Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie na temat przyjmowania islamskich uchodźców?

#Ethes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie każdy muzułmanin to terrorysta, ale każdy terrorysta to muzułmanin.

W temacie przyjmowania tych ludzi do Europy w ogóle nie ma o czym dyskutować, jeżeli ktokolwiek jest za tym, to jest albo skrajnym lewakiem albo niespełna rozumu.

W sformułowaniu Polska dla Polaków nie ma nic złego. Polska jest krajem monoetnicznym, to ogromna zaleta, nie ma w tym nic nacjonalistycznego.

@Błękitna i niestety znowu Pan Janusz Korwin-Mikke miał racje, że kobiety generalnie są mniej inteligentne, kompletnie nie nadają się do dyskusji na tematy polityczne. Masz świadomość, że większość w tym napływie ludzi, to zdrowi, silni mężczyźni w wieku poborowym, którzy powinni walczyć za naród? Masz świadomość w ogóle do jakich absurdów dochodzi w krajach jak Niemcy czy Szwecja? Zobacz sobie filmy Atora na ten temat, chamstwo tych ludzi, gwałty na młodych kobietach i w wielu przypadkach bezkarność. Tak, w Niemczech jest sporo Polaków. Tylko wiesz jaka jest różnica między nami, Polakami a nielegalnymi imigrantami? Że my wyjeżdżamy i chcemy pracować. Polacy to naród w większości chętny do pracy, Polacy wykonują tam ciężką robotę, na budowie, żeby utrzymać rodziny w Polsce, a taki imigrant sobie wjedzie nielegalnie i dostaje to samo co nasz obywatel za ciężką pracę [bo takiej wysokości tam są świadczenia i zasiłki dla tych osób].

Czyli tak w skrócie, utożsamiam się i wspieram bardzo mocno to co mówi chociażby Miriam Shaded. Całkowita delegalizacja Islamu w Europie. W Koranie jest ewidentnie mowa o zabijaniu niewiernych, nieposzanowaniu dla kobiet, co jednoznacznie kłóci się z wszystkimi umowami międzynarodowymi, konstytucjami itd. 

P.S. Od razu mówię, że każdy j****y lewak z góry trafia na #czarnolisto, nie zamierzam dyskutować z debilami. To nie różnica poglądów. Jeżeli ktoś świadomie chce skazać na zagładę swój własny naród (a to już się dzieje, Niemcy zaczynają stanowić mniejszość w niektórych miastach/landach), to jest debilem.

5465845486.png

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Risen. Ja też jak już czytam lewackie wypowiedzi niektórych osób to nie wiem czy się śmiać czy płakać... Jak to mówią... Mózg ludzki jest niesamowity, pracuję 24/7 od momentu narodzin aż do czasu jak znajdzie sobie jakąś lewacką ideologię. Zjednoczone Emiraty Arabskie, Dubaj - Najbogatsze miasto na świecie. Dlaczego oni ich nie przyjmą? Taka sama kultura. No ale jak widać... nawet oni ich nie chcą. 

@Błękitna to pierdoli tak, że nawet nie ma sensu tutaj cokolwiek pisać. Widać, że to lewacki umysł.

Po prostu nic nie wie o tym świecie.

Opublikowano

Jeśli dla was osoba z innym zdaniem jest "mało inteligentna", "jest lewakiem", bo to staje się dla was automatycznie niekompatybilne z tokiem waszego własnego myślenia, to i wyłącznie świadczy o was i o waszym płytkim myśleniu. Mi tym co piszecie krzywdy żadnej nie wyrządzacie, ale przydałaby się jakakolwiek tolerancja, bo niestety akceptacji innego zdania wam brak. 

Opublikowano

Jeśli dla was osoba z innym zdaniem jest "mało inteligentna", "jest lewakiem", bo to staje się dla was automatycznie niekompatybilne z tokiem waszego własnego myślenia, to i wyłącznie świadczy o was i o waszym płytkim myśleniu. Mi tym co piszecie krzywdy żadnej nie wyrządzacie, ale przydałaby się jakakolwiek tolerancja, bo niestety akceptacji innego zdania wam brak. 

Przez tę tolerancję Europa stoi na granicy upadku. Wyjdź i się nie ośmieszaj.

5465845486.png

Opublikowano

Przez tę tolerancję Europa stoi na granicy upadku. Wyjdź i się nie ośmieszaj.

Rozszerz horyzonty, bo tolerancja nie odnosi się tylko do akceptacji przyjmowania uchodźców. Wyjdź i się nie ośmieszaj.

Opublikowano

@Błękitna Zdanie byś szybko zmieniła jeśli do twojego miasta przyjechała tak setka uchodźców. Myślę że tylu by wystarczyło. Skończyło by się wychodzenie wieczorem na spacery itd. Nikt ci nie próbuję wyrządzić krzywdy. Jeżeli przez tą tolerancję  mogą zginąć niewinne osoby to się z niej wypisuje. Można pomagać w inny sposób. Dlaczego Zjednoczone Emiraty Arabskie ich nie przyjmą? 

