Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GinoMU [Sezon 2] [Exp 20] [Drop 30%] [PL] Start 17 marca

Gość Cinu.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Automatycznie będą dodane moby o 17 czy będzie chwilowa przerwa?

Automatycznie.

Nastąpiła mała zmiana jeżeli chodzi o cofkę po rr - obecnie jest to 280 lvl.

Opublikowano

Jeszcze server nie wystartował, a już vipy kupują xD

Ja wbiję, chętnie zobacze, co się tutaj dzieje. Też znudziły mnie już servery 300-9999 expa.

Mam tylko nadzieję, że trochę ludzi zajrzy :)

P.S 

"Exp zwiększony o 50%"

"Możliwość darmowej zmiany rasy"

"MG i DL dostępni od 1 poziomu"

Czyli nacisk na Vipy jest ^^ Exp : x30 tak ? Trochę znaczna różnica, jak na taki low exp.

Opublikowano

Trochę znaczna różnica? Ja bym powiedział, że wielka przesada na tak małym expie dawać +50% dla vipa.  Nawet na zagranicznych serwach nastawionych na vip jest max +30% do expa. Często też możliwość kupowania vip'a jest na nich wyłączona przez pierwszych kilka dni. Po to, żeby na starcie każdy miał równe szanse. A tak nagle dwie osoby wykupią vip'a plus ze 4 kolegów admina dostanie vipa za free i od razu zrobi się elita. Ten sam scenariusz jest na prawie każdym polski priv serwerze. To będzie jedna z przyczyn dla których wielu ludzi tu nie zagra lub szybko przestaną grać gdy na starcie zobaczą np kilku dl'ów.

Opublikowano

Hmm vip exp przesadzony, wydaje mi sie ze powinniscie to zmienic no chyba ze chodzi o to ze 50% z x30 to wchodzi lacznie x45 ;)

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

Zmniejszono dodatkowy exp dla vipa, teraz wynosi 25%. MG i DL będą dostępni od 160 lvl a sam status vip będzie można zakupić jutro.

Opublikowano

Super. No i o taka właśnie reakcję mi chodziło. Teraz nie będzie już na starcie aż takiej dysproporcji pomiędzy vipami a zwykłymi graczami. Wpadnę na serwer żeby powspominać jak to kiedyś było gdy admin sprawdzał czy gracze są afk.. Ale bany i ostrzeżenia za afk bym raczej nie dawał, co najwyżej warp do safe MPCforum. W sumie afk jak postać nie zbiera itemków automatycznie niewiele daje grającemu-szczególnie jak są progi resetowe czasowo opóźniające możliwość następnego resetu..

Opublikowano

Brawo Ty!

Jakieś info odnośnie wypadajek i sklepów ? Bo nigdzie nie doczytałem.

Które wypadajki Cię konkretnie interesują? Jeżeli chodzi o sklepy, to najważniejsza rzecz - nie będzie skilli typu ES, TS.

Super. No i o taka właśnie reakcję mi chodziło. Teraz nie będzie już na starcie aż takiej dysproporcji pomiędzy vipami a zwykłymi graczami. Wpadnę na serwer żeby powspominać jak to kiedyś było gdy admin sprawdzał czy gracze są afk.. Ale bany i ostrzeżenia za afk bym raczej nie dawał, co najwyżej warp do safe MPCforum. W sumie afk jak postać nie zbiera itemków automatycznie niewiele daje grającemu-szczególnie jak są progi resetowe czasowo opóźniające możliwość następnego resetu..

Tak też będzie, przynajmniej na ten moment.

Opublikowano

Brawo Ty!

Które wypadajki Cię konkretnie interesują? Jeżeli chodzi o sklepy, to najważniejsza rzecz - nie będzie skilli typu ES, TS.

Box of Heaven ? Firecrackery, serduszka ? Cała reszta tych pierdół ? 

Opublikowano

Brawo Ty!

Box of Heaven ? Firecrackery, serduszka ? Cała reszta tych pierdół ? 

Na pierwszej stronie sa bohy i serduszka. Firecrackerów nie ma na s2.

Opublikowano

Witam, sciagnalem przed chwila, odpalilem zeby sprawdzic czy zaladuje sie no i nie laduje mi sie. Chyba patcha nie musze sciagc skoro dzieiejszy klient zassalem... W czym moze byc problem? Jestem na windows 7

Edit nieaktualne

Opublikowano

Witam, sciagnalem przed chwila, odpalilem zeby sprawdzic czy zaladuje sie no i nie laduje mi sie. Chyba patcha nie musze sciagc skoro dzieiejszy klient zassalem... W czym moze byc problem? Jestem na windows 7

Po kilkunastu sekundach powinien Ci wyskoczyć taki komunikat qPboiEp.png czyli wszystko jest okej.

Opublikowano

Po kilkunastu sekundach powinien Ci wyskoczyć taki komunikat qPboiEp.png czyli wszystko jest okej.

Mi nic nie wyskakuje :D ani klient ani taki błąd - tylko LiveGuard na chwilę się pokazuje i tylko tyle.

Trybi easy : )

Opublikowano

Niestety ja mam nadal dc przy probach logowania. Klienta sciagnalem jakas 1h temu ze stronki. Ci ludzie co juz siedza na serwerze zalogowani maja klienta ze stronki czy moze wczesniej grali i wgrali tylko patch?

Opublikowano

ja sciaglem klienta 30 minut temu i normalnie wszedlem do gry i siedze ciagle na serverze bez zadnych problemow 

mam windows 10 pro x64

Opublikowano

Niestety, falstart. Wiem, że poleci zaraz fala hejtu w moją stronę, ale jestem zmuszony przełożyć start na jutro o 18:00.

ps to moje niedopatrzenie, nie ataki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...