Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vestios [Dedyk] [Easy/Medium]

ŚlimaG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

To nie mój gracz :)

Nie widzę żebym kogoś tutaj obraził ^^

Skończyłem z tobą śmieciu dyskusje widzę ewidentnie co pisałeś i odrazu dostał gracz bana i mi to wystarczy co widziałem zero szacunku do graczy. Żegnam ścierwie !!!!

NIE POLECAM @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ZERO SZACUNKU DO GRACZY JAK WIDAĆ NA UMIESZCZONYM SS : https://scr.hu/17qs/vv7ay

No Siemanko :D

@Edit

Czemu z multi walisz :D

Podbijaj prezke, nikogo nie obraziłem ❤

• Odpowiedzi 389
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Następne takie wiele wnoszące do tematu posty będą nagradzane blokadami pisania.

Opublikowano

daje tydzien i o 200/300 osob bedzie mniej o ile nie szybciej zobaczymy ile to gowno pocisnie jeszcze ;p jestes pewnie taki wyszczekany w necie jak ta twoja pseudo "16 laska " z metina na autostradzie zobaczymy co da sie zrobic z tym gownem :D 

Opublikowano

daje tydzien i o 200/300 osob bedzie mniej o ile nie szybciej zobaczymy ile to gowno pocisnie jeszcze ;p jestes pewnie taki wyszczekany w necie jak ta twoja pseudo "16 laska " z metina na autostradzie zobaczymy co da sie zrobic z tym gownem :D

Moja 16-latka nigdy metina na oczy nie widziała :D

Co wy kurde ból dupy o dziewczynę macie? Do czego to dochodzi w tym gówno-społeczeństwie ^^

W sumie 600 Online to też niezły wynik, nawet jeśli spadłoby to 200 osób (aktualnie ponad 800).

Póki co serwer odwiedza ponad 3.500 osób dziennie i jestem bardzo szczęśliwy z tego powodu.

Wątpię żeby ktokolwiek miał odejść dlatego, że użyłem słowa "pierdolnij" na shoutboxie ^^

Opublikowano

Co wy kurde ból dupy o dziewczynę macie? Do czego to dochodzi w tym gówno-społeczeństwie ^^

W sumie 600 Online to też niezły wynik, nawet jeśli spadłoby to 200 osób (aktualnie ponad 800).

Póki co serwer odwiedza ponad 3.500 osób dziennie i jestem bardzo szczęśliwy z tego powodu.

Wątpię żeby ktokolwiek miał odejść dlatego, że użyłem słowa "pierdolnij" na shoutboxie ^^

ja nie napisałem ze odejdą z powodu tego słowa tylko z innego :D a to już nie ważne nie no mnie tam ten twój psajdak 16 letni nie obchodzi liczy sie to jaki masz poziom w stosunku do graczy chyba ze to wina tego "gówno-społeczeństwa" które się u ciebie w domu dzieje to wtedy rozumiem ciebie twoich rodziców i tego psajdaka 16 letniego chodzi głownie o to ze zbanowałeś gracza jak tylko się o coś zapytał wiec ten no nie wypada trochę ;p 

Opublikowano

@UP

A czy ja te słowa kierowałem do Ciebie?

U mnie w domu nic się nie dzieje i nie pisz z 3 multi kont pajacu. Mam normalną rodzinę, dużo pieniążków i 800 online xD

@Edit

Nikogo nie zbanowałem. 

Opublikowano

ja nie napisałem ze odejdą z powodu tego słowa tylko z innego :D a to już nie ważne nie no mnie tam ten twój psajdak 16 letni nie obchodzi liczy sie to jaki masz poziom w stosunku do graczy chyba ze to wina tego "gówno-społeczeństwa" które się u ciebie w domu dzieje to wtedy rozumiem ciebie twoich rodziców i tego psajdaka 16 letniego chodzi głownie o to ze zbanowałeś gracza jak tylko się o coś zapytał wiec ten no nie wypada trochę ;p 

Środowisko metina to ludzie w większości z porażeniem mózgowym co widać w twoim przypadku, a to że napisał pierdolnij się w łeb nie wiem o co robisz tyle dymu do niektórych po prostu tak trzeba a ja tu obrazy nie widzę. I skończ już bo dużo nie zdziałasz a tylko robisz z siebie debila.

Opublikowano

@UP

A czy ja te słowa kierowałem do Ciebie?

