Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 576
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
51 minut temu, VeroneczeK napisał:

polecam bota można w chrupkach licencje wygrać 

Nie wiem, czy zarty sobie robisz, lecz czy mam to odebrac jako pozytywna opinie?

1.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Czy jest może zaimplementowana możliwość, aby w wiadomości powitalnej wpisać jakąś formułkę aby pokazywało użytkownikowi ilość połączeń?

Np: \ @Catha

witaj xyz, to Twoja XX wizyta!

Edytowane przez Cholinex86
Opublikowano
Dnia 8.12.2018 o 15:34, Cholinex86 napisał:

Czy jest może zaimplementowana możliwość, aby w wiadomości powitalnej wpisać jakąś formułkę aby pokazywało użytkownikowi ilość połączeń?

Np: \ @Catha

witaj xyz, to Twoja XX wizyta!

Nie, lecz moge dodac jezeli bedzie takie zainteresowanie.

Dnia 9.12.2018 o 00:08, DamsoTv napisał:

NIE POLECAM TEGO UZYTKOWNIKA TO OSZUST!! NAPISZE RANO OPINIE O NIM :) 

Mozesz opisac bardziej swoja opinie?

1.png

Opublikowano (edytowane)

@Catha bardzo bym prosił, ewentualnie jak zmodyfikować dany plik i co dodać, aby to się pojawiało (ew wstawić jakiś plik) bo już wszystko inne mam przygotowane :P 

To jak @Catha ?

Edytowane przez Cholinex86
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 25.1.2019 o 08:33, jahcub napisał:

To jest ukryta treść, proszę

Pod odpaleniu boty nie wchodzą na serwer, co robię źle? :) 

Polecam sprawdzić logi, i pokaż mi jaki tam błąd się znajduje i ci wtedy będę mógł pomoc :)

1.png

Opublikowano

Widzę że z oszukiwania ludzi od których brałeś kase w zamian za pomoc w ts3 i później brales kase i urywales kontakt to do czegos sie ta kasa przydaje nie polecam typa oszust i tyle

Opublikowano
1 godzinę temu, rasiak91 napisał:

Widzę że z oszukiwania ludzi od których brałeś kase w zamian za pomoc w ts3 i później brales kase i urywales kontakt to do czegos sie ta kasa przydaje nie polecam typa oszust i tyle

Hej mrówko,

Chciałbym się odpowiedzieć do twojego postu, lecz on nic nie wnosi? Więc prosiłbym żebyś pokazał nam jakiś dowód, lub coś do czego bym mógł się odnieść.

Mvh Paweł.

1.png

Opublikowano
16 godzin temu, rasiak91 napisał:

To przypomnij sobie nick na ts3 netfix i jak wziąłeś psc i nie wykonales roboty za którą ci zapłaciłem 

Hey,

Jeżeli moja praca tobię nie pasowała, było trzeba poprosić i nową to że twój TeamSpeak upadł, a do mnie nie napisałeś na GG & FB to już nie mój kłopot.

Jeżeli dalej potrzebujesz pomocy, wezme mniej ale wykonam pracę tak żeby tobie pasowała, wcześniej jak robiłem mówiłeś że dobrzę, a tera naglę że żlę, to zrobię prace tak żeby tobie pasowało, nagram i potem będziemy mieli dowód.

Pozdrawiam Paweł.

1.png

Opublikowano
5 minut temu, NienawidzeAury napisał:

Witam, mam pytanie jak usunąc ten nick/nazwe bota żeby pisało np: SERWER TEAMSPEAK czy coś?

problem.png

Zmiana nazwy bota jest wykonywana w config.php

Linijka nazywa się: 'bot_name'

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam mały problem w terminalu ciągle mam

PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/teamspeak/xxx/include/functions/first_instance/ban_list.php on line 62
PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/teamspeak/xxx/include/functions/first_instance/ban_list.php on line 71

Opublikowano
4 godziny temu, gosc123123 napisał:

@Szogi1910 

Zmieniałeś coś w tamtym pliku?

Jaką masz wersję PHP?

Jeśli nie jest to Ci bardzo potrzebne wyłącz tą funkcję w configu.

Samego pliku nie edytowałem na samym serwerze vps posiadam trzy wersje php 5.6 7.0 oraz 7.1

Co do samej funkcji dopiero zaczynam z tym przygodę i wolał bym jednak ją uruchomić żeby się z nią zapoznać

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

php core.php -i 1
:: TeamSpeak3 bot stworzony przez Tymoteusz `Razor Meister` Bartnik
:: XBot Standard
:: Wersja [0.4.4]

:: Wczytywanie pliku konfiguracyjnego
:: Wczytywanie funkcji
:: Pomyślnie wczytano: 1 plugin
:: Pomyślnie wczytano: 6 eventów
:: Wczytywanie klasy TS3 Admin Class

Konsola:
17-05-2019 15:36:44  [SYSTEM] Bot nie mógł nawiązać połączenia z serwerem!

Pomoże ktoś? 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sprawdź czy podałeś prawidłowe dane

Dodatkowo odpalasz bota z tego samego serwera? Jeżeli tak to podaj jako IP 127.0.0.1 jeżeli z innego serwera to dodaj IP do białej listy 

Kontakt

TS3: TeamOkon.pl
Discord: Majcon#9704

FB: https://www.facebook.com/Majconxd/

76561197969016953.png

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Potrzebuje pomocy ponieważ nie wiem dlaczego mój xbot nie może się zalogować do server admin query, wiem że wycofali te nadawanie serwer admin query lecz można ją zmienić tak jakby w yatqa (chyba permisje w innej range)

pomoc.png

Edytowane przez Leonek32
Opublikowano
Dnia 19.02.2020 o 19:05, Leonek32 napisał:

Potrzebuje pomocy ponieważ nie wiem dlaczego mój xbot nie może się zalogować do server admin query, wiem że wycofali te nadawanie serwer admin query lecz można ją zmienić tak jakby w yatqa (chyba permisje w innej range)

pomoc.png

Podajesz złę hasło lub użyj 127.0.0.1 lub sprawdz poprawnie konfig, sprawdzałem jeszcze wczoraj darmową wersje i działa bez problemu.

1.png

Opublikowano
20 godzin temu, Catha napisał:

Podajesz złę hasło lub użyj 127.0.0.1 lub sprawdz poprawnie konfig, sprawdzałem jeszcze wczoraj darmową wersje i działa bez problemu.

Problem w 1 instancji:

PHP Parse error:  syntax error, unexpected ''channel_name'' (T_CONSTANT_ENCAPSED                                                                                        _STRING), expecting ')' in /home/xbot/include/configs/config.php on line 234
root@ip50:/home/xbot#

Opublikowano
7 godzin temu, BykusYT napisał:

Problem w 1 instancji:

PHP Parse error:  syntax error, unexpected ''channel_name'' (T_CONSTANT_ENCAPSED                                                                                        _STRING), expecting ')' in /home/xbot/include/configs/config.php on line 234
root@ip50:/home/xbot#

Błąd został poprawiony, użytkownik zapomniał przecinka (,)

1.png

• 2 tygodnie później...