Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GinoMU [Sezon 2] [Exp 20] [Drop 30%] [PL] Start 17 marca

Gość Cinu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety, falstart. Wiem, że poleci zaraz fala hejtu w moją stronę, ale jestem zmuszony przełożyć start na jutro o 18:00.

ps to moje niedopatrzenie, nie ataki.

Cinu sproboj wystartowac dzis :/ nawet jak by to byla 20

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trudno nikogo to nie zniechęciło przecież jeden dzień w tą czy w tamtą  :D Do jutra ! 

Opublikowano

opaa nikogo to nie zniechecilo ? ty chyba sobie nie wierzysz . Pozatym nie pisz za innych ^^ ja z pracy wolne wziolem a tu taki fail ^

Jesli dzis ruszy to ok wpadne , jesli jutro to sobie daruje .

Gdzies czytalem ze wszystko bylo dopiete na ostatni guzik , pozatym nawet 100 kont nie zalozonych wiec slabe takie serwery z zostajacymi statami miesiac max 2 pograja ludzie i szukaja nowego , taka bolesna prawda .

Serwer mial miec obcinane staty i 200-300 pkt co reset wtedy nawet po miesiacu ludzie przychodza na serwer.

Taki serwer o jakim pisze ma 3-4 x wiecej online . na takim mozna pograc dopoki nie ruszy cos serio godnego uwagi .

Opublikowano

opaa nikogo to nie zniechecilo ? ty chyba sobie nie wierzysz . Pozatym nie pisz za innych ^^ ja z pracy wolne wziolem a tu taki fail ^

Jesli dzis ruszy to ok wpadne , jesli jutro to sobie daruje .

Gdzies czytalem ze wszystko bylo dopiete na ostatni guzik , pozatym nawet 100 kont nie zalozonych wiec slabe takie serwery z zostajacymi statami miesiac max 2 pograja ludzie i szukaja nowego , taka bolesna prawda .

Serwer mial miec obcinane staty i 200-300 pkt co reset wtedy nawet po miesiacu ludzie przychodza na serwer.

Taki serwer o jakim pisze ma 3-4 x wiecej online . na takim mozna pograc dopoki nie ruszy cos serio godnego uwagi .

Jeszcze parę dni temu chciałeś od razu VIP kupować ... Co za hipokryzja xD

Byłem od samego początku testów, może i 1 nie wiem, polecam serwer. Zależy Cinu na nim a to jest najważniejsze.

Grać nie będę niestety bo przybyło mi pracy ale innych zachęcam do zawitania i poznania całej ekipy która tam będzie grała.

PEACE 

Opublikowano

Niestety ale dobrymi chęciami całe piekło jest wybrukowane. Dobre chęci nie wystarczą gdy ważniejsza jest wiedza i środki. Życzę dobrze adminowi ale jeśli na starcie pomimo testów nie ogarnia serwera to nie wróży to dobrze na przyszłość. Gracze nie są naiwni i takich falstartów raczej nie wybaczają. Do tego całkowity brak info co w zasadzie się stało i na kiedy odłożony start dyskwalifikują ten serwer. Takich publikacji jak ta tutaj na tym forum było już setki. Wielkie nadzieje dla graczy, Betatesty, napalony admin z ułańską fantazją a potem masa niespełnionych obietnic i serwer stojący tydzień lub max 2 tygodnie i znikający z dnia na dzień bez śladu..  Obym w tym wypadku się mylił..

Opublikowano

Przecież info co do startu było podane wczoraj,  na dzisiaj 18:00. Co do falstartu to nie panikuj ,bo 1 dzień w tą czy w tą nic nie zmieni.Jak chcesz zagrać to poczekasz 1 dzień i nic Ci się nie stanie.Najgorsze to są właśnie takie płaczki jak ty, same niewiedzące co chcą. Admin niedopatrzył jednej rzeczy i dlatego start przełożył na dzisiaj na 18:00.

Opublikowano

coś wiadomo? dlaczego start się nie odbył ?

coś wiadomo? dlaczego start się nie odbył ?

W dużym skrócie - problemy z antyhackiem.

Opublikowano

Drako3 personalnie to mi możesz naskoczyć dziecinko. założyłeś to konto 2 tygodnie temu, żeby pisać o tym serwerze? Gdzie niby ja płaczę w swoim poście człowieku? Piszę tylko jakie są fakty a ty jakoś nie użyłeś ani jednego racjonalnego argumentu w swoich wypocinach. Domyślam się, że jesteś kolegą admina i dlatego stajesz w jego obronie. Tylko on nie potrzebuje adwokata bo sam potrafi chyba pisać. To oczywiste, że jak admin nie ogarnia serwera już na początku to nie da sobie rady jak za tydzień zaczną się ataki ddos. A każdy polski serwer jest atakowany. Tyle w tym temacie.

