Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę się doczekać, grałem na wielu serwerach co są obecnie w prezentacji i to są same niestety dna jak dla mnie, tutaj nie mogę się doczekać gry BM-em :D jest + bo ku tanie a jak dropne ostrze aure itd to mozna zarobic xD...

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wygląda to dosyć spoko, choć obawiam się, że bez isa na starcie nie pogram xD

pożyjemy zobaczymy, może zagram, może nie, ale korci mnie, żeby jednak wejść i popatrzeć co tam słychać w świecie metina po raz kolejny :3

Powodzenia Wam życzę jak na razie. 

VsxuB58.png

Opublikowano

wygląda to dosyć spoko, choć obawiam się, że bez isa na starcie nie pogram xD

pożyjemy zobaczymy, może zagram, może nie, ale korci mnie, żeby jednak wejść i popatrzeć co tam słychać w świecie metina po raz kolejny :3

Powodzenia Wam życzę jak na razie. 

IS nie będzie bardzo rozbudowany jak na innych serwerach - brak lizaków, jakiś dziwnych wspomagaczy itd, czyste podstawy. Poza tym IS mega tani + łatwy do zdobycia w grze :)

Opublikowano

Tak btw. gdzie jest życie boga smoków, na prezentacji jest tylko pokazany atak i obrona, a życie jest w c**j ważne przecież XDDD Radzę to dodać do serwera.

Opublikowano

Tak btw. gdzie jest życie boga smoków, na prezentacji jest tylko pokazany atak i obrona, a życie jest w c**j ważne przecież XDDD Radzę to dodać do serwera.

"Rzycie rzycie jest nobelon"

Jaraj to kiedy w końcu w start, czy rabbit pokicał już na polanke kwiatki żreć i złapać go nie możesz :D

Opublikowano

"Rzycie rzycie jest nobelon"

Jaraj to kiedy w końcu w start, czy rabbit pokicał już na polanke kwiatki żreć i złapać go nie możesz :D

Zły adres ;) Ja akurat cały czas czuwam.

A ja radzę nie pisać do mnie na PW z marną prowokacją:

"Siemka wariat, słuchaj takie pytanko, byłaby możliwość jakoś się dogadać na starcie czy nawet kilka dni po, żebym prywatnie Ci przelał parę stówek na konto, a ty byś mi jakieś eq topowe załatwił? Byśmy mogli, tak co jakiś czas robić wraz z progresem postaci wiadomo  :)Pozdrowionka"

Nie, nie można i nie ma takiej możliwości ;)

Opublikowano

O kurcze, już tylko wyczekać do soboty! :D

Dobra robota Jaraj, zobaczymy jak Ci tam wszystko wyszło na starcie <3

Coś czuję, że jeden z lepszych serwerów jak na ten rok. #JS

Opublikowano

A czy będzie likan? Bo nie ma go na żadnych serwerze a bardzo bym sobie pograć nim

W prezentacji żadnej informacji na temat tej postaci nie ma podanej. Wnioskuję, że nie, nie będzie.

Opublikowano

Teraz tylko wystarczy przetrwac kilka dni do startu serwera :) Wiadomo o ktorej godzinie?

Opublikowano

Teraz tylko wystarczy przetrwac kilka dni do startu serwera  :) Wiadomo o ktorej godzinie?

Godzinę podamy wieczorem, również wtedy zapowiedź zostanie trochę 'łodpicowana'

Od jutra będą pojawiały się na naszej stronie facebook posty, przydatnych informacji na pewno nie zabraknie więc zapraszamy do zerkania.

https://www.facebook.com/AgeriaMT2

Przed startem też zostaną nagrane filmy z dungeonów i coś w gratisie.

Czo te mpc mi dubluje...

Opublikowano

Skąd bronie 75 i zmianki?

RIP/ŚMIERĆ -- śmierć ma większe procenty 

Zmianki moby, metiny, misje, blaski, bossy

Co z betą ? :)

Opublikowano

5374414857657351533548.png

Oficjalne otwarcie serwera odbędzie się dnia 04.03.2017 czyli w najbliższą sobotę o godzinie 18:00.

Klient będzie do pobrania w sobotę od samego rana.

Rejestracja będzie dostępna od 4.03 samego rana.

IS powinien być do wglądu w sobotę przed startem.

Dodane zmiany w grze:

- Dodano widok użytych rosek

- Dodano widok ilości oraz % pż moba

- Podczas wyzywania na wojnę gildii można ustalić ilość punktów do wygranej

Dodatkowo do prezentacji dodano te wcześniej wklejane dodatki/zmiany.

Dokładnie jeszcze nie wiemy czy betę uruchomimy na 2 dni czy dzień przed startem, na pewno serwer będzie otwarty przed tym 'oficjalem', aby móc wejść obczaić co i jak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...