano

@ŚlimaG póki co to forum Ci padło, a ja od wczoraj od 20 nie moge wejść na serwer.. Twoj firewall mnie wyłapał czy coś bo mam cały czas "błąd podczas łączenia z serwerem" klient spatchowany.. pisałem do ciebie PW na forum, ale dziś zdechło ;]

Opublikowano

Niejednokrotnie (i to nawet dość dawno temu) grałem na serwerach na których zablokowane jest choćby dodawanie losowych plików do folderu pack.

Opublikowano

Aktualizacja była tak samo jak opel astra na wystwawie luksusowych samochodów. Naprawcie tego jebanego konia, bo kurwicy można dostać. I dajcie marmury poli normalnie do panelu. Kto to widział żeby na serwerze easy/med robić jakieś śmieciowe misje na śmieciową ilość śmieciowych potworów dla marmurka? Tym sposobem tylko body i WP zyskują, bo oni bez niczego biją wszystko pod ścianą, kiedy szaman oczywiście bije co 2hit. Nie mam zamiaru do 200lvla zarabiać jedynie na rybach i dt. Myślcie trochę, bo to nie boli.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Drugi konkurs na fanpage i znowu bez wyników?? Shaggy masz zamiar dalej rozwijać ten serwer czy 700 osób Cię zadowala?

Opublikowano

Drugi konkurs na fanpage i znowu bez wyników?? Shaggy masz zamiar dalej rozwijać ten serwer czy 700 osób Cię zadowala?

Dam te wyniki. 700 osób mnie zadowala :D

Opublikowano

Co najlepsze ten ignorant myśli że hejty na jego osobe lecą od jednej persony z multikont, ponieważ jego wygórowane mniemanie o sobie nie pozwala mu na przyjęcie jakiejkolwiek krytyki. Ciekaw jestem skąd tyle osób wie o tej Karolinie xD po za tym co ty chciałeś udowodnić twoim graczom pisząc że jesteś adminem i możesz robić co chcesz, że nie przyjmiesz niedorozwojów do teamu samemu mając kompleksy połączone z wygórwanym ego(oh god) i będąc frajerem z którego każdy ma polewe i ciśnie cię co druga osoba w prezce za zjebany charakter stulejarza-anona z piwnicy, a co do banow na zawołanie to... Samemu sobie zaprzeczasz jeżeli tak nie jest ogólnie podsumowując

17 stron komentarzy to jesteś jebanym niedowartościowanym pozerem któremu każdy by napluł na jape ps. chciałbym być tak bogaty jak ty serio pewnie bujasz sie w geobasketach na 18calowych felgach co nie

asd

Opublikowano

ile mniej wiecej osob gra na tym serwerze?

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

Ile graczy jest??

Nie wbijaj tam, tylko się zawiedziesz. 

"administrator" ma w dupie wszystko łącznie z graczami, jest arogancki, no ale ma już 18 lat, więc mu wolno. Generalnie uważam, że znalazł sobie sposób na leczenie kompleksów z prawdziwego życia, bo jakbym znał kogoś z takim charakterem to ręki bym mu nie podał. Na serwerze NIC się nie dzieje, tylko jak on coś z*ebie to włącza szkaty w ramach rekompensaty xD

Opublikowano

Ile graczy jest??

Nie wbijaj tam, tylko się zawiedziesz. 

nawet spoko by było jak by było 800-900 osób tylko że małe zainteresowanie administracji co do graczy 

+ <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...