Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vestios [Dedyk] [Easy/Medium]

ŚlimaG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no własnie jak widze typ 18 lat, odnosi sie w sposob c*****y do starszych co nie ma znaczenia bo mlodych tez powininen szanować, to w*****a :D takie gówniarskie zachowanie, ale co jak cos serwer spoko, tylko on troszkę nie panuje nad sobą

jakbyś był w okresie dojrzewania tak jak on też byś nie panował nad sobą zwłaszcza jak ma się depresje ciekawe czy dalej handluje bryłkami czy czym tam teraz sie sprzedaje na lewo na serwerach ")

asd

• Odpowiedzi 389
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no własnie jak widze typ 18 lat, odnosi sie w sposob c*****y do starszych co nie ma znaczenia bo mlodych tez powininen szanować, to w*****a :D takie gówniarskie zachowanie, ale co jak cos serwer spoko, tylko on troszkę nie panuje nad sobą

jakbyś był w okresie dojrzewania tak jak on też byś nie panował nad sobą zwłaszcza jak ma się depresje ciekawe czy dalej handluje bryłkami czy czym tam teraz sie sprzedaje na lewo na serwerach ")

sa i normanie 18latkowie. ale widac jego wypowiedzi na forum, prowadzac serwer powinien trzymac poziom jakis a nie naśmiewać się czy coś. 

Opublikowano

3h czekania na shagiego na ts3, w metinie nie odpisuje ,na forum nie odpisuje. Dzięki za pomoc administracjo :) 

+ <3

Opublikowano

3h czekania na shagiego na ts3, w metinie nie odpisuje ,na forum nie odpisuje. Dzięki za pomoc administracjo :)

Przecież pracuje nad aktualizacją to jak ma ci odpisać\odpowiedzieć ? ;x

Opublikowano

Pare słów prawdy o owym serwerze, server sam w sobie nie jest zły, chociaż masa bugów na starcie to Shaggy sukcesywnie je naprawia wprowadzając update'y co jednak cieszy człowieka, ale dnia 17.04 około godziny 21:00 "Sexton" stwierdził, że mam dmg, jak wiadomo Sexton jest kolegą Shaggy'ego, a sam testuje nawet dungi, najprawdopodobniej na kliencie alfa :) Bana dostałem na słowo, a sam właściciel projektu stwierdził, że sprawdza mnie od 3 dni, co uważam conajmniej za śmieszne, jeżeli właściciel tak sporego projektu, na dodatek sponsorowanego potrzebuje 3dni, żeby sprawdzać gracza, po czym dostaje bana jak sam administrator napisał - wstępnie, co wedle mojego mniemania oznacza, że do wyjaśnienia, po czym ja wchodząc na tsa nie mogę się doprosić, aby ktokolwiek z administracji zszedł niżej, a potem w raz z kolegą na wszystkie konta dostajemy perma, mimo, że na kolege nie było nawet zgłoszeń, a tym bardziej dalej mu do cheat'owania :) Sam server jest całkiem spoko, bardzo rozbudowany i ciężko jest zrobić całe eq, lecz podejście do gracza odrzuca :) Screeny na potwierdzenie podejścia Shaggy'ego do gracza :) Dodam, że na rzekomych cheatach wbiłem 200lv ;)

47739745034487705949.jpg

93636958403211545202.jpg

66073752993034342483.jpg

Opublikowano

@UP

Dobrze wiesz, że blokada była słuszna. W sumie to już nie będę raczej z nikim rozmawiał na temat unbanów biorąc przykład z Barii, Vesterisa czy innych serwerów bo płaczecie w prezentacji. Dałbym screeny z waszego zachowania w grze ale po co? Przecież ludzie i tak nie wierzą bo dostaliście bana i jesteście biedaczki pokrzywdzone. W sumie to przykro mi, że metin ma takie spierdolone community. Pamietaj, że to ja jestem administratorem gry, właścicielem projektu i mogę zrobić co mi się podoba. Drugą sprawa jest to, że wcale nie chce tracić graczy bo mi to nie na rękę, więc musisz uwierzyć "bez powodu" nigdy nikogo nie zbanowalem. Jeśli zamierzasz dalej dyskutować to wrzucę screeny z gry jak wyzywacie mnie z 5 kont za słusznego bana, potem z forum.