U mnie w domu nic się nie dzieje i nie pisz z 3 multi kont pajacu. Mam normalną rodzinę, dużo pieniążków i 800 online xD

@Edit

Nikogo nie zbanowałem. 

tak te slowa byly do mnie kierowane bo to moje konto na forum KochanyLobuz u ciebie i teraz mnie odbanuj ty gnoju i bedzie zgoda i daj mi numer do 16 latki i ci wybaczę jak cos pw ty chyba piszesz o tej zastepczej rodzinie bo prawdziwa sie ciebie wyrzekla a te pieniazki to chyba ze sprzedawania skretow na przerwie u siebie w szkole  

Opublikowano

Środowisko metina to ludzie w większości z porażeniem mózgowym co widać w twoim przypadku, a to że napisał pierdolnij się w łeb nie wiem o co robisz tyle dymu do niektórych po prostu tak trzeba a ja tu obrazy nie widzę. I skończ już bo dużo nie zdziałasz a tylko robisz z siebie debila.

W sumie mistrzu to podbijam sobie celowo prezentację robiąc z siebie "debila". W sumie robiąc to zwiększam liczbę osób, a przez to już nie jestem takim "debilem" ^^

tak te slowa byly do mnie kierowane bo to moje konto na forum KochanyLobuz u ciebie i teraz mnie odbanuj ty gnoju i bedzie zgoda i daj mi numer do 16 latki i ci wybaczę jak cos pw ty chyba piszesz o tej zastepczej rodzinie bo prawdziwa sie ciebie wyrzekla a te pieniazki to chyba ze sprzedawania skretow na przerwie u siebie w szkole  

W sumie to hajs z skrętów też był kiedyś dobry, do 4.000 miesięcznie się dało wyciągnąć. Na metinie do 30.000, więc się dawno nie opłaca.

Nie wiem po co Ci numer do mojej kobiety. Dostałeś bana na 1 dzień, więc nie pajacuj. Możesz dalej podbijać prezentację.

Ja właśnie lecę do Karolinki, a ty dalej graj w metina i wyzywaj się na MPCForum <3 

Ludzie i tak grali i grać będą. Wiesz dlaczego? Bo moje serwery zawsze były dobre ^^

Możesz pluć dupę.

Wesołych świąt i dobranoc.

Opublikowano

codziennie to robisz z siebie debila idac do szkoly i siedzac w oslej lawce dla ciebie obrazy nie ma bo codziennie rodzice do ciebie tak w domu mowia "pi3rdolnij" sie w leb a ty juz wiesz ze musisz lekcje zrobic wiec no nie kazdy ma tak fajnie jak ty ale na administratora serwera nie wypada tak pisac do graczy ktorzy utrzymuja jego i jego matke 

Opublikowano

W sumie mistrzu to podbijam sobie celowo prezentację robiąc z siebie "debila". W sumie robiąc to zwiększam liczbę osób, a przez to już nie jestem takim "debilem" ^^

Ale ja tego nie pisałem do Ciebie tylko do tamtego młota ;d. Poza tym serwer polecam gra mi się bardzo przyjemnie.

Opublikowano

@UP

Do szkoły człowieku chodzę prywatnej. Tatuś ma jedną z największych firm na podkarpaciu(tiry, dokładniej 34 auta). Mamusia natomiast jest chora i przebywa w domu.

Nie uważam, że metin jest moim sposobem na utrzymanie się bo to mały dodatek do pieniążków, które mam :D

Jeśli boli Cię dupa to wyjdź.

Siemanko mistrzu, ja spadam :)

Ale ja tego nie pisałem do Ciebie tylko do tamtego młota ;d. Poza tym serwer polecam gra mi się bardzo przyjemnie.

W sumie to on nie dostał bana za nic i nie dostał perma tylko 24 Godziny z normalnym powodem. W żadnym miejscu go nie zwyzywałem.

Zresztą. Teraz on mnie zwyzywał, obraza administracji = perm :D

Dalej uważasz, ze walisz bez multi :D?

A więc co to jest pajacu?

Opublikowano

@UP

Do szkoły człowieku chodzę prywatnej. Tatuś ma jedną z największych firm na podkarpaciu(tiry, dokładniej 34 auta). Mamusia natomiast jest chora i przebywa w domu.

Nie uważam, że metin jest moim sposobem na utrzymanie się bo to mały dodatek do pieniążków, które mam :D

Jeśli boli Cię dupa to wyjdź.

Siemanko mistrzu, ja spadam :)

W sumie to on nie dostał bana za nic i nie dostał perma tylko 24 Godziny z normalnym powodem. W żadnym miejscu go nie zwyzywałem.

