Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador [Dedyk] [Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZAŁOŻONYCH KONT: 762   

Start Konkret się szykuje :)
Zapraszam Czerwoni nick Palaverk

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

• Odpowiedzi 671
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam Słownik a nie za ddos się brać :)

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Opublikowano

Stary GladoR był moim pierwszym serwerem na którym wbiłem max. Mam nadzieję, że i tym razem tak się stanie i serwer sobie poradzi jak kiedyś. :) Powodzenia! :D

___

Nie przychodzi link do aktywacji. :/

Opublikowano

Tyle bugów ???

Dodajcie podstawowe fryzury chociaż.

Tysiąc postaci wygląda tak samo, a te z isa w dupe sobie możecie wsadzić, nie wydam ani grosza :)

Opublikowano

Tyle bugów ???

Dodajcie podstawowe fryzury chociaż.

Tysiąc postaci wygląda tak samo, a te z isa w dupe sobie możecie wsadzić, nie wydam ani grosza :)

Straszne że wszyscy wyglądają tak samo po godzinie serwera. :O

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Cytując:

§2.8 Administrator ma prawo nałożyć blokadę na konto, nawet w przypadku, gdy nie łamie ono regulaminu. 

Czyli bany za nic?

Hahhaha XDDD

Opublikowano

dobra zmieńcie cene tych zmianek na początku lipa troche i czy będzie dodana opcja PSC ?

Nie zmienimy cen zmianek bo bardzo szybko starcza yang aby je kupić, tak będzie dodane psc pracujemy nad nim.

Opublikowano

Dark, nie ośmieszaj się.

Nie wymigasz się od wypowiedzi co do tego...

Cytując:

§2.8 Administrator ma prawo nałożyć blokadę na konto, nawet w przypadku, gdy nie łamie ono regulaminu. 

Opublikowano

Dark, nie ośmieszaj się.

Cytując:

Opublikowano

Dlatego Ja na becie wbijając powiedziałem sobie że nie wbije na oficjalny start z powodu niezbalansowania :) wbiłem może 30 poziom gdzie nie wybonowałem eq starałem się jak najwolniej go wbijać aby kasy załapać a nawet nie było stać człowieka hmm na dodania i zmianki.. Dlatego to serwer powinien mieć miano zaczynamy od Harda 1 lvl a kończymy na 200 easy ;).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Dlatego Ja na becie wbijając powiedziałem sobie że nie wbije na oficjalny start z powodu niezbalansowania :) wbiłem może 30 poziom gdzie nie wybonowałem eq starałem się jak najwolniej go wbijać aby kasy załapać a nawet nie było stać człowieka hmm na dodania i zmianki.. Dlatego to serwer powinien mieć miano zaczynamy od Harda 1 lvl a kończymy na 200 easy ;).

Skończyłeś grę na 30 lvl z czego sztabki zaczynają dropić dopiero powyżej 30 lvl,a 30 lvl wbiją się w 3 minuty. Gratulacje dla Ciebie

Opublikowano

Skończyłeś grę na 30 lvl z czego sztabki zaczynają dropić dopiero powyżej 30 lvl,a 30 lvl wbiją się w 3 minuty. Gratulacje dla Ciebie

Sztabki dropią od 1lvl xD Do 30lvla sam nazbierałem około 10kk expiąc w m1 przez 5min xD

IDcncno.png

Opublikowano

Sztabki dropią od 1lvl xD Do 30lvla sam nazbierałem około 10kk expiąc w m1 przez 5min xD

Drop poniżej 30 lvl jest zaniżony praktycznie 3 krotnie aby uniknąc botków w m1 ;) 

Opublikowano

Dark, nie ośmieszaj się.

Cytując:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...