Nie zamierzam dyskutować bo zaczyna się robić gowno-burza przez kilka słusznych blokad. Wcześniej koleś z 5 multikont(dalej hurwa nie zbanowany), a teraz wy.

Zapraszam na serwer. Grajcie na nim ze względu na poziom rozgrywki i uczciwość. Będzie to lepsze rozwiązanie niż czytanie komentarzy kilku zbanowanych osob w prezentacji.

Opublikowano

@UP

Dobrze wiesz, że blokada była słuszna. W sumie to już nie będę raczej z nikim rozmawiał na temat unbanów biorąc przykład z Barii, Vesterisa czy innych serwerów bo płaczecie w prezentacji. Dałbym screeny z waszego zachowania w grze ale po co? Przecież ludzie i tak nie wierzą bo dostaliście bana i jesteście biedaczki pokrzywdzone. W sumie to przykro mi, że metin ma takie spierdolone community. Pamietaj, że to ja jestem administratorem gry, właścicielem projektu i mogę zrobić co mi się podoba. Drugą sprawa jest to, że wcale nie chce tracić graczy bo mi to nie na rękę, więc musisz uwierzyć "bez powodu" nigdy nikogo nie zbanowalem. Jeśli zamierzasz dalej dyskutować to wrzucę screeny z gry jak wyzywacie mnie z 5 kont za słusznego bana, potem z forum.

Nie zamierzam dyskutować bo zaczyna się robić gowno-burza przez kilka słusznych blokad. Wcześniej koleś z 5 multikont(dalej hurwa nie zbanowany), a teraz wy.

Zapraszam na serwer. Grajcie na nim ze względu na poziom rozgrywki i uczciwość. Będzie to lepsze rozwiązanie niż czytanie komentarzy kilku zbanowanych osob w prezentacji.

Poziom rozgrywki może i zasługuje na pochwałe chociaż twoje postępowanie względem graczy jest mega c*****e :) Sam stwierdziłeś, że bana dostałem wstępnie, więc czemu nawet do mnie na tsie nie raczyłeś zejść? WojBody jak sam stwierdziłeś też lata odpalony i leci następny, do teraz jest na serwerze ;) Wbijając 200level na tych "cheatach" jak to stwierdziłeś sam potwierdzasz jak idzie praca Administracji na tym serverze, nie mówiąc o tym, że pół servera leci odpalona, a balans postaci, jak i zdobywanie ulepek na eq jest żałosne, pozdrawiam. Mimo wszystko możesz być pewny, że twoje kolejne projekty też odwiedze, bo ten server i tak wyjebie sie po max 3 miesiącach, bo nikt nie będzie pół roku eq robił mistrzu ;) 

Opublikowano

@UP

Nie zamierzam dalej dyskutować, blokada jest słuszna.

Szkoda bo można było pogadać jak znajdę chwilę czasu, a nie zrobić 30 postaci w grze i spamić na czacie z wyzwiskami w moją stronę - tak samo na forum.

Zresztą potwierdziłeś to sobie screenami :)

Opublikowano

Myślę, że skoro byłeś w stanie stwierdzić, że cs to same pluginy i praca dla baranów to umiesz sprawdzić ip tego kto zakładał owe konta i pisał na forum, pozdrawiam :) 

Opublikowano

Myślę, że skoro byłeś w stanie stwierdzić, że cs to same pluginy i praca dla baranów to umiesz sprawdzić ip tego kto zakładał owe konta i pisał na forum, pozdrawiam :)

A po co mam sprawdzać :D

Tak, cs to nie jest nawet praca ^^

Opublikowano

@UP

To nie nasza wina :)

Twierdzisz że nie banujesz nie słusznie a mojego brata zbanowałeś za darmo po tym jak ja sam zwyzywałem ci rodziców i twoją Karolinkę bo mnie wkurzyłeś przez swoje podejście do graczy i szacunek a o uczciwości już nie wspomnę abym zapomniał ty nie wiesz co to jest uczciwość. Zbanowałeś mojego brata praktycznie za darmo bo to ja cię wyzywałem a nie on brat o tym nawet nie wiedział a jak napisał do ciebie  w sprawie bana to powiedziałeś że to po rodzinie go dostał więc śmieciu nie mów mi nic o uczciwości wobec graczy.