Zresztą. Teraz on mnie zwyzywał, obraza administracji = perm :Di

i c**j mnie to obchodzi i tak nie moje konto to banuj na tym forum to ladnie nie to ze ciagniesz z rodzicow kase bo jest te 500 + i  cie na bulke w szkole nie stac to jeszcze   namowiles matke by ci serwa postawila A  ty taki tepy jestes i brak szacunku do graczy 

Opublikowano

Serwer wydawał się dość przyjemny ale na pewno ogromnym minusem jest fakt, że działają tu wszystkie cheaty (na szybko sprawdzony multihack + dmg hack, nie mówiąc już o WH)

Opublikowano

Serwer wydawał się dość przyjemny ale na pewno ogromnym minusem jest fakt, że działają tu wszystkie cheaty (na szybko sprawdzony multihack + dmg hack).

Serwer wydawał się dość przyjemny ale na pewno ogromnym minusem jest fakt, że działają tu wszystkie cheaty (na szybko sprawdzony multihack + dmg hack).

W sumie to powoli nad tym pracuję. Zostało mi do poprawy kilka pomniejszych błędów gry i biorę się za dokończenie AntyCheata :D

@UP 

Myślę, że wszyscy koledzy wyżej wyjaśnieni. W sumie jeden kolega bo wszystkie konta zrobione na multi:

t8af69.jpg

@Edit

Zostałeś kolego zablokowany permamentnie w grze za obrażanie mojej rodziny oraz pisanie z 3 multi kont w prezentacji serwera.

W sumie działasz na jego niekorzyść, więc dziękuję. A no i zgłosiłem Cię do moderatorów i z MPC zaraz też polecisz :D

3m się. elo

Opublikowano

W sumie to powoli nad tym pracuję. Zostało mi do poprawy kilka pomniejszych błędów gry i biorę się za dokończenie AntyCheata :D

@UP 

Myślę, że wszyscy koledzy wyżej wyjaśnieni. W sumie jeden kolega bo wszystkie konta zrobione na multi:

t8af69.jpg

@Edit

Zostałeś kolego zablokowany permamentnie w grze za obrażanie mojej rodziny oraz pisanie z 3 multi kont w prezentacji serwera.

W sumie działasz na jego niekorzyść, więc dziękuję. A no i zgłosiłem Cię do moderatorów i z MPC zaraz też polecisz :D

3m się. elo

yebie mnie to xD konta nie moje wiec banuj ile wejdzie poczekam az padnie ten serw po tygodniu w sumie masz wyebane na graczy bo zrobiony pewnie do wyludzenia passow albo zeby te cepy wysylali ci na is 

Opublikowano

@UP 

t8af69.jpg

@Edit

3m się. elo

yebie mnie to xD konta nie moje wiec banuj ile wejdzie poczekam az padnie ten serw po tygodniu w sumie masz wyebane na graczy bo zrobiony pewnie do wyludzenia passow albo zeby te cepy wysylali ci na is 

A weź Ty rzuć się w gówno będą dwa xD Wyzywasz każdego dookoła i co Ty chcesz tym udowodnić???

Opublikowano

W sumie to pewnie, że do wyłudzania pasów. Bo mając bogatych rodziców i w c**j hajsu z metina potrzebuje twojego zatrutego miecza w głupiej gdzie :D

Opublikowano

Serwer Polecaaaam 

Widać,że Szaggi się stara poprawia błędy\wprowadza aktualizacje na +

Boty są banowane

Jedyny minus: to długo bonuje się eq ale ma to swoje plusy przynajmniej na początku eq będzie coś warte

Jeśli szukacie dobrego izi\midium to wbijajcie

Opublikowano

Serwer Polecaaaam 

Widać,że Szaggi się stara poprawia błędy\wprowadza aktualizacje na +

Boty są banowane

Jedyny minus: to długo bonuje się eq ale ma to swoje plusy przynajmniej na początku eq będzie coś warte

Jeśli szukacie dobrego izi\midium to wbijajcie

Dzięki za szczery komentarz bez 3 multi kont :)

Miłej gry, staram się z Zikiem robić wszystko aby grało się wam super :)

Opublikowano

Gram na serwerze od początku, i mam pare wniosków!
Administracja pracuje, ciągłe aktualizacje i to na wielki +.
Ale mam zarzut do GM-a, niby jest, ale:

-Konta na forum nie ma 
-W grze go ani razu nie widzialem.

Coraz wiecej ludzi jest na serwie wiec zapraszam :)

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...