Opublikowano

Odpisze ten post pokojowo ,bo widzę, że bardzo Cię emocje ponoszą, a nie ma sensu ciągnąć tego dalej. Pierwsza sprawa to nikt z nas nie jest nieomylny ,bo każdemu zdarza się jakies niedopatrzenie od strony technicznej, nawet i najlepszym. Ty od razu wiesz najlepiej i spisujesz serwery na straty. Co do drugiej kwestii to staż konta na mpc nie decyduje o tym kto jest lepszy a kto gorszy, bo mu gram od dawna, a konto na mpc zalozylem po to by sprawdzie czy jeszcze serwery starszej daty powstaja. Z reguły daje szansę takim serwerom nawet pomimo malych wpadek ,bo ostatnimi czasy scena Mu online wygląda tak ,ze każdy każdemu chce zniszczyć to nad czym kawałek czasu pracował.

Tak, wiec nie odbierz tego jako atak tylko małe sprostowanie :)

Opublikowano

cinu czy przypadkiem nie byles negatywnie nastawiony na zagranicznych graczy? bo wydaje mi sie ze mieli grac sami pl. tymczasem widzialem publikacje na r.....

Opublikowano

cinu czy przypadkiem nie byles negatywnie nastawiony na zagranicznych graczy? bo wydaje mi sie ze mieli grac sami pl. tymczasem widzialem publikacje na r.....

Moim zdaniem publikacja na ragezone to bardzo dobry pomysł , będzie więcej graczy online i lepsze cs-y ;D
Opublikowano

Na serwer zawitam jak najbardziej, nie wiem jednak na jak długo ;) Prawdopodobnie zobaczę tylko jak klimat i jak się gra i wyjdę. Zapowiadał się dobrze a tu proszę przekładanie :/

500661481414534336505.png

@336505

Opublikowano

Różnie można na to patrzeć, ogólnie rzecz biorąc poprawi to ilość graczy, wiec moja ocena jest bezstronna.

Dla tych którzy jeszcze nie wiedzą to start jest o 18:00

Opublikowano

Drako3 osobiście nic do Ciebie nie mam. Masz rację, nie ma co się kłócić o jakieś błahostki związane z serwerem mu. Wkurzające jest tylko to, że na polskiej scenie nie ma teraz ani jednego normalnego long term serwera a rumuńskie czy rosyjskie trzymają się nad wyraz dobrze.

Opublikowano

No cóż codzienność polskich serwerów czyli koledzy admina wszyscy latają z vipami i robią po 2h już postacie dl.

Serwer bez mapy, warp nie działa pod 'm' tylko z komendą move. Na początkowych mapkach czyli np Devias wylatują kamole takie jak jog+13 warte w sklepie po sprzedaniu 20 mil. Ciekawe co robili ci betatesterzy skoro coś takiego dalej dropi?..

Gra ofc bez helpera i może działa jakiś clicker ale pewnie jest tylko dla wtajemniczonych bo nic nie ma o nim na forum serwera ani tutaj. Na starcie było w sumie ok 50 osób. Myślę jednak, że do jutra zostanie maks 20ppl. Bardzo nieprzyjemne osoby(zapewne znajomi admina) na czacie. Teksty typu: 'Nie podoba ci się ze mamy vipa to zrób sobie własny serwer i możesz wtedy rozdawać znajomym vipy' na porządku dziennym.. Nic dodać, nic ująć. Ja podziękowałem za grę.

Opublikowano

No cóż codzienność polskich serwerów czyli koledzy admina wszyscy latają z vipami i robią po 2h już postacie dl.

Serwer bez mapy, warp nie działa pod 'm' tylko z komendą move. Na początkowych mapkach czyli np Devias wylatują kamole takie jak jog+13 warte w sklepie po sprzedaniu 20 mil. Ciekawe co robili ci betatesterzy skoro coś takiego dalej dropi?..

Gra ofc bez helpera i może działa jakiś clicker ale pewnie jest tylko dla wtajemniczonych bo nic nie ma o nim na forum serwera ani tutaj. Na starcie było w sumie ok 50 osób. Myślę jednak, że do jutra zostanie maks 20ppl. Bardzo nieprzyjemne osoby(zapewne znajomi admina) na czacie. Teksty typu: 'Nie podoba ci się ze mamy vipa to zrób sobie własny serwer i możesz wtedy rozdawać znajomym vipy' na porządku dziennym.. Nic dodać, nic ująć. Ja podziękowałem za grę.

Range vip otrzymali z tego co mi wiadomo testerzy.

Co do JoG, są one potrzebne do zrobienia resetu (dokładnie 10 z nich).

"'Nie podoba ci się ze mamy vipa to zrób sobie własny serwer i możesz wtedy rozdawać znajomym vipy'" Nie zobaczyłem takiej informacji na globie, a gram od startu.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Czyli nowi gracze nawet nie mogą się zarejestrować... Weź nie psuj ludziom nerwów i wyłącz ten serwer w cholerę.

Opublikowano

są problemy z domena ale serwer chodzi wczoraj od 18 bez zadnego problemu, poza ta przerwa pół godzinna, która zrobił Cinu. Zapraszam bardzo do gry gdy tylko stronka ruszy !

Opublikowano

Zanim ruszy to pewnikiem polowa, jak nie znaczaca czesc ludzi czekajacych sobie odpusci, bo teraz jest tak na tym calym MU, ze jak nie wejdziesz zaraz po starcie to sobie daruja ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...