Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GinoMU [Sezon 2] [Exp 20] [Drop 30%] [PL] Start 17 marca

Gość Cinu.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mam antywirusa

Co pokazują logi w Liveguard>logs? Mógłbyś tutaj wkleić?

Opublikowano

Zapraszamy na serwer. Jest nas już ponad 100 osób online !!!

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Chwile spędziłem na serwerze. 

Śmiało mogę go polecić. Ludzi jest całkiem dużo, są aktywni, można z każdym porozmawiać. Atmosfera to duży plus tego serwera. Co do liczby graczy, proszę liczbę online nie dzielić przez 2, większość graczy gra na jednym koncie. Nie będę pisać, że jak komuś się nie podoba to wypad, bo to dziecinne. Ale uważam, że trzeba spędzić trochę czasu, aby oceniać serwer. Brak lagów to zdecydowanie kolejny +. Jeśli chodzi o czity, ktoś na czacie pisał, że jakaś osoba z speedhakiem biega, ale to chyba sporadyczny przypadek. 

Podsumowując nie spodziewałem się aż takiego sukcesu. Nie boje się użyć tego słowa, nie pamiętam aby liczba online przekroczyła 115 online na polskiej scenie mu już od dawna. 

Brawo!

Opublikowano

Śmiało mogę go polecić. Ludzi jest całkiem dużo, są aktywni, można z każdym porozmawiać. Atmosfera to duży plus tego serwera. Co do liczby graczy, proszę liczbę online nie dzielić przez 2, większość graczy gra na jednym koncie. Nie będę pisać, że jak komuś się nie podoba to wypad, bo to dziecinne. Ale uważam, że trzeba spędzić trochę czasu, aby oceniać serwer. Brak lagów to zdecydowanie kolejny +. Jeśli chodzi o czity, ktoś na czacie pisał, że jakaś osoba z speedhakiem biega, ale to chyba sporadyczny przypadek.

Podsumowując nie spodziewałem się aż takiego sukcesu. Nie boje się użyć tego słowa, nie pamiętam aby liczba online przekroczyła 115 online na polskiej scenie mu już od dawna.

Brawo!

No to mało widziales.

Opublikowano

Brawo!

No to mało widziales.

Być może, bo na każdym wcześniejszym serwerze nie siedziałem dłużej niż 5-6h. 

Opublikowano

Cinu jogi mają być waluta a jednak trochę ich dropi;) tak więc żeby miały większą wartość proponuję zrobić taką płatność za rr;

0-10rr-koszt rr to 10 jog

11-20-koszt rr to 20 jog

21-30-koszt rr to 30 jog

Itd.

Myślę że taki system fajnie by się sprawdził. Dziś też coś pisałeś o licytacjach gdzie waluta mają być creationy, ale ich się nie da spakować więc będą zajmowały dużo miejsca, a przeciez można by zamienić creationy na sign of lord ;)

Opublikowano

Cinu jogi mają być waluta a jednak trochę ich dropi;) tak więc żeby miały większą wartość proponuję zrobić taką płatność za rr;

11-20-koszt rr to 20 jog

21-30-koszt rr to 30 jog

Itd.

Myślę że taki system fajnie by się sprawdził. Dziś też coś pisałeś o licytacjach gdzie waluta mają być creationy, ale ich się nie da spakować więc będą zajmowały dużo miejsca, a przeciez można by zamienić creationy na sign of lord ;)

Masz web depozyt dostępny.

Opublikowano

11-20-koszt rr to 20 jog

21-30-koszt rr to 30 jog

Itd.

Masz web depozyt dostępny.
A to spoko nie wiedziałem;) a kwestia płatności za rr ?
Opublikowano

Na forum serwera są wszelkie informacje. Gorąco zapraszam na serwer, ponad 100 online wieczorami, w dzień też około 70. Przekroczymy teraz kolejna barierę 150 :)

Opublikowano

Witam, wczoraj zaczęłam grać i mogę polecić serwer:) Atmosfera na +, aktywni gracze, Admini online, interesują się serwem. Trochę dziwnie, że idąc do pracy nie zostawia się afk na pół dnia ale to również na plus!:)

Opublikowano

Przed chwilą AFK właśnie było sprawdzane przez administrację :)

Polecam, bo jak na razie to najstabilniejszy serwer na którym grałem. Nie pada po kilku dniach od startu jak większość... Ustawienia idealnie, nie jest łatwo na starcie. Atmosfera super, ludzie sobie pomagają.

Opublikowano

Na srv miła atmosfera tak więc zapraszam!;

A przy okazji Cinu mógłbyś dodać parę nowych spotów np na Aida 2 ;) bo graczy co raz więcej a spotów brakuje;)

Opublikowano

Serdecznie zapraszamy na serwer.

Serwer wspaniale się rozwija, graczy przybywa, nic, tylko grać :yay: :yay:

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Zapraszam na server gra sie wysmienicie  wszystko jak w sam raz no moze % ioli przesdadzony  bo chyba ponizej 50% tak ciezko wchodza ja 37 ioli wbilem i op +8 spada i wchodzi na zmiane ale coz  trzeba z tym zyc heheheh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...