Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GinoMU [Sezon 2] [Exp 20] [Drop 30%] [PL] Start 17 marca

Gość Cinu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , Imperator/Mamed z tej strony   :)  pomysł bardzo fajny na serwer lecz co do afk to zły pomysł (Ludzie sami sobie potrafią sprawdzić afk) ^^

Większość ludzi pracuje i z tego powodu mogą olać ten serwer, poza tym widzę ze jest vip wiec za coś musząc go płacić .

Kolejna sprawa brak pk , wg mnie powinno być polowe map do pk a polowe non pvp np. do atlans non pvp mapy ale już od tarkanu i wyżej normalne pk , ludzie lubią się pobawić ^^ . poza tymi dwoma sprawami nie dopatrzyłem się innych przeciwwskazań   :)

Jeżeli chodzi o afk, to pozostaje bez zmian. Co do pk, propozycja ciekawa i zapewne zostanie wprowadzona.

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zakaz AFK, zakaz Multikont i exp x1 to podstawowe ustawienia, na ktore zasluguja prawdziwi gracze w erze gdzie wszystko jest ulatwiane dla noobow i casuali. To tragedia ze nie ma takich serwerow z tymi ustawieniami co wymienilem. Skoro mi sie marza takie ustawienia to wierze w to ze istnieja jeszcze porzadni gracze ktorzy by tego chcieli. Ci co placza ze nie moga afk bo sa w pracy niech ZAMILKNA!!! Macie jakis problem z zakazem afk? To sie zwolnijcie z pracy!!! Pracujecie i dostajecie za to kase, wiec z jakiej racji mielibyscie jeszcze w tym czasie wbijac na afku lvle i psuc rozgrywke tym ktorzy moga grac aktywnie?

Opublikowano

Zakaz AFK, zakaz Multikont i exp x1 to podstawowe ustawienia, na ktore zasluguja prawdziwi gracze w erze gdzie wszystko jest ulatwiane dla noobow i casuali. To tragedia ze nie ma takich serwerow z tymi ustawieniami co wymienilem. Skoro mi sie marza takie ustawienia to wierze w to ze istnieja jeszcze porzadni gracze ktorzy by tego chcieli. Ci co placza ze nie moga afk bo sa w pracy niech ZAMILKNA!!! Macie jakis problem z zakazem afk? To sie zwolnijcie z pracy!!! Pracujecie i dostajecie za to kase, wiec z jakiej racji mielibyscie jeszcze w tym czasie wbijac na afku lvle i psuc rozgrywke tym ktorzy moga grac aktywnie?

Po co zwalniac sie z pracy skoro mozna grac w pracy ;)

Opublikowano

Cinu a czy jest możliwość kupienia C**a już teraz żeby grę zacząć z na cipie jak srv wystartuje? ;)

Będzie można zakupić 17 marca.

PS vip nie będzie mieć oddzielnego suba.

Opublikowano

To gitara napisz mi na PW jakieś dane do przelewu a ja Ci napisze login itd;) czuję że na tym srv się już zatrzymam;)))

Opublikowano

Ja myślę że bedzi fajnie se popykac , szczególnie jeśli zawitają osoby z początków mu w Polsce i z lat świetności gry. Serwer wygląda bardzo dobrze, i liczę na rozrywkę na długi czas, niestety nie w pracy a po :P

Opublikowano

Z tego co zauważyłem na testach to serwer był dopieszczany pod każdym względem, wiec myślę ,że będzie dobrze.

Rejestracja jest otwarta jakby ktoś jeszcze nie wiedział.

Opublikowano

Witajcie, ogólnie ważne jest by jak serwer ruszy , nie robić zamian  . To właśnie najbardziej niszczy serwery ,ludzie odchodzą wtedy, to zauważyłem na przestrzeni lat :) ale jeśli jest tak jak mówicie i all dopieszczone to nie będzie źle :)

P.S. Cinu gdzie te pieniądze na Vipa przelewać ?

Opublikowano

Ja myślę że bedzi fajnie se popykac , szczególnie jeśli zawitają osoby z początków mu w Polsce i z lat świetności gry. Serwer wygląda bardzo dobrze, i liczę na rozrywkę na długi czas, niestety nie w pracy a po :P

tez mam taka nadzieje, moj pierwszy kontakt z mu byl w 2003 roku

Opublikowano

Dla mnie , chętnie przyjmę :) gdzieś Twój nick widziałem Selfire.

kiedys na Wigle gildia RedRain, pozniej midgard gildia Phalanx najbardziej znane nicki to Selfir i Special123 ale bylo tez sporo innych, mialem na globalu tez 2 postacie po rebirth ktory wycofali ale bonusy na tych postaciach zostaly, niestety stracilem to konto po stracie lapka i powrocie do polski, nie pamietalem ani maila ani nic a support nie pomogl odzyskac. mialem tam po rebirth postacie Saturn69x i Ultimate4k ale na tych postaciach to juz haczylem bo wczesniej zbanowali mi Special123 (straty byly duze, mialem tam miedzy innymi anubis+xleg+13 w polowie samemu zrobione z nizszych upgradow) za to ze walczylem przeciwko Colossisowi, Ultimazowi i kilku innym osobom ktore wykorzystujac buga bily kunduna a w tamtych czasach ubicie kunduna bylo bardzo wielkim problemem. W ferworze spin i roznych akcji wyszlo tak ze za mocno pocisnalem slownictwem i poszly screeny na forum i wyszlo tak ze mnie uczciwego gracza walczacego o uczciwosc zbanowali a tamci dalej wykorzystywali buga. To sie wkurzylem i zaczalem haczyc a pozniej rzucilem gre ;p Ale kilka bone blade itp poszlo na allegro :P rekord to jedna sztuka za 1500 zl.

Opublikowano

Tez mam nadzieje, mam nadzieje tylko ze spoty beda podobne do globala a nie nawalone mobow w jednym miejscu. Pamietam ze tak bylo na becie. Mam nadzieje Cinu, ze w tej kwestii sie zgadzasz, nie czytalem w opisie serwa co tam zostalo zmienione itp ale mam nadzieje ze mobki beda bardziej naturalnie ustawione. Gra jest wtedy przyjemniejsza moim zdaniem.

Opublikowano

Skusze się, ale tylko dlatego że bedzie MOK ;) Nie można pobrać gry

MOK nie będzie dostępny na starcie. Uploaduje nowego klienta, troszkę to potrwa.

o ktorej start dokladnie bo niemoge sie doczekac :D

jutro o 16:00, moby pojawią się o 17:00

Klient zuploadowany.

Osoby, które już go dzisiaj pobrały muszą dodatkowo pobrać patcha

https://mega.nz/#!dh4GSTCR!nrNsh3MHrm9I58hdMuvKlxNqTPJ1bIG-hPsTxBoyR-g

https://www.virustotal.com/pl/file/495fbc7412b71fb4509392a7878c34aa0dd1da3e93b998764b8d564fcb30ed13/analysis/1489695150/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...