Opublikowano

Co jest k***a z wami kobietami nie tak? Naprawdę, pytałem wiele kobiet nt. w.w sytuacji i większość miała bardzo podobne zdanie do @Błękitna. Z kolei gdy pytałem o to facetów prawie wszyscy mieli zdanie, że "w ogóle nie powinno się przyjmować uchodźców. Chyba, że po bardzo dokładnym sprawdzeniu i potwierdzenia tożsamości". 

Opublikowano

Co jest k***a z wami kobietami nie tak? Naprawdę, pytałem wiele kobiet nt. w.w sytuacji i większość miała bardzo podobne zdanie do @Błękitna. Z kolei gdy pytałem o to facetów prawie wszyscy mieli zdanie, że "w ogóle nie powinno się przyjmować uchodźców. Chyba, że po bardzo dokładnym sprawdzeniu i potwierdzenia tożsamości". 

Nie powinno się przyjmować nawet po potwierdzeniu tożsamosci. Dlaczego? Bo jak? Dany uchodźca może mieć kilka paszportów a co za tym idzie kilka nazwisk. W taki o to sposób uchódźcy pobierają zasiłki w Niemczech nawet na kilka tysięcy złotych (w przeliczeniu) miesięcznie. Co do przyjmowanie kobiet i dzieci to problem sam się rozwiązuje bo ich nie ma :D Kobiety z dziećmi zostają w Syrii walczyć. Dorośli mężczyźni "uciekają" ale w TVN usłyszycie coś innego. 

Opublikowano

Ty cos tam plakalas o tym jak my to zalosni, malo inteligenti, i w ogole nie piszcie do mnie jak nie zmadrzejecie, czy jakos tak, moze odniesiesz sie teraz do tego co napisalismy o calej sprawie, czy juz wystarczajaco zostalas zjechana za to spierdolenie i teraz tylko sie wyplakujesz, ze niby Cie to nie rusza, gdyby tak bylo, to bys nas k***a olala i nic nie pisala juz.

Opublikowano

zdecydowanie przeciw - ci co chcą przyjąć, niech ich przyjmą do swoich domów i za ich wybryki niech odpowiadają oni + ci, co ich przyjęli. do tego oczywiście żadnych pomoc od rządu, wiadomo. 

dlaczego uchodźcy nie zwrócą się o pomoc bogatych braci? ile się słyszało o uchodźcach i ich wypadkach, ale aż nie chce się mówić o tym... pewnie jest część potrzebujących, a w nich garstka lub więcej uchodźców, którzy mają inny zamiar. było gdzieś w necie, jak rzekomy uchodźca wyglądał identycznie jak terrorysta z ISIS, i tak, to był on. 

P.S. wystarczy wejść na sadola i pooglądać co oni robią i nawet jakie samosądy wykonują. multikulti zwłaszcza w przypadku imigrantów i ich kultury, gdzie dorośli faceci żenią się z 13 latkami jest niedopuszczalne w naszym kraju. do tego powolne wprowadzanie szariatu itd. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Zauważyłem, że ty też nie akceptujesz innego zdania, bo krytykujesz wszystkie niezgodne ze swoimi wypowiedzi w tym temacie.

Ja się również w dużym stopniu z tobą nie zgadzam i powinnaś to zaakceptować.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Wincyj imigrantów, WINCYJ!  :zaczepka:

A tak serio to granice powinny dawno być obstawione wojskiem z ostrą amunicją a Ci którzy przyjechali do UE wraz z "PRZYJMIEMY WAS WSZYSTKICH" powinni zostać natychmiastowo deportowani tam skąd przybyli :)

No ale TOLERANCJA nie pozwala na tak RASISTOWSKI czyn xD

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

A tak serio to granice powinny dawno być obstawione wojskiem z ostrą amunicją a Ci którzy przyjechali do UE wraz z "PRZYJMIEMY WAS WSZYSTKICH" powinni zostać natychmiastowo deportowani tam skąd przybyli :)

Kraje, które bezgranicznie tolerowały uchodźców możemy teraz poznać po żołnierzach z karabinami maszynowymi na ulicach miast :D 

Opublikowano

Kraje, które bezgranicznie tolerowały uchodźców możemy teraz poznać po żołnierzach z karabinami maszynowymi na ulicach miast :D

No można po tym poznać ale czy nie lepiej zapobiegać niż leczyć? Tymi karabinami powinni ich z miast wyprowadzić, wsadzić do pontonów i odesłać drogą morską tam skąd przybyli przy okazji pilnując swoich granic bo w tym momencie to jedyne wyjście.

Tolerancja w nadmiarze i przedawkowana szkodzi.

Nawet bardzo.

