Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GinoMU [Sezon 2] [Exp 20] [Drop 30%] [PL] Start 17 marca

Gość Cinu.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wydaje się być fajny :) ale sam nie zagram zakładając, że są 2 konta na IP to graczy jest garstka niestety ale życzę powodzenia z projektem

Opublikowano

działa tu Avanta lub jakiś inny clicker?

Clicker jest wbudowany w klienta.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Witam ponownie, ja tylko dlatego Vipa zakupiłem bo mam ogaraniczenia czasowe, a nie chcem dalekoooo w tyle zostać :P

Poza tym zapraszam na serwer bardzo miło się gra online prawie 80 wczoraj, trzeba magiczna 100 przekroczyć. Pozdrawiam i do zobaczenia w grze.

Opublikowano

Zapraszamy na serwer. Świetna atmosfera, mili i pomocni ludzie :)

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

62 online o godzinie 16 z czego trzeba to podzielić przez 2 lub 3 wiec 20-30 osób na serwerze nie za dobrze , ja napisałem w piątek jak nie ruszy na starcie to nie wpadam tu , jak widać nie pomyliłem się . Do tego iiyamaxl dobrze ujol słowa " ludzie tego nie wybacza " Zgadzam się w zupełności .

Jeśli admin ruszył by w wyznaczonym czasie i staty kasowały by się na tym serwerze to jestem przekonany ze bawiło by się tu 200-300 osób , a tak jest jak jest..

Chce tez dodać ze nie rozumiem po co testy serwerów które trwają masę czasu ,a serwer który wygląda na pewniaka nie rusza w wyznaczonym czasie.

P.S. Osobiste zdanie na temat serwera , tej edycji nie polecam strata czasu i vipa jeśli ktoś ma plan kupować .

Opublikowano

62 online o godzinie 16 z czego trzeba to podzielić przez 2 lub 3 wiec 20-30 osób na serwerze nie za dobrze , ja napisałem w piątek jak nie ruszy na starcie to nie wpadam tu , jak widać nie pomyliłem się . Do tego iiyamaxl dobrze ujol słowa " ludzie tego nie wybacza " Zgadzam się w zupełności .

Jeśli admin ruszył by w wyznaczonym czasie i staty kasowały by się na tym serwerze to jestem przekonany ze bawiło by się tu 200-300 osób , a tak jest jak jest..

Chce tez dodać ze nie rozumiem po co testy serwerów które trwają masę czasu ,a serwer który wygląda na pewniaka nie rusza w wyznaczonym czasie.

P.S. Osobiste zdanie na temat serwera , tej edycji nie polecam strata czasu i vipa jeśli ktoś ma plan kupować .

Widzę , że według twoich obliczeń każdy gra na 2 lub 3 acc , moim zdaniem z grubsza sie mylisz wejdź , zobacz a potem oceń i zniechęcaj innych ;) Może jest teraz 70 online ale bynajmniej poprzez usunięcie tzw auto clickera widać że większość ludzi jest online , jest z kim pogadac i pohandlowac , a graczy przybywa ciągle widać nowe nicki .
Opublikowano

Ja napisałem i tam wyżej także ci napisali :) ze serwer nie ruszył jak miał i to ma swoje konsekwencje . pyzatym admin pisał ze  z 1 ip 2 konta max wiec podziel te swoje 70 online ^^ . Malo tego :) Ja zniechęcam ludzi ? przecież pisze swoje zdanie a to forum właśnie do tego jest :P

P.S. Każdy ktoś złe się wypowie o serwerze , będzie atakowany przez ciebie ^^ ? żałosne daruj sobie :P

Opublikowano

Ograniczenie jest do 2 kont na IP wiec raczej nie dziel przez 3 :)

co do ilości graczy to jest teraz 75 i co najważniejsze co uchiha napisal,nowi gracze caly czas dochodzą.

Opublikowano

Ja napisałem i tam wyżej także ci napisali :) ze serwer nie ruszył jak miał i to ma swoje konsekwencje . pyzatym admin pisał ze z 1 ip 2 konta max wiec podziel te swoje 70 online ^^ . Malo tego :) Ja zniechęcam ludzi ? przecież pisze swoje zdanie a to forum właśnie do tego jest :P

P.S. Każdy ktoś złe się wypowie o serwerze , będzie atakowany przez ciebie ^^ ? żałosne daruj sobie :P

Patrząc po twoich wpisach na forum to komentujesz negatywnie większość serwerów na których nie grasz ale spoko ;D A bardziej widzę sprostowanie twej nie uargumentowanej wypowiedzi niż atak na Twą osobe,gdy nawet nie byłeś na serwerze a już wiesz wszystko co i jak ;)
Opublikowano

co mam zrobic zeby dzialalo? bo lipaaa

Jaki dokładnie błąd wyskakuje? Napisz mi pw na forum.

Opublikowano

Mozna dodac jakis inny diwnnliad niZ ten mega bo zacina sie przy 99proc

Jeżeli masz szybki internet, to proszę sprawdź czy w trybie incognito działa. Ja mam bardzo słaby upload, więc klient będzie dostępny za jakieś 2h.

Opublikowano

Ok mam juz ale gdy odpalam gre przez main przy wejsciu do logowania dostaje dc jakas rada na to

Korzystasz z antywirusa? Avast? Dodaj do wyjątków/całkowicie wyłącz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...