Serwer ogólnie jest dobry ale administrator nie ma szacunku do graczy i ich wyzywa oraz nie uczciwie banuje  i jest zakłamany. Dla mnie Shaggi Dominik jesteś śmieciem i frajerem. Serwera nie polecam     

Opublikowano

@UP

Wyjdź już z tej prezentacji, musisz pogodzić się 14 latku z blokadą twojego konta.

Nikogo nie okłamałem i nie oszukałem. Dostałeś blokadę za to co napisałeś wyżej. Możesz dać sobie w końcu spokój czy dalej będziesz płakał z 3 kont?

zwyzywałem ci rodziców i twoją Karolinkę bo mnie wkurzyłeś

Opublikowano

@UP

Wyjdź już z tej prezentacji, musisz pogodzić się 14 latku z blokadą twojego konta.

Nikogo nie okłamałem i nie oszukałem. Dostałeś blokadę za to co napisałeś wyżej. Możesz dać sobie w końcu spokój czy dalej będziesz płakał z 3 kont?

zwyzywałem ci rodziców i twoją Karolinkę bo mnie wkurzyłeś

Ja i mój brat mam w dupie twoją blokadę konta i ten serwer ponieważ śmieciu nie masz szacunku do graczy ale napisałem jak jest i prawda dzieciaku cię boli. Ty ciągle płaczesz i prosisz aby każdy ci lajkował FB i jakieś durne posty aby każdy myślał że fajny serwer czy też twoja z*****a osoba :D. Chciałbyś chłopczyku abym miał 14 lat chciałem z tobą pogadać to mnie olałeś to byś się przekonał czy mam te 14 lat jak tutaj wspominasz bo na inny tekst cię nie stać a tak między nami dasz nr do Karolinki chętnie się umówię a bajerkę o tylko do tego się nadaje żona właściciela HAHAHAH psajdak 16 letni jeszcze głupsza od Ciebie :yay: :yay: :yay:

SERWERA JAK NAJBARDZIEJ NIE POLECAM I MOŻNA WYWNIOSKOWAĆ POPRZEDNIE POSTY UŻYTKOWNIKÓW I BRAK TOLERANCJI I SZACUNKU ZE STRONY ADMINISTRATORA . WYZYWAJ DALEJ GRACZY I OKŁAMUJ ZOBACZYMY JAK DALEKO ZAJEDZIESZ ZE SWOIM PSAJDAKIEM HAHAHAHHA.

Opublikowano

"Could not determine your IP address" takie coś wyskakuje jak chce na forum wejsć

Zapewne korzystasz z IPv6 (czy jakoś tak), nie wiem dokładnie jak to jeszcze działa ale sam to miałem, twój adres IP zaczyna być szyfrowany.

W Polsce nie wiem czy to już weszło ale ja w Niemczech to mam. Prawdopodobnie ten nulled im blokuje coś, każde inne forum pokazuje zaszyfrowane IP zamiast je blokować.

Kolejny powód by nie polecić bo nie dbają o wszystkie aspekty i zrobią coś by było, a potem mają wyjebane.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

"Could not determine your IP address" takie coś wyskakuje jak chce na forum wejsć

Zapewne korzystasz z IPv6 (czy jakoś tak), nie wiem dokładnie jak to jeszcze działa ale sam to miałem, twój adres IP zaczyna być szyfrowany.

W Polsce nie wiem czy to już weszło ale ja w Niemczech to mam. Prawdopodobnie ten nulled im blokuje coś, każde inne forum pokazuje zaszyfrowane IP zamiast je blokować.

Kolejny powód by nie polecić bo nie dbają o wszystkie aspekty i zrobią coś by było, a potem mają wyjebane.

Nie jest to kwestia protokołu IP. Sam miałem IPv6 i to sprawiało, że nie mogłem się teleportować w grze, ale forum mi jak najbardziej działało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...