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

hipokryci

nie chcecie muzułmanów a nie pamiętacie jak chrześcijaństwo wjechało na nasze ziemie. Większość z was ma to w dupie i się tym nie przejmuje, ale islam taki zły, bo chce zrobić to samo co zrobiła religia-rak tysiąc lat temu! hurr durr

dlaczego nie walczycie z chrześcijaństwem który jest znacznie gorszy od islamu?

dla mnie to bez różnicy kto zasiedli się na naszych terenach skoro i tak zanieczyściliśmy własną kulturę i żyjemy wśród innowierców - katolików

white pride world wide

Opublikowano

hipokryci

nie chcecie muzułmanów a nie pamiętacie jak chrześcijaństwo wjechało na nasze ziemie. Większość z was ma to w dupie i się tym nie przejmuje, ale islam taki zły, bo chce zrobić to samo co zrobiła religia-rak tysiąc lat temu!

dlaczego nie walczycie z chrześcijaństwem który jest znacznie gorszy od islamu?

dla mnie to bez różnicy kto zasiedli się na naszych terenach skoro i tak zanieczyściliśmy swoją kulturę i żyjemy wśród innowierców - katolików

Japierdole co za bezsensowne porownanie, jak masz pisac takie gowno to nie pisz nic.

Jak mam niby k***a przeciwstawiac sie katolicyzmowi w poslce? To jakby pojechac do izraela i walczyc z zydami, co ty sie nacpales typie czy co.

Zrobila 1000 lat temu, i c**j, islam robi teraz, wiec sie przeciwstawiam, przeciez 1000 lat temu mnie nie bylo.

To jest tak smieszne ze nawet nie wiem jak na to odpowiedziec, mozg ci wysiadl czy co?

Opublikowano

edukuj innych i przekonuj do swoich racji. Wychowuj swoje dzieci na rodzimowierców. Złóż się na budowę świątyni. Możesz nawrt kościoły palic. Wystarczy ruszyć głową

po prostu nie rozumiem że do katolików nic nie macie a muzułmanie są tacy źli

white pride world wide

Opublikowano

edukuj innych i przekonuj do swoich racji. Wychowuj swoje dzieci na rodzimowierców. Złóż się na budowę świątyni. Możesz nawrt kościoły palic. Wystarczy ruszyć głową

Nie wiem, bo moze nie gwalca i nie zabijaja, wiec nie wiem po co w ogole mam sie temu przeciwstawiac, nie przeszkadza mi to, islam juz tak.

Czekam az napiszesz cos czego nie idzie rozbic o kant dupy.

Opublikowano

a to że zanieczyścili naszą kulturę i przejęli nasze święta to jest w porządku? twoich przodków też gwałcili i zabijali

gdyby w czasie rozbiorów wszyscy myśleli tak jak ty to pewnie dalej byśmy nie odzyskali niepodległości - hehe nic nam się nie dzieje na c**j organizować powstania, jesteśmy w innym kraju to jesteśmy, stało się xD hurr

@up

breivik nie jest katolikiem i nie strzelał do swoich

white pride world wide

Opublikowano

Ty mozesz ruszać głową ile chcesz ale nic ci to nie da bo jak widać mózgu nie masz. Katolicy z reguły nie wybuchają, nie zabijają, nie gwałcą i mają szacunek do kobiet debilu. Islam całkowicie odwrotnie. Jeżeli przykładowo zrobisz komuś coś złego to w religii katolickiej jest to grzech. W islamie mozesz zabic 100000 osób i jest wszystko w porządku.

Mozesz nie odpisywać bo nie mam ochoty dyskutować z pustakiem. 

Opublikowano

zabolalo widzę

chrześcijanie stawiają człowieka wyżej od natury. Jest to bardzo szkodliwa i destrukcyjna religia. na razie pozbądźmy się jednego problemu, a dopiero potem walczmy z drugim. ewentualnie na dwa fronty, a nie tylko najeżdżcie na tych muzułmanów. Macie o nich ból dupy a oni nic wam nie zrobili, jeszcze ich w Polsce nie ma. Więc o co chodzi? i ty uważasz że to nie jest hipokryzja?

ps. co do gwałtów, szacunku i zabijania polecam zainteresować się tym co robią żołnierze chrześcijańscy na misji

white pride world wide

Opublikowano

zabolalo widzę

chrześcijanie stawiają człowieka wyżej od natury. Jest to bardzo szkodliwa i destrukcyjna religia. na razie pozbądźmy się jednego problemu, a dopiero potem walczymy z drugim. ewentualnie na dwa fronty, a nie tylko najeżdżcie na tych muzułmanów. Macie o nich ból dupy a oni nic wam nie zrobili, jeszcze ich w Polsce nie ma. Więc o co chodzi? i ty uważasz że to nie jest hipokryzja?

Zabolało? Kogo? Na pewno nie mnie. Muzułmanie nic nie zrobili społeczeństwu? Już tutaj widać jak bardzo jesteś doinformowany. Porównaj sobie Warszawę, Kraków bądź inne miasta Polski gdzie góruję chrześcjaństwo do Berlina, Paryża, Nicei bądź Sztokholmu. Oczywiście chodzi mi o bezpieczeństwo. Pojedź sobie nawet do Berlina i zapytaj przypadkowego przechodnia, Niemca co myśli o muzułmańskich uchodźcach. Mam nadzięję że twój poziom języka angielskiego nie będzie tutaj przeszkodą. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...